- 23 Ocak 2017
- 1.484
- 1.937
- 133
- 38
Bizim hem pusette hem de otokoltiginda isofix yok bi sıkıntı da yasamadik. Normal kemerle koltugun gecme yerlerinden takiliyo. Puset zamani icin zaten yine sorun degil. Pusetler arabaya ters baglanmak zorunda. Emniyet kemerini arka kisimdan gecirip sariyosun Allahin izniyle gayte de guvenli olmustu oynamiyo yerindenKızlar oto koltuğu ne düşünüyorsunuz? Daha doğrusu, ona daha zaman var ama, bu puset ve ana kucaklarının bazıları isofix baza eklentisi ile isofixli oto koltuğu haline gelebiliyormuş, ama o bazalar da çok pahalı. İlk 6 ay gerek yok diyorlar, ben ilk 6 ayda da isofixle bağlı olsa daha mı iyi diyorum, sizce 6 ay için gerek var mı o masrafa?
Kucukken bornoz yerine ucgen baslikli kare havlular cok kullanisli bebek zaten kucaginda hemen ustune sarip sarmalayip yataga atip kuruluyosun. Hatta ben icine de muslin koyuyodum havlunun daha pratik hemen kuruyodu. Ayakta durdugu zamanlar icin bornoz anca kullandim ki o zmn da kendi heves etmisti biz giyiyoruz diyeYani işi havlu üretmek özdilek in, herhalde iyi bişeyler bulunur. Bende bebek havlusu için gideceğim oraya. Bide bornoz mu alsam bebek için abartı mı olur sence
Aldığının linkini paylaşır mısın canım, bende kundak bakıyorum
Sadece ehliyet kemerli tercih ettik biz.Tabi en başta yeni doğandan belli bir yaşa kadar olan almak mantıklı değil. Ana kucağı kullanılır illa ki. Peki ana kucağını maksimum 6 ay kullanıyoruz ya, o 6 aylık süre için ana kucağına isofix baza almak gerekli mi sizce? Emniyet kemer bağlantısı yeterli mi?
Bizim hem pusette hem de otokoltiginda isofix yok bi sıkıntı da yasamadik. Normal kemerle koltugun gecme yerlerinden takiliyo. Puset zamani icin zaten yine sorun degil. Pusetler arabaya ters baglanmak zorunda. Emniyet kemerini arka kisimdan gecirip sariyosun Allahin izniyle gayte de guvenli olmustu oynamiyo yerinden
Sadece ehliyet kemerli tercih ettik biz.
Para ödemedim canım eczaneler kotalı veriyomus satın alamıyosun mor receteli ilaçmış yapmıyo sağlık ocağı falan tam tesekküllü hastane olması lazım dedi ün hastanesinin acilinden yaptırdımBugun doktorum kan uyusmazligi ignesi recetesini yazdi. Hangi hastaneler yapiyor bilmiyorum. Eczanelere gidip soracagim bakalim. En kotu satin alip aile hekimligindeki hemsireye yaptiririm. Devlet oduyor diye biliyorum, siz nasil yaptiniz? SGK'ya karsilattiniz mi?
valla benimkini kargoya verdiler ama kargo firmasinda sorun var 15 gundur teslim edilmedi. bugun yarin gelmezse , sikayetim var a yazicamastral babyden takım alacak arkadaşlarım ben alalım 10 gü-n oldu hala hazırlanıyor yazıyor almak isteyen şimdi alsın doğuma kadar anca gelecekyazdım baakalım ne diyecekler.
Canim bana hoca mor recete yazdi. Eczaneye soracagim bakalim. Igneyi getirin klinikte hemsireler de yapar dedi. Offf ne cilemiz varmis.Para ödemedim canım eczaneler kotalı veriyomus satın alamıyosun mor receteli ilaçmış yapmıyo sağlık ocağı falan tam tesekküllü hastane olması lazım dedi ün hastanesinin acilinden yaptırdım
bornozu biraz daha ayaklandiklarinda kullanabiliriz. Ben su asamada kolunu vs sokmakla ugrasmayayim diye normal bebek havlusu bakacagim.Yani işi havlu üretmek özdilek in, herhalde iyi bişeyler bulunur. Bende bebek havlusu için gideceğim oraya. Bide bornoz mu alsam bebek için abartı mı olur sence
Aldığının linkini paylaşır mısın canım, bende kundak bakıyorum
Insallah hepimiz saglikla, kolayca saglikli bebeklerimize kavusuruz. Su sicaklarda, ekonomik krizde vs cok ugrastik. Guzel bir sonbahar olsun, huzurla bebeklerimizden bahsedelim.Bir avazda doğur kurtul inşallahDediğin gibi herşey bir şekilde hallolur
Ben de bilemediğim için indirimdeyken bir tane aldım gerekli olduğunu görürsem 2.yi alırım dedimdüz kafa yastığı çok gerekli bir şey mi arkadaşlar
bende simdi trendyolda gördüm ama hiç bilemiyorm gereksizse almakta istemiyorum deneyimleyen biri varsa açıklama yapar inşBen de bilemediğim için indirimdeyken bir tane aldım gerekli olduğunu görürsem 2.yi alırım dedim
Böyle şeyleri hep Amazon’un geçen ayki indirim zamanında almıştım bidaha öyle indirim olmayacak mı ya acaba
Yani 38de sezeryan olduğum için öyle oldu. Haklısın rapor olayı da problem. Umarım bir sıkıntı olmaz da çalışırsın 34e kadar.Öyle mi kalıyor sanki daha çok gibi de bilemiyorum ki doktorlar da o kadar sıkıntı yapıyor ki raporu hiiiiiç onlara laf anlatmak da istemiyorum bakalım duruma göre değerlendireceğim eğer bir sıkıntı olursa zaten direkt ayrılırım çalışsam bile 34’e falan kadar ancak olur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?