Onda ne alacağım hiçbir fikrim yok en önemliside o benceUff hayırher şey yarım daha banyo setini bile dün sipariş verdim
Çevredekilerin kullandığını aldım bende bakalım gelecekOnda ne alacağım hiçbir fikrim yok en önemliside o bence
Linkle o zaman benide tatlımÇevredekilerin kullandığını aldım bende bakalım gelecek
Linkle o zaman benide tatlım
Ben de yikamadim , iyidir herhalde :) ama acikcasi dolabini rutin temizlik disinda bsska deterjanla silmek vs dusunmedim ,herkesin tercih meselesi tabiki ama ona da ayri bisey almak bana abarti geliyor :)Şimdilik yapıyorum canim eşimde annemde çok destekçi ev işleri konusunda da sagolsunlar.Bende dalının sıvı deterjanı aldım ama henüz yikamadim
Delikli yerden su bırakmıyor gidiyor sanırım güzelmiş.Bundan aldım gelsin hemen deneyeceğimSepetkitchen Katlanabilir Banyo Seti- Gri - Fiyatı, Yorumları
Sepetkitchen Katlanabilir Banyo Seti- Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
bırakmadılar zaten ben ısrarla çıkmak istiyorum diyince kağıt imzalatıp öyle çıktım. Çok şükür şuan iyiyim ilaçlar iyi geldi dikkat ediyorumcanım nstde sancı çıksa seni bırakmazlardı zaten. sancıyı durdurmak için ilaç tedavisine başlarlardı.
İki arkadaşımda kullanıyor aşırı memnunlar herkes şey diyordu kovası için çöküyor falan arkadaşa sordum üstüne abanırsan çöker tabi dediDelikli yerden su bırakmıyor gidiyor sanırım güzelmiş.
Benim katlanır sepetim olmadı oğlumun katlanır masrapası kovası küveti olsunİki arkadaşımda kullanıyor aşırı memnunlar herkes şey diyordu kovası için çöküyor falan arkadaşa sordum üstüne abanırsan çöker tabi dedioğlu 6. Ayına girdi çok memnun diğeri de 3 aydır kullanıyor oda memnun
Ben de o yüzden erkenden tamamladım. Eylül sonu gibi de hastane çantasını hazırlarım gibi geliyor. Canım ben de erken doğumdan korkuyordum hatta kendi doktorum 36 37 gibi alırız diyordu daha erken gelme durumu da olur dedi hatta ama Ateş bey erken doğum beklemiyorum 38 39 gibi olur muhtemel doğumun dedi. O günden beri biraz rahatladım ben deBenimde bitti odası gelsin yıkayıp ütüleyip yerleştiricem artık.Hastane çantamda hazır sayılır sadece bebek kıyafeti eksik oda sipariş verdim gelsin onuda tamamlicam çünkü ne zaman gelecegi belli degil bu previa beni korkutuyor
Bimdekilerin ebatları biraz daha küçükmüş galiba yoksa ben akacaktımBenim katlanır sepetim olmadı oğlumun katlanır masrapası kovası küveti olsunbime o kadar geldi almadım bileydim alırdım
Ben biraz da alışveriş yapmayı sevdiğim için de erkenden tamamladımOh ne güzel ben daha kendime tek bir iğne almadım
Niye 36 37 gibi alırız diyor doktorunuz acabaBen de o yüzden erkenden tamamladım. Eylül sonu gibi de hastane çantasını hazırlarım gibi geliyor. Canım ben de erken doğumdan korkuyordum hatta kendi doktorum 36 37 gibi alırız diyordu daha erken gelme durumu da olur dedi hatta ama Ateş bey erken doğum beklemiyorum 38 39 gibi olur muhtemel doğumun dedi. O günden beri biraz rahatladım ben de
Masrapa kova sıkıntı olmazdida küvet dediğin gibi boyutu küçükse gereksiz olurdu .Bimdekilerin ebatları biraz daha küçükmüş galiba yoksa ben akacaktım
Sıkıntı belli değilBen biraz da alışveriş yapmayı sevdiğim için de erkenden tamamladımbir de çoğu şeyi İnternet üzerinden aldım o yüzden yorucu da olmadı benim için. Sen de tamamlarsın yakında alacakların belliyse 1 hafta da biter hepsi
Kuvet ebatları küçükmüş ben görmedim ama bi topikte rastlamıştım almış iade etmiş sonraMasrapa kova sıkıntı olmazdida küvet dediğin gibi boyutu küçükse gereksiz olurdu .
Plasenta previa yüzünden. Hatta daha erken bile olabilir demişti.Niye 36 37 gibi alırız diyor doktorunuz acaba
Ben penti ve suwen indirimlerimden, gecelik, pijama altı ve üstünü ayrı ayrı aldım. 2 tane de sabahlık aldım ama çok inceler bir tane de kalın mı alsam dedim. Gecelik ve pijama üstleri de kısa kollu. Bir tane de uzun kollu düğmeli pijama takımı alıcam Kasım da olursa doğum diyeSıkıntı belli değilhangi pijama takımını aldan kararsızlık yaşıyorum bende genel internet üzeri aldım her şeyi magaza magaza dolaşamıyorım
Vakti zamanında sağlıcakla gelsin inşallahPlasenta previa yüzünden. Hatta daha erken bile olabilir demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?