ay bu gerçekten 4 katlı mı ?tinylamb Cuddle %100 Organik Pamuk Bebek Müslin Örtü Hardal Rengi 100x150 Cm - Fiyatı, Yorumları
tinylamb Cuddle %100 Organik Pamuk Bebek Müslin Örtü Hardal Rengi 100x150 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kızlar selamburdan bir arkadaş önermişti sanırım bu markayı kimdi hatırlamıyorum denemek için bu battaniyeyi aldım bugün kargosu geldi çok beğendim yumuşacık ihtiyacı olan alsın. Diğer renkleri şuan satışta olmadığı için de fiyatı uygun
ben devlet hastanesi acilinde 2 kere reçetemle giderek yaptırabildim.Selam tunaydin kizlar.28+2 devlet doktora gittim .oğlum 1187gr olmuş .asıl uyuşmazlık ignesi için gittim recetemi aldım beni avcılar yada capa ecza deposuna yönlendirdi .ordan iğneyi aldıktan sonra herhangi hastanede iğneyi vuruyorlar mi bilgisi olan varmı?
Sağ ol canım annemler orda oturuyor zaten o açıdan da rahat olur gibi geldi banaGöztepe yenilendi canım. Belki tek kişilik odalar da vardır. Bazen ekstra para verip tek kişilik odalar ayarlanabiliyor. Bir soruşturmak lazım. Hayırlısı olsun inşallah
Oluyor bendede daha çok yanlarında, günde kaç defa suyun altına tutuyorum bilmiyorum, bazen ateşte basıyor.Kızlar acill bişey sorucam ayaklarınızda kasinti oluyomu genellikle alt kısmında benim iki gündür oluyo endişelendim biraz
Canım ben de bir paket bionatural iki paket ecologic aldım ikisinin doku olarak çok bir farkı yokmuş biri sadece %100 çözünebiliyor ve içinde tohum barındırıyor bahçeli bir evin varsa direkt gömebilirsin :) fidan olur gübre olurKızlar ben daha yeni bu bezden aldım Migros sanal markette ekolojik olan indirime girmiş ondan da alsam sorun mu olur yoksa aynı marka olduğu için çok farketmez mi? Öyle bir riske girmeyim mi? Benim aldığım modeli de indirime sokmamışlar
Müslin Battaniye Canım eski gönderilerden biri de bunu önermişti seninki iki kat mı dört kat mı acaba yorumlarda iki kat diyor açıklamada 4 kat diyortinylamb Cuddle %100 Organik Pamuk Bebek Müslin Örtü Hardal Rengi 100x150 Cm - Fiyatı, Yorumları
tinylamb Cuddle %100 Organik Pamuk Bebek Müslin Örtü Hardal Rengi 100x150 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kızlar selamburdan bir arkadaş önermişti sanırım bu markayı kimdi hatırlamıyorum denemek için bu battaniyeyi aldım bugün kargosu geldi çok beğendim yumuşacık ihtiyacı olan alsın. Diğer renkleri şuan satışta olmadığı için de fiyatı uygun
Ooo iyiymiş o zaman. Umarım oda da bulabilirsin. Başkalarının yanında rahat edemiyor insan. Emzirme falan.Sağ ol canım annemler orda oturuyor zaten o açıdan da rahat olur gibi geldi banatek kişilik oda ayarlayabilirsem çok iyi olur
Canım benim gebeliğin başında olmuştu. Cildiyeye gittim stres kaynaklı dedi. Kaç haftaliksin bilmiyorum ama gebeliğin ilerleyen haftalarında da olabiliyormuş. Devam ederse baktır bence.Kızlar acill bişey sorucam ayaklarınızda kasinti oluyomu genellikle alt kısmında benim iki gündür oluyo endişelendim biraz
Reçeteyi kadın dogumcu mu yazabiliyor sadece canım. Ben şehir dışındayım burada da kadın doğuma randevu bulamıyorum. Nasıl yapsam bilemedim.ay bu gerçekten 4 katlı mı ?
4 katlıysa ve bu boyuttaysa fiyatı çok uygun
ben devlet hastanesi acilinde 2 kere reçetemle giderek yaptırabildim.
şöyle de yapabilirsin. devlet hastanesi acilinden giriş yap. doğumhane ortamına yönlendirecekler.Reçeteyi kadın dogumcu mu yazabiliyor sadece canım. Ben şehir dışındayım burada da kadın doğuma randevu bulamıyorum. Nasıl yapsam bilemedim.
Tamam canım artık öyle denerim. Teşekkür ederim.şöyle de yapabilirsin. devlet hastanesi acilinden giriş yap. doğumhane ortamına yönlendirecekler.
aman bi sıkıntın yoksa sakın kafa bulandırma cünkü bi anda yok ultrasonla bakalım, yok vajinal bakalım mevzusu dönüp istemediğin şeyler yaşanabilir. tetikte olmazsan elle muayeneye kadar gidebiliyor
neyse kan uyuşmazlığı iğnemin günü geldi dersen onlar yardımcı olur diye düşünüyorum.
ben genelde bi sorunla başvurduğum için 2 seferde de acilden giriş yaptım. iğneleri doğumhanede yaptılar.
bunun haricinde kadın doğumcudan başkası yazar mı bilemiyorum.
rica ederimTamam canım artık öyle denerim. Teşekkür ederim.
İnşallah canımOoo iyiymiş o zaman. Umarım oda da bulabilirsin. Başkalarının yanında rahat edemiyor insan. Emzirme falan.
