- 23 Ocak 2017
- 1.484
- 1.937
- 133
- 38
Bebegi yatirirken kafasini bi saga bi sola dogru cevirip yatirdiginda ihtiyac olmuyo. Zaten yenidogan uykusunda kusarsa diye kafasini yan cevirip yatirmak gerekiyo. Bebegin kafasinda sekil bozuklugu olursa dr zaten yonlendiriyo o yastiklarabende simdi trendyolda gördüm ama hiç bilemiyorm gereksizse almakta istemiyorum deneyimleyen biri varsa açıklama yapar inş
Ben once aile hekimligindeki hemsireye soracagim. Yapamayiz derlerse hocanin muayenehanesine goturup oradaki hemsireye yaptiracagim.Aynı canım bana da saglık ocağı da yapar dedi ama lafta yani ugrastırıp durdular sinir oldum o gün dolandık durduk sabah 8 aksam 6.30 su eve geldiğim yani sinirlerim bozuldu
Bunu kardeşim almış benim yani bebeğimin dayısıBu aklımda olan. mağazada varsa bakayım o halde.
İnsallah kolaydan yaptırırsın canım ugrasmadanBen once aile hekimligindeki hemsireye soracagim. Yapamayiz derlerse hocanin muayenehanesine goturup oradaki hemsireye yaptiracagim.
montu almayacaktım ama peluşu kesin alırdım evde de giyerdi çünkü :) yine stoğa girer inşallah yaTeşekkür ederim canım, tabii haber veririm
Bu sayfa efsane takip edin mutlaka, baya bişey aldım sayesinde. Tulumu yarım saat içinde bitirdiler. 32. dk da gördüm yoktu
Kesinlikle süper indirim haberleri oluyor. Aşağıya eklediğim takımları 119 a aldım dün mağazada gördüm 279₺ idi
MerhabaGüzel, sağlıklı bir hafta olsun inşallah kızlaranakucağı konusunu da bir konuşsak, aldınız mı, alacak mısınız, tecrübeliler evde var mı daha önceki çociklerinizde kullandınız mı? Özellikle ilk aylar öneriyor doktorlar aklımda bir şu kendi kendine sallanan motorlular var bir de nuna leaf var, haydi haydi bu konunun üstüne de tik atalım
Benim de öyleydi doktor sıcaklardan dedi dikkat etmek lazımmışAy kizlar tansiyonum cok dusuk bu aralar.9a 5 10a 5 seklinde. Sizde de oluyor mu yaa bulanti kafads dengesizlk uyku hali sersemlik ic titremesi carpinti yapiyo
Ben nuna leaf aldım canım dijital olarak sallanmıyor onun için ayrı aparatı var daha çok köstekli saat gibi bir kere salladığınızda bir müddet kendi kendine sallanıyor geç duruyor. Dijital olarak sallanması pek içime sinmeyen bir durumdu o yüzden bunu tercih ettim.Güzel, sağlıklı bir hafta olsun inşallah kızlaranakucağı konusunu da bir konuşsak, aldınız mı, alacak mısınız, tecrübeliler evde var mı daha önceki çociklerinizde kullandınız mı? Özellikle ilk aylar öneriyor doktorlar aklımda bir şu kendi kendine sallanan motorlular var bir de nuna leaf var, haydi haydi bu konunun üstüne de tik atalım
Ben şu görseldekini aldım tavsiye üzerine, elektrikli müzikli falanGüzel, sağlıklı bir hafta olsun inşallah kızlaranakucağı konusunu da bir konuşsak, aldınız mı, alacak mısınız, tecrübeliler evde var mı daha önceki çociklerinizde kullandınız mı? Özellikle ilk aylar öneriyor doktorlar aklımda bir şu kendi kendine sallanan motorlular var bir de nuna leaf var, haydi haydi bu konunun üstüne de tik atalım
Benim normal hali bu şekilde olduğu için yani 10-6 gibi çok sıkıntım olmuyorAy kizlar tansiyonum cok dusuk bu aralar.9a 5 10a 5 seklinde. Sizde de oluyor mu yaa bulanti kafads dengesizlk uyku hali sersemlik ic titremesi carpinti yapiyo
