2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Herhalde patlama noktası oldu bir yerden sonra artık kabullenme aşamasına geçtik bakalım nasıl ilerleyecek sorun ben bir de diyetle hallolmayıp insüline geçmekten de korktum bakalım nasıl olacak Evet mecburi fit bir hamile olacağım gibi duruyo

Ay kesinlikle doğum koçum diyo ki neyle başlarsan teni ona alışır. Sonra zorlanırsın diyor ben bir paket bionatural iki paket ecologic aldım. primaya hiç bulaşmak istemiyorum :)

Pirinç patates tamamen üstünü çizdi yani hiç olmasa daha iyi değişim listesinde bile çizmiş amq açıkçası ben pek dikkat edemedim iki gündür şimdi şeker ölçüm cihazımı aldım daha dikkatli olurum diye düşünüyorum, evet evet sabah öğle akşam hepsinde ekmek var ki ben ekmeğe pek düşkün değilim ara öğünlerde de hep meyve var sabah bile meyve var gece 11’de ara öğünüm var onda bile bir galeta ya da tam buğday ekmeği yazmış meyve ve ayranla birlikte ben geç yattığımı söyledim yaz tatilinde olduğumdan dolayı zar zor kahvaltı saatimi de 10’a çektirdim

Ben ilk oglumu özel hastane de dogurdum ikinciye suan hamileyim ama ilk oğlum sezeryan oldu ikinciyi normal dogum istediğim için hiç bi özel yaptırmıyo sadece Süleyman Demirel üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesinde bir profesör yaptırıyo o yüzden ona gidiyorum muayne ücreti özel hastaneden beter ama özel oda tutabiliyorsun öyle dedi doktor ayarlarız merak etme diye gittiğinde sor canım

Bulgur pilavı da ekmek yerine 3 kaşık değişimde o var işte bir dilim ekmek yerine iki sarma vs gibi bir değişim listesi de var ,her öğünde protein ve altı kaşık sebze salata çorba ekmek var mesela aslında oldukça doyurucu ama yani dışarı çıkıyoruz mesela bir kahve vs öyle şeyler yok ama elbette ki içeceğim sütlü filtre kahve işte bir şekilde telafi etmeyi öğreneceğiz herhalde

Ben çok dikkatli olamadım az az yedim vallahi inşallah birşey olmaz balık haftada bir yemeye özen gösteriyordum onu da bıraktım bakalım

Evet avantajları da olacak inşallah bize yaz meyveleri zorluyor işte hepsi öyle güzel ve şekerli ki buz gibi karpuz,incir vs hepsi aşırı şeker grubunda ama bir tane incir yiyorum mesela ara öğün meyve saatinde bir kase yoğurtla öğlen araya denk getirmeye çalışıyorum onu ,sürekli yemek yapmak sıkıcı ama bilemiyorum keşke kendi kendine düzelip geçse

Ay kesinlikle doğum koçum diyo ki neyle başlarsan teni ona alışır. Sonra zorlanırsın diyor ben bir paket bionatural iki paket ecologic aldım. primaya hiç bulaşmak istemiyorum :)
Dualar bir kardeşim bir de iki tane popo olunca mümkün olduğu kadar en zararsız ve en uyguna yönelicem. Çöpe atmayalım paraları içine

Kızlar ben daha yeni bu bezden aldım Migros sanal markette ekolojik olan indirime girmiş ondan da alsam sorun mu olur yoksa aynı marka olduğu için çok farketmez mi? Öyle bir riske girmeyim mi? Benim aldığım modeli de indirime sokmamışlar

Eklentiler

• image.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 58

Kızlar selam burdan bir arkadaş önermişti sanırım bu markayı kimdi hatırlamıyorum denemek için bu battaniyeyi aldım bugün kargosu geldi çok beğendim yumuşacık ihtiyacı olan alsın. Diğer renkleri şuan satışta olmadığı için de fiyatı uygun

Kızlar acill bişey sorucam ayaklarınızda kasinti oluyomu genellikle alt kısmında benim iki gündür oluyo endişelendim biraz

Teşekkür ederim canım içim rahatladı biraz gidince sorarım özel oda durumunu ben de

Iste beni de en cok o surekli yemek yapmak kismi yoruyo. Tek olsam neyse. Esim de evden calisiyo e oglum da var. Onlara ayri ayri hazirla kendime ayri enerjim kalmiyo icim sıkılıyo artik

Bende bugün sağlık ocağında kontrolüm vardı ona gittim,kasılmaları krampları söyledim falan,magnezyum ve kalsiyuma başlattı inşallah iyi gelir 2 tane suda eriyen ilaç verdi umarım tatları güzeldir akşam içeceğim kan tahlili kilo tansiyon vs falan baktı onun sonuçlarıda artık 4 gibi çıkar

Ben de oyle dusundm ama acili olmayan tercih edilebilr. Halis cemen otuyla yapilandan olmali.

Göztepe yenilendi canım. Belki tek kişilik odalar da vardır. Bazen ekstra para verip tek kişilik odalar ayarlanabiliyor. Bir soruşturmak lazım. Hayırlısı olsun inşallah

Selam tunaydin kizlar.28+2 devlet doktora gittim .oğlum 1187gr olmuş .asıl uyuşmazlık ignesi için gittim recetemi aldım beni avcılar yada capa ecza deposuna yönlendirdi .ordan iğneyi aldıktan sonra herhangi hastanede iğneyi vuruyorlar mi bilgisi olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…