2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim bitti gibi bir tane de düğmeli pijama takımı alıcam belki yenidoğan İçin bir iki zıbın daha alırım ama büyük oranda bitti
Benimde bitti odası gelsin yıkayıp ütüleyip yerleştiricem artık.Hastane çantamda hazır sayılır sadece bebek kıyafeti eksik oda sipariş verdim gelsin onuda tamamlicam çünkü ne zaman gelecegi belli degil bu previa beni korkutuyor

Çok şükür tamamladım canim odasini bekliyorum gelsin yıkayıp ütüleyip yerleştiricem
Oh ne güzel ben daha dolabını alacam hafta sonu sonra bende yıkamaya başlarım eksiklerim çıkar ortaya ne aldım ne yaptım doğru düzgün bilmiyorum bile

Oh ne güzel ben daha dolabını alacam hafta sonu sonra bende yıkamaya başlarım eksiklerim çıkar ortaya ne aldım ne yaptım doğru düzgün bilmiyorum bile
Erkenden aldık aslında Ekim'de getirticektim ama plesenta previa yüzünden sanırım erken olacak gibi görünüyor bende Eylül 20de getirin dedim hazirliyim dursun

Erkenden aldık aslında Ekim'de getirticektim ama plesenta previa yüzünden sanırım erken olacak gibi görünüyor bende Eylül 20de getirin dedim hazirliyim dursun
Kesinlikle iyi yapmışsın bende karar verme aşamasında kaldığım İçin bu kadar uzadı yoksa erken alınması taraftarıyım

Bendeee geceleri uyku şimdiden haram oldu çalışıyorum birde
Bende geceleri sırt ağrısından uyuyamıyorum şöyle direk sırt üstü yatmak istiyorum ve dönüyorum da geceleri sırtıma nr koyarsam koyayım o uyku sersemliği ile onu oradan alıyorum
Ne zaman izine ayrılacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…