Kaçırdım artık zaten ben buraya sordum bez bitmiştiCanım ben de bir paket bionatural iki paket ecologic aldım ikisinin doku olarak çok bir farkı yokmuş biri sadece %100 çözünebiliyor ve içinde tohum barındırıyor bahçeli bir evin varsa direkt gömebilirsin :) fidan olur gübre olur
kuzenim çocukla uğraşmamak için nerdeyse 2 yıldır evden dışarı çıkmıyor annesine bile zorla gidiyor çocuk dışarıya hasret büyüdü zaten doğduğunda covid kapanma vardı gerçekten bizim elimizde evet insanlar kötüyü anlatmayı seviyor onu anladımEn yakın arkadaşımdan örnek vermek istiyorum, her şey bizim elimizde bebeğiyle gayet güzel gezmesinide yapıyor banada geldi hatta 2 gece bende kaldılaristediğinde saçınıda boyatıyor, lazerede başladı hayatı normal devam ediyor yani. Eğer üşengeç olursak evden çıkamayız doğru, her şey bizde bitiyor yani
Benim de riskli durumumdan ötürü sanki üniversite hastanesinde olabilir gibi. Hiç düşündüğüm bir seçenek değildi ama haftaya kontrolümüzde sorcam doktoruma. Ama doğumu da oranın hocası yaptırcak zaten özel oda ayarlanabiliyormuş. Sağlıkla gelsinler de hepsine razıyız artıkKızlar selam doktordan çıktım bebişim 910 gr 35 cm olmuşbugün tam 26+0 ım. Doktor bu sefer plasenta previa dan dolayı doğumu başka hastanede yapabilirsin dedi. Göztepe eğitim araştırmada bir doktor ismi söyledi genelde bu tür ameliyatlar yapıyor diye. Ama hiç hayallerimde devlet hastanesine doğum yapmak yoktu sanırım odalar tek kişilik değil bi de hemşireler doktorlar ne kadar ilgilenebiliyor. Devlet hastaneleri ile ilgili deneyimi olan var mı aramızda?
şartlar el verirse ben de normal doğumu çok istiyorum tabi ki bebiş kendi yöntemini kendi belirleyecek. Normal doğum yapma demek ne demek Allah aşkına :) Oldu bebeği de emzirmeyelim mememiz acıyacak diye. Ayrıca normal doğum ile sezaryen ölümüne kapışır. İkisinin de kendine göre zorluğu var.eşime yardım konusunda sonsuz güvenim var hayatta kısıtlayıcı bir insan değildir yapabildiğinin en iyisini yapar ama şu zamanda bari insanlar böyle kötü düşünceli olmasa her şeyi zaten çok kafaya takıyoruz hiç iyi yönünden bahseden yok normal doğum yapma bilmem ne diye vik vik leyen oldu dedim doğumdan korkmuyorum normal sezaryen nasıl olması gerekirse öyle olacak o yüzden bana anlatmanıza gerek yok diye sert çıktım keşke azcık kesseler seslerini
Aynen öyle canım, neden bizi motive etmek yerine aşağı çekerler anlamıyorumkuzenim çocukla uğraşmamak için nerdeyse 2 yıldır evden dışarı çıkmıyor annesine bile zorla gidiyor çocuk dışarıya hasret büyüdü zaten doğduğunda covid kapanma vardı gerçekten bizim elimizde evet insanlar kötüyü anlatmayı seviyor onu anladım
acısından falan bahsediyorlar bilmiyorlar ki her gün doğum vlogları izliyorumşartlar el verirse ben de normal doğumu çok istiyorum tabi ki bebiş kendi yöntemini kendi belirleyecek. Normal doğum yapma demek ne demek Allah aşkına :) Oldu bebeği de emzirmeyelim mememiz acıyacak diye. Ayrıca normal doğum ile sezaryen ölümüne kapışır. İkisinin de kendine göre zorluğu var.
