2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Günaydın kızlar
ben fenayım boğazlarım şişti burnum tıkalı gerçekten bu havasa nasıl hasta olmayı becerdim
Geçmiş olsun canım, umarım çabuk atlatırsın

Deneyeyim o dediğini canım, çok hareketlenene kadar kullanırım olmadı. Taşımayacak gibi olursa o zaman bakarız bi çaresine

Sanmıyorum canım çevremdekiler kullanıyo ve çok memnun.
Sağol canım

Anladım canım, biz bimden normalinden almıştık. Elektrikli alıp almamakta kararsızım.
Tost fikride ilginçmiş, bende yok airfry ama alırsam denemwk isterim

11K
Kuzum sana fazla dinlenmekte iyi gelmiyor
Ne kuruntu yapıyorsun iyidir bebiş
Enfeksiyon olmasın idrarinda seninde sağlık ocağına bir test ver çok sinsi bu Enfeksiyon bende belirti yok yüksek çıkıyor
Vallahi ya ben grip oldum insan evde otururken nasıl grip olur ya o yüzden benim eşeğin de haraketleneceği tuttu korkuttu beni doktor gel demess gitmeyecektim

Senin aldığın modelede bakabilir miyim, belki bir tanede uzun kollu alırım. Kışın benim evim sıcak oluyor birde bebek olacak üstüne lohusayız bir tane kısa kollu alayım dedim
Young Mother Hamile Lohusa Gecelik - MAVİ
Bunu aldım kuzum önce l almistim sonra iptal edip m aldım iste boldur diye, baya uygun fiyatı hatta sabahlık da vardı aynı desen ama s beden kalmıştı bedeni olsaydı onu da alacaktım

Bu yeme işini düzene oturtmak lazım dün gece 1.30 da karışık tost gömdüm tüm gece uyuyamadım mide yanmasından

Bu yeme işini düzene oturtmak lazım dün gece 1.30 da karışık tost gömdüm tüm gece uyuyamadım mide yanmasından
Bende de bir kaç gündür mide yanması oluyor ama çok fenaa, hiçbir şey fayda etmiyor süt bile üstelik yemekte yemediğim halde.

Bende de bir kaç gündür mide yanması oluyor ama çok fenaa, hiçbir şey fayda etmiyor süt bile üstelik yemekte yemediğim halde.
Gaviscon şurup aldım ben tadı iğrenç ama çok zorlanırsam 2 tatlı kaşığı içiyorum dün gece soğuk süt içtim kesti biraz . Artık organlara baskı yaptığı için sanırım

Kızlar migrosun minies alt açma örtüsü markette 24.95 ti 18e düşüyor demişti bi arkadaşım bayadır takip ediyordum geçen haftalarda 30 kusur oldu simdi yine 24 olmuş 18i beklerken zarar edicem fiyat artacak diye aldım, arkadaşım kullanıyor çok memnun hastane cantasina koyulması da gerekiyormus bilginiz olsun fiyatı bayadır takip ediyordum ben sanırım daha da düşmez artik, internette de en ucuz 30 35 tl başka markalar

THY de eskiden sıcak sandviç dağıtırlardı tost gibi bişeydi ama değildi hiç deneyimleriniz mi bilmiyorum biz eşimle ona bayılırdık. Tost makinesinde ve mikrodalgada yapmaya çalışırdık asla olmazdı. Ama airfreyde İşte tam olarak onun gibi oluyor. İlk denediğimde büyük bir buluş buldum sanmıştım çok övüp beklentileri yükseltmiş olabilirim. Tabiki herkeste aynı etkiyi yapmıyordur.

Gaviscon şurup aldım ben tadı iğrenç ama çok zorlanırsam 2 tatlı kaşığı içiyorum dün gece soğuk süt içtim kesti biraz . Artık organlara baskı yaptığı için sanırım
Bir sonraki kontrolümü bekliyorum, doktoruma söyleyeceğim mutlaka en azından dediğin gibi dayanamadığımda kullanırım.

Ayy tadı damağıma geldi biliyorum o sandiviçi hem yumuşak hem çıtır

Vallahi ya ben grip oldum insan evde otururken nasıl grip olur ya o yüzden benim eşeğin de haraketleneceği tuttu korkuttu beni doktor gel demess gitmeyecektim
Kız ben bu hamilelikte defalarca grip oldum çok hassaslaştı bünyem. Uzun bir süre öksürükle uğraştım. Bana en iyi gelen şey sıcak suya bal ve limon karıştırıp içmek oldu. Ama bal hakiki olmalı yoksa fayda etmez

Reactions: 11K
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…