2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
ay bu gerçekten 4 katlı mı ?
4 katlıysa ve bu boyuttaysa fiyatı çok uygun
ben devlet hastanesi acilinde 2 kere reçetemle giderek yaptırabildim.

Göztepe yenilendi canım. Belki tek kişilik odalar da vardır. Bazen ekstra para verip tek kişilik odalar ayarlanabiliyor. Bir soruşturmak lazım. Hayırlısı olsun inşallah
Sağ ol canım annemler orda oturuyor zaten o açıdan da rahat olur gibi geldi bana tek kişilik oda ayarlayabilirsem çok iyi olur

Canım ben de bir paket bionatural iki paket ecologic aldım ikisinin doku olarak çok bir farkı yokmuş biri sadece %100 çözünebiliyor ve içinde tohum barındırıyor bahçeli bir evin varsa direkt gömebilirsin :) fidan olur gübre olur

Müslin Battaniye Canım eski gönderilerden biri de bunu önermişti seninki iki kat mı dört kat mı acaba yorumlarda iki kat diyor açıklamada 4 kat diyor

Kızlar acill bişey sorucam ayaklarınızda kasinti oluyomu genellikle alt kısmında benim iki gündür oluyo endişelendim biraz
Canım benim gebeliğin başında olmuştu. Cildiyeye gittim stres kaynaklı dedi. Kaç haftaliksin bilmiyorum ama gebeliğin ilerleyen haftalarında da olabiliyormuş. Devam ederse baktır bence.

ay bu gerçekten 4 katlı mı ?
4 katlıysa ve bu boyuttaysa fiyatı çok uygun

ben devlet hastanesi acilinde 2 kere reçetemle giderek yaptırabildim.
Reçeteyi kadın dogumcu mu yazabiliyor sadece canım. Ben şehir dışındayım burada da kadın doğuma randevu bulamıyorum. Nasıl yapsam bilemedim.

Reçeteyi kadın dogumcu mu yazabiliyor sadece canım. Ben şehir dışındayım burada da kadın doğuma randevu bulamıyorum. Nasıl yapsam bilemedim.
şöyle de yapabilirsin. devlet hastanesi acilinden giriş yap. doğumhane ortamına yönlendirecekler.
aman bi sıkıntın yoksa sakın kafa bulandırma cünkü bi anda yok ultrasonla bakalım, yok vajinal bakalım mevzusu dönüp istemediğin şeyler yaşanabilir. tetikte olmazsan elle muayeneye kadar gidebiliyor
neyse kan uyuşmazlığı iğnemin günü geldi dersen onlar yardımcı olur diye düşünüyorum.
ben genelde bi sorunla başvurduğum için 2 seferde de acilden giriş yaptım. iğneleri doğumhanede yaptılar.
bunun haricinde kadın doğumcudan başkası yazar mı bilemiyorum.

Tamam canım artık öyle denerim. Teşekkür ederim.

kızlar bir şey soracağım özellikle deneyimli anneler nasıl olacak gerçekten doğru mu söylüyorlar bunu merak ediyorum.
mesela iş yerinde molada otururken hayallerimden bahsediyorum çocukla şöyle yaparım böyle yaparım işte memlekete giderim hep hayalim falan diyorum ya da doğurduktan sonra saçımı boyatıcam fit bir anne olacağım abla kardeş gibi duralım istiyorum falan gibi hayallerimden bahsediyorum ve bana hep gelen cevaplar uykunu alamayacaksın hep ağlayacak onun sorumluluğu bitmeyecek dışarı çıkmak istemeyeceksin bilmem ne işte yok saçınla uğrasmaya vaktin olmayacak vs ee bu kadar kötüyse annelik millet manyak mı neden çocuk yapıyor gerçekten böyle mi artık gerçekten bunalmaya başladım bir tane güzel bir şey söyleyen yok kendimizden vaz mı geçeceğiz gerçekten

Kızlar prof. Ateş Karateke hakkında bir bilginiz var mı? Doktorumun önerdiği doktor kendisi biraz araştırdım yorumları iyi baya ama kendisi ile deneyimi olan var mı acaba aramızda?

Sakın kimseyi dinleme, sen sensin onlar onlar. Bebek bu yeri gelecek uyumayacak yeri gelecek sabahlara kadar ağlayacak. Belki de çok uslu bir bebek olacak sakin büyüyecek. Her bebek bir olmadığı gibi her annelik de bir değil. Sen hayallerinden vazgeçme, saçımızı da boyatırız fit de oluruz. istersek de çok da yeriz şişmanlarız kime ne annem 40ım çıkar çıkmaz denize götürmüş beni şemsiyenin altında mışıl mışıl uyumuşum o yüzmüş. Burada eş desteği de çok önemli eşin bir saat oyalar bebeği kendine vakit ayırırsın. onların kendine bakası yokmuş yoksa her şekilde fırsat yaratmaya çalışırlardı. Dediğin gibi annelik bu kadar kötü bir şeyse kimse ikinciyi üçüncüyü yapmazdı.

eşime yardım konusunda sonsuz güvenim var hayatta kısıtlayıcı bir insan değildir yapabildiğinin en iyisini yapar ama şu zamanda bari insanlar böyle kötü düşünceli olmasa her şeyi zaten çok kafaya takıyoruz hiç iyi yönünden bahseden yok normal doğum yapma bilmem ne diye vik vik leyen oldu dedim doğumdan korkmuyorum normal sezaryen nasıl olması gerekirse öyle olacak o yüzden bana anlatmanıza gerek yok diye sert çıktım keşke azcık kesseler seslerini

İnsanların söylediklerine kulaklarını kapat hiç önemseme. Ben ilk 3 ay kolikten çok çektim ama sonra bahar geldi hep dışardaydık. O yaz tatilimize de gittik, her yere yanımda sürükledim. Evet mesela tatile giderken yalnız olduğunuz zamanların olmayacağının bilincinde olmak gerekiyor çocuksuz bir tatildeki konforu aramayacaksın. Yola böyle çıkarsan zaten güzel ilerliyor her şey. Bebek olduktan sonra uykusuz gecelerin olacağını herkes az çok biliyor, milyarlarca insan böyle büyüyor Uykusuz gecenin sabahında erkenden kalkıp sana bir gülüyor bütün her şey unutuluyor Ama burada eşlere çok iş düşüyor sana kendi alanını yaratman için fırsat tanıması gerekiyor.

içim rahatladı zaten her şeyin tadı başkaa yalnız tatilinde çocuklu tatilinde

En yakın arkadaşımdan örnek vermek istiyorum, her şey bizim elimizde bebeğiyle gayet güzel gezmesinide yapıyor banada geldi hatta 2 gece bende kaldılar istediğinde saçınıda boyatıyor, lazerede başladı hayatı normal devam ediyor yani. Eğer üşengeç olursak evden çıkamayız doğru, her şey bizde bitiyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…