Doğum paketi hastanenin kendi yaptığı paket aslında bir gorussen yaptırabilirsin canım sigortayla alakalı bir durum değil yani.çok uygunmuş harika! Benim 7.ayıma girerken şehir değiştirmiş olmam paketleri almama engel oldu malesef şimdi oturduğum yerden gelen zammı izliyorum
ya maşallah nasıl güzel denk getirmişsin kaç kez baktım yoktu:)
Outlete ya da fabrika satış mağazalarına bakın kızlar normal mağazalarda internet fiyatları gecerliÇok iyi fiyatları gerçekten
Ben de bakayım Lcw ya
Gerçekten mi adı ne? Nagihan Yılmaz doktorumA öylemi kime gidiyosun acaba o hastahanede eşimin kuzeni kadındoğum uzmanı çalışıyo
Maşallah kuzuya. Boyu ultrason kağıdında Fl idi yanlış hatırlamıyorsam 7ile çarpıyorsun sonuç boy. Geçende ben de devlete gittim ağzından tek laf çıktı "erkek galiba"Sabah devlette muayene oldum kızlar hem de kan idrar tahlili verdim. 28+1 deyim minnoşum haftasıyla uyumlu 1200 gram olmuşboyunu söylemedi zaten ağzından kerpetenle laf alınıyor doktorun suyu iyi rahim ağzı kalınlığın normal dedi sordum diye.. artık 32. haftada özeldeki doktoruma gideceğim çalışabilir raporu almak için.. okul açılıyor tatil çabuk geçti hiç hazır değilim çalışmaya benim gibi öğretmen arkadaşlar da aynı mısınız?
Ben hep öyleyim ve karşılaştırabileceğim bi başka gebeliğim yok doktora sorduğumda normal iki bebek taşıyorsun diyor direk. Yabancılar doğuma spor yaparak gidiyor ikiz sayfalarında görüyorum. Bizim genler mi sağlam değil bilmiyorum gerçekten.Kızlar ya ben biraz ev işi yapsam belim kasıklarım bacaklarım inanılmaz ağırıyo nefes nefese kalıyorum iki işi birden yapamıyorum. Ve inanılmaz çatı ağrısı yaşıyorum diğer hamileliklerimde hiç olmamıştı bu ağrı. Benim gibi olan varmı acaba
Görüştüm ilk geldiğimde de evi yerleştirmeden hastaneye koşmuştuk ama haftam ilerlediği için yapmadılar. Daha erken haftalarda yapıyorlarmışDoğum paketi hastanenin kendi yaptığı paket aslında bir gorussen yaptırabilirsin canım sigortayla alakalı bir durum değil yani.
İlk gebeligimde 37ye kadar nasıl çalışmışim bilmiyorum. Maşallahim varmış.Evet malesef.. 37ye kdr calisayim istiyorum ama evde ogluma sesli kitap okurken bile nefesimin yetmedigini farkediyorum zorlaniyorum. Sinifta maskeyle bi de nasil yapcam bilmiyorum bakalim
Karistirmisim canım baktım şimdi Medicanaymış sevinç bilgin Özel klinik açtı amaGerçekten mi adı ne? Nagihan Yılmaz doktorum
Maşallah kuzucugaÖzeldeki doktoruma gidip uyuşmazlık iğnesini orda yaptırdım sonunda.28+3 tekrar ultrasona girdim 1252gr çıktı geçen ay oglum başı asagidaydi busafer ters dönmüş popo aşağıda çok hareketli bı bebek dedi durmuyormus yerinde bende evet dedim.anne karnında çok hareket eden uslu olurmuş doğunca az hareket eden yaramaz şimdilik 2 tecrubemdede bu dogrulandi bakalım bu nasıl olacak
Aynen dediğin gibi olur canım :) iyi niyetle yapılmış bir çalışma ama sanırım türkiyedeki atık depolama sahalarını göz önüne almamışlar hiç :) işe yarar bir uygulama olacağını sanmıyorum hiçKızlar Sleepy genel merkezinden aradılar. Ecologic serisinin yalnızca emici tabakası yani bebeğe temas eden tabakası doğada çözünebilirmiş. Biz bezi evsel atık olarak attığımızda atık depolama sahalarında toprakla buluşması göz önüne alınıp bu şekilde tasarım yapılmış ama ben biliyorum ki atık depolama sahalarında tüm atıklar üst üste yığılıyor ve deponi sahası ömrünü tamamladığında geçirimsiz tabaka ile üzeri örtülüyor ayrıca o tohumların deponi gibi asidik bir ortamda çimlenmesi mümkün değil. Yine hüsran yine çaresizlik. Bireysel olarak geri dönüşümünü sağlamak isterseniz bu konuda firma olarak bir yönlendirmemiz malesef yok dediler. Biz yine bionaturalden devam :)
navicula bir fikrin var mı konuyla ilgili sen daha detaylı bilirsin :)
Evet senin ikiz gebelik tabiki bizimkinden farklı olur. Allah yardımcımız olsun ya çok zorlanıyorum. Abimde öyle diyordu spor salonuna hamile bı kadin gelip spor yapıyodu dedi. Halimi görünce. Oda Almanya'da yaşıyo. Biz yerimizden kalkamıyoruz ya nasıl özeniyorum onlaraBen hep öyleyim ve karşılaştırabileceğim bi başka gebeliğim yok doktora sorduğumda normal iki bebek taşıyorsun diyor direk. Yabancılar doğuma spor yaparak gidiyor ikiz sayfalarında görüyorum. Bizim genler mi sağlam değil bilmiyorum gerçekten.
