2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yok hayır canım zorunlu benimkisi. Plasenta previa var o sebeple normal doğum yasak. 37 haftanın başında riske atmamak adına sezaryen olacak
Ay şuan benimde öyle ama 32 de netleşir dedi doktor çıkma ihtimali var çünkü dedi şuan 26nin içindeyim ama banada sezeryan yolu görünüyor sanki

Dip köşe temizliği ne zaman yapmayı planlıyorsunuz acaba?
Ben Eylül sonu Ekim başı gibi temizlikçi çağıracağım canım evi dip köşe temizletip bebişin odasını eşyalarını falan hazırlayacağım. Böyle daha mantıklı geldi ağırlaşmadan yine bir kaç bişey yaparım ama yine batar en iyisi doğuma yakın temizlikçi çağırmak

Evet doktorumun odemesini disaridan yapacagim. Ameliyatimda da oyle olmustu. Ben fiyat alirim dedi hastaneden bakalim. Umarim vakitlice dogum olur da, bebegin sagligi ile ilgili endiselerimiz olmaz, gerisi bir sekilde hallolur.

Ay korku filmi gibi benim kaynanamdan annemden beter eşim herşeye karışır baş kaynanam o
Yok bu çocuk aç yok lahana gibi giydirmişsin bekliyorum yani bu lafları. Geçende uyardım ilk haftalarda bari yapma çeneni tutuver diye

Bende o zamanlar yapmayı düşünüyorum daha camlar falan açık tekrar kirlenir perde koltuk falan yardımsız yapamam bende iş çok

Evet doktorumun odemesini disaridan yapacagim. Ameliyatimda da oyle olmustu. Ben fiyat alirim dedi hastaneden bakalim. Umarim vakitlice dogum olur da, bebegin sagligi ile ilgili endiselerimiz olmaz, gerisi bir sekilde hallolur.
Bir avazda doğur kurtul inşallah Dediğin gibi herşey bir şekilde halloluyor

Yani ikizi tam bilmiyorum ama. Normalde bu sartlarda otuzuncu haftada çalışabilir raporu alırsan olur tahminimce.

Ben de Ozdilek'e gitmeyi dusundum. Eve de havlu alirim diye.
Yani işi havlu üretmek özdilek in, herhalde iyi bişeyler bulunur. Bende bebek havlusu için gideceğim oraya. Bide bornoz mu alsam bebek için abartı mı olur sence

Ayak kısmı geniş hareketini kısıtlanıyor yani çok kola doğru daralıyor bende aldım hatta indirimdeydi 25 TL'ye aldım
Aldığının linkini paylaşır mısın canım, bende kundak bakıyorum

Yonetmelikte var detayli canim

Çok şükür hersey yolunda canım. Baya düşük kiloyla başlamışsın o yüzden normal bence kilon. Ben 60 la başladım 68 oldum

Tabi en başta yeni doğandan belli bir yaşa kadar olan almak mantıklı değil. Ana kucağı kullanılır illa ki. Peki ana kucağını maksimum 6 ay kullanıyoruz ya, o 6 aylık süre için ana kucağına isofix baza almak gerekli mi sizce? Emniyet kemer bağlantısı yeterli mi?

Öyle mi kalıyor sanki daha çok gibi de bilemiyorum ki doktorlar da o kadar sıkıntı yapıyor ki raporu hiiiiiç onlara laf anlatmak da istemiyorum bakalım duruma göre değerlendireceğim eğer bir sıkıntı olursa zaten direkt ayrılırım çalışsam bile 34’e falan kadar ancak olur diye düşünüyorum

Benim özel durumlardan ötürü özel hastaneler kabul etmiyor ya o yüzden mecburen fakülte ve eğitim araştırma olması gerekiyor diye çok ağladım hala da çok üzgünüm tabi o kadar bekledik hiç böyle hayal etmemiştim amaaa gel gör ki eğer bir sıkıntılı durum varsa da özeller hemen postalıyor ne yazık ki benim tek korkum buradaki araştırma hastanesi özel muayene ve özel oda olayı yok yani kim denk gelirse doğuma o giriyor herhangi bir muhatabın yok vs bu durum canımı çok aıkıyor ama diğer gittiğim hastanelerde özel muayene kabul eden fakültelerde durum çok güzel oluyot birebir ilgileniyor her soruna cevap alıyorsun doktorla hep iletişim halindesin ve daha güvendesin eğer üniversite hastanesinde olursa da Ege konusunda çok şanslısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…