- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Panikatak demediler. Kan sulandırıcımı değiştirdiler. Bilemiyorum kiPanik atak gibi geldi bana ama fiziksel değil de daha çok psikolojik gibi canım. Çok geçmiş olsun
Geçen bende öyle oldum idrar yolu enfeksiyonu vardı tekrar geçmiş olsunPanikatak demediler. Kan sulandırıcımı değiştirdiler. Bilemiyorum ki
Sağol canım umarım tekrarlamaz arada oluyordu ateş basması falan ama geçiyordu. Sıcaklar hamilelik falan diye düşünüyordum gece olan kötü olduGeçmiş olsunkusma falan kötü olmus hele ateş basması bayaca cektim bilirim insallah bi daha tekrarlamaz kendine dikkat et
Test yapıldı, hem idrara hem kana bakıldı sonuçların temiz dendi.Geçen bende öyle oldum idrar yolu enfeksiyonu vardı tekrar geçmiş olsun
Sevindim aman kötü birşey çıkmasınTest yapıldı, hem idrara hem kana bakıldı sonuçların temiz dendi.
Burun aspiratörü en güzeli canım damlasını damlar bekle yumusasın ondan sonra otri bebe yada diğeri fark etmez (agızla cekilen iyi oluyor)cek pislik geliyo ben kullandım serum fizyolojik büyük insanın yanıyo bi taraftan dolanırken evet acıyo da bebeğe eziyet benceKızlar internette izledim, bebeğin burnunu açmak için eczaneden serum alıp enjektörle bebeğin burnuna veriyorlarmış, hatta bir doktor yapılışını gösteriyor. Böyle açılır diyor. Serumu burnuna tutalım derken zarar görür mü bebek yoksa aspiratörler mi daha iyi sizce ?
Yani listede bir kaç eşya var hâlâ. Bazılarını bu hafta sonu annem gelecek onu bekliyorum birlikte gidip alalım diye. Geri kalanı da yavaş yavaş sipariş veriyorum. Her gün kargo geliyor neredeyse ama eksikler bitmiyorduKızlar tüm hazırlıklarınız tamam mı ya
Evet o kargo bizde de aynı iki günde bir ortalama bana da geliyor ama yine eksikler çıkıyorYani listede bir kaç eşya var hâlâ. Bazılarını bu hafta sonu annem gelecek onu bekliyorum birlikte gidip alalım diye. Geri kalanı da yavaş yavaş sipariş veriyorum. Her gün kargo geliyor neredeyse ama eksikler bitmiyordu
Yok kız tembel takılıyorum nezaman başlıcam bende merak ediyorumHadi ha bende diyorum herkes bitirmiştir
Canim benim yaÇok sağolun kızlar, toplu cevap vereyim istedim. Gece mide bulantısı, iç sıkılması ateş basması falan bayaca kmtü oldum, acile gittik, bırakmadılar bebek de olunca. Sabaha kadar serum, iğne derken bayaca ilgilendiler. Kadın doğum doktoru da baktı ilaç verdiler bi tane rahatlamam için. Şimdi iyiiym ne olduğunu da çözemediler fazla, verdikleri ilacı kullanacağım. Eve geldim şimdi, dinleniyorum
Ağızla nasıl çekiliyor tatlımBurun aspiratörü en güzeli canım damlasını damlar bekle yumusasın ondan sonra otri bebe yada diğeri fark etmez (agızla cekilen iyi oluyor)cek pislik geliyo ben kullandım serum fizyolojik büyük insanın yanıyo bi taraftan dolanırken evet acıyo da bebeğe eziyet bence
Bi kac yerde oyle okudum da o yuzden geldi aklima :)Yoo dolabı falan herzaman evimde ne kullaniyorsam onunla sileceğim kiyafetler için Dalin sıvı deterjan aldım sadece
Biz de uyum haftasındayız. Gerçi benimki 3 yıl kreşe gitti talimli ama şimdi farklı okula başladı anasınıfına. Tatlı heyecanlarHiç sormayın oğlum anaokuluna başladı bu hafta uyum dönemindeyiz umarım iyi olur güzel dilekleriniz için teşekkürler
Sola yatınca hareketliKızlar peki hareketleri nasıl bebeklerin özellikle kızların
Benim mesela bugun çok çok az tekme yok denecek derecede
Istirahat et birseyler ye hareketlenir bence canim elki uyku zamaniydi denk geldiginde.Kızlar peki hareketleri nasıl bebeklerin özellikle kızların
Ates basmasi asiri olmasa da bazi gunler bende de oluyo biraz ozellikle avcumun ici. Kasık agrilarim yok 1 hqftadir hic.Masallah diyeyim. :)Geçmiş olsunkusma falan kötü olmus hele ateş basması bayaca cektim bilirim insallah bi daha tekrarlamaz kendine dikkat et
Bende 25 lerde kıyaslayınca çok çok az aynen sadece okşama varSola yatınca hareketli
Gün içinde yemeklere tepkisi tık tık şeklinde
Arada dönüyor yada okşuyor
Anlamdıramıyorum
(Erkek) bebek
Coşmuş hali 20.haftalardi sanırım yeri daraldikca tembelleşiyor benimki yada hep uykuda denk geliyorum dinlemeye çalışınca.
Valla ben sürekli istirahat modundayım yemek bile yapmıyorum evde o derece haraketler aslında sıfır değil ama çok azIstirahat et birseyler ye hareketlenir bence canim elki uyku zamaniydi denk geldiginde.
Benimki yerinde durmuyor çok güçlü vuruyor bir de bazen canımı bile yakıyor. Babası kızım çıkmak için bu kadar sabırsızlanma daha vakit var falan diyor ona hatta, sürekli karnımı ittiriyor hanımefendiKızlar peki hareketleri nasıl bebeklerin özellikle kızların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?