Ben birçok şeyi 2.el aldım dolayısıyla çok araştırdım bu mevzuyu, yıkanabilen parçaların hepsini söküp normal deterjan ve sonra bebek deterjanı ile yıkadım daha sonra çılgın güneşte kuruttum ve buharlı el ütüsü ile sıcak buhar verdim. Sökülemeyen veya yıkanması önerilmeyen parçaları da temizliğe yardıma gelen ablaya rica edip bildiğimiz kokusuz, saf beyaz kalıp sabun ile hunharca sildirdim 2 su, peşine de duru suyla ve yine güneşte kurutma buharlı el ütüsü ile sıcak buhar verme. Hepsi de tertemizdi aslında ama misss oldular. Buharlı temizleyici de olur hatta kuru temizleme yapan yerler de olur sana hangisi uyuyorsaKızlar bi de bu aldığımız büyük parçaları ya da eşten dosttan gelen malzemeleri nasıl dezenfekte edicez? Bebek olduğu için kimyasallar konusunda tereddütteyim. Mesela ana kucağı, oyun halısı vs tanıdıklardan geldi bize
Kullandıkça esneyen bişey gibi görünüyor o yüzden ben de o markanın ikinci eli olacağına mamma nın sıfırını mı alsam diye düşündüm. Onun yorumları da baya iyi çünkü hatta ikisini de kullanmış görmüş birileri bile yorum yapmıştı o fiyatı hakedecekti bi farkı yok diye. Diğerinin İkinci eli bile pahalı çünkü benim için.Evet nuna ve babybjörn çok öneriliyor manuellerde, ama çılgın paralar hepsinin sıfırı bir de bizim X2o yüzden ben 2.el'ciyim böyle süreli kullanılacak şeylerde, çünkü yenidoğan için üretilmiş şeyleri almak istiyorum hep hani büyük alayım seneye de kullansındansa benim daha aklıma yatıyor böylesi. Bizimkiler zaten bir tık küçük olacak pusette, arabada, beşikte rahat etsinler istiyorum ama işte dediğim gibi onları da kullanacaklar 9-12 kg ya kadar Max. O yüzden dolap uygulaması ben
O çok kullanamadığını söylemişti 4-5 ay kadar kullandı sanırım. tombik bebekti ama içinde akıllı duruyoroduBende aynı fikirdeyim bu tarz kısa süreli ürünlerde, çocukların arabasını, anne yanını hep dolap'tan aldım. Benim de şükür hepsi tertemiz geldi, özellikle bir tane doona arabamız en fazla 5-6 kere kullanılmış gibi gibi. Dolayısıyla ana kucağını da inşallah dolaptan alacağım, kardeşin de kullandığı için sen sağladığı rahatlığı daha iyi tecrübe etmişsindir benim de iki arkadaşım kullandılar 4moms aşkla bahsediyorlar kendisinden özellikle bu ilk 3 ay ağlamalarına çare olarak.
4moms alırsan iki tane mi alacaksın?Bende aynı fikirdeyim bu tarz kısa süreli ürünlerde, çocukların arabasını, anne yanını hep dolap'tan aldım. Benim de şükür hepsi tertemiz geldi, özellikle bir tane doona arabamız en fazla 5-6 kere kullanılmış gibi gibi. Dolayısıyla ana kucağını da inşallah dolaptan alacağım, kardeşin de kullandığı için sen sağladığı rahatlığı daha iyi tecrübe etmişsindir benim de iki arkadaşım kullandılar 4moms aşkla bahsediyorlar kendisinden özellikle bu ilk 3 ay ağlamalarına çare olarak.
İnşallah ben de ilk kontrollere Muhammet beye gitmiştim inş mennun kalırızBuhara da yapacağım ins.fatma hanıma gidiyorum..şehir hastanesinden memnun olanlar var....inşallah bizde memnun kalırız.
