2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
canım ben 2. el 4moms aldım dolap uygulamasından. Temiz kullanmış aldığım kişi zaten yıkanabiliyor pedi. Kardeşim de 4moms almıştı sonra o da dolaptan satmıştı. yani zarar etmiyor kimse hep bir dönüşüm var satılıyor hemen. Çok memnun kalıyor kullananlar tabi uzun süreli bir kullanım olmuyor sanırım 4-6 ay rahat ediliyor.

48 kilo nedir ya hah şöyle etlen butlan zayıflar çok kilo alır kuzum sorun varmış gibi davranıp kendini strese sokma strese girdigij anda çocuklar bizden beter oluyorlar tecrübe ile sabit
Bugün bir d vitamini için kan vermişim açlığa dayanamayan ben 4 saat aç kaldım daha yeni kahvaltı yaptık

Bebegi yatirirken kafasini bi saga bi sola dogru cevirip yatirdiginda ihtiyac olmuyo. Zaten yenidogan uykusunda kusarsa diye kafasini yan cevirip yatirmak gerekiyo. Bebegin kafasinda sekil bozuklugu olursa dr zaten yonlendiriyo o yastiklara
aldım reflü yatağıda aldım onun üstünde yatarken koyarım diye düşündüm yakın bir zamanda eşimin çalışma arkadaşının bebeği vefat etti kusmuk boğazına kaçmış reflü yatağı almayacaktım normalde ama etkili olur diye onuda aldım

Senin gene iyimis kuzum ben 48 Ken 62 oldum
Senin boyda var tatlım yani attığın resimde hiç kilo felan göze batan yok karın şişmiş

Gluten kesince şişliğim gitti benimde 2 kaşık pilav 3 kaşık bulgur tahıl olarak böyle tüketiyorum
Yulafa sardım 2 kaşık yulaf süt incir ceviz muz mükemmel ara öğün oluyor

Ay gerçekten mi ya Allah korusun bi korku daha yüklendi paranoyak etcek bu annelik beni.

Dahada kudurmalarini göreceğiz

Benim oğlan şokta aç kaldı daha yeni beslendi
kendini çokta aç bırakma dr.kağan kocatepe bir videosunda çocuğun kilosu anne karnına düştüğü an bellidir o 4 kilo doğan çocuklar düzensiz beslenme sonucu ayıp olmasın diye alınan kilolar demişti ondan sonra çok takmamaya başladım kiloya

Ay gerçekten mi ya Allah korusun bi korku daha yüklendi paranoyak etcek bu annelik beni.
evet maalesef 6 aylıkmış başka bebeği daha varmış 2 yaşında kimse yardımcı olmadıysa kadına uykusuna yenik düştü herhalde bilmiyorum kötü olurum diye eşimde anlatmıyor

eras0201 canım önerdiğin takım geldi, çok uygun yumuşacık. Teşekkür ederiz

Eklentiler

• C0C67E01-7717-4A1B-AB55-256F71D934D6.webp
    75,4 KB · Görüntüleme: 88
Yaa bende Antepteyim bence kasımda net giyilir çok soğuk oluyor kış. Hele geçen yıl gibi olursa. Bu arada hangi hasteneye gidiyorsun canım ?

evet maalesef 6 aylıkmış başka bebeği daha varmış 2 yaşında kimse yardımcı olmadıysa kadına uykusuna yenik düştü herhalde bilmiyorum kötü olurum diye eşimde anlatmıyor
24saat kimse uyanık kalamaz ki kimseden kaynaklı bir şey değil aslında ama anne kim bilir kendini nasıl toplayacak. Allah sabır versin inşallah

Kuzum benim vicdan yapmam karbonhidrat bağımlısı olmamdı kaşar muz ceviz et kefir yoğurt süt sağlıklı bunlarida tüketiyordum ama ekmeği pilavı abartinca bebeğe vitamin emilimi fazla olmamış üzüldüğüm bu hem kendi bedenimede yazık bugün 2 elbise aldım çuval gibi tek olan onlardi

o zaman güzel bir şeye adım atmışssın

Evet nuna ve babybjörn çok öneriliyor manuellerde, ama çılgın paralar hepsinin sıfırı bir de bizim X2 o yüzden ben 2.el'ciyim böyle süreli kullanılacak şeylerde, çünkü yenidoğan için üretilmiş şeyleri almak istiyorum hep hani büyük alayım seneye de kullansındansa benim daha aklıma yatıyor böylesi. Bizimkiler zaten bir tık küçük olacak pusette, arabada, beşikte rahat etsinler istiyorum ama işte dediğim gibi onları da kullanacaklar 9-12 kg ya kadar Max. O yüzden dolap uygulaması ben

Bende aynı fikirdeyim bu tarz kısa süreli ürünlerde, çocukların arabasını, anne yanını hep dolap'tan aldım. Benim de şükür hepsi tertemiz geldi, özellikle bir tane doona arabamız en fazla 5-6 kere kullanılmış gibi gibi. Dolayısıyla ana kucağını da inşallah dolaptan alacağım, kardeşin de kullandığı için sen sağladığı rahatlığı daha iyi tecrübe etmişsindir benim de iki arkadaşım kullandılar 4moms aşkla bahsediyorlar kendisinden özellikle bu ilk 3 ay ağlamalarına çare olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…