2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kaçırdım artık zaten ben buraya sordum bez bitmişti Bidaha denk gelirse alayım.

kuzenim çocukla uğraşmamak için nerdeyse 2 yıldır evden dışarı çıkmıyor annesine bile zorla gidiyor çocuk dışarıya hasret büyüdü zaten doğduğunda covid kapanma vardı gerçekten bizim elimizde evet insanlar kötüyü anlatmayı seviyor onu anladım

Benim de riskli durumumdan ötürü sanki üniversite hastanesinde olabilir gibi. Hiç düşündüğüm bir seçenek değildi ama haftaya kontrolümüzde sorcam doktoruma. Ama doğumu da oranın hocası yaptırcak zaten özel oda ayarlanabiliyormuş. Sağlıkla gelsinler de hepsine razıyız artık

şartlar el verirse ben de normal doğumu çok istiyorum tabi ki bebiş kendi yöntemini kendi belirleyecek. Normal doğum yapma demek ne demek Allah aşkına :) Oldu bebeği de emzirmeyelim mememiz acıyacak diye. Ayrıca normal doğum ile sezaryen ölümüne kapışır. İkisinin de kendine göre zorluğu var.

Aynen öyle canım, neden bizi motive etmek yerine aşağı çekerler anlamıyorum

acısından falan bahsediyorlar bilmiyorlar ki her gün doğum vlogları izliyorum

Selam kızlarrrr Tatilden dönüldü, çamaşırlar yıkandı, tekrar bebek alışverişi telaşına düşüldü Sizler nasılsınız?
Selammm ohh ununu eledin eleğini astın ben daha 20 gün sonra ikinci tatile gidecem gözümde büyüyor ama gitmeyi çok istiyorum.

Aslında doğru özellikle de yardım almıyorsa anne. Günlerce duşa giremediğim diş fırçalayınca sevindiğimi bilirim. Ama bu geçici bir dönem. Bir de herkesin anneliği farklı her bebek ayrı. Bazı bebekler gerçekten kolay ve bazı anneler de çok rahat.

o zaman ne çıkarsa bahtımıza

Aynen öyle. Komşum 45-50kg civarlarında 4,5kilo çocuk doğurmuş doktor zorla normal doğum yaptırmış binbir eziyetle devlet hastanesinde. Bebek 8aylık kadın hala zorluk çekiyor vajinamın şekli çok bozuldu diyor hala acıları varmış. Asla hamile kalmayı düşünmüyor bidaha. Doktorun doğum sonrasında dediği cümle o kadar kilolu olacağını düşünmedim ben senin çocuğunun karnından çok küçük görünüyordu demiş
Bazen zorlamamak gerekiyor bişeyleri. O kadına sorsak eminim o kesilerin de dikişlerinde karnında olmasını tercih ederdi.

Normal doğumu kötülemek için yazmadım yanlış anlaşılmasın. Keşke kesisiz dikişsiz kolay doğumlarımız olsa, Herkesin vücudu da bebeği de farklı en uygun olan olsun herkes için inşallah

Oyy maşallah direkt kreşe verilecek çocuk :) gerçekten şans bazı şeyler o da doktorun hatası biraz da :) Herkesin bir doğum hikayesi var bazıları da hala üşütünce dikişlerinin sızladığını falan söylüyor. Ama o bebişin mis kokusundan sonra ne gelirse kabulüm benim :) normal istiyorum ama dönmezse tombik olursa sezaryen olurum mecbur :)

Normal doğumu kötülemek için yazmadım yanlış anlaşılmasın. Keşke kesisiz dikişsiz kolay doğumlarımız olsa, Herkesin vücudu da bebeği de farklı en uygun olan olsun herkes için inşallah
o kadar kilolu bebek ve zayıf anneden o performansı beklemek saçma

Karnından çok küçük görünüyordu ne demekmiş yaaaa, nasıl bir ölçüm yapmış da böyle bir şey diyebiliyor İnş böyle şeyler yaşamayız

Komşun haklı tabi ben de çok şekil deformasyonu yaşasam, zorluk çeksem tabiki gözüm korkardı. Normal şartlarda doğal doğum istiyorum ama her zaman diyorum bebek için de benim için de hangisi en sağlıklısı olacaksa o olmalı.

Selammm ohh ununu eledin eleğini astın ben daha 20 gün sonra ikinci tatile gidecem gözümde büyüyor ama gitmeyi çok istiyorum.

Uuuu beybi ikinci tatil Nereye gideceksiniz? Gözünde büyür evet ama niyetiniz varsa sen daha fazla büyümeden gitmek en iyisi tabi

Evet inşallah önerdiği doktoru araştırdım gerçekten alanında çok iyi bir doktormuş zaten özel kliniği varmış doktorun. Önce bir kendi kliniğinde muayane olup sonra kendi doktorum da tamam derse devlet araştırma hastanesinde kendisiyle doğum yapmak isterim

İlkinde Dikili-Ayvalık yaptık ikinciye Marmaris yapacaz. İlki çadır tatiliydi de bu seferki hazır yemeli bol bol yüzmeli ve yatmalı bir tatil olacağı için biraz rahatım. koca göbüşümle yüzüp yemek yiyip full yatmak istiyorum :) Sonra dönüp bebek için oda hastane çantası vs hazırlayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…