2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sizin de benim gibi cok abartili gelmemis. Dun aksam doktor bana da verdi cihazdan. Ancak sunu soyledi, gebeligin son zamanlarinda kontrolsuz yeme oluyor. Genelde gebelik diabeti ile gelenlerde kontrol gudusu gelisiyor ve az az saglikli yiyorlar ve daha kontrollu giriyorlar dedi. Belki de beni motive etmeye calisti bilmiyorum. Ama biz bu isi hallederiz. Az az ve ara ogunleri de unutmadan yiyecegiz. Pirinc, patates, cok tatli meyveler, uzun sure ac kalma (bende istah kapanmasindan oldu malesef), gazli icecekler vs hep uzak kalacagiz ve saglikla bebeklerimizi kucaklarimiza alacagiz.

Benden once 1 benden sonra da 1 gebe daha vardi. Kimsede kilo yoktu inanir misiniz?

Günaydın kızlar
Benim dişlerimde sorun vardı en son gittiğimde doktor hamile olduğum için erteledi pek işlem yapamadı. Ağrım başladı dün parol aldım sakinledi biraz ama kalan zaman bu şekilde nasıl geçer bilmiyorum bu süreçte bir de dişçiye de gitmek istemiyorum

teşşekkürler artık nane limon bal terlemeye atlatacağım bir şekilde

etrafımızda hakiki hiçbir şey kalmadı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…