Evet aslında çok doğru bende hazırlarken koyayımBen yanıma ince bir battaniye bile koydum hastane çantama ne olur ne olmaz al dedi arkadaslar
Canim ben aldim aynı yatak bende De var. Isbir marka aldim kiki modeli. Cok konforlu . 70x110Günaydınhpsburda indirimden yoyko park yatak aldım. İçine yatak alan arkadaşım var mı? Tam olarak hanfisi uydu hangi marka tercih edildi?
Doğum şekli sezeryan dedimi doktorun canimBen de o yüzden erkenden tamamladım. Eylül sonu gibi de hastane çantasını hazırlarım gibi geliyor. Canım ben de erken doğumdan korkuyordum hatta kendi doktorum 36 37 gibi alırız diyordu daha erken gelme durumu da olur dedi hatta ama Ateş bey erken doğum beklemiyorum 38 39 gibi olur muhtemel doğumun dedi. O günden beri biraz rahatladım ben de
Hayırlısıyla görürsün inşAllah kuzum yaben hala çocuğun yüzünü görmedim inmi çıkcakacak cinmi cıkcak bilmiyorumher gittiğimde ultrasondan bakıyor ayaklar göğsümün altında kafası karnımın altına doğru ve hep aşağıya doğru bakıyor sadece kocaman iki yanağın arasına sıkışmış bir burun gördüm o kadar genelde gittiğimde doktor baktığında şuranda ayakları kafası burada burda da kıçı diye yerlerini gösteriyor
aynen ööyle surda 7 ay dayanmışız 2 ay da dayanırızzHayırlısıyla görürsün inşAllah kuzum ya
Benimkide tam dönmüyor yüzünü hep düşünceli eli çenesinin altında sağlıklı doğsunlarda varsın dönmesinler
Kızlar tüm hazırlıklarınız tamam mı ya
Amann ilk başta okurken bunlar hazır olanlar diyeceksin sandım okuyorum bir yandan da daha ne kaldı diyorumHayırOdası, karyolası, yatağı, nevresimi, halısı, perdesi, bezi, ıslak mendili, ateş ölçeri, küvet takımı, biberonu, bornoz/havlusu, çamaşır deterjanı, uyku için gerekli tulum / arkadaş gibi şeyleri, belki fotoğraf için özel bi hastane çıkışı. Bunlar temel eksikler
Ama bebek çantası, bebek arabası, puseti, kulak temizleme çubuğu, bebek pamuğu, alt açma organizeri, biberon temizleyicisi, leke çıkartıcısı. Bunlar da tamam olanlar.
Nasıl?çok planlı gitmişim!!!
Hiç sormayın oğlum anaokuluna başladı bu hafta uyum dönemindeyiz umarım iyi olur güzel dilekleriniz için teşekkürlerMaşallahokullar başlıyor sizin en zor dönemleriniDir Allah kolaylık versin
Valla memnun kaldığınız çikolata yaptırdığınız yerler varsa bize de tavsiye edinSürekli zam geliyor diye acele ettik biraz odası falanda boyandi hediyelikleri çikolatası geldi bitek hastanne çıkışi gelmedi
İnşallah her şey kolay geçsin sizin içinHiç sormayın oğlum anaokuluna başladı bu hafta uyum dönemindeyiz umarım iyi olur güzel dilekleriniz için teşekkürler
Sorun olmazsa hangi sayfaya yaptırdınInstagram'da bı sayfaya yaptirdim
Kendi doktorum sezeryan kesin dedi ama Ateş hoca bir bakalım bekleyelim dedi. 15 ekimde tekrar kontrol var o zaman kesin belli olacak doğum şekliDoğum şekli sezeryan dedimi doktorun canim
Evet evet erken doğum durumu insanı gerçekten strese sokuyor, inşallah vaktiyle sağlıklıca kucağımıza alırız bebişlerimiziAyy 38den önce gelmesinler yaa biz hazırlıklı olalım da en iyisi o neler koymalıyız bilmiyorumda işte kafama göre birşeyler koydum
Ben yoyko city model bebek arabası aldım. Travel sistem olmasına rağmen hafifliği hoşuma gitti benim. Puseti ve port bebesi de var.Benim bebek arabası ve anne yanı park yatağım kaldı şimdilik en büyük eksiğim gerçi hiç bitmiyor eksik burun aspiratörü ve ateş ölçer lazım
Size ne sorayım hem puset hem araba iki şekil kullanılan uygun fiyatlı ve kolay taşınabilir tek elleBebek arabası önerir misiniz bana?
Geçmiş olsun canımneyin var
Geçmiş olsun canım inşallah bebeğe sıkıntı verecek bir şey değildir çarçabuk çıkın inşallah
Geçmiş olsun, şimdi nasılsınız, inşallah ciddi bir şey değildir
Cok geçmiş olsun canım neyin var
Çok geçmiş olsun canım neyin var
Çokk geçmiş olsun hemen geçip gitsin inşallah
Geçmiş olsun canım, önemli bir şey yoktur inşallah
Noldu canım neyin var? Geçmiş olsun.
Neyin var canım çok geçmiş olsun
Minik minik çok yer kaplamaz. Seperatör çok mantıklıymış.Ben de hep ayni konuda uyari aldim. Aman dikkat, kullanamayacaksin heveslenme dediler. Sifonyer sartmis ama, kucuk kucuk zibin-alt-yelek-corap vs derken katlanip koyulacak urunler olduklarindan, sifonyer sart dediler. Sifonyer ici separator ise yararmis bir de oyle yorumlar duydum.
Panik atak gibi geldi bana ama fiziksel değil de daha çok psikolojik gibi canım. Çok geçmiş olsunÇok sağolun kızlar, toplu cevap vereyim istedim. Gece mide bulantısı, iç sıkılması ateş basması falan bayaca kmtü oldum, acile gittik, bırakmadılar bebek de olunca. Sabaha kadar serum, iğne derken bayaca ilgilendiler. Kadın doğum doktoru da baktı ilaç verdiler bi tane rahatlamam için. Şimdi iyiiym ne olduğunu da çözemediler fazla, verdikleri ilacı kullanacağım. Eve geldim şimdi, dinleniyorum
Geçmiş olsunÇok sağolun kızlar, toplu cevap vereyim istedim. Gece mide bulantısı, iç sıkılması ateş basması falan bayaca kmtü oldum, acile gittik, bırakmadılar bebek de olunca. Sabaha kadar serum, iğne derken bayaca ilgilendiler. Kadın doğum doktoru da baktı ilaç verdiler bi tane rahatlamam için. Şimdi iyiiym ne olduğunu da çözemediler fazla, verdikleri ilacı kullanacağım. Eve geldim şimdi, dinleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?