Ay çok güzel çok pahalı maaşımı bir kaç saat içinde bitireceğim heraldeAstronot mont düşünenler mağaza fiyatı 579 muş
Erkeklerde saçlar kısa olduğu için daha da önemli bence kafa şekli. İşe yarıyorsa eğer alınmalı ucuz bişeydi zaten.bende simdi trendyolda gördüm ama hiç bilemiyorm gereksizse almakta istemiyorum deneyimleyen biri varsa açıklama yapar inş
evet işe yaramasa da alacağım artıkErkeklerde saçlar kısa olduğu için daha da önemli bence kafa şekli. İşe yarıyorsa eğer alınmalı ucuz bişeydi zaten.
çok tatlılar. hm'nin ayıcık kostümlü tulumlarını çok beğenmiştim yeterli olur çok soğuğa çıkılmaz diye düşünüyordum ama onlar da stoğa girmiyor hiç. sen tecrübelisin bunların altına dışarı çıkarken ayaklarına ne giydireceğiz 3-4 aylık bebelerin :) önerin varsa böyle ayakkabı olur patik bot olurAstronot mont düşünenler mağaza fiyatı 579 muş
Bence büyük olur sanki ben 2-4 almıştım. Yam olacağını düşünüyorum kalıbı büyüktü. 169 a aldıklarım dün mağazada 329 duAy çok güzel çok pahalı maaşımı bir kaç saat içinde bitireceğim heraldekaç ay alayım ben canım? Yine aynı sorum 4-6çok mu büyük olur
ay evet canım ben de geç gelir diye sipariş verdim hazırlanıyor olarak görünüyor inşallah yetişirastral babyden takım alacak arkadaşlarım ben alalım 10 gü-n oldu hala hazırlanıyor yazıyor almak isteyen şimdi alsın doğuma kadar anca gelecekyazdım baakalım ne diyecekler.
Ayıcık tulumları çok tatlı yaa ucuza aldım onları. Mağazada var fiyatı 2 katı nerdeyse. Benim oğlum ocakta doğdu ilk zamanlar çıkmadık zaten kolik diyo yer gök inliyorduçok tatlılar. hm'nin ayıcık kostümlü tulumlarını çok beğenmiştim yeterli olur çok soğuğa çıkılmaz diye düşünüyordum ama onlar da stoğa girmiyor hiç. sen tecrübelisin bunların altına dışarı çıkarken ayaklarına ne giydireceğiz 3-4 aylık bebelerin :) önerin varsa böyle ayakkabı olur patik bot olur
Haber verdiğin için teşekkür ederim canım böyle bi dış giyim almamıştım iyi olduBence büyük olur sanki ben 2-4 almıştım. Yam olacağını düşünüyorum kalıbı büyüktü. 169 a aldıklarım dün mağazada 329 du
Ay teşekkür ederiz haber verdiğin için aldım hemen kızımaAstronot mont düşünenler mağaza fiyatı 579 muş
Bu aklımda olan. mağazada varsa bakayım o halde.Ayıcık tulumları çok tatlı yaa ucuza aldım onları. Mağazada var fiyatı 2 katı nerdeyse. Benim oğlum ocakta doğdu ilk zamanlar çıkmadık zaten kolik diyo yer gök inliyorduonda böyle kullanamadım. Aldığım ayıcık tulumlar ayaklı benim almama gerek kalmayacak, ama bunlara da patik tarzı şeyler olur sanıyorum
Ben de şimdi buna bakıyordum beden konusunu bilmiyorumAstronot mont düşünenler mağaza fiyatı 579 muş
Paylaşımı yapan sayfa kim onu da takibe alayım takip etmiyorsam eğerAstronot mont düşünenler mağaza fiyatı 579 muş
ne kadar büyük alırsa kardır kızlar seneye giyememesinden iyidir :) bu sene maksimum doktor kontrollerine giderken falan giydiririz ama seneye sürekli kullanırız gibime geliyor o yüzden büyük alacağım benBen de şimdi buna bakıyordum beden konusunu bilmiyorumyardımcı olur musunuz
Maksimum 6-9ay var ve o da seneye küçük gelir o yüzden direk bu sene boyutu aldım benne kadar büyük alırsa kardır kızlar seneye giyememesinden iyidir :) bu sene maksimum doktor kontrollerine giderken falan giydiririz ama seneye sürekli kullanırız gibime geliyor o yüzden büyük alacağım ben
o da kötü oldu seneye giyemeyecekse şimdiden almam çok mantıksız zaten bebiş durduğu yerde duruyor battaniyeye sarsan hareket etmez üstünü açmaz bir yere giderken :)Maksimum 6-9ay var ve o da seneye küçük gelir o yüzden direk bu sene boyutu aldım ben
Ben almadım. Eğer çocuk vakumla doğmadıysa ya da doğumdan kaynaklı kafasında bir yamukluk yoksa gerek yok. Sadece bir sağa bir sola çevirmek gerekiyor arada. Sürekli kafasını tek bir yönde bırakmamak gerekiyor. Yani bu da alınabilir tabii kullanışlı olur sanırımbende simdi trendyolda gördüm ama hiç bilemiyorm gereksizse almakta istemiyorum deneyimleyen biri varsa açıklama yapar inş
Bende aynı düşünüyorumne kadar büyük alırsa kardır kızlar seneye giyememesinden iyidir :) bu sene maksimum doktor kontrollerine giderken falan giydiririz ama seneye sürekli kullanırız gibime geliyor o yüzden büyük alacağım ben
Maksimum 6-9 ay varmış 74 cm seneye olur mu dersin alsam mı bilemedimBende aynı düşünüyorum
aldım artık aman nelere para vermiyoruz kiBen almadım. Eğer çocuk vakumla doğmadıysa ya da doğumdan kaynaklı kafasında bir yamukluk yoksa gerek yok. Sadece bir sağa bir sola çevirmek gerekiyor arada. Sürekli kafasını tek bir yönde bırakmamak gerekiyor. Yani bu da alınabilir tabii kullanışlı olur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?