- 5 Mayıs 2016
- 328
- 404
- 103
Geçmiş olsun canım, umarım çabuk atlatırsınGünaydın kızlar
ben fenayım boğazlarım şişti burnum tıkalı gerçekten bu havasa nasıl hasta olmayı becerdim
Deneyeyim o dediğini canım, çok hareketlenene kadar kullanırım olmadı. Taşımayacak gibi olursa o zaman bakarız bi çaresineCanım pahalı olunca daha iyi olacağının garantisi yok. Yeterki sağlam olsun. Bir onu test edersin şöyle kollarında biraz baskı yap sağlamlığını test et. Onun dışında ne olacak sanki.
Ben de senin gibiydim neredeyse hiç çocuk görmemiştim bu işler bir anda içten geliyor ve zamanla öğreniliyor
Sağol canımSanmıyorum canım çevremdekiler kullanıyo ve çok memnun.
Anladım canım, biz bimden normalinden almıştık. Elektrikli alıp almamakta kararsızım.Mamma Elektrikli değil bebeğin kendi kendine salladığı. Dünkü Hepsiburada indirimiyle aldım inşallah memnun kalırız sever kızlarım
Tostu da arasına istediğimi koyup 2-3dakikalık bırakıyorum çıkardığımda tabağa alıp peçeteyle üstüne bastırıyorum o şekilde kalıyor tosttan daha güzel oluyor tavsiye ederim. Kaşar domates zeytin karışımı favori
Vallahi ya ben grip oldum insan evde otururken nasıl grip olur ya11K
Kuzum sana fazla dinlenmekte iyi gelmiyor
Ne kuruntu yapıyorsun iyidir bebiş
Enfeksiyon olmasın idrarinda seninde sağlık ocağına bir test ver çok sinsi bu Enfeksiyon bende belirti yok yüksek çıkıyor
Young Mother Hamile Lohusa Gecelik - MAVİSenin aldığın modelede bakabilir miyim, belki bir tanede uzun kollu alırım. Kışın benim evim sıcak oluyor birde bebek olacak üstüne lohusayızbir tane kısa kollu alayım dedim
Bu yeme işini düzene oturtmak lazımO beni kesmiyor şu soğanlı salçalı tencere yemeği varya hafif suyunada ekmek banacaksın 4 gündür ekmeksiz beslenmenin çarpılmasini yaşıyorumherkes buram buram mayali ekmek kokuyor sonra kendine gel kızım ter o diyorum ter
Ay ben de aldım bundan meraktayim bakalim bedeni olacak miYoung Mother Hamile Lohusa Gecelik - MAVİ kızlar bende bunu aldım fiyatı aşırı uygundu belki lazım olur rahat olur diye
Bende de bir kaç gündür mide yanması oluyor ama çok fenaa, hiçbir şey fayda etmiyor süt bileBu yeme işini düzene oturtmak lazımdün gece 1.30 da karışık tost gömdüm tüm gece uyuyamadım mide yanmasından
Gaviscon şurup aldım ben tadı iğrenç ama çok zorlanırsam 2 tatlı kaşığı içiyorum dün gece soğuk süt içtim kesti biraz . Artık organlara baskı yaptığı için sanırımBende de bir kaç gündür mide yanması oluyor ama çok fenaa, hiçbir şey fayda etmiyor süt bileüstelik yemekte yemediğim halde.
M yoktu bende l aldım 49 42 beden yazıyor diye umarım çok büyük olmazAy ben de aldım bundan meraktayim bakalim bedeni olacak mi
Ben de l almistim m stoga girdi hemen degistirdimM yoktu bende l aldım 49 42 beden yazıyor diye umarım çok büyük olmaz
THY de eskiden sıcak sandviç dağıtırlardı tost gibi bişeydi ama değildi hiç deneyimleriniz mi bilmiyorum biz eşimle ona bayılırdık. Tost makinesinde ve mikrodalgada yapmaya çalışırdık asla olmazdı. Ama airfreyde İşte tam olarak onun gibi oluyor. İlk denediğimde büyük bir buluş buldum sanmıştımGeçmiş olsun canım, umarım çabuk atlatırsın
Deneyeyim o dediğini canım, çok hareketlenene kadar kullanırım olmadı. Taşımayacak gibi olursa o zaman bakarız bi çaresine
Sağol canım
Anladım canım, biz bimden normalinden almıştık. Elektrikli alıp almamakta kararsızım.
Tost fikride ilginçmiş, bende yok airfry ama alırsam denemwk isterim
Bir sonraki kontrolümü bekliyorum, doktoruma söyleyeceğim mutlaka en azından dediğin gibi dayanamadığımda kullanırım.Gaviscon şurup aldım ben tadı iğrenç ama çok zorlanırsam 2 tatlı kaşığı içiyorum dün gece soğuk süt içtim kesti biraz . Artık organlara baskı yaptığı için sanırım
Ayy tadı damağıma geldi biliyorum o sandiviçi hem yumuşak hem çıtırTHY de eskiden sıcak sandviç dağıtırlardı tost gibi bişeydi ama değildi hiç deneyimleriniz mi bilmiyorum biz eşimle ona bayılırdık. Tost makinesinde ve mikrodalgada yapmaya çalışırdık asla olmazdı. Ama airfreyde İşte tam olarak onun gibi oluyor. İlk denediğimde büyük bir buluş buldum sanmıştımçok övüp beklentileri yükseltmiş olabilirim. Tabiki herkeste aynı etkiyi yapmıyordur.
İyi oluyor anca o ilaç kesiyor umarım faydasını görürsünBir sonraki kontrolümü bekliyorum, doktoruma söyleyeceğim mutlaka en azından dediğin gibi dayanamadığımda kullanırım.
Evvet! Hemen bi airfrey bulup yapın domates kaşar zeytin var içindeAyy tadı damağıma geldi biliyorum o sandiviçi hem yumuşak hem çıtır
Aynen canım çok faydalı gerçekten. Sağolsun annen. Benimde abim yaptı sağolsunAnnem kendisi yapip getiriyor, elleri dert gormesin. Yigenimde de kullanmislar zerre pisik olmamis.
Kız ben bu hamilelikte defalarca grip oldum çok hassaslaştı bünyem. Uzun bir süre öksürükle uğraştım. Bana en iyi gelen şey sıcak suya bal ve limon karıştırıp içmek oldu. Ama bal hakiki olmalı yoksa fayda etmezVallahi ya ben grip oldum insan evde otururken nasıl grip olur yao yüzden benim eşeğin de haraketleneceği tuttu korkuttu beni doktor gel demess gitmeyecektim
Akşam uyumadan yüzünüze sürün bir güzel yedirin düzenli kullanımda cilt parlıyoaklinda olsun, yanik ve yara izlerini de geciriyor yetiskinlerde. cidden cok basarili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?