Evet uzun kollu muhakkak al ameliyathaneden sonra üşüyebilirizBen penti ve suwen indirimlerimden, gecelik, pijama altı ve üstünü ayrı ayrı aldım. 2 tane de sabahlık aldım ama çok inceler bir tane de kalın mı alsam dedim. Gecelik ve pijama üstleri de kısa kollu. Bir tane de uzun kollu düğmeli pijama takımı alıcam Kasım da olursa doğum diye
Öyle deme kuzu ya en normalinden istiyorum yoksa sezeryan olurkızlarrr şaka maka eylül bittikten sonra her an gelebilirler
bende doğal yollarla gelsin çoook istiyorum ama bakıcaz aylardır baş aşağı duruyor tam doğuma yakın kıçının üstüne oturursa naneyi yerizÖyle deme kuzu ya en normalinden istiyorum yoksa sezeryan olur
Kuzu o nasıl oluyor hani resimde veriyorlar kafası havada çıkıyor ya sende aşağı doğrumubende doğal yollarla gelsin çoook istiyorum ama bakıcaz aylardır baş aşağı duruyor tam doğuma yakın kıçının üstüne oturursa naneyi yeriz
ben hala çocuğun yüzünü görmedim inmi çıkcakacak cinmi cıkcak bilmiyorumKuzu o nasıl oluyor hani resimde veriyorlar kafası havada çıkıyor ya sende aşağı doğrumu
Ay evetkızlarrr şaka maka eylül bittikten sonra her an gelebilirler
çok heyecanlııııAy evet
Ayy 38den önce gelmesinler yaa biz hazırlıklı olalım da en iyisi o neler koymalıyız bilmiyorumda işte kafama göre birşeyler koydumBen de o yüzden erkenden tamamladım. Eylül sonu gibi de hastane çantasını hazırlarım gibi geliyor. Canım ben de erken doğumdan korkuyordum hatta kendi doktorum 36 37 gibi alırız diyordu daha erken gelme durumu da olur dedi hatta ama Ateş bey erken doğum beklemiyorum 38 39 gibi olur muhtemel doğumun dedi. O günden beri biraz rahatladım ben de
Aa benimde aynı her muayenede baş aşagı doğum pozisyonunda yakalıyoruz elleri ve kolları ile yüzü hep kapalı detaylıda bile doğru düzgün göremedik yüzünü tek tek işte burnu ağzı yanakları doktor salladıkça elleri bir yere kayıyorduben hala çocuğun yüzünü görmedim inmi çıkcakacak cinmi cıkcak bilmiyorumher gittiğimde ultrasondan bakıyor ayaklar göğsümün altında kafası karnımın altına doğru ve hep aşağıya doğru bakıyor sadece kocaman iki yanağın arasına sıkışmış bir burun gördüm o kadar genelde gittiğimde doktor baktığında şuranda ayakları kafası burada burda da kıçı diye yerlerini gösteriyor
Yoo dolabı falan herzaman evimde ne kullaniyorsam onunla sileceğim kiyafetler için Dalin sıvı deterjan aldım sadeceBen de yikamadim , iyidir herhalde :) ama acikcasi dolabini rutin temizlik disinda bsska deterjanla silmek vs dusunmedim ,herkesin tercih meselesi tabiki ama ona da ayri bisey almak bana abarti geliyor :)
detaylıya giren doktor ne inatçı oğlun var be diye bana kızmıştıAa benimde aynı her muayenede baş aşagı doğum pozisyonunda yakalıyoruz elleri ve kolları ile yüzü hep kapalı detaylıda bile doğru düzgün göremedik yüzünü tek tek işte burnu ağzı yanakları doktor salladıkça elleri bir yere kayıyordu
Bizede ne nazlı kız demiştidetaylıya giren doktor ne inatçı oğlun var be diye bana kızmıştı
Instagram'da bı sayfaya yaptirdimBiz daha isime bile karar veremedikçikolatayı nereye yaptırdınız
30 Eylül kısmetse inşallahBende geceleri sırt ağrısından uyuyamıyorum şöyle direk sırt üstü yatmak istiyorum ve dönüyorum da geceleri sırtıma nr koyarsam koyayım o uyku sersemliği ile onu oradan alıyorum
Ne zaman izine ayrılacaksın
Ben yanıma ince bir battaniye bile koydum hastane çantama ne olur ne olmaz al dedi arkadaslarEvet uzun kollu muhakkak al ameliyathaneden sonra üşüyebiliriz
Doğumda göreceğiz artık napalım hayır milletin çocuğu ne pozlar veriyor deyip daha doğmadan yarıştırmaya başlarmışımBizede ne nazlı kız demiştigöstermedi ya 3 kere daha çağırdı yok göremedik
Hadi inşallah30 Eylül kısmetse inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?