2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben birçok şeyi 2.el aldım dolayısıyla çok araştırdım bu mevzuyu, yıkanabilen parçaların hepsini söküp normal deterjan ve sonra bebek deterjanı ile yıkadım daha sonra çılgın güneşte kuruttum ve buharlı el ütüsü ile sıcak buhar verdim. Sökülemeyen veya yıkanması önerilmeyen parçaları da temizliğe yardıma gelen ablaya rica edip bildiğimiz kokusuz, saf beyaz kalıp sabun ile hunharca sildirdim 2 su, peşine de duru suyla ve yine güneşte kurutma buharlı el ütüsü ile sıcak buhar verme. Hepsi de tertemizdi aslında ama misss oldular. Buharlı temizleyici de olur hatta kuru temizleme yapan yerler de olur sana hangisi uyuyorsa

Kullandıkça esneyen bişey gibi görünüyor o yüzden ben de o markanın ikinci eli olacağına mamma nın sıfırını mı alsam diye düşündüm. Onun yorumları da baya iyi çünkü hatta ikisini de kullanmış görmüş birileri bile yorum yapmıştı o fiyatı hakedecekti bi farkı yok diye. Diğerinin İkinci eli bile pahalı çünkü benim için.

O çok kullanamadığını söylemişti 4-5 ay kadar kullandı sanırım. tombik bebekti ama içinde akıllı duruyorodu manuelden iyi olacağını düşünüyorum ben de.

Bebek arabası puset de dolaptan aldınız sanırım ben de bakıyorum. Sıfırının yarı fiyatına satılıyor çok geliyor sanki daha mı uygun olmalı 2. el? Almak konusunda olamıyorum.

4moms alırsan iki tane mi alacaksın?

Biz de ikea ahşap beşik istiyorduk. Tam alcağımız hafta fiyatı 999 dan 1200 e çıktı. Sonra letgodan bebeğine almış ama hiç kullanmamış birinden 500₺ ye aldık. Kutusu herşeyiyle duruyor sıfır ürün. Yatağı da yataştı o da paketli 250₺ ye aldık İkinciyi de sıfır alacaktık ki yakın arkadaşım eee bizde var ya bundan dedi kızı çok yatmamıştı o da hem beşiği hem yatağı verdi. Bizim beşikler yataklar bedava gibi oldu
eras0201 canım önerdiğin takım geldi, çok uygun yumuşacık. Teşekkür ederiz
Güzel günlerde sağlıkla giysin inşallah

Babyjorn muadili Tcherci markasını tercih ettim ben.Yurtdisindan geliyor 15 günde.mekanizmasi gayet sağlam 3 kademeli babyjorn gibi.Kendi gözlemim
Babyjorn ve muadilleri tutumluanneden,dolaptan,letgodan bakilabilecek bir ürün.Tek bebeğin asla eskitebiletecegi bir ürün değil.Temizlemesi ve dezenfekte etmesi de çok kolay

Son düzenleme:
Kızlar dr.browns biberon almak istiyorum ama pp mi olsun cam mı olsun boyutu ne olsun derken hiçbir şeye karar veremedim. Siz neler aldınız? ben hastanede ne olur ne olmaz diye kaşık biberon aldım ama ilerleyen dönemler için normal biberon da alacağım. eşimle nöbetleşe bakacağız bebeğe ben uyurken sağdığım sütleri vermesi için biberon lazım.

kızlar alakasız ama Xiaomi airfryer kullanan var mı etrafımda herkes aldı ama 1.2 kere denediler deneyimleyip öneren var mı ?
safra kesesinde tşdan dolayı ağır yağlı şeyler yiyemiyorum patatese hasret kaldım o yüzden mantıklı geliyor ama şuanda gerekli mi onu da bilmiyorum

Kızlar uzun zamandır yoktum yoğunluktan bu aralar benim karnımda sertleşme ve hafif ağrılar oluyo ara ara ben sanıyodum ki o an öyle sertleşince bebek oraya toplanıyo veya işte kafasını falan yaslıyo diye düşünüyodum happy momda gezerken denk geldim herkes bunların kasılma ve sancı olduğunu yazmış başına gelen doktoruyla konuşan var mı normal mi acaba

Ay bana hiç bişey bedavaya gelmiyor. hiç temiz ürün bulamıyorum ben dolap dan ya

Ben kullanıyorum yaklaşık bir senedir ve her gün çalışıyor bizim evde. Her şeyi onda yapıyorsun fırını bırakıyorsun hızını görünce. Kek börek tost et balık tavuk köfte her şey.. tavsiye ederim

çok teşekkürler alacağım ona da zam gelmeden

En başta babybjörn yazmama sebebim oydu, hepsinde kullanıma bağlı bir deformasyon popo, sırt kısmında bir esneme fark ettim incelerken. Muhakkak iyi bir şeydir bu çocuğun vücudunun şeklini alıyordur ve çocuk kendini daha güvende hissediyordur falan ama dediğin gibi 2.el kullanım için çokta uygun gelmedi bana.

çok teşekkürler alacağım ona da zam gelmeden
Olmasa da olur ama olduğunda çok kullanışlı oldu benim mutfağım için. Patates kızartması için de hazır patates kızartması çok güzel oluyor ama normal patates direk atarsan kızarmış patates tadı olmuyor sobada pişen küzüne patatesi tadı gibi oluyor. Onu yakalayana kadar baya bi deneme yanılma yaşadık biz. Suda biraz bekletip nişaştasını akıtıp iyice kurulayıp bi kapta üstüne minik yağ gezdiriyorsun hepsine dağılacak şekilde karıştırıyorum öyle içine atıyorum kızarmış gibi oluyor. Sen de deneyerek hoşlandığın tadı yakalarsın. Genelde insanlar ilk patates kızarması deneyip güzel olmadı diyor o yüzden yazdım

evet gördüm ama bence o közlenmiş hissi daha güzel herkesin damak tadı farklı tabikide xiaomi kullanıyorsun philips mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…