2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canim bana hoca mor recete yazdi. Eczaneye soracagim bakalim. Igneyi getirin klinikte hemsireler de yapar dedi. Offf ne cilemiz varmis.
Aynı canım bana da saglık ocağı da yapar dedi ama lafta yani ugrastırıp durdular sinir oldum o gün dolandık durduk sabah 8 aksam 6.30 su eve geldiğim yani sinirlerim bozuldu

Ben de alsam yeşilini alırdım elim hiç pembeye gitmiyor kendim de pembe giymeyi pek sevmezdim çocukken. Sadece birkaç kullanım için gereksiz geldi bana almayacağım o yüzden. güle güle giysin minnoş

Ayakkabısı da çok tatlıı ben de maaş yatsın kendi eksiğimi tamamlayacağım öncelikle diyordum. Açılışı astronot tulumla yaptım bakalım

Ben de alsam yeşilini alırdım elim hiç pembeye gitmiyor kendim de pembe giymeyi pek sevmezdim çocukken. Sadece birkaç kullanım için gereksiz geldi bana almayacağım o yüzden. güle güle giysin minnoş
teşekkür ederiz :) ben ikinciyi düşünüyorum nasip olursa o yüzden de maximum fayda alırım inş. ben de aynı sevmezdim küçükken. ben zayıflamak için çocuğu da yürüyüşlere çıkarırım erkenden üşümesin

O da mantıklı canım yeter ki kullanılsın bol bol :) ben de ikinciyi düşünüyorum nasipse birini deneyimleyelim de bakalım :)

Sanırım ayaklarında patikli bir bölüm var, 2.resimde gösteriyor.

O da mantıklı canım yeter ki kullanılsın bol bol :) ben de ikinciyi düşünüyorum nasipse birini deneyimleyelim de bakalım :)
hadi bakalım bunlar sağlıkla gelsin biz iflah olmayıp yaparız :)
Sanırım ayaklarında patikli bir bölüm var, 2.resimde gösteriyor.
pembede göstermiş evet çok iyimiş başka bir şeye gerek kalmaz :)

Bizimkiler zaten anca 1 ayında normal doğan bebek boyutuna ulaşır kış boyu tam olur diye düşünüyorum. Rica ederim canım güzel günlerde kullansınlar Ben de geçen annemden hesap açtım indirim için
Bunun beyazını aldım bende canım, bu 2 saat önce 169₺ olarak indirimdeydi anında tükendi. Mağazada 329 dan satıyolar

Paylaşımı yapan sayfa kim onu da takibe alayım takip etmiyorsam eğer
İnstagramda balooun canım, bütün indirimli kıyafetlerin haberini ordan aldım. Bu arada aynı aldığımız kulaklıklı alt üst takımlar var yaa mağazada 279₺ idi o dönem ikisini 240a aldık

Son düzenleme:
Ben buna bildirim açtım stoğa girerse haber veririm sana da
ben de bildirim açtım kim görürüse haber verelim çok tatlış olurlar bunların içinde
Ben oğluma da kızıma da beyaz aldım ama bu stoğa girerse kızımınkini bu renkle değiştiririm farklı olsunlar
güle güle giysinler alırken bize de haber verirsin

İnstagramda balooun canım, bütün indirimli kıyafetlerin haberini ordan aldım. Bu arada aynı aldığımız kulaklıklı alt üst takımlar var yaa mağazada 279₺ idi o dönem ikisini 240a aldık
Biz bu sayfayı nasıl kaçırdık :) sabah da peluş tulum stoğa girmiş görsem onu direkt alırdım :) bu montlara da ara ara bakıyorum almacağım halde nasıl eriyo stoklar :)

Kızlar bi de meme ucu gümüşü için link paylaşa bilecek olan var mı? Bana doğumdan önce kullanmaya başla dediler

Kızlar bi de meme ucu gümüşü için link paylaşa bilecek olan var mı? Bana doğumdan önce kullanmaya başla dediler
Ben şubatta silverbell markasınınkini almıştım o zaman 150 liraydı ama şimdi satılmıyor sanırım linkini bulamadım canım doğumdan önce başlamak fayda sağlıyormuş bayağı ben de son ay takmayı düşünüyorum.

ben de bildirim açtım kim görürüse haber verelim çok tatlış olurlar bunların içinde

güle güle giysinler alırken bize de haber verirsin
Teşekkür ederim canım, tabii haber veririm
Biz bu sayfayı nasıl kaçırdık :) sabah da peluş tulum stoğa girmiş görsem onu direkt alırdım :) bu montlara da ara ara bakıyorum almacağım halde nasıl eriyo stoklar :)
Bu sayfa efsane takip edin mutlaka, baya bişey aldım sayesinde. Tulumu yarım saat içinde bitirdiler. 32. dk da gördüm yoktu
Ben hemen takibe aldım artık indirimleri kaçırmak istemiyorum
Kesinlikle süper indirim haberleri oluyor. Aşağıya eklediğim takımları 119 a aldım dün mağazada gördüm 279₺ idi

Eklentiler

• 550FB8A5-EA74-4500-B2AF-6F2AC914E11A.webp
    128,8 KB · Görüntüleme: 81
Bugün herkes balouunlamış mı?
Bende uyandım kızımın teyzesi pembe peluş tan almış HM den.. ama diğerleri stokta yok diye 1 m yazandan almış ya
Antepte Kasım ayında giyebilir mi ki
Kalıbı bolsa belki Aralık ocakta giyer dicem ama??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…