Osteocare var doktora sordum günde 2 ye çıkarttı artı magnosit mi ne öyle bi ilaç verdi birer gün arayla da onu kullanacağım. Umarım yeterli olur.Kızlar günaydın, Allahını seven üzerime magnezyum tavsiyesi atsıniki üç gündür kramplar oluyor ayaklarımda. Sizler neler kullanıyorsunuz?
Aa lanolinsiz i çıkmış mı ben istemiyordum lanolin. Bi araştırayım sağolKızlar meme ucu kremi ve pişik kremi ne aldınız ne alcaksınız? Meme ucu için şunu alayım diyorum ama bu son çıkan temiz içerikli olan lanolinsiz. Pişik kremlerinde de instagramda mühendisin oğlu var içerik paylaşımı yapan baya temiz içerikli krem var listede ama en etkili olan hangisidir bilemedim
Benimde öyle, göbek deliğimin sağ tarafı hassaslaştı. Bebek genelde o tarafa tekme atıyor galiba ona bağlıyorum benNormal dimi endişelendim çünkü bir de göbek deligimin biraz sağı noktasal olarak aciyo dokununca
Başın sağolsun, üzüntü de şekeri yükseltir.ben diyetisyene gidiyorum 12. haftadan beri. kilo toplamda 3-4 kg arasi birsey aldim. ailede diyabet yok ve ben de cikti. bugun endokrolonoji hocasina gidiyorum. gerci dusunuyorum da babami kaybettik 3 hafta evvel ve o gunden beri istah sifir, sacma sapan ancak meyve vs yedim durdum sanki. bence baktirmak gerekli.
Bende de göbeğimin sağ tarafında sancı gibi baskı gibi bişey oluyor. Bebek tekme atıyor o sebeple oluyor diye düşünmüştüm.bir hafta once benim de basladi ve son iki gundur yok. noktasal ve gobek deliginin sagi. ben de ameliyat yerime yakin falan ondan mi acaba diyordum, demekki baskalari da yasiyor.
Aynen bende de ağrı çoksa sonrasında büyüme geliyor.Benim agrimin oldugu gunun sonraki.gun gobegim buyumus oluyo. Yer aciliyo demek ki diyorum ben de
Mustela nın hangi ürünleri sıkıntılı çıkmıştı hatırlıyor musun ? O yüzden çok soğudum musteladanBenim en baştan beri canım deli gibi pasta istiyor yaa haftada 2 gün filan kesin pasta yemeğe çıkıyorum dışarı. Bıraksan neler yicem de, geçen eşime dedim yetti artık kaldı son 1,5 ay burger king veya mcdonalds filan yicem bigün
Ben de dün her şeyi mustela aldımLosyon da kendime güneş koruyucu almıştım içinden hediye çıktı kullanırız onu da
Demir başlık değil de gümüş başlık olmasın o canım. Gümüş başlığı çok övüyorlar, aldım ondan.Ben ilk kizimda Medela almistim elektrikli gogus pompasi.O zamanlar cok övuluyordu hqla da cok övuyolar ama benim pek kullNmaMa gerek kalmadigi icin deneyimleyemedim.
Bi de meme ucu yarasi icin demir baslik cok goruyorum kim kullandi ?
Hamilelikte Lökosit in yükselmesi normalmiş. Yani normal insanlara göre çok çok yükselirmiş. Belki sende hamilelere göre olan değerden de daha yüksek çıkmış olabilir. Doktorum diğer branş doktorları onu enfeksiyon zannedebiliyor ama değil, hamilelikte yükselmesi çok normal dedi. Gerekirse doktor ilaç veriyor zaten.Kızlar bi haftadır olan şikayetlerim sonucu bugün tekrar doktora gittim içim rahat etmiyordu (şikayetler bir çoğumuzda olan: sertleşme,kasık ağrısı,vajinal sızlama kasılma, akıntı) kadın benim anlatma şeklime göre doğum başlaması sandı ağrılarımdan bir bahsettim kivajinal muayene etti direk rahim uzunluğum 4cm miş Allah’a şükür öyle bir durum yokmuş. İdrar yollarımda enfeksiyon varmış buymuş derdim sanırım. Antibiyotik verdi. Aranızda lökosit yüksek çıktı bişey yapılmadı yazanlar olmuş neden yapılmadı? Enfeksiyon çok riskli bi durum gebelikte en azından tek kullanımlık şaşe kullanın bence. İlerlerse doğuruyorum sanabilirsiniz benim gibi
Chicco değil ama baby,plus almıştım o da kötü kokuyor. Neden ki acaba bu ürünler kokuyor hepFırça tarak setini chicco alan varmı? Yorumlarda hep kötü kokudan fırça kıllarının çok döküldüğünden bahsedilmiş. Şuanda da indirime girmiş bilemedim
Ümitlendirmek istemem ama ovulasyon testi hamilelik durumunda da pozitif çıkarmış ama garantisi yok bu dediğimin. Sağlık ocağına git bi kan ver derimOvulasyon halkında sorunsorucam ovulasyon testi neden 10 gundur poztif cıkar sizce adetimde gecikti
Bi defa hastanede başıma geldi, hemşireler şekerin düşmüştür dedi küp şeker verdi kendime geldim gözüm açıldı. Çantanda bi tane küp şeker taşı dediler. Bi sor istersen canım sendeBende dikkat edeyim bari dün baya aç kaldım basım döndü hatta ağzım bile uyuştu garip oldum
Yoğurt suyu iç tavsiye ederim. Yarım çay bardağı bile yeterli olur. Doktora gidersen de söyle mide koruyucu hap veta şurup veriyorlar.Bende de bir kaç gündür mide yanması oluyor ama çok fenaa, hiçbir şey fayda etmiyor süt bileüstelik yemekte yemediğim halde.
