2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
ben daha dün gittim bebek hızlı kilo almış birde artık yavaş yavaş pozisyon almaya başlamış kafası aşağıdaydı o yüzden yürüdükce aşaağıada batma sancı hissediyordum büyük ihtimalle senin de bebek kafası aşağıdadır korkulacak bir şey olacağını sanmıyorum

Kızlar h&m de gene indirim var belki görmüşsünüzdür. Ben 2 tane peluş mont aldım bi tanesi bu kış giysin diye diğeri de 1 yaş ve üzeri aldım

Eklentiler

• Screenshot_20220818_091907_com.hm.goe.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 91
  • Screenshot_20220818_091855_com.hm.goe.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 87
Bugün gene 2 kez kramp girdi bacağıma elimdeki magnezyum bitince osteocare alacağım ben de umarım işe yarar

Kızlar h&m de gene indirim var belki görmüşsünüzdür. Ben 2 tane peluş mont aldım bi tanesi bu kış giysin diye diğeri de 1 yaş ve üzeri aldım
Ben de aldım canım. Hatta bi de kahvesi vardı 3 rengi de aldık birini geri göndeririz bi kız bi erkek için kalır. 12-18 ay aldım ben de Giydikleri günleri de görürüz inşallah

Bir sonraki kontrolümü bekliyorum, doktoruma söyleyeceğim mutlaka en azından dediğin gibi dayanamadığımda kullanırım.

Ben 3. aydan sonra başladım gaviscon kullanmaya doktorum yazdı. Ama önce bir adet siyah zeytin çekirdeği yutmanızı tavsiye ederim. Yıllardır mide problemi yaşayan biriyim, hafifse yanma zeytin çekirdeği mide asidini çok güzel çekiyor. denemekten zarar gelmez :)

olur olur
aklima dis cekimimiz geldi, ilk fotolarda ne kadr kasintiydik sona dogru artik salmistik
Aynı mantık buda ondan ama ben stüdyo da cektircem soyun giyin bide oğlum var her sene bısey cıkıyo bi evlenirken bide cocuk dogururken soyuluyoruz ama bir daha bu zaman geri gelmeyecek bi kere diyoruz yine de yapıyoruz

Normal dimi endişelendim çünkü bir de göbek deligimin biraz sağı noktasal olarak aciyo dokununca
Bebiş nerdeyse oran ekstra şişer hatta kuzum bişe olmaz doğum sandığında bu kasılma düzenli ve 3-5 dk arasına düşmesi gerek bizim yasadigimiz yalanci sancı 20. Haftadan itibaren her gebe yaşar

dün benimki de öyleydi:)bende endişelenmedim değil
Bu konuda ne kadar bilgili olursan ol insan korkuyor benm 10 gün hiç vurmadı altta balon patlaması gibiydi çok nadir oda normalde masallah hareketliydi. Doktora dedim muayene günüm çok normal popisi aşağıda pozisyonu nedeniyle hissetmiyorsun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…