İyi valla sevindim ya karnım biraz daha genişledi ama hissediyorum o kasilmalardan sonra bugün iyiyim minik kuş kıpır kipir hareket ediyo icerdeBebiş nerdeyse oran ekstra şişer hatta kuzum bişe olmaz doğum sandığında bu kasılma düzenli ve 3-5 dk arasına düşmesi gerek bizim yasadigimiz yalanci sancı 20. Haftadan itibaren her gebe yaşar
Yaa, her fikre açığım canım mutlaka deneyeceğimBen 3. aydan sonra başladım gaviscon kullanmaya doktorum yazdı. Ama önce bir adet siyah zeytin çekirdeği yutmanızı tavsiye ederim. Yıllardır mide problemi yaşayan biriyim, hafifse yanma zeytin çekirdeği mide asidini çok güzel çekiyor. denemekten zarar gelmez :)
bazen az vuruyomuş gibi geliyo bazen çok vuruyomuş gibi ..vursunda panik olmayayımBu konuda ne kadar bilgili olursan ol insan korkuyor benm 10 gün hiç vurmadı altta balon patlaması gibiydi çok nadir oda normalde masallah hareketliydi. Doktora dedim muayene günüm çok normal popisi aşağıda pozisyonu nedeniyle hissetmiyorsun dedi
Mağazada olsa da indirimsiz fiyatı oluyor kuzum aklında olsunBende bugün mağazaya gidicem ama bunlar sadece onlinedaymış aldım bende krem ve yeşiliniteşekkürler haber verdiğin için
Koştum ama prima premium almaya ama onlar sadece %8-%18 arası indirimliymişKızlar koşun migros sanal markette bebek ürünlerinde %45 e kadar indirim var. Sleepy ecologic bebek bezini 100 liraya aldım şimdi :)
Aa aklımızda bulunsun ama çemen baharatlı değil mi bebekte gaz midesinde yanma falan yapmasınAa evet tahinin ustundeki yagi akrabam da soylemsti kendinde cok ise yaradigini anlatmisti neler neler denemisti.
Hee bu arada premature dogum yapan bir yakinim bugun anneme anlatmis bebek eve gelince sütü cok gelmiyo diye stres yapiomus tavsiye uzerine çemen var ya hani ondan yemis bi de bizde de soylenir hep bulgur corbasi. Onlari tuketince sutu oyle artmis ki.
Ev cemen koktu ama olsun buna deger diomus :))aklinizda olsun.
Hem osteocare hem magnezyum kullanmaya başladım bugün, osteocare günde 2 ye çıktı. Magnezyum hapı ile dönüşümlü kullanıyordum ama artık birer gün arayla da onu kullancağım. Ama magnezyum çok çok önemliymiş canım, kasılmalar falan doğumu tetikleyebiliyormuş. Çok çok fazla içilirse sadece zararı varmış o dozu da aşmam herhaldeBugün gene 2 kez kramp girdi bacağımaelimdeki magnezyum bitince osteocare alacağım ben de umarım işe yarar
Hepsinde aynı oran yok bazıları 30 bazıları 42 ben sleepy ecologicin ıslak mendilini aldım bezini de çok merak ediyordum. iki paket aldım bakalım deneyip göreceğiz. %100 doğada çözünebilmesi çok hoşuma gitti bir çevre mühendisi olarak.Koştum ama prima premium almaya ama onlar sadece %8-%18 arası indirimliymiş
Güle güle kullansın minnoşunBende bugün mağazaya gidicem ama bunlar sadece onlinedaymış aldım bende krem ve yeşiliniteşekkürler haber verdiğin için
Güle güle giysinlerMontlar geldi kızlarçok kaliteliler çok beğendim iyi ki almışız Bedenleri de büyük biraz
Birileri ile savaştım krem renginin büyük bedenini sepetimden kaptılar :) Bunları yakalayabildim :) Birini bu sene giydiririm baharda da giyer bedeni büyükse diğerini de seneye giyer artık :)Kızlar h&m de gene indirim var belki görmüşsünüzdür. Ben 2 tane peluş mont aldım bi tanesi bu kış giysin diye diğeri de 1 yaş ve üzeri aldım
Ben ocean extramag kullanıyorum 3 farklı magnezyum formu var içinde çok şükür uzun zamandır kramp yaşamadım. Arada almayı unutunca krampla selamlaşıyoruz düzenli kullanmak gerek o yüzden doktorum günde iki tane at dedi toplamda 400 mg magnezyum ediyor günlük dozum. Takviyeleri unutmamak için böyle kutumla geziyorum.Bugün gene 2 kez kramp girdi bacağımaelimdeki magnezyum bitince osteocare alacağım ben de umarım işe yarar
Ben 2-4almıştım canım benim kızlar küçük olur bu kış diye düşünerek iyi ki daha büyüğünü almamışım dış giyim olduğu için biraz büyük yapmışlar zaten bunun içinde bile yüzebilirlerGüle güle giysinlerbenimki de geldi ama çok büyük siz kaç ay aldınız? 4-6 ay aldım ocak şubatta olur mu ki bilemedim
Ben günde bi tane kullanıyordum iki tane almam lazımmış doktor bugün söylediBen ocean extramag kullanıyorum 3 farklı magnezyum formu var içinde çok şükür uzun zamandır kramp yaşamadım. Arada almayı unutunca krampla selamlaşıyoruz düzenli kullanmak gerek o yüzden doktorum günde iki tane at dedi toplamda 400 mg magnezyum ediyor günlük dozum. Takviyeleri unutmamak için böyle kutumla geziyorum.
Bir kapsülde kaç mg varsa ona göre günlük dozu ayarlar doktor. ciddi anlamda iyi geliyor. magnezyum aynı zamanda bağırsakları da düzenliyor.Ben günde bi tane kullanıyordum iki tane almam lazımmış doktor bugün söyledi
Ay yorumunuzu okuyunca şok geçirdim. Çünkü 5 yaşındaki oğlum Gökçe olacak diye tutturdu nerden duyduysa. Ben Ada ya da Kumsal istiyorumBende Ela, Ece, Nil, Pera, Gökçe, Melis isimlerini beğeniyorum eşimde Işıl, Naz ve Ela düşünüyor aklinda eskiden.hep Ada vardi kuzeni koyunca vazgeçti:) oglumun ismi Kuzey ona uygun tek Kumsal oluyor onuda eledik. Tam karar veremedik bizde
Ay ona da yetiştim, çociklerimin bezi var artık 2 paket bu işe de bir tik atalımKızlar koşun migros sanal markette bebek ürünlerinde %45 e kadar indirim var. Sleepy ecologic bebek bezini 100 liraya aldım şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?