Epey zaman oldu yemiştim bişeyler ama tadını unuttum. Yolculuklarda yemek yemem mümkün olduğunca. Ama sağol aklımda olsun,THY de eskiden sıcak sandviç dağıtırlardı tost gibi bişeydi ama değildi hiç deneyimleriniz mi bilmiyorum biz eşimle ona bayılırdık. Tost makinesinde ve mikrodalgada yapmaya çalışırdık asla olmazdı. Ama airfreyde İşte tam olarak onun gibi oluyor. İlk denediğimde büyük bir buluş buldum sanmıştımçok övüp beklentileri yükseltmiş olabilirim. Tabiki herkeste aynı etkiyi yapmıyordur.
Gumus mi demir mi celik mi bilmem ama bu sene gordum dikkatimi cekti insallah ise yariyodur yaaOsteocare var doktora sordum günde 2 ye çıkarttı artı magnosit mi ne öyle bi ilaç verdi birer gün arayla da onu kullanacağım. Umarım yeterli olur.
Aa lanolinsiz i çıkmış mı ben istemiyordum lanolin. Bi araştırayım sağol
Benimde öyle, göbek deliğimin sağ tarafı hassaslaştı. Bebek genelde o tarafa tekme atıyor galiba ona bağlıyorum ben
Başın sağolsun, üzüntü de şekeri yükseltir.
Bende de göbeğimin sağ tarafında sancı gibi baskı gibi bişey oluyor. Bebek tekme atıyor o sebeple oluyor diye düşünmüştüm.
Aynen bende de ağrı çoksa sonrasında büyüme geliyor.
Mustela nın hangi ürünleri sıkıntılı çıkmıştı hatırlıyor musun ? O yüzden çok soğudum musteladan
Demir başlık değil de gümüş başlık olmasın o canım. Gümüş başlığı çok övüyorlar, aldım ondan.
Hamilelikte Lökosit in yükselmesi normalmiş. Yani normal insanlara göre çok çok yükselirmiş. Belki sende hamilelere göre olan değerden de daha yüksek çıkmış olabilir. Doktorum diğer branş doktorları onu enfeksiyon zannedebiliyor ama değil, hamilelikte yükselmesi çok normal dedi. Gerekirse doktor ilaç veriyor zaten.
Chicco değil ama baby,plus almıştım o da kötü kokuyor. Neden ki acaba bu ürünler kokuyor hep
Ümitlendirmek istemem ama ovulasyon testi hamilelik durumunda da pozitif çıkarmış ama garantisi yok bu dediğimin. Sağlık ocağına git bi kan ver derim
Bi defa hastanede başıma geldi, hemşireler şekerin düşmüştür dedi küp şeker verdi kendime geldim gözüm açıldı. Çantanda bi tane küp şeker taşı dediler. Bi sor istersen canım sende
Yoğurt suyu iç tavsiye ederim. Yarım çay bardağı bile yeterli olur. Doktora gidersen de söyle mide koruyucu hap veta şurup veriyorlar.
Epey zaman oldu yemiştim bişeyler ama tadını unuttum. Yolculuklarda yemek yemem mümkün olduğunca. Ama sağol aklımda olsun,
Bende Ela, Ece, Nil, Pera, Gökçe, Melis isimlerini beğeniyorum eşimde Işıl, Naz ve Ela düşünüyor aklinda eskiden.hep Ada vardi kuzeni koyunca vazgeçti:) oglumun ismi Kuzey ona uygun tek Kumsal oluyor onuda eledik. Tam karar veremedik bizdeBenim kızın kilosu bir hafta geriden gidiyordu en son gittiğimde.
Bebişe idil ismini koyduk sayılır. bazen ela mı koysam diyorum. Eşim alıştı idil ismine ela ismini istemiyor. Ama son karar benim tabi son ana kadar emin olamıcam gibi. Siz ne karar verdiniz?
