2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Geçmiş olsun kusma falan kötü olmus hele ateş basması bayaca cektim bilirim insallah bi daha tekrarlamaz kendine dikkat et
Sağol canım umarım tekrarlamaz arada oluyordu ateş basması falan ama geçiyordu. Sıcaklar hamilelik falan diye düşünüyordum gece olan kötü oldu

Burun aspiratörü en güzeli canım damlasını damlar bekle yumusasın ondan sonra otri bebe yada diğeri fark etmez (agızla cekilen iyi oluyor)cek pislik geliyo ben kullandım serum fizyolojik büyük insanın yanıyo bi taraftan dolanırken evet acıyo da bebeğe eziyet bence

Evet o kargo bizde de aynı iki günde bir ortalama bana da geliyor ama yine eksikler çıkıyor

Canim benim ya
Buhran gibi birşey olmuş çokmu heyecanlısın sen bakim

Ağızla nasıl çekiliyor tatlım

Kızlar peki hareketleri nasıl bebeklerin özellikle kızların
Benim mesela bugun çok çok az tekme yok denecek derecede
Sola yatınca hareketli
Gün içinde yemeklere tepkisi tık tık şeklinde
Arada dönüyor yada okşuyor
Anlamdıramıyorum
(Erkek) bebek
Coşmuş hali 20.haftalardi sanırım yeri daraldikca tembelleşiyor benimki yada hep uykuda denk geliyorum dinlemeye çalışınca.

Bende 25 lerde kıyaslayınca çok çok az aynen sadece okşama var tekmeleri özledim resmen bende tam tersi sol ve sağda hiç haraket etmiyor artık sırt üstü yatınca hissediyorum hafiften

Kızlar peki hareketleri nasıl bebeklerin özellikle kızların
Benim mesela bugun çok çok az tekme yok denecek derecede
Benimki yerinde durmuyor çok güçlü vuruyor bir de bazen canımı bile yakıyor. Babası kızım çıkmak için bu kadar sabırsızlanma daha vakit var falan diyor ona hatta, sürekli karnımı ittiriyor hanımefendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…