2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
canim ben dun yaptirdim. kusarsam ne olur nedim , ertesi gun tekrarliyoruz testi yeniden dedi

Kuzum beyaz olan astronota mı diyosun elimde 4-6 ay var iade edeceğim. 169₺ ye aldım ben istersen iade yerine kargolayabilirim sana. Ben 2 tane 2-4 ay 2 tane 4-6 ay almıştım. Hangisi olursa diye ama benimkiler minnak diye 4-6 ayları iade edicem. Bundan bendekiler

Eklentiler

• 3E437087-0384-4B48-9215-BD38B929164A.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 100
Ayy ben isterim eğer arkadaş istemezse

Ay diğerini de iade etmeyeceksen ben alabilirim

Sağol canım kendi doktoruma ulaştım bişey olmaz dedi. İçim daha rahat. Yani dediğin doğru insanlar trafikte gidip geliyor. Kaldı ki kanamam olmamış risk yok çok şükür. 2, 5 saatle bişey olmaz herhalde. Gittiğim yerde dağ başı değil İstanbul yani.

Ben sabahtan akşama kadar oturuyorum öyle ols allah korusun coktan pıhtı atmıştı sen baska birine daha sor
Sağoş canım, kendi doktoruma ulaştım canım gidebilirsin dedi. İşyerinde daha çok oturuyorum bende dediğin doğru

Kaza olsa evde de olur işe gidip gelirken de olur. Kendi doktorum izin verdi canım sağol

Hastane çıkışı nereden aldınız kızlar ? Var nı tavsiye edebileceğiniz, alıp güzel dediğiniz bir marka? Ay sonuna kadar öncelikli olan ne varsa alıp tamamlama kararı aldım
Ben isimli sipariş verim bi tane yarın elim de olacak. bi tane de e bebekten aldım. Ebe hemşire hastane çıkışı kaliteli olmasın dedi. Her tarafı leke olacak dedi. Şu an için iki takım belki 3 e çıkarabilirim.

Sleepyde indirim var kızlar Migros’ta işinize yararsa bakın derim. Ben bi paket aldım.

Eklentiler

• C0880DA8-7637-4209-AC85-490F0EC59C2A.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 87
Sanki ekmeğini onlar vercek allahom ya

kızlar bugün 7 ay kontrolüm vardı. Bebeğim inatla kafasını plasentaya yapıştırmış hiçbir görüntü alamadık çok umutluydum halbuki bebeğin kilosu 1100 gram. 28 haftadan sonra muayeneler 2 haftada bire düşüyormuş ilk hamilelikten hiçbir şey hatırlamıyorum resmen. Hastaneden (Samsun)sendika indirimi dahil 6300 TL sezaryen fiyatı aldık bakalım bundan sonra ne gelişmeler olur

Son düzenleme:
Popomun çatalıne deniyor oraya bilmiyorum omurlik bitimi
Kuyruk sokumu değil mi işte orası
Kuzum boyu kaç cm bir yazabilir misin sana zahmet? 4-6 ay da yaza geliyor sanki diye düşündüm. Boyu uygunsa mükemmel olur valla

Kızlar yaaa ara ara belime ağrı girdi. Şimdiye kadar 10 dk içinde 2 kez falan oldu. Yaşayan var mı aranızda, endişelenmem gereken bir şey mi acaba son zamanlarda hiç karın ve belde ağrı yaşamıyordum uzun zamandır.

Kuyruk sokumu değil mi işte orası

Kuzum boyu kaç cm bir yazabilir misin sana zahmet? 4-6 ay da yaza geliyor sanki diye düşündüm. Boyu uygunsa mükemmel olur valla
Ay diğerini de iade etmeyeceksen ben alabilirim

Kızlar bedeni 4-6 ay beyaz renkte. Ama sanki 4-6 bizimkilere büyük olur. Boyu 68 cm diyo, siz karar verin ona göre ben haftaya iade edicem veya etmicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…