- 9 Nisan 2021
- 494
- 593
- 53
çok tatlı evet biz de yakalarsak alıcaz inşBunu kardeşim almış benim yani bebeğimin dayısıaşırı tatlı bi şey ama kalıpları büyük
canım ben 2. el 4moms aldım dolap uygulamasından. Temiz kullanmış aldığım kişi zaten yıkanabiliyor pedi. Kardeşim de 4moms almıştı sonra o da dolaptan satmıştı. yani zarar etmiyor kimse hep bir dönüşüm var satılıyor hemen. Çok memnun kalıyor kullananlar tabi uzun süreli bir kullanım olmuyor sanırım 4-6 ay rahat ediliyor.Yani 4moms'ı çok fazla kullanan gördüm, duydum o yüzden aklımda o, babybjörn veya nuna ise hem ergonomik olarak uyku esnasında hem de çocuğu harekete teşvik ettiği için oyalanması açısından öneriliyor. Çok kararsız kaldım bu konuda bir an önce de halletmek istiyorum büyük eşya bir o bir de hava temizleyici ve nemlendirici ne alacaksak onlar kaldı. Karar verip, ilerlemem lazım bunlarda da
Bugün bir d vitamini için kan vermişim açlığa dayanamayan ben 4 saat aç kaldım daha yeni kahvaltı yaptık48 kilo nedir ya hah şöyle etlen butlanzayıflar çok kilo alır kuzum sorun varmış gibi davranıp kendini strese sokma strese girdigij anda çocuklar bizden beter oluyorlar tecrübe ile sabit
Dahada kudurmalarini göreceğizBen dinlendikce benimki kudurdu kuzuu napıyorsun
aldım reflü yatağıda aldım onun üstünde yatarken koyarım diye düşündüm yakın bir zamanda eşimin çalışma arkadaşının bebeği vefat etti kusmuk boğazına kaçmış reflü yatağı almayacaktım normalde ama etkili olur diye onuda aldımBebegi yatirirken kafasini bi saga bi sola dogru cevirip yatirdiginda ihtiyac olmuyo. Zaten yenidogan uykusunda kusarsa diye kafasini yan cevirip yatirmak gerekiyo. Bebegin kafasinda sekil bozuklugu olursa dr zaten yonlendiriyo o yastiklara
Senin boyda var tatlım yani attığın resimde hiç kilo felan göze batan yok karın şişmişSenin gene iyimis kuzum ben 48 Ken 62 oldum
Ay gerçekten mi ya Allah korusun bi korku daha yüklendi paranoyak etcek bu annelik beni.aldım reflü yatağıda aldım onun üstünde yatarken koyarım diye düşündüm yakın bir zamanda eşimin çalışma arkadaşının bebeği vefat etti kusmuk boğazına kaçmış reflü yatağı almayacaktım normalde ama etkili olur diye onuda aldım
kendini çokta aç bırakma dr.kağan kocatepe bir videosunda çocuğun kilosu anne karnına düştüğü an bellidir o 4 kilo doğan çocuklar düzensiz beslenme sonucu ayıp olmasın diye alınan kilolar demişti ondan sonra çok takmamaya başladım kiloyaDahada kudurmalarini göreceğiz
Benim oğlan şokta aç kaldıdaha yeni beslendi
evet maalesef 6 aylıkmış başka bebeği daha varmış 2 yaşında kimse yardımcı olmadıysa kadına uykusuna yenik düştü herhalde bilmiyorum kötü olurum diye eşimde anlatmıyorAy gerçekten mi ya Allah korusun bi korku daha yüklendi paranoyak etcek bu annelik beni.
Yaa bende Antepteyim bence kasımda net giyilir çok soğuk oluyor kış. Hele geçen yıl gibi olursa. Bu arada hangi hasteneye gidiyorsun canım ?Bugün herkes balouunlamış mı?
Bende uyandım kızımın teyzesi pembe peluş tan almış HM den.. ama diğerleri stokta yok diye 1 m yazandan almış ya
Antepte Kasım ayında giyebilir mi ki
Kalıbı bolsa belki Aralık ocakta giyer dicem ama??
