Ya şoktayım. Bana devlet hast Doğumhane acilde reçete bile edilmeden kendileri hastane bünyesindeki eczadeposundan getirip vurdular. Yatış göstermeleri gerekiyor bi evrak imzaladım sadece. Bir de standart öncesinde indirekt coombs ve kan grubu teyidi yapıyorlar.Reçete yazılan hastaneye gittim biz yapamayiz dediler Sadi konuk bu arada.özel hastanelere gittim yapamayız dediler ben hiç bişey anlamadım.elimde iğne buzuda eridi hiç biter vurmayacaksa neden verdiler bana. Bu iğneyi sinir krizi geçirecem
Anladım canım sanırım en doğrusu bu olacak başta tedirgin oldum ama özeller yetersiz kalacak sanırımmCanım kesinlikle devlete git tam teşekküllü bi hastane olsun..bende ank şehir hastanesinde yapacam. Bu saatte . Sonra özeller ve ünv hastaneleri kabul etmiyor çünku özelikle özel hastaneler risk almiyo.
Benim gideceğim de şehir hastanesiymiş canım istanbulda süleyman yalçın şehir hastanesine yönlendiricem dedi doktorumŞehir hadtahaneleri çok güzel ve çok ilgililer ama üniversiteyi bilmiyorum canım. İnşaAllah duzelirde gerek kalmaz eğitim araştırmaya
R
Reçete elimde kan grubu testim var eşimin kan grubu kağıdı elimde uyuşmazlık testinde var elimde negatif olduğuna dair Sadi konuk vuramayiz diyor e siz yazdınız bu reçeteyi bana nasıl vuramazsiniz diye akşam tekrar gidecem .özel hastane doktor a muayane olucan testlerini yapacam öyle reçete yazacak doktor iğneyi vuruncada para alacakmış ohh 700 800 TL bayil bana diyor yani.Ya şoktayım. Bana devlet hast Doğumhane acilde reçete bile edilmeden kendileri hastane bünyesindeki eczadeposundan getirip vurdular. Yatış göstermeleri gerekiyor bi evrak imzaladım sadece. Bir de standart öncesinde indirekt coombs ve kan grubu teyidi yapıyorlar.
Gerçekten bilemedim.
Özeller ekstra ücret çıkarmak için uğraşmış olabilir ilkinde benden de istediler halbuki rapor çıkıyor
İnşallah allah gönlüme göre verir tek dileğimkuzum hic kimseyi takma. bende hep oyle oluyor saniyor saniodum . Buradaki anneleri ve arkadaslarimi bir gordum hersey tamda senin hayalindeki gibi oldu.
Onemli olan bebege uyku egitimi verip seninde uyuyup dinlenmen ondan sonrasi zaten normal yasam . bizde arkwdasin kizi 2 aylikti kayak tatiline gittik, 6 aylikken kampa gittik . herseyi birlikte yaptik . Onlari gorunce bende cesaretlendim zaten.
Sen asiri pimpirikli olmadigin surece sorun yok bence
Herkesin yasantisi farkli. Eger istersen istedigin gibi bi anne de olursun cocugunun keyfini de cikarirsin. Aman cocukla.disari cikamam tat alamam sorumluluguyla ugrasamam ya da dunya onun etrafinda dönsün dersen evet bunalirsin ister istemez. Ama sen keyif alarak yaptiginda bebek de uyum sagliyo aslinda. Oglum 5yasinda. Sirf cocugum var diye hicbiseyden geri kalmadim. Onla da cok guzel vakit gecirdik. Gezdik eglendik evde kaliteli vakit gecirdik. Bebegi kendine sadece sorumluluk olarak gorursen o bunalima giriyosun. Hatta genelde ilk bebede bu yanilgiya dusuldugu icin 2. 3. Cocugu buyutmek cok daha kolay diyolar onlarda bu hataya dusmedigin icinkızlar bir şey soracağım özellikle deneyimli anneler nasıl olacak gerçekten doğru mu söylüyorlar bunu merak ediyorum.
