Bende bunu aldimDoğal keçi kılı olanlardan aldım şimdilik, memnun kalmazsam değiştiririm dedim.
MEG Dry Brush İsme Özel %100 Doğal Ve Yumuşak Keçi Kılı Fırça Ve Ahşap Tarak Seti - Fiyatı, Yorumları
MEG Dry Brush İsme Özel %100 Doğal Ve Yumuşak Keçi Kılı Fırça Ve Ahşap Tarak Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Günaydın canımGunaydinlar
acik yaraya aman surme, yara kapanip kabuklandiginda surulebilir. biz de kirmizi oluyor hep, onu kullaniyoruz.Yara iyileşincemi sürüyoruz .Birde yaraya sarısımı kırmızısımi
Denemedim daha once, acaba diyorum doghumdan sonra karnimiza kullansak nasil olur?Akşam uyumadan yüzünüze sürün bir güzel yedirin düzenli kullanımda cilt parlıyo
Sizin de benim gibi cok abartili gelmemis. Dun aksam doktor bana da verdi cihazdan. Ancak sunu soyledi, gebeligin son zamanlarinda kontrolsuz yeme oluyor. Genelde gebelik diabeti ile gelenlerde kontrol gudusu gelisiyor ve az az saglikli yiyorlar ve daha kontrollu giriyorlar dedi. Belki de beni motive etmeye calisti bilmiyorum. Ama biz bu isi hallederiz. Az az ve ara ogunleri de unutmadan yiyecegiz. Pirinc, patates, cok tatli meyveler, uzun sure ac kalma (bende istah kapanmasindan oldu malesef), gazli icecekler vs hep uzak kalacagiz ve saglikla bebeklerimizi kucaklarimiza alacagiz.Benim ilk 50 yapıldı yüksek çıktı 1.saat 188 çıktı ikinci yüklemeyi 100 değil 75 mg’lık yaptı bir hafta dikkat etmiştim onda da 192 gibi bir şey çıktı işte direkt diyabet polikliğşne yönlendirdi ordan da diyetisyen şimdi diyet ve şeker ölçüm cihazı aldırdılar
teşşekkürler artık nane limon bal terlemeye atlatacağım bir şekildeGeçmiş olsun canım, umarım çabuk atlatırsın
Deneyeyim o dediğini canım, çok hareketlenene kadar kullanırım olmadı. Taşımayacak gibi olursa o zaman bakarız bi çaresine
Sağol canım
Anladım canım, biz bimden normalinden almıştık. Elektrikli alıp almamakta kararsızım.
Tost fikride ilginçmiş, bende yok airfry ama alırsam denemwk isterim
benimki sancım var diye çağırdı yoksa her zamanki gibi bol bol su iç geçer derdiBenimki evde atlatalım iyi günler yazar
Soğuk su terliyken içince boğaz hemen indiriyor kuzum benimde yazın başında grip olmuştu. Covid zannedip gitmiştim
etrafımızda hakiki hiçbir şey kalmadı kiKız ben bu hamilelikte defalarca grip oldum çok hassaslaştı bünyem. Uzun bir süre öksürükle uğraştım. Bana en iyi gelen şey sıcak suya bal ve limon karıştırıp içmek oldu. Ama bal hakiki olmalı yoksa fayda etmez
ayy gozlerim kamastiiiÇekimde kullanacağım elbise dün geldi kızlarinsallah güzel olur
Tam 26+0 da 900 gr dedi doktor 33 cm ve adı Asel lınaKız anneleri bebislerin isimleri belli mi?
Biz karar veremedik henüzbirde 26-28 hafta arasi olcumleriniz nasil kaç gr ve cm olmuş minnoslar
Tamam kuzumacik yaraya aman surme, yara kapanip kabuklandiginda surulebilir. biz de kirmizi oluyor hep, onu kullaniyoruz.
benimki sancım var diye çağırdı yoksa her zamanki gibi bol bol su iç geçer derdi
benimki suyun ilahi gücüne inanıyorbize her türlü yolu denetiyorlar zalimler
benimki doğuma yetişir inşallahKizlar Astral Baby den sonunda hastane cikisi annemlere ulasti. baya yumusacik cok guzel kumasi dedi annem
Damacana diyorum bendebenimki suyun ilahi gücüne inanıyorSu Tanrısı Ali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?