Offf işte bu covid yorgunluğu bilirim. Ben de kafamı kaldıramıyodum. Bolca dinlen bu meretin grip gibi başka çözümü yok.o kadar halim yokki hastaneye gitmeye çıkışta vazgeçip eve gidip yatak döşek yatabilirim
Gecmiş olsun canım umarım değilsindirKıızlar çok fenayım asla iyileşemedimbugün kulaklarım tıkandı başımda ağrı var ve soğuk soğuk terliyorum inşallah covid falan değilimdir ya akşam test olcam iş çıkışı
Popomun çatalıÇok yüksek değilse bence de diyetle hallolur, inş da öyle olur
Güzel bir tatil olsun bolca dinlen inş canım
Şu sıralar ben de ağırlaştım iyice. Oturup kalkmak zorlaştı bayağı. Bir de geçen muayenem vardı, doktor dedi ki bebeğin ayakları kasıklarına doğru, kafası midenin altında. Tekmeleri kasıklarında hissedersin çokça, kafasından dolayı da reflün olabilir. Hakkaten de öyle oluyor, reflü bazı günler rahatsız ediyor. Henüz çok artmadı ama yine de bir rahatsızlık hissi var işte.
Canım çok tanıdığım hamileyken covid oldu. Biri covid testine gitmeden önce "Bir hamilelik testi yapim bakim" derken öğrendi, düşün bebek o kadar küçüktü. Hiç sorun yaşayan duymadım etrafımda. Umarım değilsindir tabi ama covidsen de hiç kafana takma bence. Sen vitaminlenmeye bak sadece yeter. Geçmiş olsun
Offff ben hiçbirşey alamadım yaa kendime. Geçen ebebekten daginin uzun kollu pijama takımını almıştım altı sıktı üstü geniş oldu saçma sapan bir şey olduBu gidişle hastaneye çıplak gidicem ben
Pöçük neymiş ki
inşallah bakalım olursamda 2 yıl sonra bir ilki başarmış olacağım ama olmamışımdır gibide yarın net sonuca ulaşcam artıkGecmiş olsun canım umarım değilsindirben yeni görüyorum yazdıklarınızı
İnşallah değilsindir. Ama 2 gündür eşimde benzer rahatsızlık yaşıyor covit testi negatif. Bi müddet soğuk su içme dedi doktor. Bi de güneşte durmayacaksın dediKıızlar çok fenayım asla iyileşemedimbugün kulaklarım tıkandı başımda ağrı var ve soğuk soğuk terliyorum inşallah covid falan değilimdir ya akşam test olcam iş çıkışı
benimkine baş ağrısı ve ishal eklendiği için covidden şüphelendim yoksa grip ya da soğuk algınlığı deyip geçecektimİnşallah değilsindir. Ama 2 gündür eşimde benzer rahatsızlık yaşıyor covit testi negatif. Bi müddet soğuk su içme dedi doktor. Bi de güneşte durmayacaksın dedi
Cırcır bendede var. İncir ve 6 minik Çiğ köfte acılı yemiştim ona bağlıyorumbenimkine baş ağrısı ve ishal eklendiği için covidden şüphelendim yoksa grip ya da soğuk algınlığı deyip geçecektim
Dün 3 incirden sonra benCırcır bendede var. İncir ve 6 minik Çiğ köfte acılı yemiştim ona bağlıyorumbaş ağrısıda psikolojik olarak var
Benim ilk ara öğünüm 1 yada 2 tane yaş incir muz 2 ceviz 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi üstünü geçecek kadar süt yedikten 15 dk sonra wc garanti bebek hareketinde coşma hormon coşması daha ne olsunDün 3 incirden sonra benkabız olanlar incir yesin bence
leblebi yedirir gazoz içirirdi babam küçükken geçerdi hemenCırcır bendede var. İncir ve 6 minik Çiğ köfte acılı yemiştim ona bağlıyorumbaş ağrısıda psikolojik olarak var
Bende 1 fincan Türk kahvesi içtim haftada 1 hakkımı kullandımleblebi yedirir gazoz içirirdi babam küçükken geçerdi hemen
ben hala kahveyi bırakamadım günde bir tane içiyorumBende 1 fincan Türk kahvesi içtim haftada 1 hakkımı kullandımcumamız şenlensin dedim ishal bahane
Ben de bugün tam 28 oldum bilmiyorum ki okul başladığında zaten daha 30 hafta oluyor sanırım mecbur gideceğiz 32 olmadan da çalışabilir alınıyor mu ki onu o zamanki duruma göre bakacağım çok ağırlaşırsam ilk iki hafta zor gelirse izne çıkabilirim direktSabah devlette muayene oldum kızlar hem de kan idrar tahlili verdim. 28+1 deyim minnoşum haftasıyla uyumlu 1200 gram olmuşboyunu söylemedi zaten ağzından kerpetenle laf alınıyor doktorun suyu iyi rahim ağzı kalınlığın normal dedi sordum diye.. artık 32. haftada özeldeki doktoruma gideceğim çalışabilir raporu almak için.. okul açılıyor tatil çabuk geçti hiç hazır değilim çalışmaya benim gibi öğretmen arkadaşlar da aynı mısınız?
Bana doktor sabah aclik, sabah kahvaltidan ilk lokmadan 1 saat sonra, oglen aclik, oglen yemekten bir saat sonra ve aksam aclik-aksam yemekten bir saat sonra olmak uzere 6 kere olcum verdi. 1 hafta boyunca gunluk gibi bir excele girecegim gelen sonuclari. Bir de idrar testi istedi 3 adet sonuc gormek istiyor. Evde kaldi test kagidi, suan baska yerdeyim yoksa yazardim size testleri.Bana sürekli bakma dediler ama ben de baktım bugğn sana da yemek yemeye başladığın andan itibaren 1.saatte mi bak dediler tokluk için benim 162 çıktı birinci saat tokluk değerim açlık 88-90
Samsun’a mı geldinizBenim hastanem de Samsun Medicalpark keşke benim de öyle olsa ya. Ücret ne ödediniz pakete
Sütlü kahve çok seviyorum telvesi hep yukarıda kaldığı için ondanda soğudumben hala kahveyi bırakamadım günde bir tane içiyorum
Ağzı olan konusuyo işte en iyisi kulak tıkamak. Bendede dalga geçtiler mesela 4. Nezaman diye. Zaten ilk zamanlar psikolojim iyi değildi beklenen bir hamilelik olmadığı için. İlk zamanlar etkilendim ama sonra silkelendimyani ben bunu anlamıyorum işte hamile kalmadan öncede sonra da kimseyi etkileyecek şekilde ahkam kesmem anne olduktan sonra hamile bir insana gidipte ayyy uykusuz kalcaksın demem yani neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum
Evet ben de Sinopluyum Samsun’da okuduk eşim de ben de burası hep çok değerliydi bizim için tekrar nasip oldu yaşamakSamsun’a mı geldinizBen de Samsunluyum çok şanslısınız oradaki üni hastanesine de medicalpark da çok güveniyorum ben orda olsam böyle tereddütlerim hiç olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?