ben daha dün gittim bebek hızlı kilo almış birde artık yavaş yavaş pozisyon almaya başlamış kafası aşağıdaydı o yüzden yürüdükce aşaağıada batma sancı hissediyordum büyük ihtimalle senin de bebek kafası aşağıdadır korkulacak bir şey olacağını sanmıyorumBen incia krem almıştım ama minicik birşeymiş şimdi yazılanlardan öğrendim sürmeye mi başlamamız gerekiyor stok yapalım o zaman. Pişik için de sudokrem aldım ama sürekli kullanım için uygun değilmiş zor zamanlar için bulunsun dedim her gün sürmeyeceğim. düzenli kullanım için desitin i keşfettim hastanelerde de o kullanılıyormuş sanırım onu alcam ben.
Hareket etme mi dedi yani doktorun? Hareket mi hızlandırır?
Ya benim de öyle daha geçen hafta doktora gittim ama yarın tekrar gideceğim korkutmaya başladı beni ayağa kalkıp iki adım atıyorum semsert oluyor karnım bu normal mi?
zaten bebekler ağırlaştı ayağa kalktığımda ilk iş tuvalete gitmek oluyor bez bağlayacağım altıma en sonundaDamacana diyorum bendesonra doğumum aklıma geliyor çiçek gibi diyorum doğumda sinirlilikle damacana derim diye
Günaydın canımGünaydın Kızlarrrr
Tesekkur ederimayy gozlerim kamastiiimasallah
olur olurGünaydın canım
Tesekkur ederimumarım cok güzel olur acayip hevesim var eşimle çekincez
Bugün gene 2 kez kramp girdi bacağımaOsteocare var doktora sordum günde 2 ye çıkarttı artı magnosit mi ne öyle bi ilaç verdi birer gün arayla da onu kullanacağım. Umarım yeterli olur.
Aa lanolinsiz i çıkmış mı ben istemiyordum lanolin. Bi araştırayım sağol
Benimde öyle, göbek deliğimin sağ tarafı hassaslaştı. Bebek genelde o tarafa tekme atıyor galiba ona bağlıyorum ben
Başın sağolsun, üzüntü de şekeri yükseltir.
Bende de göbeğimin sağ tarafında sancı gibi baskı gibi bişey oluyor. Bebek tekme atıyor o sebeple oluyor diye düşünmüştüm.
Aynen bende de ağrı çoksa sonrasında büyüme geliyor.
Mustela nın hangi ürünleri sıkıntılı çıkmıştı hatırlıyor musun ? O yüzden çok soğudum musteladan
Demir başlık değil de gümüş başlık olmasın o canım. Gümüş başlığı çok övüyorlar, aldım ondan.
Hamilelikte Lökosit in yükselmesi normalmiş. Yani normal insanlara göre çok çok yükselirmiş. Belki sende hamilelere göre olan değerden de daha yüksek çıkmış olabilir. Doktorum diğer branş doktorları onu enfeksiyon zannedebiliyor ama değil, hamilelikte yükselmesi çok normal dedi. Gerekirse doktor ilaç veriyor zaten.
Chicco değil ama baby,plus almıştım o da kötü kokuyor. Neden ki acaba bu ürünler kokuyor hep
Ümitlendirmek istemem ama ovulasyon testi hamilelik durumunda da pozitif çıkarmış ama garantisi yok bu dediğimin. Sağlık ocağına git bi kan ver derim
Bi defa hastanede başıma geldi, hemşireler şekerin düşmüştür dedi küp şeker verdi kendime geldim gözüm açıldı. Çantanda bi tane küp şeker taşı dediler. Bi sor istersen canım sende
Yoğurt suyu iç tavsiye ederim. Yarım çay bardağı bile yeterli olur. Doktora gidersen de söyle mide koruyucu hap veta şurup veriyorlar.
Epey zaman oldu yemiştim bişeyler ama tadını unuttum. Yolculuklarda yemek yemem mümkün olduğunca. Ama sağol aklımda olsun,
Ben de aldım canım. Hatta bi de kahvesi vardı 3 rengi de aldık birini geri göndeririz bi kız bi erkek için kalır. 12-18 ay aldım ben deKızlar h&m de gene indirim var belki görmüşsünüzdür. Ben 2 tane peluş mont aldım bi tanesi bu kış giysin diye diğeri de 1 yaş ve üzeri aldım
Ay kahvesi de çok şekerdi. Tam bir minik ayıcık olurlarBen de aldım canım. Hatta bi de kahvesi vardı 3 rengi de aldık birini geri göndeririz bi kız bi erkek için kalır. 12-18 ay aldım ben de
aynen katılıyorum:)Benim agrimin oldugu gunun sonraki.gun gobegim buyumus oluyo. Yer aciliyo demek ki diyorum ben de
Bir sonraki kontrolümü bekliyorum, doktoruma söyleyeceğim mutlaka en azından dediğin gibi dayanamadığımda kullanırım.
Aynı mantık buda ondan ama ben stüdyo da cektircem soyun giyin bide oğlum var her sene bısey cıkıyo bi evlenirken bide cocuk dogururken soyuluyoruzolur olur
aklima dis cekimimiz geldi, ilk fotolarda ne kadr kasintiydiksona dogru artik salmistik
Karın için nasıl olur bilmiyorum ama göğüs yaralarına iyimişDenemedim daha once, acaba diyorum doghumdan sonra karnimiza kullansak nasil olur?
Evet maalesef bulmak çok zorlaştı hele büyük şehirlerde çok sıkıntı organik beslenmeketrafımızda hakiki hiçbir şey kalmadı ki
Şimdiye kadar 1,5 litre içtimzaten bebekler ağırlaştı ayağa kalktığımda ilk iş tuvalete gitmek oluyor bez bağlayacağım altıma en sonunda
dün benimki de öyleydi:)bende endişelenmedim değilKızlar bugün bebeğim aşırı aşırı hareketli hiç durmadı desem yeridir nereme yatsam ordan vuruyor çift taraflı vuruyor bazen karnım ağrıdı nerdeyse normal mi acaba , hiç bu kadar hareketli değildi
Bebiş nerdeyse oran ekstra şişer hatta kuzum bişe olmaz doğum sandığında bu kasılma düzenli ve 3-5 dk arasına düşmesi gerek bizim yasadigimiz yalanci sancı 20. Haftadan itibaren her gebe yaşarNormal dimi endişelendim çünkü bir de göbek deligimin biraz sağı noktasal olarak aciyo dokununca
Kasılma aslında yalancı sancı diye geciyoaaaa onlar sancı mı oluyor :O
Bu konuda ne kadar bilgili olursan ol insan korkuyor benm 10 gün hiç vurmadı altta balon patlaması gibiydi çok nadir oda normalde masallah hareketliydi. Doktora dedim muayene günüm çok normal popisi aşağıda pozisyonu nedeniyle hissetmiyorsun dedidün benimki de öyleydi:)bende endişelenmedim değil
organik diye alıyorsun onunda organik olduğu kesin değil hakkımızda hayırlısıEvet maalesef bulmak çok zorlaştı hele büyük şehirlerde çok sıkıntı organik beslenmek
bende maratona başlamış bulunmaktayım 1 lt yola devamŞimdiye kadar 1,5 litre içtim8 gibi su içmeyi kesiyorum uykusuz kalamam
Bende bugün mağazaya gidicem ama bunlar sadece onlinedaymış aldım bende krem ve yeşiliniKızlar h&m de gene indirim var belki görmüşsünüzdür. Ben 2 tane peluş mont aldım bi tanesi bu kış giysin diye diğeri de 1 yaş ve üzeri aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?