İnsallah cnm yaaaOsteocare var doktora sordum günde 2 ye çıkarttı artı magnosit mi ne öyle bi ilaç verdi birer gün arayla da onu kullanacağım. Umarım yeterli olur.
Aa lanolinsiz i çıkmış mı ben istemiyordum lanolin. Bi araştırayım sağol
Benimde öyle, göbek deliğimin sağ tarafı hassaslaştı. Bebek genelde o tarafa tekme atıyor galiba ona bağlıyorum ben
Başın sağolsun, üzüntü de şekeri yükseltir.
Bende de göbeğimin sağ tarafında sancı gibi baskı gibi bişey oluyor. Bebek tekme atıyor o sebeple oluyor diye düşünmüştüm.
Aynen bende de ağrı çoksa sonrasında büyüme geliyor.
Mustela nın hangi ürünleri sıkıntılı çıkmıştı hatırlıyor musun ? O yüzden çok soğudum musteladan
Demir başlık değil de gümüş başlık olmasın o canım. Gümüş başlığı çok övüyorlar, aldım ondan.
Hamilelikte Lökosit in yükselmesi normalmiş. Yani normal insanlara göre çok çok yükselirmiş. Belki sende hamilelere göre olan değerden de daha yüksek çıkmış olabilir. Doktorum diğer branş doktorları onu enfeksiyon zannedebiliyor ama değil, hamilelikte yükselmesi çok normal dedi. Gerekirse doktor ilaç veriyor zaten.
Chicco değil ama baby,plus almıştım o da kötü kokuyor. Neden ki acaba bu ürünler kokuyor hep
Ümitlendirmek istemem ama ovulasyon testi hamilelik durumunda da pozitif çıkarmış ama garantisi yok bu dediğimin. Sağlık ocağına git bi kan ver derim
Bi defa hastanede başıma geldi, hemşireler şekerin düşmüştür dedi küp şeker verdi kendime geldim gözüm açıldı. Çantanda bi tane küp şeker taşı dediler. Bi sor istersen canım sende
Yoğurt suyu iç tavsiye ederim. Yarım çay bardağı bile yeterli olur. Doktora gidersen de söyle mide koruyucu hap veta şurup veriyorlar.
Epey zaman oldu yemiştim bişeyler ama tadını unuttum. Yolculuklarda yemek yemem mümkün olduğunca. Ama sağol aklımda olsun,
Ben Bahçelievler Medipol'de düşünüyorum canım. İnşallah bir aksilik çıkmaz çünkü 20,30 dk. uzaklıkta. Trafik varsa daha da uzar.Selamlar,
İstanbulda oturan arkadaşlar doğumunuzu nerde yapmayi düşünüyorsunuz?
Gümüş kapak canjm o, bende aldım çok iyi diyorlar. 250 gibi bi fiyatı vardı. Bide silikon kapak var onu da alacağım. 20 küsür bişey zaten fiyatı onun. Bebeği dik tutun diyorlar, siyah kısmı tam emsin diyorlar, bi video paylaşmıştım bulursan bi bak, eski mesajlarımda vardır. Ayva çekirdeğini suda beklet oluşan jeli sür diyorlar. Tahinin üstündeki yağı öneriyorlar. Soğan da diyen var ama emin olamadım ondan. Şimdi aklıma bunlr geldi. İnşallah,yara olmadan emziririz bebişlerimiziGumus mi demir mi celik mi bilmem ama bu sene gordum dikkatimi cekti insallah ise yariyodur yaa
Ben ilk bebegmde gogus ucu sorunu yasadm bebek ememedikce huysuzlandi ben de huysuzlandm keske daha bilincli olabilseydim
Emzirme ve emzirme problemleriyle ilgili aydinlatici bilgiler tavsiyeler veren olursa sevinirim
.
Ben de l almistim m stoga girdi hemen degistirdimneyime guvendiysem 83 kiloyla bol oluyo kesimleri diye düşündüm bi an, bana dar gelir sana da bol gelirse senle değişelim stokta kalmazsa
Aa evet tahinin ustundeki yagi akrabam da soylemsti kendinde cok ise yaradigini anlatmisti neler neler denemisti.Gümüş kapak canjm o, bende aldım çok iyi diyorlar. 250 gibi bi fiyatı vardı. Bide silikon kapak var onu da alacağım. 20 küsür bişey zaten fiyatı onun. Bebeği dik tutun diyorlar, siyah kısmı tam emsin diyorlar, bi video paylaşmıştım bulursan bi bak, eski mesajlarımda vardır. Ayva çekirdeğini suda beklet oluşan jeli sür diyorlar. Tahinin üstündeki yağı öneriyorlar. Soğan da diyen var ama emin olamadım ondan. Şimdi aklıma bunlr geldi. İnşallah,yara olmadan emziririz bebişlerimizi
Annem bahçelievlerde oturuyor benimde. Orda medipol varmiydi sanki güngören civarindaki miydi? Ben ilk doğumumu Ulus Liv hospitalda yaptim o dönem şişlide oturuyorduk simdi beylikduzune taşındık sık gidemediğim için Koç üni.hast gidiyorum perinatolog takip ediyor zaten birsuredir. Hala kararsizim koç mu liv mi. Tavsiye olsa bahçelievler memoriala da bakabilirdim yada acıbadem. Zamanda yaklaşıyor artik. eski dr memnundum doğum ve sonrasi guzel geçmişti sezeryan olmuştum.Ben Bahçelievler Medipol'de düşünüyorum canım. İnşallah bir aksilik çıkmaz çünkü 20,30 dk. uzaklıkta. Trafik varsa daha da uzar.