Sakın kimseyi dinleme, sen sensin onlar onlar. Bebek bu yeri gelecek uyumayacak yeri gelecek sabahlara kadar ağlayacak. Belki de çok uslu bir bebek olacak sakin büyüyecek. Her bebek bir olmadığı gibi her annelik de bir değil. Sen hayallerinden vazgeçme, saçımızı da boyatırız fit de oluruz. istersek de çok da yeriz şişmanlarız kime nekızlar bir şey soracağım özellikle deneyimli anneler nasıl olacak gerçekten doğru mu söylüyorlar bunu merak ediyorum.
mesela iş yerinde molada otururken hayallerimden bahsediyorum çocukla şöyle yaparım böyle yaparım işte memlekete giderim hep hayalim falan diyorum ya da doğurduktan sonra saçımı boyatıcam fit bir anne olacağım abla kardeş gibi duralım istiyorum falan gibi hayallerimden bahsediyorum ve bana hep gelen cevaplar uykunu alamayacaksın hep ağlayacak onun sorumluluğu bitmeyecek dışarı çıkmak istemeyeceksin bilmem ne işte yok saçınla uğrasmaya vaktin olmayacak vs ee bu kadar kötüyse annelik millet manyak mı neden çocuk yapıyor gerçekten böyle mi artık gerçekten bunalmaya başladım bir tane güzel bir şey söyleyen yok kendimizden vaz mı geçeceğiz gerçekten
eşime yardım konusunda sonsuz güvenim var hayatta kısıtlayıcı bir insan değildir yapabildiğinin en iyisini yapar ama şu zamanda bari insanlar böyle kötü düşünceli olmasa her şeyi zaten çok kafaya takıyoruz hiç iyi yönünden bahseden yok normal doğum yapma bilmem ne diye vik vik leyen oldu dedim doğumdan korkmuyorum normal sezaryen nasıl olması gerekirse öyle olacak o yüzden bana anlatmanıza gerek yok diye sert çıktım keşke azcık kesseler sesleriniSakın kimseyi dinleme, sen sensin onlar onlar. Bebek bu yeri gelecek uyumayacak yeri gelecek sabahlara kadar ağlayacak. Belki de çok uslu bir bebek olacak sakin büyüyecek. Her bebek bir olmadığı gibi her annelik de bir değil. Sen hayallerinden vazgeçme, saçımızı da boyatırız fit de oluruz. istersek de çok da yeriz şişmanlarız kime neannem 40ım çıkar çıkmaz denize götürmüş beni şemsiyenin altında mışıl mışıl uyumuşum o yüzmüş. Burada eş desteği de çok önemli eşin bir saat oyalar bebeği kendine vakit ayırırsın. onların kendine bakası yokmuş yoksa her şekilde fırsat yaratmaya çalışırlardı. Dediğin gibi annelik bu kadar kötü bir şeyse kimse ikinciyi üçüncüyü yapmazdı.
İnsanların söylediklerine kulaklarını kapat hiç önemseme. Ben ilk 3 ay kolikten çok çektim ama sonra bahar geldi hep dışardaydık. O yaz tatilimize de gittik, her yere yanımda sürükledim. Evet mesela tatile giderken yalnız olduğunuz zamanların olmayacağının bilincinde olmak gerekiyor çocuksuz bir tatildeki konforu aramayacaksın. Yola böyle çıkarsan zaten güzel ilerliyor her şey. Bebek olduktan sonra uykusuz gecelerin olacağını herkes az çok biliyor, milyarlarca insan böyle büyüyorkızlar bir şey soracağım özellikle deneyimli anneler nasıl olacak gerçekten doğru mu söylüyorlar bunu merak ediyorum.
mesela iş yerinde molada otururken hayallerimden bahsediyorum çocukla şöyle yaparım böyle yaparım işte memlekete giderim hep hayalim falan diyorum ya da doğurduktan sonra saçımı boyatıcam fit bir anne olacağım abla kardeş gibi duralım istiyorum falan gibi hayallerimden bahsediyorum ve bana hep gelen cevaplar uykunu alamayacaksın hep ağlayacak onun sorumluluğu bitmeyecek dışarı çıkmak istemeyeceksin bilmem ne işte yok saçınla uğrasmaya vaktin olmayacak vs ee bu kadar kötüyse annelik millet manyak mı neden çocuk yapıyor gerçekten böyle mi artık gerçekten bunalmaya başladım bir tane güzel bir şey söyleyen yok kendimizden vaz mı geçeceğiz gerçekten
içim rahatladı zaten her şeyin tadı başkaa yalnız tatilinde çocuklu tatilindeİnsanların söylediklerine kulaklarını kapat hiç önemseme. Ben ilk 3 ay kolikten çok çektim ama sonra bahar geldi hep dışardaydık. O yaz tatilimize de gittik, her yere yanımda sürükledim. Evet mesela tatile giderken yalnız olduğunuz zamanların olmayacağının bilincinde olmak gerekiyor çocuksuz bir tatildeki konforu aramayacaksın. Yola böyle çıkarsan zaten güzel ilerliyor her şey. Bebek olduktan sonra uykusuz gecelerin olacağını herkes az çok biliyor, milyarlarca insan böyle büyüyorUykusuz gecenin sabahında erkenden kalkıp sana bir gülüyor bütün her şey unutuluyor Ama burada eşlere çok iş düşüyor sana kendi alanını yaratman için fırsat tanıması gerekiyor.
En yakın arkadaşımdan örnek vermek istiyorum, her şey bizim elimizde bebeğiyle gayet güzel gezmesinide yapıyor banada geldi hatta 2 gece bende kaldılarkızlar bir şey soracağım özellikle deneyimli anneler nasıl olacak gerçekten doğru mu söylüyorlar bunu merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?