Instagram'da buldum canim sade ama şık olsun istedim bakalım erkegede hiç begenilmiyor ki kızlara cicili bicili dantelli çok güzellerTrendyolda bile var cikip yptirmakta zorlaniyosan
Ay şuan benimde öyle ama 32 de netleşir dedi doktor çıkma ihtimali var çünkü dedi şuan 26nin içindeyim ama banada sezeryan yolu görünüyor sankiYok hayır canım zorunlu benimkisi. Plasenta previa var o sebeple normal doğum yasak. 37 haftanın başında riske atmamak adına sezaryen olacak
Bana büyük ihtimalle düzelmez dedi ama bakalım ben de belki düzelir diye bir umut bekliyorumAy şuan benimde öyle ama 32 de netleşir dedi doktor çıkma ihtimali var çünkü dedi şuan 26nin içindeyim ama banada sezeryan yolu görünüyor sanki
Ben Eylül sonu Ekim başı gibi temizlikçi çağıracağım canım evi dip köşe temizletip bebişin odasını eşyalarını falan hazırlayacağım. Böyle daha mantıklı geldi ağırlaşmadan yine bir kaç bişey yaparım ama yine batar en iyisi doğuma yakın temizlikçi çağırmakDip köşe temizliği ne zaman yapmayı planlıyorsunuz acaba?
Evet doktorumun odemesini disaridan yapacagim. Ameliyatimda da oyle olmustu. Ben fiyat alirim dedi hastaneden bakalim. Umarim vakitlice dogum olur da, bebegin sagligi ile ilgili endiselerimiz olmaz, gerisi bir sekilde hallolur.Dogurtacak doktor eğer hastanenin doktoru değilse özel sağlık malesef karşılamıyor tamamını.Yanlis hatırlamıyorsam hastane dışı doktor için 5000 gibi küçük bir rakam belirliyorlar geri kalan kısmını siz ödüyorsunuz.Yani şuan özel sağlık yaptırmak sizin pek karinıza görünmüyor ama yine de bir arastirin bakalım belki bir açık bulursunuz.Bahcesehir i bende çok duydum grupta.Bu tür arastirmalari yaparken yenidoğan ünitesi olan bir hastane yeterli.Devlette olsa,özel de olsa bebek emin ellerde olsun yeterUmarım içinize sinen hastaneyi bulursunuz doktorun hastane için önerisi mutlaka olacaktır zaten dogurtmak için ki onlar hastaneleri daha indirimli ayarliyorlar bilgine
Ay korku filmi gibiSürekli hamilelik muhabbeti yaptığım arkadaşım 3 gün önce doğum yaptı. 38.haftada suyu gelmiş çatısı dar ol için sezeryan olmuş. Çok heyecanlandım duyunca yaaa
Sezeryan kolaydı diyor 2 günde eve geçmiş
Bebek için aldıgım malzemeler fazlaymış diyor
Bir de sütü tam çıkmamış galiba silikon gögüs ucu gibi Bi aparat önermiş doktor onu kullanmış emziriyor çok şükür şimdi.
Biraz büyükleri zorlamış süt yok mama verelim VS demişler
Alt değiştirirken ağlatmışlar VS. Bir de agustos sıcagında çok giydirmişler çocuk üşür muhabbeti
Demekki İnstagramda ki yazılanlar hep doğruymuş
Bağırmış hatta onlara yaa lohusa ya bak demişler sonra... Aaaayy...
Benim annem de kaynanam da sivri dilli napcam, ben
Bende o zamanlar yapmayı düşünüyorum daha camlar falan açık tekrar kirlenir perde koltuk falan yardımsız yapamam bende iş çokBen Eylül sonu Ekim başı gibi temizlikçi çağıracağım canım evi dip köşe temizletip bebişin odasını eşyalarını falan hazırlayacağım. Böyle daha mantıklı geldi ağırlaşmadan yine bir kaç bişey yaparım ama yine batar en iyisi doğuma yakın temizlikçi çağırmak
Sirkeli suyu nasıl yaptın canım2 gundur kasik agrilarm kalmadi sukur yaa. Mantar enfeksiyonum icin fitili kullanip bir de sirkeli suya oturmayi yapinca 3 gun ustuste muthis fayda etti.Beyaz yogun akintim da yuzde 90 azaldi
Bir avazda doğur kurtul inşallahEvet doktorumun odemesini disaridan yapacagim. Ameliyatimda da oyle olmustu. Ben fiyat alirim dedi hastaneden bakalim. Umarim vakitlice dogum olur da, bebegin sagligi ile ilgili endiselerimiz olmaz, gerisi bir sekilde hallolur.
Yani ikizi tam bilmiyorum ama. Normalde bu sartlarda otuzuncu haftada çalışabilir raporu alırsan olur tahminimce.Kızlar benim 32.haftamda okul açılmış oluyor ben iznimi o zaman başlatsam önceki iki haftayı sonraya devrederler mi? (İkiz olduğu için 30haftalık başlatılabiliyorlar) yoksa devredilmiyor mu? Bunu ayrıntılı nerden öğrenebilirim ya da bilen var mı?
Yani işi havlu üretmek özdilek in, herhalde iyi bişeyler bulunur. Bende bebek havlusu için gideceğim oraya. Bide bornoz mu alsam bebek için abartı mı olur senceBen de Ozdilek'e gitmeyi dusundum. Eve de havlu alirim diye.
