Herhalde patlama noktası oldu bir yerden sonra artık kabullenme aşamasına geçtik bakalım nasıl ilerleyecek sorun ben bir de diyetle hallolmayıp insüline geçmekten de korktum bakalım nasıl olacakO okuryazar canım mesajını okudum ama bulamadım bidaha neden kendini o kadar yıprattın Allah’a şükür sen de iyisin bebeğin de iyi ve çaresi olmayan bi durumun içinde de değilsin. tabiki diyet yapmak çok zor ama olumlu tarafından bakalım baştan beri kiloyu en çok sorun edenlerden biriydin en azından sağlıklı beslenip kilo almamış olacaksın
Ay kesinlikle doğum koçum diyo ki neyle başlarsan teni ona alışır. Sonra zorlanırsın diyor ben bir paket bionatural iki paket ecologic aldım. primaya hiç bulaşmak istemiyorum :)Ay ona da yetiştim, çociklerimin bezi var artık 2 paket bu işe de bir tik atalımadet 1.28e geldi sleepy natural aldım amacım pampers'a olabildiğince bulaşmadan tuvalet alışkanlığı kazanmaları, çok amin
Pirinç patates tamamen üstünü çizdi yani hiç olmasa daha iyi değişim listesinde bile çizmiş amq açıkçası ben pek dikkat edemedim iki gündür şimdi şeker ölçüm cihazımı aldım daha dikkatli olurum diye düşünüyorum, evet evet sabah öğle akşam hepsinde ekmek var ki ben ekmeğe pek düşkün değilim ara öğünlerde de hep meyve var sabah bile meyve var gece 11’de ara öğünüm var onda bile bir galeta ya da tam buğday ekmeği yazmış meyve ve ayranla birlikte ben geç yattığımı söyledim yaz tatilinde olduğumdan dolayı zar zor kahvaltı saatimi de 10’a çektirdimGecedemi var ne güzelmişkimse o güzel insan adını paylaşırmısın.
Ya ben abartiyordum doktorda sabahları avcunun içi kadar ekmek dedi .Birde haftada 1 bir kase küçük mercimekli bulgur pilavı ye dedi.
Benim bundan anlayışım içli köfte Çiğ köfte kısır sarımsaklı köfte felan olunca böyle yöntem buldu
Şimdi canım avokadolu beyaz peynirli yumurtali kızarmış ekmeğin üstüne çekiyor yiyeceğim yarısını yarisinida akşam yemeğinde kullanırım öğlen hiç canım istemiyor gecede canım yemek istemiyor 7 gibi yeme işini bitiyorum .
Sen akşam en son kaç gibi yiyorsun
Birde bulgur pilavı pirinç pilavı kaşık ölçüsü verdimi son trimesterda bulgur pilavı 5 kaşık.
Pirinç pilavını şekeri hemen yükseltiyor diye fazla önermiyorlar.
Bende çiğ karabuğday kinoa karabugday tarhanasi alacağım kış geliyor ya en azından öğleni boş geçmem etli yada tavuklu çorba yaparım hem proteinde olmuş olur
Kaç dilim ekmek serbest sabah 2 öğlen 2 akşam 2 mi
Ben ilk oglumu özel hastane de dogurdum ikinciye suan hamileyim ama ilk oğlum sezeryan oldu ikinciyi normal dogum istediğim için hiç bi özel yaptırmıyo sadece Süleyman Demirel üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesinde bir profesör yaptırıyo o yüzden ona gidiyorum muayne ücreti özel hastaneden beter ama özel oda tutabiliyorsun öyle dedi doktor ayarlarız merak etme diye gittiğinde sor canımKızlar selam doktordan çıktım bebişim 910 gr 35 cm olmuşbugün tam 26+0 ım. Doktor bu sefer plasenta previa dan dolayı doğumu başka hastanede yapabilirsin dedi. Göztepe eğitim araştırmada bir doktor ismi söyledi genelde bu tür ameliyatlar yapıyor diye. Ama hiç hayallerimde devlet hastanesine doğum yapmak yoktu sanırım odalar tek kişilik değil bi de hemşireler doktorlar ne kadar ilgilenebiliyor. Devlet hastaneleri ile ilgili deneyimi olan var mı aramızda?