Selammm ohh ununu eledin eleğini astın ben daha 20 gün sonra ikinci tatile gidecem gözümde büyüyor ama gitmeyi çok istiyorum.Selam kızlarrrrTatilden dönüldü, çamaşırlar yıkandı, tekrar bebek alışverişi telaşına düşüldü Sizler nasılsınız?
bilmiyorum gerçekten kendileri de bu yollardan geçtiler sebep ne hiç bilmiyorumAynen öyle canım, neden bizi motive etmek yerine aşağı çekerler anlamıyorum
Aslında doğru özellikle de yardım almıyorsa anne. Günlerce duşa giremediğim diş fırçalayınca sevindiğimi bilirim. Ama bu geçici bir dönem. Bir de herkesin anneliği farklı her bebek ayrı. Bazı bebekler gerçekten kolay ve bazı anneler de çok rahat.kızlar bir şey soracağım özellikle deneyimli anneler nasıl olacak gerçekten doğru mu söylüyorlar bunu merak ediyorum.
mesela iş yerinde molada otururken hayallerimden bahsediyorum çocukla şöyle yaparım böyle yaparım işte memlekete giderim hep hayalim falan diyorum ya da doğurduktan sonra saçımı boyatıcam fit bir anne olacağım abla kardeş gibi duralım istiyorum falan gibi hayallerimden bahsediyorum ve bana hep gelen cevaplar uykunu alamayacaksın hep ağlayacak onun sorumluluğu bitmeyecek dışarı çıkmak istemeyeceksin bilmem ne işte yok saçınla uğrasmaya vaktin olmayacak vs ee bu kadar kötüyse annelik millet manyak mı neden çocuk yapıyor gerçekten böyle mi artık gerçekten bunalmaya başladım bir tane güzel bir şey söyleyen yok kendimizden vaz mı geçeceğiz gerçekten
o zaman ne çıkarsa bahtımızaAslında doğru özellikle de yardım almıyorsa anne. Günlerce duşa giremediğim diş fırçalayınca sevindiğimi bilirim. Ama bu geçici bir dönem. Bir de herkesin anneliği farklı her bebek ayrı. Bazı bebekler gerçekten kolay ve bazı anneler de çok rahat.
Aynen canım çok büyük umutlar bağlamak da iyi değil tüm hayatım mahvolacak diye düşünmek de. Herşeye bir şekilde alışılıyor :)o zaman ne çıkarsa bahtımıza
Aynen öyle. Komşum 45-50kg civarlarında 4,5kilo çocuk doğurmuş doktor zorla normal doğum yaptırmış binbir eziyetle devlet hastanesinde. Bebek 8aylık kadın hala zorluk çekiyor vajinamın şekli çok bozuldu diyor hala acıları varmış. Asla hamile kalmayı düşünmüyor bidaha. Doktorun doğum sonrasında dediği cümle o kadar kilolu olacağını düşünmedim ben senin çocuğunun karnından çok küçük görünüyordu demişşartlar el verirse ben de normal doğumu çok istiyorum tabi ki bebiş kendi yöntemini kendi belirleyecek. Normal doğum yapma demek ne demek Allah aşkına :) Oldu bebeği de emzirmeyelim mememiz acıyacak diye. Ayrıca normal doğum ile sezaryen ölümüne kapışır. İkisinin de kendine göre zorluğu var.
Normal doğumu kötülemek için yazmadım yanlış anlaşılmasın. Keşke kesisiz dikişsiz kolay doğumlarımız olsa, Herkesin vücudu da bebeği de farklı en uygun olan olsun herkes için inşallahAynen öyle. Komşum 45-50kg civarlarında 4,5kilo çocuk doğurmuş doktor zorla normal doğum yaptırmış binbir eziyetle devlet hastanesinde. Bebek 8aylık kadın hala zorluk çekiyor vajinamın şekli çok bozuldu diyor hala acıları varmış. Asla hamile kalmayı düşünmüyor bidaha. Doktorun doğum sonrasında dediği cümle o kadar kilolu olacağını düşünmedim ben senin çocuğunun karnından çok küçük görünüyordu demiş
Bazen zorlamamak gerekiyor bişeyleri. O kadına sorsak eminim o kesilerin de dikişlerinde karnında olmasını tercih ederdi.