Aldığının linkini paylaşır mısın canım, bende kundak bakıyorumAyak kısmı geniş hareketini kısıtlanıyor yani çok kola doğru daralıyor bende aldım hatta indirimdeydi 25 TL'ye aldım
Legene bir miktar yani oturdugumda genital bolgeye gelecek kadar su ve bardagin 3/4ü kadar da sirke dökup yarim saat kadar oturdum.Sirkeli suyu nasıl yaptın canım
Yonetmelikte var detayli canimKızlar benim 32.haftamda okul açılmış oluyor ben iznimi o zaman başlatsam önceki iki haftayı sonraya devrederler mi? (İkiz olduğu için 30haftalık başlatılabiliyorlar) yoksa devredilmiyor mu? Bunu ayrıntılı nerden öğrenebilirim ya da bilen var mı?
Kızlar benim 32.haftamda okul açılmış oluyor ben iznimi o zaman başlatsam önceki iki haftayı sonraya devrederler mi? (İkiz olduğu için 30haftalık başlatılabiliyorlar) yoksa devredilmiyor mu? Bunu ayrıntılı nerden öğrenebilirim ya da bilen var mı?
Buhara da yapacağım ins.fatma hanıma gidiyorum..şehir hastanesinden memnun olanlar var....inşallah bizde memnun kalırız.Şu an için şehir hastanesine gidiyorum canım ben inan ki hala belirsiz buharadan kimi çok mennun kimi değil sizin var mı düşündüğünüz Bi yer
Çok şükür hersey yolunda canım. Baya düşük kiloyla başlamışsın o yüzden normal bence kilon. Ben 60 la başladım 68 oldumcanım kusura bakma uzun süre oldu fırsat bulup siteye giremedim. 16-25. hafta arasında iştahım o kadar açıktı ki bir anda kilo aldım ama sonra durdu sanki, iştahım normale döndü, iki haftada bir kilo aldım, inşallah böyle de devam eder. Gerçi kiloyu çok takmıyorum ama vücut bu kilolara alışkın olmadığı için bacak ağrılarım başladi, damarlarım çıktı. 50 ile hamileliğe başladım şuan 64 üm, sen ne durumdasın? Sağlığını keyfin yerinde mi? Bebişin iyi mi?
ay ben ilk hamile oldugumu ogrendigim de yilbasi koyafetleri bakiyordum bebemeyalniz degilsin
Incelemerine izin ver ama sart kos . Kok hucrelerini bebeklerin icin ucretsiz omur boyu saklasinlar. Allah korusun ilerde bir hastaliklari vs olursa kullanirsiniz.
Ben ozel bir lab da yillik ucret karsiligi saklatircam
cok guzel ya
hicbirzaman
canim benm arkadasim en basta sabit yeni dogandan 5 yasa kadr kullanolan aldi. takip cikarilan puset e para vermek istemedi ama sonra cok pisman oldu. her bebegi oto koltugundan indirdiklerinde uyandi, aglama krizlerine girdi. Ikinci haftanin sonunda takip cikarilan ilk 6 ay icin puset aldi. cok rahat etti.
Bana onu verdi, bende onu kullanicam
İnşallah düzelir yinede belli olmazBana büyük ihtimalle düzelmez dedi ama bakalım ben de belki düzelir diye bir umut bekliyorum
Öyle mi kalıyor sanki daha çok gibi de bilemiyorum ki doktorlar da o kadar sıkıntı yapıyor ki raporu hiiiiiç onlara laf anlatmak da istemiyorum bakalım duruma göre değerlendireceğim eğer bir sıkıntı olursa zaten direkt ayrılırım çalışsam bile 34’e falan kadar ancak olur diye düşünüyorumBence zorlama kendini. İki haftan falan kalıyor. Raporla halledersin birinci dönemi. Tabi gene de sen bilirsin. Ben ilk gebeligimde çok iyiydim 37ye kadar çalıştım. İzne ayrıldım on gün sonra doğum yaptım. Ama bunda iyi değilim. Zorlanıyorum.
Benim özel durumlardan ötürü özel hastaneler kabul etmiyor ya o yüzden mecburen fakülte ve eğitim araştırma olması gerekiyor diye çok ağladım hala da çok üzgünüm tabi o kadar bekledik hiç böyle hayal etmemiştim amaaa gel gör ki eğer bir sıkıntılı durum varsa da özeller hemen postalıyor ne yazık kiHala belli değil desemBen 20. haftada doktor değiştirdim sorunlarımızdan ötürü Prof. Fuat Akercana gittim ve artık onla devam ediyorum. Amniyosentezi kordosentezi o yaptı ve riskli gebelik olduğu için de perinatolog şarttı benim için. Fuat hoca egede hoca olduğu için işlemlerimin hepsini orda yaptı sağolsun yoksa 30-40 bin ödeyecektim. Doğum konuşmaya henüz sıra gelmedi bir dahaki kontrolde bunu konuşcaz bakalım. Özellerin çoğuna gidiyormuş biz özel istiyoruz ama sonum ege olmaz inşallah. Bende literatüre girmiş olağandışı şeyler olduğu için Ege perinatoloji ve ege genetik plesantayı incelemek istiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?