2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bir de Incıa bebek yağına bazı yorumlarda anason kokuyor diyen var ağır olmaz mı acaba ya? bilen alan var mı uygun fiyatlı olarak ondan almak istiyorum ama bilen varsa aydınlatabilirse şu koku olayını çok sevinirim kızlar

Kızlar günaydın, Allahını seven üzerime magnezyum tavsiyesi atsın iki üç gündür kramplar oluyor ayaklarımda. Sizler neler kullanıyorsunuz?
Osteocare var doktora sordum günde 2 ye çıkarttı artı magnosit mi ne öyle bi ilaç verdi birer gün arayla da onu kullanacağım. Umarım yeterli olur.

Aa lanolinsiz i çıkmış mı ben istemiyordum lanolin. Bi araştırayım sağol

Normal dimi endişelendim çünkü bir de göbek deligimin biraz sağı noktasal olarak aciyo dokununca
Benimde öyle, göbek deliğimin sağ tarafı hassaslaştı. Bebek genelde o tarafa tekme atıyor galiba ona bağlıyorum ben

Başın sağolsun, üzüntü de şekeri yükseltir.

bir hafta once benim de basladi ve son iki gundur yok. noktasal ve gobek deliginin sagi. ben de ameliyat yerime yakin falan ondan mi acaba diyordum, demekki baskalari da yasiyor.
Bende de göbeğimin sağ tarafında sancı gibi baskı gibi bişey oluyor. Bebek tekme atıyor o sebeple oluyor diye düşünmüştüm.

Benim agrimin oldugu gunun sonraki.gun gobegim buyumus oluyo. Yer aciliyo demek ki diyorum ben de
Aynen bende de ağrı çoksa sonrasında büyüme geliyor.

Mustela nın hangi ürünleri sıkıntılı çıkmıştı hatırlıyor musun ? O yüzden çok soğudum musteladan

Ben ilk kizimda Medela almistim elektrikli gogus pompasi.O zamanlar cok övuluyordu hqla da cok övuyolar ama benim pek kullNmaMa gerek kalmadigi icin deneyimleyemedim.

Bi de meme ucu yarasi icin demir baslik cok goruyorum kim kullandi ?
Demir başlık değil de gümüş başlık olmasın o canım. Gümüş başlığı çok övüyorlar, aldım ondan.

Hamilelikte Lökosit in yükselmesi normalmiş. Yani normal insanlara göre çok çok yükselirmiş. Belki sende hamilelere göre olan değerden de daha yüksek çıkmış olabilir. Doktorum diğer branş doktorları onu enfeksiyon zannedebiliyor ama değil, hamilelikte yükselmesi çok normal dedi. Gerekirse doktor ilaç veriyor zaten.

Fırça tarak setini chicco alan varmı? Yorumlarda hep kötü kokudan fırça kıllarının çok döküldüğünden bahsedilmiş. Şuanda da indirime girmiş bilemedim
Chicco değil ama baby,plus almıştım o da kötü kokuyor. Neden ki acaba bu ürünler kokuyor hep

Ovulasyon halkında sorunsorucam ovulasyon testi neden 10 gundur poztif cıkar sizce adetimde gecikti
Ümitlendirmek istemem ama ovulasyon testi hamilelik durumunda da pozitif çıkarmış ama garantisi yok bu dediğimin. Sağlık ocağına git bi kan ver derim

Bende dikkat edeyim bari dün baya aç kaldım basım döndü hatta ağzım bile uyuştu garip oldum
Bi defa hastanede başıma geldi, hemşireler şekerin düşmüştür dedi küp şeker verdi kendime geldim gözüm açıldı. Çantanda bi tane küp şeker taşı dediler. Bi sor istersen canım sende

Bende de bir kaç gündür mide yanması oluyor ama çok fenaa, hiçbir şey fayda etmiyor süt bile üstelik yemekte yemediğim halde.
Yoğurt suyu iç tavsiye ederim. Yarım çay bardağı bile yeterli olur. Doktora gidersen de söyle mide koruyucu hap veta şurup veriyorlar.

