Kuyruk sokumuPopomun çatalıne deniyor oraya bilmiyorum omurlik bitimi
canim ben dun yaptirdim. kusarsam ne olur nedim , ertesi gun tekrarliyoruz testi yeniden dedikızlar selam, şeker yüklemesi yapıldı bana. açlık alındı, sonra içtim 1 saat sonra alındı, sonra 1 saat sonra alınmadan 10 dk önce istifra ettim. o saate kadar kana karışmıştır zaten dimi? bi sorun olmaz umarım
Kuzum beyaz olan astronota mı diyosun elimde 4-6 ay var iade edeceğim. 169₺ ye aldım ben istersen iade yerine kargolayabilirim sana. Ben 2 tane 2-4 ay 2 tane 4-6 ay almıştım. Hangisi olursa diye ama benimkiler minnak diye 4-6 ayları iade edicem. Bundan bendekilerOfff işte bu covid yorgunluğu bilirim. Ben de kafamı kaldıramıyodum. Bolca dinlen bu meretin grip gibi başka çözümü yok.
eras0201 senin hm tüylü tulum 319 lira olmuş ah o gün alabileydim o tulumu benn
Ayy ben isterim eğer arkadaş istemezseKuzum beyaz olan astronota mı diyosun elimde 4-6 ay var iade edeceğim. 169₺ ye aldım ben istersen iade yerine kargolayabilirim sana. Ben 2 tane 2-4 ay 2 tane 4-6 ay almıştım. Hangisi olursa diye ama benimkiler minnak diye 4-6 ayları iade edicem. Bundan bendekiler
2 tane var canım ikinize de gönderebilirim eğer o da isterse. İade edicem mağazada 319₺ etiketini yapıştırcaklar içime sinmiyorAyy ben isterim eğer arkadaş istemezse
Ay diğerini de iade etmeyeceksen ben alabilirimKuzum beyaz olan astronota mı diyosun elimde 4-6 ay var iade edeceğim. 169₺ ye aldım ben istersen iade yerine kargolayabilirim sana. Ben 2 tane 2-4 ay 2 tane 4-6 ay almıştım. Hangisi olursa diye ama benimkiler minnak diye 4-6 ayları iade edicem. Bundan bendekiler
Hangi renk canım2 tane var canım ikinize de gönderebilirim eğer o da isterse. İade edicem mağazada 319₺ etiketini yapıştırcaklar içime sinmiyor
Kaç aylık demiştin canım2 tane var canım ikinize de gönderebilirim eğer o da isterse. İade edicem mağazada 319₺ etiketini yapıştırcaklar içime sinmiyor
Sağol canım kendi doktoruma ulaştım bişey olmaz dedi. İçim daha rahat. Yani dediğin doğru insanlar trafikte gidip geliyor. Kaldı ki kanamam olmamış risk yok çok şükür. 2, 5 saatle bişey olmaz herhalde. Gittiğim yerde dağ başı değil İstanbul yani.Canım kendi doktoruna mutlaka danış ama doktor her tuşa basarak bolum geçmeye çalışan gamerlar gibi geldi bana ya da yoğun çalışıyor gezene düşman
biz iğneyi zaten pıhtı olmasin diye kullanıyoruz ha dese ki kaza riski olursa kanaman durmaz onu anlarım ama bu iğneyi kullanıp riskli gebelikten ötürü hic kalkmadan yatan hamileler var onlar ne yapsın mesela ya da uyurken de mi risk altındayız hareketsiz yatıyoruz sonuçta, tutarsız geldi bana uyarıları belki başka bi şey kastetmiştir ama anlamadım, tabiki dikkat etmekte fayda var trenle gideceğiz diyorsun mesela kalkıp yürürsün arada vagonda 2 saat ne ki hem insanlar daha uzun mesafelere ise gidip geliyor her gün trafik olunca yarim saatlik yol bile saatler sürüyor arabada oturmak zorunda kalıyorum ben bazen sık sık ailemin yanina geliyorum yine en az 2 saat sürüyor yol doktorumun da bilgisi var demedi hic sen yola çıkma riskli olur diye
Sağoş canım, kendi doktoruma ulaştım canım gidebilirsin dedi. İşyerinde daha çok oturuyorum bende dediğin doğruBen sabahtan akşama kadar oturuyorum öyle ols allah korusun coktan pıhtı atmıştı sen baska birine daha sor
Kaza olsa evde de olur işe gidip gelirken de olur. Kendi doktorum izin verdi canım sağolKan sulandirici oksapar ve coraspin kullanıyorum bende ama doktorum öyle bi kısıtlama soylemedi. Ama düşününce şu yönden mantıklı geldi. Allah korusun herhangi bir kaza durumuna önlem olarak demiş olabilir çünkü ölümcül olabilir. Bir yere çıkmasak da günlük kaza riskimiz evde dahi var ama tedbir bizden takdir Allahtan
Ben isimli sipariş verim bi tane yarın elim de olacak. bi tane de e bebekten aldım. Ebe hemşire hastane çıkışı kaliteli olmasın dedi. Her tarafı leke olacak dedi. Şu an için iki takım belki 3 e çıkarabilirim.Hastane çıkışı nereden aldınız kızlar ? Var nı tavsiye edebileceğiniz, alıp güzel dediğiniz bir marka? Ay sonuna kadar öncelikli olan ne varsa alıp tamamlama kararı aldım
Sanki ekmeğini onlar vercek allahom yaA
Ağzı olan konusuyo işte en iyisi kulak tıkamak. Bendede dalga geçtiler mesela 4. Nezaman diye. Zaten ilk zamanlar psikolojim iyi değildi beklenen bir hamilelik olmadığı için. İlk zamanlar etkilendim ama sonra silkelendimister 4 ister 5tane yaparım kimene kafasındayım. Yaptığımız çocuğun hesabını da soruyor hadsizler iyiki olmuş meleğim annesinin güzel kızı
Benim de hesabım başkaydı ilk oğlum şu an 5 yaşında. Biraz mızmız bi çocuktu ancak cesaret ettim diyelimBen vardim orda ama hesabim baskaydi o zmn. Ikincileri dr ayni zamanda mi yapiyoruz
Kuyruk sokumu değil mi işte orasıPopomun çatalıne deniyor oraya bilmiyorum omurlik bitimi
Kuzum boyu kaç cm bir yazabilir misin sana zahmet? 4-6 ay da yaza geliyor sanki diye düşündüm. Boyu uygunsa mükemmel olur vallaKuzum beyaz olan astronota mı diyosun elimde 4-6 ay var iade edeceğim. 169₺ ye aldım ben istersen iade yerine kargolayabilirim sana. Ben 2 tane 2-4 ay 2 tane 4-6 ay almıştım. Hangisi olursa diye ama benimkiler minnak diye 4-6 ayları iade edicem. Bundan bendekiler
Kuyruk sokumu değil mi işte orası
Kuzum boyu kaç cm bir yazabilir misin sana zahmet? 4-6 ay da yaza geliyor sanki diye düşündüm. Boyu uygunsa mükemmel olur valla
Ay diğerini de iade etmeyeceksen ben alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?