2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Doğum şekli sezeryan dedimi doktorun canim

Hayırlısıyla görürsün inşAllah kuzum ya
Benimkide tam dönmüyor yüzünü hep düşünceli eli çenesinin altında sağlıklı doğsunlarda varsın dönmesinler

Hayırlısıyla görürsün inşAllah kuzum ya
Benimkide tam dönmüyor yüzünü hep düşünceli eli çenesinin altında sağlıklı doğsunlarda varsın dönmesinler
aynen ööyle surda 7 ay dayanmışız 2 ay da dayanırızz

Kızlar tüm hazırlıklarınız tamam mı ya

Hayır Odası, karyolası, yatağı, nevresimi, halısı, perdesi, bezi, ıslak mendili, ateş ölçeri, küvet takımı, biberonu, bornoz/havlusu, çamaşır deterjanı, uyku için gerekli tulum / arkadaş gibi şeyleri, belki fotoğraf için özel bi hastane çıkışı. Bunlar temel eksikler

Ama bebek çantası, bebek arabası, puseti, kulak temizleme çubuğu, bebek pamuğu, alt açma organizeri, biberon temizleyicisi, leke çıkartıcısı. Bunlar da tamam olanlar.

Nasıl? çok planlı gitmişim!!!

Amann ilk başta okurken bunlar hazır olanlar diyeceksin sandım okuyorum bir yandan da daha ne kaldı diyorum Allah kolaylık versin arkadaşım

Benim bebek arabası ve anne yanı park yatağım kaldı şimdilik en büyük eksiğim gerçi hiç bitmiyor eksik burun aspiratörü ve ateş ölçer lazım
Size ne sorayım hem puset hem araba iki şekil kullanılan uygun fiyatlı ve kolay taşınabilir tek elleBebek arabası önerir misiniz bana?

Ben yoyko city model bebek arabası aldım. Travel sistem olmasına rağmen hafifliği hoşuma gitti benim. Puseti ve port bebesi de var.

Geçmiş olsun canım neyin var

Geçmiş olsun canım inşallah bebeğe sıkıntı verecek bir şey değildir çarçabuk çıkın inşallah

Geçmiş olsun, şimdi nasılsınız, inşallah ciddi bir şey değildir

Cok geçmiş olsun canım neyin var

Çok geçmiş olsun canım neyin var

Çokk geçmiş olsun hemen geçip gitsin inşallah

Geçmiş olsun canım, önemli bir şey yoktur inşallah

P pembeumutyildizi
Geçmiş olsun tatlım.
Allah'ım bir daha göstermesin

Noldu canım neyin var? Geçmiş olsun.

Neyin var canım çok geçmiş olsun

Çok sağolun kızlar, toplu cevap vereyim istedim. Gece mide bulantısı, iç sıkılması ateş basması falan bayaca kmtü oldum, acile gittik, bırakmadılar bebek de olunca. Sabaha kadar serum, iğne derken bayaca ilgilendiler. Kadın doğum doktoru da baktı ilaç verdiler bi tane rahatlamam için. Şimdi iyiiym ne olduğunu da çözemediler fazla, verdikleri ilacı kullanacağım. Eve geldim şimdi, dinleniyorum

Minik minik çok yer kaplamaz. Seperatör çok mantıklıymış.

Panik atak gibi geldi bana ama fiziksel değil de daha çok psikolojik gibi canım. Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun kusma falan kötü olmus hele ateş basması bayaca cektim bilirim insallah bi daha tekrarlamaz kendine dikkat et

Kızlar internette izledim, bebeğin burnunu açmak için eczaneden serum alıp enjektörle bebeğin burnuna veriyorlarmış, hatta bir doktor yapılışını gösteriyor. Böyle açılır diyor. Serumu burnuna tutalım derken zarar görür mü bebek yoksa aspiratörler mi daha iyi sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…