2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
çok uygunmuş harika! Benim 7.ayıma girerken şehir değiştirmiş olmam paketleri almama engel oldu malesef şimdi oturduğum yerden gelen zammı izliyorum
Doğum paketi hastanenin kendi yaptığı paket aslında bir gorussen yaptırabilirsin canım sigortayla alakalı bir durum değil yani.

Kızlar ya ben biraz ev işi yapsam belim kasıklarım bacaklarım inanılmaz ağırıyo nefes nefese kalıyorum iki işi birden yapamıyorum. Ve inanılmaz çatı ağrısı yaşıyorum diğer hamileliklerimde hiç olmamıştı bu ağrı. Benim gibi olan varmı acaba

Maşallah kuzuya. Boyu ultrason kağıdında Fl idi yanlış hatırlamıyorsam 7ile çarpıyorsun sonuç boy. Geçende ben de devlete gittim ağzından tek laf çıktı "erkek galiba" içimden dedim çok değişik bir şey söyledin Ben de ben de hiç hazır değilim okula. iki hafta gideceğim ama zor geliyor. Bir taraftan da diyorum değişiklik olur. Havam değişir

Ben hep öyleyim ve karşılaştırabileceğim bi başka gebeliğim yok doktora sorduğumda normal iki bebek taşıyorsun diyor direk. Yabancılar doğuma spor yaparak gidiyor ikiz sayfalarında görüyorum. Bizim genler mi sağlam değil bilmiyorum gerçekten.

Doğum paketi hastanenin kendi yaptığı paket aslında bir gorussen yaptırabilirsin canım sigortayla alakalı bir durum değil yani.
Görüştüm ilk geldiğimde de evi yerleştirmeden hastaneye koşmuştuk ama haftam ilerlediği için yapmadılar. Daha erken haftalarda yapıyorlarmış

Evet malesef.. 37ye kdr calisayim istiyorum ama evde ogluma sesli kitap okurken bile nefesimin yetmedigini farkediyorum zorlaniyorum. Sinifta maskeyle bi de nasil yapcam bilmiyorum bakalim
İlk gebeligimde 37ye kadar nasıl çalışmışim bilmiyorum. Maşallahim varmış. Sadece son ayımda tikaniyordum biraz onu hatırlıyorum. Şimdi oturduğum yerde tikaniyorum. Akşamları kabus gibi. Yatmak eziyet gibi. Ders falan anlatamam ben maskeyle. O yüzden ayrılacağım hemen izne 32 dolar dolmaz. Allah bu durumda maskeyle ders anlatmak zorunda olanlara yardım etsin

Maşallah kuzucuga Ay inşallah doğru bilgidir. İkinci oğlan geliyor yani ve karnimda sürekli tekmeleme halinde. Gece gündüz çok hareketli maşallah

Aynen dediğin gibi olur canım :) iyi niyetle yapılmış bir çalışma ama sanırım türkiyedeki atık depolama sahalarını göz önüne almamışlar hiç :) işe yarar bir uygulama olacağını sanmıyorum hiç

Evet senin ikiz gebelik tabiki bizimkinden farklı olur. Allah yardımcımız olsun ya çok zorlanıyorum. Abimde öyle diyordu spor salonuna hamile bı kadin gelip spor yapıyodu dedi. Halimi görünce. Oda Almanya'da yaşıyo. Biz yerimizden kalkamıyoruz ya nasıl özeniyorum onlara

Karistirmisim canım baktım şimdi Medicanaymış sevinç bilgin Özel klinik açtı ama
Ben de sabahtan beri doktor araştırıyorum ya doktorumdan pek memnun kalmadık. Eşim hiç memnun kalmadı onu sakinleştiriyorum ikidir muayeneden sonra. Çok çok kısa bakıyor. İlk muayenemizde aşırı ilgilenmişti çok mutlu olmuştum gelir gelmez bulduk diye ama sonrakilerde sanırım 3-5dk falan baktı iki bebeğe o yüzden yüzlerini de göremiyoruz hiç. Bu saatten sonra da nasıl değiştireceğim bulacağım bilmiyorum başka doktor denemek bile 500lira zaten Bi taraftan da diyorum hiç uğraşmayım zaten çok az kaldı bebekler için olan doktor daha önemli.

Ben bu konunun peşini birakmiycam madem böyle bir arge departmanı var acaba hiç istaca ya da izaydasa gitmişler mi

Doktor değiştirmek çok sıkıntılı bir durum gerçekten. En baştan iyice araştırıp gitmek gerekiyo ama bazen denk gelmiyo maalesef

Benim de ayaklarım aşırı ağrıyor ve şişmeye başlıyor. Çatı ağrısı yaşamadım. Otururken pöçük ağrım oluyor sadece

Kızlar ben bebek arabası olarak Travel sistem baston tercih ettim kullanan var mı? Yenidoğanlar itibaren kullanıla biliyormuş

Eklentiler

• A3C9CEDE-4ED0-47BC-948C-B058A5E16DCC.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 71
  • C72EFDB6-B1F2-43BB-8918-D8E7D8E15C19.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 73
baston daha kullanışlı diye duydum ama bana kuzenim verdiği içi mecbur travel kullanacağım
Ben de çok araştırıp sordum. Herkes bana baston al dedi. Travel ilk aylar rahat oluyor sonra taşıması sıkıntı dedi. Zaten ilk aylar kışa denk geliyor. Bende bunu aldım. Umarım bebeğim beğenir. Önemli olan onun beğenmesi

en mantılıklısını yapmışsın bende baston tercih ederdim güle güle kullansın minnoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…