Teşekkür ederim canımBurda sleepy ürünlerinin kıyaslaması var ecologicin tek farkı tohum barındırması aslında o yüzden ben ikisinden de aldım.
Teşekkür ederim canım
27+6 dayım karaciger enzimlerime bsktiricamCanım benim gebeliğin başında olmuştu. Cildiyeye gittim stres kaynaklı dedi. Kaç haftaliksin bilmiyorum ama gebeliğin ilerleyen haftalarında da olabiliyormuş. Devam ederse baktır bence.
Zor iş. Yapana saygı duyarımEki Görüntüle 3115529
Şöyle bir mail döşedim Sleepy'ye umarım dönüş yaparlar. Web sitesinde %100 doğada çözünebilir demiyor. Emici tabaka doğada çözünebilir özelliktedir diyor. Yani dış katman çözünmeyecek bu durumda çocuğun kakasıyla emici tabakayı söküp toprağa ekmekle kim uğraşacak :)
Tabi tabi baktır canım. Umarım önemli bir şey değildir.27+6 dayım karaciger enzimlerime bsktiricam
Karaciğer enzimlerinize bakıldı mı? Benim ALT ve AST değerim sınırın biraz üstünde ama gebelik kolestazının en büyük belirtisi avuç içi ve ayak altlarında kaşıntıymış. Ben de bunlar yok doktorum 10 gün sonra tekrarlayalım. Yüksek çıkarsa kanda safra asidine bakılacak dediKızlar acill bişey sorucam ayaklarınızda kasinti oluyomu genellikle alt kısmında benim iki gündür oluyo endişelendim biraz
Bir gün yaparım iki gün yaparım üçüncüyü yapamam bez olduğu gibi çöpe gider ordan deponi sahasına gider tohumlar cimlenmeden heba olur hiçbir anlamı kalmaz yani. Böyle biseyler kimse uğraşmazZor iş. Yapana saygı duyarım
İnsAllahTabi tabi baktır canım. Umarım önemli bir şey değildir.
Karaciğer enzimlerinize bakıldı mı? Benim ALT ve AST değerim sınırın biraz üstünde ama gebelik kolestazının en büyük belirtisi avuç içi ve ayak altlarında kaşıntıymış. Ben de bunlar yok doktorum 10 gün sonra tekrarlayalım. Yüksek çıkarsa kanda safra asidine bakılacak d29 gün
20 gün önce baktırdım normal çıktı yarın bidaha bsktiricam bakslimKaraciğer enzimlerinize bakıldı mı? Benim ALT ve AST değerim sınırın biraz üstünde ama gebelik kolestazının en büyük belirtisi avuç içi ve ayak altlarında kaşıntıymış. Ben de bunlar yok doktorum 10 gün sonra tekrarlayalım. Yüksek çıkarsa kanda safra asidine bakılacak dedi
Ne demek canım umarım her sey istediğin gibi olsunTeşekkür ederim canım içim rahatladı biraz gidince sorarım özel oda durumunu ben de
Herkezin doğum deneyimi farklıdır kimi cok rahat büyütür kimi cok takar kiminin bebeği gercekten eziyetlidir bu bebeğe göre anneye göre değişir misal ben bir daha asla bebek yapmayacaktım ama zaman geçtikçe Allah unutturuyor zaten rahat bakanlar da arka arkaya hemen doguruyo bu bebege anneye baglı benim mesela dogum depresyonum 1 sene gecmedi gercekten ağır atlattım ama belki senin bebeğin cok rahat olcak koyduğun yerde uyuycak bunu kimse bilemez korkutmalarına gerek yok yani herkesin tecrübesi kendine kafana takma güzel düşün güzel olsunkızlar bir şey soracağım özellikle deneyimli anneler nasıl olacak gerçekten doğru mu söylüyorlar bunu merak ediyorum.