Oyy maşallah direkt kreşe verilecek çocuk :) gerçekten şans bazı şeyler o da doktorun hatası biraz da :) Herkesin bir doğum hikayesi var bazıları da hala üşütünce dikişlerinin sızladığını falan söylüyor. Ama o bebişin mis kokusundan sonra ne gelirse kabulüm benim :) normal istiyorum ama dönmezse tombik olursa sezaryen olurum mecbur :)Aynen öyle. Komşum 45-50kg civarlarında 4,5kilo çocuk doğurmuş doktor zorla normal doğum yaptırmış binbir eziyetle devlet hastanesinde. Bebek 8aylık kadın hala zorluk çekiyor vajinamın şekli çok bozuldu diyor hala acıları varmış. Asla hamile kalmayı düşünmüyor bidaha. Doktorun doğum sonrasında dediği cümle o kadar kilolu olacağını düşünmedim ben senin çocuğunun karnından çok küçük görünüyordu demiş
Bazen zorlamamak gerekiyor bişeyleri. O kadına sorsak eminim o kesilerin de dikişlerinde karnında olmasını tercih ederdi.
o kadar kilolu bebek ve zayıf anneden o performansı beklemek saçmaNormal doğumu kötülemek için yazmadım yanlış anlaşılmasın. Keşke kesisiz dikişsiz kolay doğumlarımız olsa, Herkesin vücudu da bebeği de farklı en uygun olan olsun herkes için inşallah
Karnından çok küçük görünüyordu ne demekmiş yaaaa, nasıl bir ölçüm yapmış da böyle bir şey diyebiliyorAynen öyle. Komşum 45-50kg civarlarında 4,5kilo çocuk doğurmuş doktor zorla normal doğum yaptırmış binbir eziyetle devlet hastanesinde. Bebek 8aylık kadın hala zorluk çekiyor vajinamın şekli çok bozuldu diyor hala acıları varmış. Asla hamile kalmayı düşünmüyor bidaha. Doktorun doğum sonrasında dediği cümle o kadar kilolu olacağını düşünmedim ben senin çocuğunun karnından çok küçük görünüyordu demiş
Selammm ohh ununu eledin eleğini astın ben daha 20 gün sonra ikinci tatile gidecem gözümde büyüyor ama gitmeyi çok istiyorum.
Evet inşallahBenim de riskli durumumdan ötürü sanki üniversite hastanesinde olabilir gibi. Hiç düşündüğüm bir seçenek değildi ama haftaya kontrolümüzde sorcam doktoruma. Ama doğumu da oranın hocası yaptırcak zaten özel oda ayarlanabiliyormuş. Sağlıkla gelsinler de hepsine razıyız artık
İlkinde Dikili-Ayvalık yaptık ikinciye Marmaris yapacaz. İlki çadır tatiliydi de bu seferki hazır yemeli bol bol yüzmeli ve yatmalı bir tatil olacağı için biraz rahatım. koca göbüşümle yüzüp yemek yiyip full yatmak istiyorum :) Sonra dönüp bebek için oda hastane çantası vs hazırlayacağız.Karnından çok küçük görünüyordu ne demekmiş yaaaa, nasıl bir ölçüm yapmış da böyle bir şey diyebiliyorİnş böyle şeyler yaşamayız
Komşun haklı tabi ben de çok şekil deformasyonu yaşasam, zorluk çeksem tabiki gözüm korkardı. Normal şartlarda doğal doğum istiyorum ama her zaman diyorum bebek için de benim için de hangisi en sağlıklısı olacaksa o olmalı.
Uuuu beybi ikinci tatilNereye gideceksiniz? Gözünde büyür evet ama niyetiniz varsa sen daha fazla büyümeden gitmek en iyisi tabi
Ben hala ecolocig ve naturalın farkını anlamadım canım yaaKızlar koşun migros sanal markette bebek ürünlerinde %45 e kadar indirim var. Sleepy ecologic bebek bezini 100 liraya aldım şimdi :)
Burda sleepy ürünlerinin kıyaslaması var ecologicin tek farkı tohum barındırması aslında o yüzden ben ikisinden de aldım.Ben hala ecolocig ve naturalın farkını anlamadım canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?