Bu konu bizim de gündemimizde ama kafamız karışık manuel bişey mi almalı, diğerlerinin zararlarından bahsediliyor bilemiyorumGüzel, sağlıklı bir hafta olsun inşallah kızlaranakucağı konusunu da bir konuşsak, aldınız mı, alacak mısınız, tecrübeliler evde var mı daha önceki çociklerinizde kullandınız mı? Özellikle ilk aylar öneriyor doktorlar aklımda bir şu kendi kendine sallanan motorlular var bir de nuna leaf var, haydi haydi bu konunun üstüne de tik atalım
Benim tansiyonum da oyle diyete basladim baslayali. Mide bulantisi da oluyo ama ondandir diye dusunmemistim hicAy kizlar tansiyonum cok dusuk bu aralar.9a 5 10a 5 seklinde. Sizde de oluyor mu yaa bulanti kafads dengesizlk uyku hali sersemlik ic titremesi carpinti yapiyo
Oo yapmaz mi en yaygin belirtilerinden biri bulwnti yapmasi. Yoksa normalde benim de 16. Haftalsrda gebelik bulantim gecmisti. Tansiyon dusuklugunden dolayi yine yapiyo ara ara dusunceBenim tansiyonum da oyle diyete basladim baslayali. Mide bulantisi da oluyo ama ondandir diye dusunmemistim hic
Kwndinden sallananlar sagliksiz miymis ?MerhabaKendi kendine sallanan motorlu olanlar çok önerilmiyor sanırım sağlık açısından, nuna ya iyi diyen çok biz fiyatlar bu kadar değilken babybjörn almıştık inşallah sever bebiş bakalım
yıkanabilen malzemelerse bebek deterjanı ile yıkayıp ütü buharıyla dezenfekte etmek yeterli olur bence yıkanamayan yüzeyler için de bingonun sirkeli bir dezenfektanı vardı ben onu normalde toz almada kullanıyorum çok güzel parlatıyor ama oyuncaklarda mama sandalyesinde falan kullanılabilir yazıyorduKızlar bi de bu aldığımız büyük parçaları ya da eşten dosttan gelen malzemeleri nasıl dezenfekte edicez? Bebek olduğu için kimyasallar konusunda tereddütteyim. Mesela ana kucağı, oyun halısı vs tanıdıklardan geldi bize
Yani beyin gelişimi için önerilmiyor sanırım otomatik ve aynı hareketler olduğu için çok bilgi sahibi değilim yine de dikkate almayın siz beni araştırmadan sadece yabancı bir doktorun yazısını okumuştumKwndinden sallananlar sagliksiz miymis ?
Yani 4moms'ı çok fazla kullanan gördüm, duydum o yüzden aklımda o, babybjörn veya nuna ise hem ergonomik olarak uyku esnasında hem de çocuğu harekete teşvik ettiği için oyalanması açısından öneriliyor. Çok kararsız kaldım bu konuda bir an önce de halletmek istiyorum büyük eşya bir o bir de hava temizleyici ve nemlendirici ne alacaksak onlar kaldı. Karar verip, ilerlemem lazım bunlarda daBenim normal hali bu şekilde olduğu için yani 10-6 gibi çok sıkıntım olmuyor
Bu konu bizim de gündemimizde ama kafamız karışık manuel bişey mi almalı, diğerlerinin zararlarından bahsediliyor bilemiyorum
Babybjörnü kullananlar öve öve bitemiyor bebeğin gazı da çok rahat çıkıyormuş uykuya da çok rahat dalıyormuş. Ben onun muadili olan mamma markalı olana gözümü dikmiştim muadiller arasındaki en kalitelisi gibi. Ama ben göz diktiğimde 800-900civarıydı şimdi olmuş 1300 (x2)Güzel, sağlıklı bir hafta olsun inşallah kızlaranakucağı konusunu da bir konuşsak, aldınız mı, alacak mısınız, tecrübeliler evde var mı daha önceki çociklerinizde kullandınız mı? Özellikle ilk aylar öneriyor doktorlar aklımda bir şu kendi kendine sallanan motorlular var bir de nuna leaf var, haydi haydi bu konunun üstüne de tik atalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?