mesela iş yerinde molada otururken hayallerimden bahsediyorum çocukla şöyle yaparım böyle yaparım işte memlekete giderim hep hayalim falan diyorum ya da doğurduktan sonra saçımı boyatıcam fit bir anne olacağım abla kardeş gibi duralım istiyorum falan gibi hayallerimden bahsediyorum ve bana hep gelen cevaplar uykunu alamayacaksın hep ağlayacak onun sorumluluğu bitmeyecek dışarı çıkmak istemeyeceksin bilmem ne işte yok saçınla uğrasmaya vaktin olmayacak vs ee bu kadar kötüyse annelik millet manyak mı neden çocuk yapıyor gerçekten böyle mi artık gerçekten bunalmaya başladım bir tane güzel bir şey söyleyen yok kendimizden vaz mı geçeceğiz gerçekten
Hamilelikte trendyol yemek harika oluyordu açıkçası ya da haftanın birkaç gününü dışarı denk getirmek böyle de kısıtlı oluyor yiyebildiklwrin ve sürekli hem sebze hem protein hem çorba salata bence de çok yorucu hani yaptıklarımı eşim de yiyor sorun değik amq sürekli tam teşekküllü şimdi bir mucize bekledim tokluk şekerimden ama yine 162 çıktıIste beni de en cok o surekli yemek yapmak kismi yoruyo. Tek olsam neyse. Esim de evden calisiyo e oglum da var. Onlara ayri ayri hazirla kendime ayri enerjim kalmiyo icim sıkılıyo artik
Benim de riskli durumumdan ötürü sanki üniversite hastanesinde olabilir gibi. Hiç düşündüğüm bir seçenek değildi ama haftaya kontrolümüzde sorcam doktoruma. Ama doğumu da oranın hocası yaptırcak zaten özel oda ayarlanabiliyormuş. Sağlıkla gelsinler de hepsine razıyız artık
Allah hepimizin yardımıcısı olsunNe demek canım umarım her sey istediğin gibi olsun
Herkezin doğum deneyimi farklıdır kimi cok rahat büyütür kimi cok takar kiminin bebeği gercekten eziyetlidir bu bebeğe göre anneye göre değişir misal ben bir daha asla bebek yapmayacaktım ama zaman geçtikçe Allah unutturuyor zaten rahat bakanlar da arka arkaya hemen doguruyo bu bebege anneye baglı benim mesela dogum depresyonum 1 sene gecmedi gercekten ağır atlattım ama belki senin bebeğin cok rahat olcak koyduğun yerde uyuycak bunu kimse bilemez korkutmalarına gerek yok yani herkesin tecrübesi kendine kafana takma güzel düşün güzel olsun
Canım kesinlikle devlete git tam teşekküllü bi hastane olsun..bende ank şehir hastanesinde yapacam. Bu saatte . Sonra özeller ve ünv hastaneleri kabul etmiyor çünku özelikle özel hastaneler risk almiyo.Kızlar selam doktordan çıktım bebişim 910 gr 35 cm olmuşbugün tam 26+0 ım. Doktor bu sefer plasenta previa dan dolayı doğumu başka hastanede yapabilirsin dedi. Göztepe eğitim araştırmada bir doktor ismi söyledi genelde bu tür ameliyatlar yapıyor diye. Ama hiç hayallerimde devlet hastanesine doğum yapmak yoktu sanırım odalar tek kişilik değil bi de hemşireler doktorlar ne kadar ilgilenebiliyor. Devlet hastaneleri ile ilgili deneyimi olan var mı aramızda?
Ben bir kere kendi kendime triplere girmiştim baktırmıştım gebelik kolastazı olabilirim kaşınıyorum diyeKaraciğer enzimlerinize bakıldı mı? Benim ALT ve AST değerim sınırın biraz üstünde ama gebelik kolestazının en büyük belirtisi avuç içi ve ayak altlarında kaşıntıymış. Ben de bunlar yok doktorum 10 gün sonra tekrarlayalım. Yüksek çıkarsa kanda safra asidine bakılacak dedi
Reçete yazılan hastaneye gittim biz yapamayiz dediler Sadi konuk bu arada.özel hastanelere gittim yapamayız dediler ben hiç bişey anlamadım.elimde iğne buzuda eridi hiç biter vurmayacaksa neden verdiler bana. Bu iğneyi sinir krizi geçirecemay bu gerçekten 4 katlı mı ?
4 katlıysa ve bu boyuttaysa fiyatı çok uygun
ben devlet hastanesi acilinde 2 kere reçetemle giderek yaptırabildim.
Acılı olmayanı da mı varmış bilmiyordum. Öğrendiğim iyi oldu sağolBen de oyle dusundm ama acili olmayan tercih edilebilr. Halis cemen otuyla yapilandan olmali.
RKızlar selam doktordan çıktım bebişim 910 gr 35 cm olmuşbugün tam 26+0 ım. Doktor bu sefer plasenta previa dan dolayı doğumu başka hastanede yapabilirsin dedi. Göztepe eğitim araştırmada bir doktor ismi söyledi genelde bu tür ameliyatlar yapıyor diye. Ama hiç hayallerimde devlet hastanesine doğum yapmak yoktu sanırım odalar tek kişilik değil bi de hemşireler doktorlar ne kadar ilgilenebiliyor. Devlet hastaneleri ile ilgili deneyimi olan var mı aramızda?
kuzum hic kimseyi takma. bende hep oyle oluyor saniyor saniodum . Buradaki anneleri ve arkadaslarimi bir gordum hersey tamda senin hayalindeki gibi oldu.kızlar bir şey soracağım özellikle deneyimli anneler nasıl olacak gerçekten doğru mu söylüyorlar bunu merak ediyorum.
mesela iş yerinde molada otururken hayallerimden bahsediyorum çocukla şöyle yaparım böyle yaparım işte memlekete giderim hep hayalim falan diyorum ya da doğurduktan sonra saçımı boyatıcam fit bir anne olacağım abla kardeş gibi duralım istiyorum falan gibi hayallerimden bahsediyorum ve bana hep gelen cevaplar uykunu alamayacaksın hep ağlayacak onun sorumluluğu bitmeyecek dışarı çıkmak istemeyeceksin bilmem ne işte yok saçınla uğrasmaya vaktin olmayacak vs ee bu kadar kötüyse annelik millet manyak mı neden çocuk yapıyor gerçekten böyle mi artık gerçekten bunalmaya başladım bir tane güzel bir şey söyleyen yok kendimizden vaz mı geçeceğiz gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?