Epey zaman oldu yemiştim bişeyler ama tadını unuttum. Yolculuklarda yemek yemem mümkün olduğunca. Ama sağol aklımda olsun,

Gumus mi demir mi celik mi bilmem ama bu sene gordum dikkatimi cekti insallah ise yariyodur yaa

Ben ilk bebegmde gogus ucu sorunu yasadm bebek ememedikce huysuzlandi ben de huysuzlandm keske daha bilincli olabilseydim

Emzirme ve emzirme problemleriyle ilgili aydinlatici bilgiler tavsiyeler veren olursa sevinirim
.

Bende Ela, Ece, Nil, Pera, Gökçe, Melis isimlerini beğeniyorum eşimde Işıl, Naz ve Ela düşünüyor aklinda eskiden.hep Ada vardi kuzeni koyunca vazgeçti:) oglumun ismi Kuzey ona uygun tek Kumsal oluyor onuda eledik. Tam karar veremedik bizde

İnsallah cnm yaaa

Gümüş kapak canjm o, bende aldım çok iyi diyorlar. 250 gibi bi fiyatı vardı. Bide silikon kapak var onu da alacağım. 20 küsür bişey zaten fiyatı onun. Bebeği dik tutun diyorlar, siyah kısmı tam emsin diyorlar, bi video paylaşmıştım bulursan bi bak, eski mesajlarımda vardır. Ayva çekirdeğini suda beklet oluşan jeli sür diyorlar. Tahinin üstündeki yağı öneriyorlar. Soğan da diyen var ama emin olamadım ondan. Şimdi aklıma bunlr geldi. İnşallah,yara olmadan emziririz bebişlerimizi

Aa evet tahinin ustundeki yagi akrabam da soylemsti kendinde cok ise yaradigini anlatmisti neler neler denemisti.

Hee bu arada premature dogum yapan bir yakinim bugun anneme anlatmis bebek eve gelince sütü cok gelmiyo diye stres yapiomus tavsiye uzerine çemen var ya hani ondan yemis bi de bizde de soylenir hep bulgur corbasi. Onlari tuketince sutu oyle artmis ki.
Ev cemen koktu ama olsun buna deger diomus :))aklinizda olsun.

Ben Bahçelievler Medipol'de düşünüyorum canım. İnşallah bir aksilik çıkmaz çünkü 20,30 dk. uzaklıkta. Trafik varsa daha da uzar.
Annem bahçelievlerde oturuyor benimde. Orda medipol varmiydi sanki güngören civarindaki miydi? Ben ilk doğumumu Ulus Liv hospitalda yaptim o dönem şişlide oturuyorduk simdi beylikduzune taşındık sık gidemediğim için Koç üni.hast gidiyorum perinatolog takip ediyor zaten birsuredir. Hala kararsizim koç mu liv mi. Tavsiye olsa bahçelievler memoriala da bakabilirdim yada acıbadem. Zamanda yaklaşıyor artik. eski dr memnundum doğum ve sonrasi guzel geçmişti sezeryan olmuştum.

Yenibosnada hastane yeni açıldı zaten. Bende Güzelyurtta oturuyorum.

Reactions: 11K
bana 75 lik yaptilar ve yuksek cikti ancak 100 gr yapmadilar.
Benim ilk 50 yapıldı yüksek çıktı 1.saat 188 çıktı ikinci yüklemeyi 100 değil 75 mg’lık yaptı bir hafta dikkat etmiştim onda da 192 gibi bir şey çıktı işte direkt diyabet polikliğşne yönlendirdi ordan da diyetisyen şimdi diyet ve şeker ölçüm cihazı aldırdılar

eras0201 tabiii ki yiyeceksiniz kızlar ya hele ki şeker tansiyon yoksa mis gibi bir süreç çoğu doktor da haftada bşr yenen hamburger abur cubur vs bebeğe hiçbir şey yapmaz diyor yani bilmiyorum hayatımızdaki en rahat kilo alacağımız dönem şu gebelik şekeri olayı olmasa asla diyetle işim olmazdı hamburger de yedim tatlı da ne yemek istediysem Şimdi yiyemeyeceğim o ayrı mesele ama yine de aşırı canım isterse yerim bence

