2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ya şoktayım. Bana devlet hast Doğumhane acilde reçete bile edilmeden kendileri hastane bünyesindeki eczadeposundan getirip vurdular. Yatış göstermeleri gerekiyor bi evrak imzaladım sadece. Bir de standart öncesinde indirekt coombs ve kan grubu teyidi yapıyorlar.
Gerçekten bilemedim.
Özeller ekstra ücret çıkarmak için uğraşmış olabilir ilkinde benden de istediler halbuki rapor çıkıyor

Canım kesinlikle devlete git tam teşekküllü bi hastane olsun..bende ank şehir hastanesinde yapacam. Bu saatte . Sonra özeller ve ünv hastaneleri kabul etmiyor çünku özelikle özel hastaneler risk almiyo.
Anladım canım sanırım en doğrusu bu olacak başta tedirgin oldum ama özeller yetersiz kalacak sanırımm

Reçete elimde kan grubu testim var eşimin kan grubu kağıdı elimde uyuşmazlık testinde var elimde negatif olduğuna dair Sadi konuk vuramayiz diyor e siz yazdınız bu reçeteyi bana nasıl vuramazsiniz diye akşam tekrar gidecem .özel hastane doktor a muayane olucan testlerini yapacam öyle reçete yazacak doktor iğneyi vuruncada para alacakmış ohh 700 800 TL bayil bana diyor yani.

Kızlar uyku tulumu olarak ne alacaksınız? Owliler çok pahalı alırsam dolaptan temiz bir tane alırım. Ama tek bir tane uyku tulumu yeterli olur mu ki?

Yo
İnşallah allah gönlüme göre verir tek dileğim teşekkür ederim böyle şeyler duydukca insan dha cook yapabileceğine inanıyor

Herkesin yasantisi farkli. Eger istersen istedigin gibi bi anne de olursun cocugunun keyfini de cikarirsin. Aman cocukla.disari cikamam tat alamam sorumluluguyla ugrasamam ya da dunya onun etrafinda dönsün dersen evet bunalirsin ister istemez. Ama sen keyif alarak yaptiginda bebek de uyum sagliyo aslinda. Oglum 5yasinda. Sirf cocugum var diye hicbiseyden geri kalmadim. Onla da cok guzel vakit gecirdik. Gezdik eglendik evde kaliteli vakit gecirdik. Bebegi kendine sadece sorumluluk olarak gorursen o bunalima giriyosun. Hatta genelde ilk bebede bu yanilgiya dusuldugu icin 2. 3. Cocugu buyutmek cok daha kolay diyolar onlarda bu hataya dusmedigin icin

acısından falan bahsediyorlar bilmiyorlar ki her gün doğum vlogları izliyorum
22 saat sürdü benim dogumum. Son 4 5 saati hele gercekten cok kötüydü. Ama bebek dogdu ve bitti hersey. Ayaga da kalktim rahatca bebegimi de kucagima kolayca aldim. 2. Gun rahat rahat disari bile ciktim. Normal dogumun avantajlari bunlar. Ben de sezeryandan korkuyorum mesela. Ve nasil biseyse dogumda cekilen acilar sonrasinda hatırlanmiyo. Simdi yine normal istiyorum. Rahatligi olmasa kim ister ki sonrasinda

Ben gibi olmussun canim sancidan tam 21 saat sonra dogurdum. Dogumdan 2 gun snra avm.lerde geziodum :)

Trendyol yemek kalp ben zaten ama diyette ordan alinacaklar da sınırlı. Aksam.yemekleri ortak.bizde de ama ben kahvalti ve gun ici atistirmaliklarinda.herkese ayri ugrasiyorum. Diyete gercekten cok.dikkat ediyorum bu sefer yine de tokluk 140 150 arasi cikiyo hep. Cok dikkat etmek gerekiyo duzende kalmasi icin

Kızlar bebeklerinizin haftası boy ve kilosunu yazar mısınız lütfen ,ortalama nasıl gidiyorlar merak ediyorum 27 hafta 1 kilo 37 cm biz
26+4 te geçtiğimiz hafta oğlum 1100 gr, kızım 880 gramdı. Boy söylemiyor benim doktorum Haftaya çarşamba güncel halini öğreneceğim

Kızlar bebeklerinizin haftası boy ve kilosunu yazar mısınız lütfen ,ortalama nasıl gidiyorlar merak ediyorum 27 hafta 1 kilo 37 cm biz
Benim 25+3 te 815 Gr di boyunu söylemedi doktor ama femur uzunluğunun 7 ile çarpımı oluyormus bebeğin boyu 25+3 Ken 31.5 cmdi

Evet kesinlikle katılıyorum rahat bakanlar ya da başkasına baktıranlar hop patlatıyor bir tane daha Ben de çok çektim ama 5.yılın sonunda unuttuk herşeyi :) annelik bir yerde çılgınlık yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…