mesela iş yerinde molada otururken hayallerimden bahsediyorum çocukla şöyle yaparım böyle yaparım işte memlekete giderim hep hayalim falan diyorum ya da doğurduktan sonra saçımı boyatıcam fit bir anne olacağım abla kardeş gibi duralım istiyorum falan gibi hayallerimden bahsediyorum ve bana hep gelen cevaplar uykunu alamayacaksın hep ağlayacak onun sorumluluğu bitmeyecek dışarı çıkmak istemeyeceksin bilmem ne işte yok saçınla uğrasmaya vaktin olmayacak vs ee bu kadar kötüyse annelik millet manyak mı neden çocuk yapıyor gerçekten böyle mi artık gerçekten bunalmaya başladım bir tane güzel bir şey söyleyen yok kendimizden vaz mı geçeceğiz gerçekten
22 saat sürdü benim dogumum. Son 4 5 saati hele gercekten cok kötüydü. Ama bebek dogdu ve bitti hersey. Ayaga da kalktim rahatca bebegimi de kucagima kolayca aldim. 2. Gun rahat rahat disari bile ciktim. Normal dogumun avantajlari bunlar. Ben de sezeryandan korkuyorum mesela. Ve nasil biseyse dogumda cekilen acilar sonrasinda hatırlanmiyo. Simdi yine normal istiyorum. Rahatligi olmasa kim ister ki sonrasindaacısından falan bahsediyorlar bilmiyorlar ki her gün doğum vlogları izliyorum
Evet ben ic anadoluluyum biz de yapariz cemen. Çemen unuyla yapiliyo ister aci kat ister katma :)Acılı olmayanı da mı varmış bilmiyordum. Öğrendiğim iyi oldu sağol
24. Haftada 787 kiloydu minnosum simdi kac bilmiyorum boyunu soylemedi.Kızlar bebeklerinizin haftası boy ve kilosunu yazar mısınız lütfen ,ortalama nasıl gidiyorlar merak ediyorum27 hafta 1 kilo 37 cm biz
Ben gibi olmussun canim sancidan tam 21 saat sonra dogurdum. Dogumdan 2 gun snra avm.lerde geziodum :)22 saat sürdü benim dogumum. Son 4 5 saati hele gercekten cok kötüydü. Ama bebek dogdu ve bitti hersey. Ayaga da kalktim rahatca bebegimi de kucagima kolayca aldim. 2. Gun rahat rahat disari bile ciktim. Normal dogumun avantajlari bunlar. Ben de sezeryandan korkuyorum mesela. Ve nasil biseyse dogumda cekilen acilar sonrasinda hatırlanmiyo. Simdi yine normal istiyorum. Rahatligi olmasa kim ister ki sonrasinda
Trendyol yemek kalp ben zaten ama diyette ordan alinacaklar da sınırlı. Aksam.yemekleri ortak.bizde de ama ben kahvalti ve gun ici atistirmaliklarinda.herkese ayri ugrasiyorum. Diyete gercekten cok.dikkat ediyorum bu sefer yine de tokluk 140 150 arasi cikiyo hep. Cok dikkat etmek gerekiyo duzende kalmasi icinHamilelikte trendyol yemek harika oluyordu açıkçası ya da haftanın birkaç gününü dışarı denk getirmek böyle de kısıtlı oluyor yiyebildiklwrin ve sürekli hem sebze hem protein hem çorba salata bence de çok yorucu hani yaptıklarımı eşim de yiyor sorun değik amq sürekli tam teşekküllü şimdi bir mucize bekledim tokluk şekerimden ama yine 162 çıktıhemen düzelmiyor demek ki
26+4 te geçtiğimiz hafta oğlum 1100 gr, kızım 880 gramdı. Boy söylemiyor benim doktorumKızlar bebeklerinizin haftası boy ve kilosunu yazar mısınız lütfen ,ortalama nasıl gidiyorlar merak ediyorum27 hafta 1 kilo 37 cm biz
Benim 25+3 te 815 Gr di boyunu söylemedi doktor ama femur uzunluğunun 7 ile çarpımı oluyormus bebeğin boyu 25+3 Ken 31.5 cmdiKızlar bebeklerinizin haftası boy ve kilosunu yazar mısınız lütfen ,ortalama nasıl gidiyorlar merak ediyorum27 hafta 1 kilo 37 cm biz
Bu sefer öncesi kisa sürsün insallah hepimizn. Sooyle gidip 2 saate dogurup cikanlara bayiliyorumBen gibi olmussun canim sancidan tam 21 saat sonra dogurdum. Dogumdan 2 gun snra avm.lerde geziodum :)
Evet kesinlikle katılıyorum rahat bakanlar ya da başkasına baktıranlar hop patlatıyor bir tane dahaNe demek canım umarım her sey istediğin gibi olsun
Herkezin doğum deneyimi farklıdır kimi cok rahat büyütür kimi cok takar kiminin bebeği gercekten eziyetlidir bu bebeğe göre anneye göre değişir misal ben bir daha asla bebek yapmayacaktım ama zaman geçtikçe Allah unutturuyor zaten rahat bakanlar da arka arkaya hemen doguruyo bu bebege anneye baglı benim mesela dogum depresyonum 1 sene gecmedi gercekten ağır atlattım ama belki senin bebeğin cok rahat olcak koyduğun yerde uyuycak bunu kimse bilemez korkutmalarına gerek yok yani herkesin tecrübesi kendine kafana takma güzel düşün güzel olsun
26+0 da kilo 910 gr boy 35 cmKızlar bebeklerinizin haftası boy ve kilosunu yazar mısınız lütfen ,ortalama nasıl gidiyorlar merak ediyorum27 hafta 1 kilo 37 cm biz
InsallahhhhBu sefer öncesi kisa sürsün insallah hepimizn. Sooyle gidip 2 saate dogurup cikanlara bayiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?