Ekmeği neden kesti ki benim diyetisyen ekmeğe çok dikkat et ne kader yazarsa ye dedi her öğünde iki dilim tam buğday ekmeği var gece bile ara öğünde bir dilim ekmek var karbonhidratı kesmeyi de önermiyorlar normalde

Fırça tarak setini chicco alan varmı? Yorumlarda hep kötü kokudan fırça kıllarının çok döküldüğünden bahsedilmiş. Şuanda da indirime girmiş bilemedim
Aaa ben almıstım ama kötü yorum hiç görmedim yahu ama youtuberlarda falan hep görüyorum baya kullanıolar kötü olsa kullanmazlardı heralde

Canim susam yağını kız kardeşimin gorumcesi kadın doğum doktoru oda önermişti tahinin üzerindeki yağı yani. Gümüş kapağı kız kardeşim kullanıp memnun kaldı. Ayrıca benim tavsiyem her emzirmeden önce göğüsleriniz kuruysa mutlaka öncelikle göğsüzü sıkıp sütünüzü akıtıp etrafa sürün ve nemlendirip öylece emzirmeye başlayın. Kuru kuru emzirmek çok zarar veriyo
Ka

Vallahi ya ben grip oldum insan evde otururken nasıl grip olur ya o yüzden benim eşeğin de haraketleneceği tuttu korkuttu beni doktor gel demess gitmeyecektim
Benimki evde atlatalım iyi günler yazar

Soğuk su terliyken içince boğaz hemen indiriyor kuzum benimde yazın başında grip olmuştu. Covid zannedip gitmiştim

Bu yeme işini düzene oturtmak lazım dün gece 1.30 da karışık tost gömdüm tüm gece uyuyamadım mide yanmasından
Evet kuzum mide yanmalarimizin ekşimelerin son aylarda daha çok kötü oluyormuş sıvı katı arası 1 saat olmaliymis tost bende seviyorum sucuk yemedim hiç dışındaki bağırsaktan korkuyorum şahsen herşeyi yedim bir sucuga balığa cesaret etmedim hamsi çıksın dayanamıyorum tavada pişirip yiyeceğim

Gecedemi var ne güzelmiş kimse o güzel insan adını paylaşırmısın.
Ya ben abartiyordum doktorda sabahları avcunun içi kadar ekmek dedi .Birde haftada 1 bir kase küçük mercimekli bulgur pilavı ye dedi.
Benim bundan anlayışım içli köfte Çiğ köfte kısır sarımsaklı köfte felan olunca böyle yöntem buldu

Şimdi canım avokadolu beyaz peynirli yumurtali kızarmış ekmeğin üstüne çekiyor yiyeceğim yarısını yarisinida akşam yemeğinde kullanırım öğlen hiç canım istemiyor gecede canım yemek istemiyor 7 gibi yeme işini bitiyorum .

Sen akşam en son kaç gibi yiyorsun
Birde bulgur pilavı pirinç pilavı kaşık ölçüsü verdimi son trimesterda bulgur pilavı 5 kaşık.
Pirinç pilavını şekeri hemen yükseltiyor diye fazla önermiyorlar.
Bende çiğ karabuğday kinoa karabugday tarhanasi alacağım kış geliyor ya en azından öğleni boş geçmem etli yada tavuklu çorba yaparım hem proteinde olmuş olur

Kaç dilim ekmek serbest sabah 2 öğlen 2 akşam 2 mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…