2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet uzun kollu muhakkak al ameliyathaneden sonra üşüyebiliriz

bende doğal yollarla gelsin çoook istiyorum ama bakıcaz aylardır baş aşağı duruyor tam doğuma yakın kıçının üstüne oturursa naneyi yeriz
Kuzu o nasıl oluyor hani resimde veriyorlar kafası havada çıkıyor ya sende aşağı doğrumu

Kuzu o nasıl oluyor hani resimde veriyorlar kafası havada çıkıyor ya sende aşağı doğrumu
ben hala çocuğun yüzünü görmedim inmi çıkcakacak cinmi cıkcak bilmiyorum her gittiğimde ultrasondan bakıyor ayaklar göğsümün altında kafası karnımın altına doğru ve hep aşağıya doğru bakıyor sadece kocaman iki yanağın arasına sıkışmış bir burun gördüm o kadar genelde gittiğimde doktor baktığında şuranda ayakları kafası burada burda da kıçı diye yerlerini gösteriyor

Ayy 38den önce gelmesinler yaa biz hazırlıklı olalım da en iyisi o neler koymalıyız bilmiyorumda işte kafama göre birşeyler koydum

Aa benimde aynı her muayenede baş aşagı doğum pozisyonunda yakalıyoruz elleri ve kolları ile yüzü hep kapalı detaylıda bile doğru düzgün göremedik yüzünü tek tek işte burnu ağzı yanakları doktor salladıkça elleri bir yere kayıyordu

Ben de yikamadim , iyidir herhalde :) ama acikcasi dolabini rutin temizlik disinda bsska deterjanla silmek vs dusunmedim ,herkesin tercih meselesi tabiki ama ona da ayri bisey almak bana abarti geliyor :)
Yoo dolabı falan herzaman evimde ne kullaniyorsam onunla sileceğim kiyafetler için Dalin sıvı deterjan aldım sadece

detaylıya giren doktor ne inatçı oğlun var be diye bana kızmıştı

30 Eylül kısmetse inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…