2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
çok tatlılar. hm'nin ayıcık kostümlü tulumlarını çok beğenmiştim yeterli olur çok soğuğa çıkılmaz diye düşünüyordum ama onlar da stoğa girmiyor hiç. sen tecrübelisin bunların altına dışarı çıkarken ayaklarına ne giydireceğiz 3-4 aylık bebelerin :) önerin varsa böyle ayakkabı olur patik bot olur

Ay çok güzel çok pahalı maaşımı bir kaç saat içinde bitireceğim heralde kaç ay alayım ben canım? Yine aynı sorum 4-6çok mu büyük olur
Bence büyük olur sanki ben 2-4 almıştım. Yam olacağını düşünüyorum kalıbı büyüktü. 169 a aldıklarım dün mağazada 329 du

astral babyden takım alacak arkadaşlarım ben alalım 10 gü-n oldu hala hazırlanıyor yazıyor almak isteyen şimdi alsın doğuma kadar anca gelecek yazdım baakalım ne diyecekler.
ay evet canım ben de geç gelir diye sipariş verdim hazırlanıyor olarak görünüyor inşallah yetişir

Ayıcık tulumları çok tatlı yaa ucuza aldım onları. Mağazada var fiyatı 2 katı nerdeyse. Benim oğlum ocakta doğdu ilk zamanlar çıkmadık zaten kolik diyo yer gök inliyordu onda böyle kullanamadım. Aldığım ayıcık tulumlar ayaklı benim almama gerek kalmayacak, ama bunlara da patik tarzı şeyler olur sanıyorum

Bence büyük olur sanki ben 2-4 almıştım. Yam olacağını düşünüyorum kalıbı büyüktü. 169 a aldıklarım dün mağazada 329 du
Haber verdiğin için teşekkür ederim canım böyle bi dış giyim almamıştım iyi oldu 2-4seçtim ben de 6ayın içinde bebekler kaybolur muhtemelen o kadar pahalılar ki hemen küçük gelsin istemiyorum her defasında soruyorum ama bebekler küçük olacak bunu kabul edemedim bi türlü
Eşimin adına hesap açıp ilk alışverişte %10indirim kampanyasını kullandım kızlar alacaklara fikir olsun 269a geldi biri

Bu aklımda olan. mağazada varsa bakayım o halde.

Ben de şimdi buna bakıyordum beden konusunu bilmiyorum yardımcı olur musunuz
ne kadar büyük alırsa kardır kızlar seneye giyememesinden iyidir :) bu sene maksimum doktor kontrollerine giderken falan giydiririz ama seneye sürekli kullanırız gibime geliyor o yüzden büyük alacağım ben

ne kadar büyük alırsa kardır kızlar seneye giyememesinden iyidir :) bu sene maksimum doktor kontrollerine giderken falan giydiririz ama seneye sürekli kullanırız gibime geliyor o yüzden büyük alacağım ben
Maksimum 6-9ay var ve o da seneye küçük gelir o yüzden direk bu sene boyutu aldım ben

bende simdi trendyolda gördüm ama hiç bilemiyorm gereksizse almakta istemiyorum deneyimleyen biri varsa açıklama yapar inş
Ben almadım. Eğer çocuk vakumla doğmadıysa ya da doğumdan kaynaklı kafasında bir yamukluk yoksa gerek yok. Sadece bir sağa bir sola çevirmek gerekiyor arada. Sürekli kafasını tek bir yönde bırakmamak gerekiyor. Yani bu da alınabilir tabii kullanışlı olur sanırım

Bende aynı düşünüyorum

aldım artık aman nelere para vermiyoruz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…