2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bizim hem pusette hem de otokoltiginda isofix yok bi sıkıntı da yasamadik. Normal kemerle koltugun gecme yerlerinden takiliyo. Puset zamani icin zaten yine sorun degil. Pusetler arabaya ters baglanmak zorunda. Emniyet kemerini arka kisimdan gecirip sariyosun Allahin izniyle gayte de guvenli olmustu oynamiyo yerinden

Kucukken bornoz yerine ucgen baslikli kare havlular cok kullanisli bebek zaten kucaginda hemen ustune sarip sarmalayip yataga atip kuruluyosun. Hatta ben icine de muslin koyuyodum havlunun daha pratik hemen kuruyodu. Ayakta durdugu zamanlar icin bornoz anca kullandim ki o zmn da kendi heves etmisti biz giyiyoruz diye

Sadece ehliyet kemerli tercih ettik biz.

astral babyden takım alacak arkadaşlarım ben alalım 10 gü-n oldu hala hazırlanıyor yazıyor almak isteyen şimdi alsın doğuma kadar anca gelecek yazdım baakalım ne diyecekler.

Sadece ehliyet kemerli tercih ettik biz.

Doğru diyorsunuz aslında, aldığım pusetin 500 TL daha pahalı olanı isofix baza uyumluydu, acaba onla değiştirsem mi diye aklım karışıyordu, ama isofix baza dediğimiz de 3-4 bin civarı. O parayı oto koltuğuna geçerken kullanırız o zaman.

Para ödemedim canım eczaneler kotalı veriyomus satın alamıyosun mor receteli ilaçmış yapmıyo sağlık ocağı falan tam tesekküllü hastane olması lazım dedi ün hastanesinin acilinden yaptırdım

astral babyden takım alacak arkadaşlarım ben alalım 10 gü-n oldu hala hazırlanıyor yazıyor almak isteyen şimdi alsın doğuma kadar anca gelecek yazdım baakalım ne diyecekler.
valla benimkini kargoya verdiler ama kargo firmasinda sorun var 15 gundur teslim edilmedi. bugun yarin gelmezse , sikayetim var a yazicam

Para ödemedim canım eczaneler kotalı veriyomus satın alamıyosun mor receteli ilaçmış yapmıyo sağlık ocağı falan tam tesekküllü hastane olması lazım dedi ün hastanesinin acilinden yaptırdım
Canim bana hoca mor recete yazdi. Eczaneye soracagim bakalim. Igneyi getirin klinikte hemsireler de yapar dedi. Offf ne cilemiz varmis.

bornozu biraz daha ayaklandiklarinda kullanabiliriz. Ben su asamada kolunu vs sokmakla ugrasmayayim diye normal bebek havlusu bakacagim.

düz kafa yastığı çok gerekli bir şey mi arkadaşlar

düz kafa yastığı çok gerekli bir şey mi arkadaşlar
Ben de bilemediğim için indirimdeyken bir tane aldım gerekli olduğunu görürsem 2.yi alırım dedim
Böyle şeyleri hep Amazon’un geçen ayki indirim zamanında almıştım bidaha öyle indirim olmayacak mı ya acaba

bende simdi trendyolda gördüm ama hiç bilemiyorm gereksizse almakta istemiyorum deneyimleyen biri varsa açıklama yapar inş

Yani 38de sezeryan olduğum için öyle oldu. Haklısın rapor olayı da problem. Umarım bir sıkıntı olmaz da çalışırsın 34e kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…