Bulgur pilavı da ekmek yerine 3 kaşık değişimde o var işte bir dilim ekmek yerine iki sarma vs gibi bir değişim listesi de var ,her öğünde protein ve altı kaşık sebze salata çorba ekmek var mesela aslında oldukça doyurucu ama yani dışarı çıkıyoruz mesela bir kahve vs öyle şeyler yok ama elbette ki içeceğim sütlü filtre kahvePirinç patates tamamen üstünü çizdi yani hiç olmasa daha iyi değişim listesinde bile çizmiş amq açıkçası ben pek dikkat edemedim iki gündür şimdi şeker ölçüm cihazımı aldım daha dikkatli olurum diye düşünüyorum, evet evet sabah öğle akşam hepsinde ekmek var ki ben ekmeğe pek düşkün değilim ara öğünlerde de hep meyve var sabah bile meyve var gece 11’de ara öğünüm var onda bile bir galeta ya da tam buğday ekmeği yazmış meyve ve ayranla birlikte ben geç yattığımı söyledim yaz tatilinde olduğumdan dolayı zar zor kahvaltı saatimi de 10’a çektirdim
Ben çok dikkatli olamadım az az yedim vallahi inşallah birşey olmaz balık haftada bir yemeye özen gösteriyordum onu da bıraktım bakalımEvet kuzum mide yanmalarimizin ekşimelerin son aylarda daha çok kötü oluyormuş sıvı katı arası 1 saat olmaliymistost bende seviyorum sucuk yemedim hiç dışındaki bağırsaktan korkuyorum şahsen herşeyi yedim bir sucuga balığa cesaret etmedim hamsi çıksın dayanamıyorum tavada pişirip yiyeceğim
Evet avantajları da olacak inşallah bize yaz meyveleri zorluyor işte hepsi öyle güzel ve şekerli ki buz gibi karpuz,incir vs hepsi aşırı şeker grubunda ama bir tane incir yiyorum mesela ara öğün meyve saatinde bir kase yoğurtla öğlen araya denk getirmeye çalışıyorum onu ,sürekli yemek yapmak sıkıcı amaSizin de benim gibi cok abartili gelmemis. Dun aksam doktor bana da verdi cihazdan. Ancak sunu soyledi, gebeligin son zamanlarinda kontrolsuz yeme oluyor. Genelde gebelik diabeti ile gelenlerde kontrol gudusu gelisiyor ve az az saglikli yiyorlar ve daha kontrollu giriyorlar dedi. Belki de beni motive etmeye calisti bilmiyorum. Ama biz bu isi hallederiz. Az az ve ara ogunleri de unutmadan yiyecegiz. Pirinc, patates, cok tatli meyveler, uzun sure ac kalma (bende istah kapanmasindan oldu malesef), gazli icecekler vs hep uzak kalacagiz ve saglikla bebeklerimizi kucaklarimiza alacagiz.
Benden once 1 benden sonra da 1 gebe daha vardi. Kimsede kilo yoktu inanir misiniz?
Dualar bir kardeşimAy kesinlikle doğum koçum diyo ki neyle başlarsan teni ona alışır. Sonra zorlanırsın diyor ben bir paket bionatural iki paket ecologic aldım. primaya hiç bulaşmak istemiyorum :)
Kesinlikle öyle inşallah sleepyi çok sever popolarıDualar bir kardeşimbir de iki tane popo olunca mümkün olduğu kadar en zararsız ve en uyguna yönelicem. Çöpe atmayalım paraları içine
Teşekkür ederim canım içim rahatladı biraz gidince sorarım özel oda durumunu ben deBen ilk oglumu özel hastane de dogurdum ikinciye suan hamileyim ama ilk oğlum sezeryan oldu ikinciyi normal dogum istediğim için hiç bi özel yaptırmıyo sadece Süleyman Demirel üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesinde bir profesör yaptırıyo o yüzden ona gidiyorum muayne ücreti özel hastaneden beter ama özel oda tutabiliyorsun öyle dedi doktor ayarlarız merak etme diye gittiğinde sor canım
Iste beni de en cok o surekli yemek yapmak kismi yoruyo. Tek olsam neyse. Esim de evden calisiyo e oglum da var. Onlara ayri ayri hazirla kendime ayri enerjim kalmiyo icim sıkılıyo artikEvet avantajları da olacak inşallah bize yaz meyveleri zorluyor işte hepsi öyle güzel ve şekerli ki buz gibi karpuz,incir vs hepsi aşırı şeker grubunda ama bir tane incir yiyorum mesela ara öğün meyve saatinde bir kase yoğurtla öğlen araya denk getirmeye çalışıyorum onu ,sürekli yemek yapmak sıkıcı amabilemiyorum keşke kendi kendine düzelip geçse
Güle güle giysin bebişler pembe rengi de çok tatlıBirileri ile savaştım krem renginin büyük bedenini sepetimden kaptılar :) Bunları yakalayabildim :) Birini bu sene giydiririm baharda da giyer bedeni büyükse diğerini de seneye giyer artık :)
Ben de oyle dusundm ama acili olmayan tercih edilebilr. Halis cemen otuyla yapilandan olmali.Aa aklımızda bulunsun ama çemen baharatlı değil mi bebekte gaz midesinde yanma falan yapmasın
Hem osteocare hem magnezyum kullanmaya başladım bugün, osteocare günde 2 ye çıktı. Magnezyum hapı ile dönüşümlü kullanıyordum ama artık birer gün arayla da onu kullancağım. Ama magnezyum çok çok önemliymiş canım, kasılmalar falan doğumu tetikleyebiliyormuş. Çok çok fazla içilirse sadece zararı varmış o dozu da aşmam herhalde
Allah size iki kat maddi manevi dayanma gücü versin diyelim :) yerim o iki popoyu :)Dualar bir kardeşimbir de iki tane popo olunca mümkün olduğu kadar en zararsız ve en uyguna yönelicem. Çöpe atmayalım paraları içine
Göztepe yenilendi canım. Belki tek kişilik odalar da vardır. Bazen ekstra para verip tek kişilik odalar ayarlanabiliyor. Bir soruşturmak lazım. Hayırlısı olsun inşallahKızlar selam doktordan çıktım bebişim 910 gr 35 cm olmuşbugün tam 26+0 ım. Doktor bu sefer plasenta previa dan dolayı doğumu başka hastanede yapabilirsin dedi. Göztepe eğitim araştırmada bir doktor ismi söyledi genelde bu tür ameliyatlar yapıyor diye. Ama hiç hayallerimde devlet hastanesine doğum yapmak yoktu sanırım odalar tek kişilik değil bi de hemşireler doktorlar ne kadar ilgilenebiliyor. Devlet hastaneleri ile ilgili deneyimi olan var mı aramızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?