2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Teşekkür ederim canım

Şöyle bir mail döşedim Sleepy'ye umarım dönüş yaparlar. Web sitesinde %100 doğada çözünebilir demiyor. Emici tabaka doğada çözünebilir özelliktedir diyor. Yani dış katman çözünmeyecek bu durumda çocuğun kakasıyla emici tabakayı söküp toprağa ekmekle kim uğraşacak :)

Zor iş. Yapana saygı duyarım

Kızlar acill bişey sorucam ayaklarınızda kasinti oluyomu genellikle alt kısmında benim iki gündür oluyo endişelendim biraz
Karaciğer enzimlerinize bakıldı mı? Benim ALT ve AST değerim sınırın biraz üstünde ama gebelik kolestazının en büyük belirtisi avuç içi ve ayak altlarında kaşıntıymış. Ben de bunlar yok doktorum 10 gün sonra tekrarlayalım. Yüksek çıkarsa kanda safra asidine bakılacak dedi

20 gün önce baktırdım normal çıktı yarın bidaha bsktiricam bakslim

Teşekkür ederim canım içim rahatladı biraz gidince sorarım özel oda durumunu ben de
Ne demek canım umarım her sey istediğin gibi olsun
Herkezin doğum deneyimi farklıdır kimi cok rahat büyütür kimi cok takar kiminin bebeği gercekten eziyetlidir bu bebeğe göre anneye göre değişir misal ben bir daha asla bebek yapmayacaktım ama zaman geçtikçe Allah unutturuyor zaten rahat bakanlar da arka arkaya hemen doguruyo bu bebege anneye baglı benim mesela dogum depresyonum 1 sene gecmedi gercekten ağır atlattım ama belki senin bebeğin cok rahat olcak koyduğun yerde uyuycak bunu kimse bilemez korkutmalarına gerek yok yani herkesin tecrübesi kendine kafana takma güzel düşün güzel olsun

Iste beni de en cok o surekli yemek yapmak kismi yoruyo. Tek olsam neyse. Esim de evden calisiyo e oglum da var. Onlara ayri ayri hazirla kendime ayri enerjim kalmiyo icim sıkılıyo artik
Hamilelikte trendyol yemek harika oluyordu açıkçası ya da haftanın birkaç gününü dışarı denk getirmek böyle de kısıtlı oluyor yiyebildiklwrin ve sürekli hem sebze hem protein hem çorba salata bence de çok yorucu hani yaptıklarımı eşim de yiyor sorun değik amq sürekli tam teşekküllü şimdi bir mucize bekledim tokluk şekerimden ama yine 162 çıktı hemen düzelmiyor demek ki

eras0201 ben zor kabullendim bu durumu gerçekten çok üzülüyorum ama sonra da diyorum bizim için ne güvenliyse o hem bebek için hem benim için öyle olması gerekiyor sadece kötü yanı bu ada özel oda da yokmuş ve özel muayene de yok dolayısıyla hocanın girip girmeyeceğinin garantisi yok bunu netleştirsek bir şekilde rahatlayacağım ben de sürekli 30 yılda bşr çocuk yapıyorum onu da tabii en iyi şartlarda doğuracağım diyordum ama kısmet

Allah hepimizin yardımıcısı olsun takmıyorum artık :)

Canım kesinlikle devlete git tam teşekküllü bi hastane olsun..bende ank şehir hastanesinde yapacam. Bu saatte . Sonra özeller ve ünv hastaneleri kabul etmiyor çünku özelikle özel hastaneler risk almiyo.

Ben bir kere kendi kendime triplere girmiştim baktırmıştım gebelik kolastazı olabilirim kaşınıyorum diye

ay bu gerçekten 4 katlı mı ?
4 katlıysa ve bu boyuttaysa fiyatı çok uygun

ben devlet hastanesi acilinde 2 kere reçetemle giderek yaptırabildim.
Reçete yazılan hastaneye gittim biz yapamayiz dediler Sadi konuk bu arada.özel hastanelere gittim yapamayız dediler ben hiç bişey anlamadım.elimde iğne buzuda eridi hiç biter vurmayacaksa neden verdiler bana. Bu iğneyi sinir krizi geçirecem

Canım annişler selam ben 2-3 haftadır popiş ile uğraşıyorum. Hemoroid belasına yakalandım, aslında evvelinden vardı ama gebelik ve demir hapı ile costu.

Kontrolde fissur ve hemoroid çıktı herşeyden var baya da var. Doktor dayan doğum sırasında bunları da temizleyebiliriz dedi. Sorum şu; doğum sırasında bunları da halletmek bence çok iyi olur her türlü ızdırap çünkü. Bu operasyon için rapor alsam 16 hafta iznin içinde olduğu için arada kaynar etkisiz mi olur; 16 haftayı uzatır mı? Mesela 1 hafta rapor verdi diyelim ben 17 hafta olarak kullanabiliyor muyum? Bilen varsa bilgi verirse sevinirim.

Şehir hadtahaneleri çok güzel ve çok ilgililer ama üniversiteyi bilmiyorum canım. İnşaAllah duzelirde gerek kalmaz eğitim araştırmaya

R

kuzum hic kimseyi takma. bende hep oyle oluyor saniyor saniodum . Buradaki anneleri ve arkadaslarimi bir gordum hersey tamda senin hayalindeki gibi oldu.
Onemli olan bebege uyku egitimi verip seninde uyuyup dinlenmen ondan sonrasi zaten normal yasam . bizde arkwdasin kizi 2 aylikti kayak tatiline gittik, 6 aylikken kampa gittik . herseyi birlikte yaptik . Onlari gorunce bende cesaretlendim zaten.
Sen asiri pimpirikli olmadigin surece sorun yok bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…