24saat kimse uyanık kalamaz ki kimseden kaynaklı bir şey değil aslında ama anne kim bilir kendini nasıl toplayacak. Allah sabır versin inşallahevet maalesef 6 aylıkmış başka bebeği daha varmış 2 yaşında kimse yardımcı olmadıysa kadına uykusuna yenik düştü herhalde bilmiyorum kötü olurum diye eşimde anlatmıyor
Kuzum benim vicdan yapmam karbonhidrat bağımlısı olmamdı kaşar muz ceviz et kefir yoğurt süt sağlıklı bunlarida tüketiyordum ama ekmeği pilavı abartinca bebeğe vitamin emilimi fazla olmamış üzüldüğüm bu hem kendi bedenimede yazık bugün 2 elbise aldım çuval gibikendini çokta aç bırakma dr.kağan kocatepe bir videosunda çocuğun kilosu anne karnına düştüğü an bellidir o 4 kilo doğan çocuklar düzensiz beslenme sonucu ayıp olmasın diye alınan kilolar demişti ondan sonra çok takmamaya başladım kiloya
Benim geçen gün 8/4 dü. Bayılacak gibi oluyorum çok sıcak ondan oluyorAy kizlar tansiyonum cok dusuk bu aralar.9a 5 10a 5 seklinde. Sizde de oluyor mu yaa bulanti kafads dengesizlk uyku hali sersemlik ic titremesi carpinti yapiyo
Evet canum cok zor benim su sn 8e 4. O kadar da ayran ictimBenim geçen gün 8/4 dü. Bayılacak gibi oluyorum çok sıcak ondan oluyor
aarayamadım bile Allah sabır versin24saat kimse uyanık kalamaz ki kimseden kaynaklı bir şey değil aslında ama anne kim bilir kendini nasıl toplayacak. Allah sabır versin inşallah
o zaman güzel bir şeye adım atmışssınKuzum benim vicdan yapmam karbonhidrat bağımlısı olmamdı kaşar muz ceviz et kefir yoğurt süt sağlıklı bunlarida tüketiyordum ama ekmeği pilavı abartinca bebeğe vitamin emilimi fazla olmamış üzüldüğüm bu hem kendi bedenimede yazık bugün 2 elbise aldım çuval gibitek olan onlardi
Evet nuna ve babybjörn çok öneriliyor manuellerde, ama çılgın paralar hepsinin sıfırı bir de bizim X2Babybjörnü kullananlar öve öve bitemiyor bebeğin gazı da çok rahat çıkıyormuş uykuya da çok rahat dalıyormuş. Ben onun muadili olan mamma markalı olana gözümü dikmiştim muadiller arasındaki en kalitelisi gibi. Ama ben göz diktiğimde 800-900civarıydı şimdi olmuş 1300 (x2)
Hadi ya kıyamam sana inşallah sonuclarin iyi çıkar kuzumBugün bir d vitamini için kan vermişim açlığa dayanamayan ben 4 saat aç kaldım daha yeni kahvaltı yaptık
Bende aynı fikirdeyim bu tarz kısa süreli ürünlerde, çocukların arabasını, anne yanını hep dolap'tan aldım. Benim de şükür hepsi tertemiz geldi, özellikle bir tane doona arabamız en fazla 5-6 kere kullanılmış gibi gibi. Dolayısıyla ana kucağını da inşallah dolaptan alacağım, kardeşin de kullandığı için sen sağladığı rahatlığı daha iyi tecrübe etmişsindir benim de iki arkadaşım kullandılar 4moms aşkla bahsediyorlar kendisinden özellikle bu ilk 3 ay ağlamalarına çare olarak.canım ben 2. el 4moms aldım dolap uygulamasından. Temiz kullanmış aldığım kişi zaten yıkanabiliyor pedi. Kardeşim de 4moms almıştı sonra o da dolaptan satmıştı. yani zarar etmiyor kimse hep bir dönüşüm var satılıyor hemen. Çok memnun kalıyor kullananlar tabi uzun süreli bir kullanım olmuyor sanırım 4-6 ay rahat ediliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?