2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bebiş nerdeyse oran ekstra şişer hatta kuzum bişe olmaz doğum sandığında bu kasılma düzenli ve 3-5 dk arasına düşmesi gerek bizim yasadigimiz yalanci sancı 20. Haftadan itibaren her gebe yaşar
İyi valla sevindim ya karnım biraz daha genişledi ama hissediyorum o kasilmalardan sonra bugün iyiyim minik kuş kıpır kipir hareket ediyo icerde

Yaa, her fikre açığım canım mutlaka deneyeceğim teşekkür ederim

bazen az vuruyomuş gibi geliyo bazen çok vuruyomuş gibi ..vursunda panik olmayayım

Aa aklımızda bulunsun ama çemen baharatlı değil mi bebekte gaz midesinde yanma falan yapmasın
Bugün gene 2 kez kramp girdi bacağıma elimdeki magnezyum bitince osteocare alacağım ben de umarım işe yarar
Hem osteocare hem magnezyum kullanmaya başladım bugün, osteocare günde 2 ye çıktı. Magnezyum hapı ile dönüşümlü kullanıyordum ama artık birer gün arayla da onu kullancağım. Ama magnezyum çok çok önemliymiş canım, kasılmalar falan doğumu tetikleyebiliyormuş. Çok çok fazla içilirse sadece zararı varmış o dozu da aşmam herhalde

kızlar gözlerim altı mosmor bugün extra mor nasıl geçireceğim ya

Koştum ama prima premium almaya ama onlar sadece %8-%18 arası indirimliymiş
Hepsinde aynı oran yok bazıları 30 bazıları 42 ben sleepy ecologicin ıslak mendilini aldım bezini de çok merak ediyordum. iki paket aldım bakalım deneyip göreceğiz. %100 doğada çözünebilmesi çok hoşuma gitti bir çevre mühendisi olarak.

Montlar geldi kızlar çok kaliteliler çok beğendim iyi ki almışız Bedenleri de büyük biraz
Güle güle giysinler benimki de geldi ama çok büyük siz kaç ay aldınız? 4-6 ay aldım ocak şubatta olur mu ki bilemedim

Eklentiler

• D8F1FC30-59D6-4B37-A64D-E22A4B2DB641.webp
    62,3 KB · Görüntüleme: 107
Kızlar h&m de gene indirim var belki görmüşsünüzdür. Ben 2 tane peluş mont aldım bi tanesi bu kış giysin diye diğeri de 1 yaş ve üzeri aldım
Birileri ile savaştım krem renginin büyük bedenini sepetimden kaptılar :) Bunları yakalayabildim :) Birini bu sene giydiririm baharda da giyer bedeni büyükse diğerini de seneye giyer artık :)

Eklentiler

• 1660812355232.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 106
Bugün gene 2 kez kramp girdi bacağıma elimdeki magnezyum bitince osteocare alacağım ben de umarım işe yarar
Ben ocean extramag kullanıyorum 3 farklı magnezyum formu var içinde çok şükür uzun zamandır kramp yaşamadım. Arada almayı unutunca krampla selamlaşıyoruz düzenli kullanmak gerek o yüzden doktorum günde iki tane at dedi toplamda 400 mg magnezyum ediyor günlük dozum. Takviyeleri unutmamak için böyle kutumla geziyorum.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-08-18 at 11.53.45.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 91
Kızlar selam doktordan çıktım bebişim 910 gr 35 cm olmuş bugün tam 26+0 ım. Doktor bu sefer plasenta previa dan dolayı doğumu başka hastanede yapabilirsin dedi. Göztepe eğitim araştırmada bir doktor ismi söyledi genelde bu tür ameliyatlar yapıyor diye. Ama hiç hayallerimde devlet hastanesine doğum yapmak yoktu sanırım odalar tek kişilik değil bi de hemşireler doktorlar ne kadar ilgilenebiliyor. Devlet hastaneleri ile ilgili deneyimi olan var mı aramızda?

Güle güle giysinler benimki de geldi ama çok büyük siz kaç ay aldınız? 4-6 ay aldım ocak şubatta olur mu ki bilemedim
Ben 2-4almıştım canım benim kızlar küçük olur bu kış diye düşünerek iyi ki daha büyüğünü almamışım dış giyim olduğu için biraz büyük yapmışlar zaten bunun içinde bile yüzebilirler

Ben günde bi tane kullanıyordum iki tane almam lazımmış doktor bugün söyledi

Ay yorumunuzu okuyunca şok geçirdim. Çünkü 5 yaşındaki oğlum Gökçe olacak diye tutturdu nerden duyduysa. Ben Ada ya da Kumsal istiyorum Çok fazla çakışmamız var Nil ve Pera'yı da düşünmüştüm :)

Kızlar koşun migros sanal markette bebek ürünlerinde %45 e kadar indirim var. Sleepy ecologic bebek bezini 100 liraya aldım şimdi :)
Ay ona da yetiştim, çociklerimin bezi var artık 2 paket bu işe de bir tik atalım adet 1.28e geldi sleepy natural aldım amacım pampers'a olabildiğince bulaşmadan tuvalet alışkanlığı kazanmaları, çok amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…