2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
o kadar halim yokki hastaneye gitmeye çıkışta vazgeçip eve gidip yatak döşek yatabilirim
Offf işte bu covid yorgunluğu bilirim. Ben de kafamı kaldıramıyodum. Bolca dinlen bu meretin grip gibi başka çözümü yok.

eras0201 senin hm tüylü tulum 319 lira olmuş ah o gün alabileydim o tulumu benn

Reactions: 11K
Beni de diyestisyene yönlendirdi sıkı bir diyet ve yürüyüş vardi.ama moralim bozuldu açıkcası.psikolojik sanırım canım herşeyi istiyor su anda ki hamileliğim başından beri bişeye imrenmemiştim

Kıızlar çok fenayım asla iyileşemedim bugün kulaklarım tıkandı başımda ağrı var ve soğuk soğuk terliyorum inşallah covid falan değilimdir ya akşam test olcam iş çıkışı
Gecmiş olsun canım umarım değilsindir ben yeni görüyorum yazdıklarınızı

Reactions: 11K
Popomun çatalıne deniyor oraya bilmiyorum omurlik bitimi

Gecmiş olsun canım umarım değilsindir ben yeni görüyorum yazdıklarınızı
inşallah bakalım olursamda 2 yıl sonra bir ilki başarmış olacağım ama olmamışımdır gibide yarın net sonuca ulaşcam artık

Kıızlar çok fenayım asla iyileşemedim bugün kulaklarım tıkandı başımda ağrı var ve soğuk soğuk terliyorum inşallah covid falan değilimdir ya akşam test olcam iş çıkışı
İnşallah değilsindir. Ama 2 gündür eşimde benzer rahatsızlık yaşıyor covit testi negatif. Bi müddet soğuk su içme dedi doktor. Bi de güneşte durmayacaksın dedi

İnşallah değilsindir. Ama 2 gündür eşimde benzer rahatsızlık yaşıyor covit testi negatif. Bi müddet soğuk su içme dedi doktor. Bi de güneşte durmayacaksın dedi
benimkine baş ağrısı ve ishal eklendiği için covidden şüphelendim yoksa grip ya da soğuk algınlığı deyip geçecektim

Dün 3 incirden sonra ben kabız olanlar incir yesin bence
Benim ilk ara öğünüm 1 yada 2 tane yaş incir muz 2 ceviz 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi üstünü geçecek kadar süt yedikten 15 dk sonra wc garanti bebek hareketinde coşma hormon coşması daha ne olsun
Protein yağ karbonhidrat hepsi var

Ben de bugün tam 28 oldum bilmiyorum ki okul başladığında zaten daha 30 hafta oluyor sanırım mecbur gideceğiz 32 olmadan da çalışabilir alınıyor mu ki onu o zamanki duruma göre bakacağım çok ağırlaşırsam ilk iki hafta zor gelirse izne çıkabilirim direkt

Bana sürekli bakma dediler ama ben de baktım bugğn sana da yemek yemeye başladığın andan itibaren 1.saatte mi bak dediler tokluk için benim 162 çıktı birinci saat tokluk değerim açlık 88-90
Bana doktor sabah aclik, sabah kahvaltidan ilk lokmadan 1 saat sonra, oglen aclik, oglen yemekten bir saat sonra ve aksam aclik-aksam yemekten bir saat sonra olmak uzere 6 kere olcum verdi. 1 hafta boyunca gunluk gibi bir excele girecegim gelen sonuclari. Bir de idrar testi istedi 3 adet sonuc gormek istiyor. Evde kaldi test kagidi, suan baska yerdeyim yoksa yazardim size testleri.
Benim de acliklar 85-88 civari. Tokluklar 145+- gidip geliyor.

A
Ağzı olan konusuyo işte en iyisi kulak tıkamak. Bendede dalga geçtiler mesela 4. Nezaman diye. Zaten ilk zamanlar psikolojim iyi değildi beklenen bir hamilelik olmadığı için. İlk zamanlar etkilendim ama sonra silkelendim ister 4 ister 5tane yaparım kimene kafasındayım. Yaptığımız çocuğun hesabını da soruyor hadsizler iyiki olmuş meleğim annesinin güzel kızı

Samsun’a mı geldiniz Ben de Samsunluyum çok şanslısınız oradaki üni hastanesine de medicalpark da çok güveniyorum ben orda olsam böyle tereddütlerim hiç olmazdı
Evet ben de Sinopluyum Samsun’da okuduk eşim de ben de burası hep çok değerliydi bizim için tekrar nasip oldu yaşamak İlçeye düştük dağıtımda malesef ama vardır bi hayır dedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…