Yenibosnada hastane yeni açıldı zaten. Bende Güzelyurtta oturuyorum.Annem bahçelievlerde oturuyor benimde. Orda medipol varmiydi sanki güngören civarindaki miydi? Ben ilk doğumumu Ulus Liv hospitalda yaptim o dönem şişlide oturuyorduk simdi beylikduzune taşındık sık gidemediğim için Koç üni.hast gidiyorum perinatolog takip ediyor zaten birsuredir. Hala kararsizim koç mu liv mi. Tavsiye olsa bahçelievler memoriala da bakabilirdim yada acıbadem. Zamanda yaklaşıyor artik. eski dr memnundum doğum ve sonrasi guzel geçmişti sezeryan olmuştum.
Benim ilk 50 yapıldı yüksek çıktı 1.saat 188 çıktı ikinci yüklemeyi 100 değil 75 mg’lık yaptı bir hafta dikkat etmiştim onda da 192 gibi bir şey çıktı işte direkt diyabet polikliğşne yönlendirdi ordan da diyetisyen şimdi diyet ve şeker ölçüm cihazı aldırdılarbana 75 lik yaptilar ve yuksek cikti ancak 100 gr yapmadilar.
Yani yememeliyim stresi de belki bebişkoları etkiliyordur, yiyip sonraki 2-3 gün kontrollü mü olmalı acaba bilemiyorum, bu da eşimin fikri ye aklından çıksın
Ay ayyy, demiyoruz hiç öyle şeyler adını anmıyoruz bir arkadaşım peynir diye ağlıyordu artık. Uzak olsun hepimizden.
Az kaldı az, son aylar ondan sonra gözüne gözüne vurucaz inşallah yemeklerin
Ekmeği neden kesti ki benim diyetisyen ekmeğe çok dikkat et ne kader yazarsa ye dedi her öğünde iki dilim tam buğday ekmeği var gece bile ara öğünde bir dilim ekmek var karbonhidratı kesmeyi de önermiyorlar normaldeO beni kesmiyor şu soğanlı salçalı tencere yemeği varya hafif suyunada ekmek banacaksın 4 gündür ekmeksiz beslenmenin çarpılmasini yaşıyorumherkes buram buram mayali ekmek kokuyor sonra kendine gel kızım ter o diyorum ter
Aaa ben almıstım ama kötü yorum hiç görmedim yahuFırça tarak setini chicco alan varmı? Yorumlarda hep kötü kokudan fırça kıllarının çok döküldüğünden bahsedilmiş. Şuanda da indirime girmiş bilemedim
KaAa evet tahinin ustundeki yagi akrabam da soylemsti kendinde cok ise yaradigini anlatmisti neler neler denemisti.
Hee bu arada premature dogum yapan bir yakinim bugun anneme anlatmis bebek eve gelince sütü cok gelmiyo diye stres yapiomus tavsiye uzerine çemen var ya hani ondan yemis bi de bizde de soylenir hep bulgur corbasi. Onlari tuketince sutu oyle artmis ki.
Ev cemen koktu ama olsun buna deger diomus :))aklinizda olsun.
Benimki evde atlatalım iyi günler yazarVallahi ya ben grip oldum insan evde otururken nasıl grip olur yao yüzden benim eşeğin de haraketleneceği tuttu korkuttu beni doktor gel demess gitmeyecektim
Evet kuzum mide yanmalarimizin ekşimelerin son aylarda daha çok kötü oluyormuş sıvı katı arası 1 saat olmaliymisBu yeme işini düzene oturtmak lazımdün gece 1.30 da karışık tost gömdüm tüm gece uyuyamadım mide yanmasından
Gecedemi var ne güzelmişEkmeği neden kesti ki benim diyetisyen ekmeğe çok dikkat et ne kader yazarsa ye dedi her öğünde iki dilim tam buğday ekmeği var gece bile ara öğünde bir dilim ekmek var karbonhidratı kesmeyi de önermiyorlar normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?