Biz de ikea ahşap beşik istiyorduk. Tam alcağımız hafta fiyatı 999 dan 1200 e çıktı. Sonra letgodan bebeğine almış ama hiç kullanmamış birinden 500₺ ye aldık. Kutusu herşeyiyle duruyor sıfır ürün. Yatağı da yataştı o da paketli 250₺ ye aldıkEvet nuna ve babybjörn çok öneriliyor manuellerde, ama çılgın paralar hepsinin sıfırı bir de bizim X2o yüzden ben 2.el'ciyim böyle süreli kullanılacak şeylerde, çünkü yenidoğan için üretilmiş şeyleri almak istiyorum hep hani büyük alayım seneye de kullansındansa benim daha aklıma yatıyor böylesi. Bizimkiler zaten bir tık küçük olacak pusette, arabada, beşikte rahat etsinler istiyorum ama işte dediğim gibi onları da kullanacaklar 9-12 kg ya kadar Max. O yüzden dolap uygulaması ben
Güzel günlerde sağlıkla giysin inşallah
Babyjorn muadili Tcherci markasını tercih ettim ben.Yurtdisindan geliyor 15 günde.mekanizmasi gayet sağlam 3 kademeli babyjorn gibi.Kendi gözlemimGüzel, sağlıklı bir hafta olsun inşallah kızlaranakucağı konusunu da bir konuşsak, aldınız mı, alacak mısınız, tecrübeliler evde var mı daha önceki çociklerinizde kullandınız mı? Özellikle ilk aylar öneriyor doktorlar aklımda bir şu kendi kendine sallanan motorlular var bir de nuna leaf var, haydi haydi bu konunun üstüne de tik atalım
Ay bana hiç bişey bedavaya gelmiyor.Biz de ikea ahşap beşik istiyorduk. Tam alcağımız hafta fiyatı 999 dan 1200 e çıktı. Sonra letgodan bebeğine almış ama hiç kullanmamış birinden 500₺ ye aldık. Kutusu herşeyiyle duruyor sıfır ürün. Yatağı da yataştı o da paketli 250₺ ye aldıkİkinciyi de sıfır alacaktık ki yakın arkadaşım eee bizde var ya bundan dedi kızı çok yatmamıştı o da hem beşiği hem yatağı verdi. Bizim beşikler yataklar bedava gibi oldu
Güzel günlerde sağlıkla giysin inşallah
Ben kullanıyorum yaklaşık bir senedir ve her gün çalışıyor bizim evde. Her şeyi onda yapıyorsun fırını bırakıyorsun hızını görünce. Kek börek tost et balık tavuk köfte her şey.. tavsiye ederimkızlar alakasız ama Xiaomi airfryer kullanan var mı etrafımda herkes aldı ama 1.2 kere denediler deneyimleyip öneren var mı ?
safra kesesinde tşdan dolayı ağır yağlı şeyler yiyemiyorum patatese hasret kaldım o yüzden mantıklı geliyor ama şuanda gerekli mi onu da bilmiyorum
çok teşekkürler alacağım ona da zam gelmedenBen kullanıyorum yaklaşık bir senedir ve her gün çalışıyor bizim evde. Her şeyi onda yapıyorsun fırını bırakıyorsun hızını görünce. Kek börek tost et balık tavuk köfte her şey.. tavsiye ederim
En başta babybjörn yazmama sebebim oydu, hepsinde kullanıma bağlı bir deformasyon popo, sırt kısmında bir esneme fark ettim incelerken. Muhakkak iyi bir şeydir bu çocuğun vücudunun şeklini alıyordur ve çocuk kendini daha güvende hissediyordur falan ama dediğin gibi 2.el kullanım için çokta uygun gelmedi bana.Kullandıkça esneyen bişey gibi görünüyor o yüzden ben de o markanın ikinci eli olacağına mamma nın sıfırını mı alsam diye düşündüm. Onun yorumları da baya iyi çünkü hatta ikisini de kullanmış görmüş birileri bile yorum yapmıştı o fiyatı hakedecekti bi farkı yok diye. Diğerinin İkinci eli bile pahalı çünkü benim için.
Olmasa da olur ama olduğunda çok kullanışlı oldu benim mutfağım için. Patates kızartması için de hazır patates kızartması çok güzel oluyor ama normal patates direk atarsan kızarmış patates tadı olmuyor sobada pişen küzüne patatesi tadı gibi oluyor. Onu yakalayana kadar baya bi deneme yanılma yaşadık biz. Suda biraz bekletip nişaştasını akıtıp iyice kurulayıp bi kapta üstüne minik yağ gezdiriyorsun hepsine dağılacak şekilde karıştırıyorum öyle içine atıyorum kızarmış gibi oluyor. Sen de deneyerek hoşlandığın tadı yakalarsın. Genelde insanlar ilk patates kızarması deneyip güzel olmadı diyor o yüzden yazdımçok teşekkürler alacağım ona da zam gelmeden
evet gördüm ama bence o közlenmiş hissi daha güzel herkesin damak tadı farklı tabikide xiaomi kullanıyorsun philips miOlmasa da olur ama olduğunda çok kullanışlı oldu benim mutfağım için. Patates kızartması için de hazır patates kızartması çok güzel oluyor ama normal patates direk atarsan kızarmış patates tadı olmuyor sobada pişen küzüne patatesi tadı gibi oluyor. Onu yakalayana kadar baya bi deneme yanılma yaşadık biz. Suda biraz bekletip nişaştasını akıtıp iyice kurulayıp bi kapta üstüne minik yağ gezdiriyorsun hepsine dağılacak şekilde karıştırıyorum öyle içine atıyorum kızarmış gibi oluyor. Sen de deneyerek hoşlandığın tadı yakalarsın. Genelde insanlar ilk patates kızarması deneyip güzel olmadı diyor o yüzden yazdım
Xiomi kullanıyorum canımevet gördüm ama bence o közlenmiş hissi daha güzel herkesin damak tadı farklı tabikide xiaomi kullanıyorsun philips mi
Bu arada biber közlemek falan da çok hızlı ve güzel oluyor.evet gördüm ama bence o közlenmiş hissi daha güzel herkesin damak tadı farklı tabikide xiaomi kullanıyorsun philips mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?