Ben de sabahtan beri doktor araştırıyorum ya doktorumdan pek memnun kalmadık. Eşim hiç memnun kalmadı onu sakinleştiriyorum ikidir muayeneden sonra. Çok çok kısa bakıyor. İlk muayenemizde aşırı ilgilenmişti çok mutlu olmuştum gelir gelmez bulduk diye ama sonrakilerde sanırım 3-5dk falan baktı iki bebeğe o yüzden yüzlerini de göremiyoruz hiç. Bu saatten sonra da nasıl değiştireceğim bulacağım bilmiyorum başka doktor denemek bile 500lira zatenKaristirmisim canım baktım şimdi Medicanaymış sevinç bilgin Özel klinik açtı ama
Ben bu konunun peşini birakmiycamAynen dediğin gibi olur canım :) iyi niyetle yapılmış bir çalışma ama sanırım türkiyedeki atık depolama sahalarını göz önüne almamışlar hiç :) işe yarar bir uygulama olacağını sanmıyorum hiç
Doktor değiştirmek çok sıkıntılı bir durum gerçekten. En baştan iyice araştırıp gitmek gerekiyo ama bazen denk gelmiyo maalesefBen de sabahtan beri doktor araştırıyorum ya doktorumdan pek memnun kalmadık. Eşim hiç memnun kalmadı onu sakinleştiriyorum ikidir muayeneden sonra. Çok çok kısa bakıyor. İlk muayenemizde aşırı ilgilenmişti çok mutlu olmuştum gelir gelmez bulduk diye ama sonrakilerde sanırım 3-5dk falan baktı iki bebeğe o yüzden yüzlerini de göremiyoruz hiç. Bu saatten sonra da nasıl değiştireceğim bulacağım bilmiyorum başka doktor denemek bile 500lira zatenBi taraftan da diyorum hiç uğraşmayım zaten çok az kaldı bebekler için olan doktor daha önemli.
Benim de ayaklarım aşırı ağrıyor ve şişmeye başlıyor. Çatı ağrısı yaşamadım. Otururken pöçük ağrım oluyor sadeceKızlar ya ben biraz ev işi yapsam belim kasıklarım bacaklarım inanılmaz ağırıyo nefes nefese kalıyorum iki işi birden yapamıyorum. Ve inanılmaz çatı ağrısı yaşıyorum diğer hamileliklerimde hiç olmamıştı bu ağrı. Benim gibi olan varmı acaba
baston daha kullanışlı diye duydum ama bana kuzenim verdiği içi mecbur travel kullanacağımKızlar ben bebek arabası olarak Travel sistem baston tercih ettim kullanan var mı? Yenidoğanlar itibaren kullanıla biliyormuş
Ben de çok araştırıp sordum. Herkes bana baston al dedi. Travel ilk aylar rahat oluyor sonra taşıması sıkıntı dedi. Zaten ilk aylar kışa denk geliyor. Bende bunu aldım. Umarım bebeğim beğenir. Önemli olan onun beğenmesibaston daha kullanışlı diye duydum ama bana kuzenim verdiği içi mecbur travel kullanacağım
en mantılıklısını yapmışsın bende baston tercih ederdim güle güle kullansın minnoşBen de çok araştırıp sordum. Herkes bana baston al dedi. Travel ilk aylar rahat oluyor sonra taşıması sıkıntı dedi. Zaten ilk aylar kışa denk geliyor. Bende bunu aldım. Umarım bebeğim beğenir. Önemli olan onun beğenmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?