2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
kızlar oğluma budizzz uyku arkadaşını aldım sonunda:) çok işe yaradığını söylüyor arkadaşlarım, özellikle pışpış sesinin. inşallah öyledir :)

Şimdilik yapıyorum canim eşimde annemde çok destekçi ev işleri konusunda da sagolsunlar.Bende dalının sıvı deterjanı aldım ama henüz yikamadim
Ben de yikamadim , iyidir herhalde :) ama acikcasi dolabini rutin temizlik disinda bsska deterjanla silmek vs dusunmedim ,herkesin tercih meselesi tabiki ama ona da ayri bisey almak bana abarti geliyor :)

Delikli yerden su bırakmıyor gidiyor sanırım güzelmiş.
İki arkadaşımda kullanıyor aşırı memnunlar herkes şey diyordu kovası için çöküyor falan arkadaşa sordum üstüne abanırsan çöker tabi dedi oğlu 6. Ayına girdi çok memnun diğeri de 3 aydır kullanıyor oda memnun

Benim katlanır sepetim olmadı oğlumun katlanır masrapası kovası küveti olsun bime o kadar geldi almadım bileydim alırdım

Ben de o yüzden erkenden tamamladım. Eylül sonu gibi de hastane çantasını hazırlarım gibi geliyor. Canım ben de erken doğumdan korkuyordum hatta kendi doktorum 36 37 gibi alırız diyordu daha erken gelme durumu da olur dedi hatta ama Ateş bey erken doğum beklemiyorum 38 39 gibi olur muhtemel doğumun dedi. O günden beri biraz rahatladım ben de

Oh ne güzel ben daha kendime tek bir iğne almadım
Ben biraz da alışveriş yapmayı sevdiğim için de erkenden tamamladım bir de çoğu şeyi İnternet üzerinden aldım o yüzden yorucu da olmadı benim için. Sen de tamamlarsın yakında alacakların belliyse 1 hafta da biter hepsi

Niye 36 37 gibi alırız diyor doktorunuz acaba

Sıkıntı belli değil hangi pijama takımını aldan kararsızlık yaşıyorum bende genel internet üzeri aldım her şeyi magaza magaza dolaşamıyorım

Sıkıntı belli değil hangi pijama takımını aldan kararsızlık yaşıyorum bende genel internet üzeri aldım her şeyi magaza magaza dolaşamıyorım
Ben penti ve suwen indirimlerimden, gecelik, pijama altı ve üstünü ayrı ayrı aldım. 2 tane de sabahlık aldım ama çok inceler bir tane de kalın mı alsam dedim. Gecelik ve pijama üstleri de kısa kollu. Bir tane de uzun kollu düğmeli pijama takımı alıcam Kasım da olursa doğum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…