2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bana mesela 32+0 idi 2 kg çok güzel gelişimi kilosu dedi eşimi görmedi hiç dr ,yani ben zaten iri olmasından korktuğum için bana 2 bile çok gelmişti

Kızlar günaydınn dün gerçekten çok yoruldum ve şuanda aşırı derecede kasık ağrım var baya ikiye ayrılıyormuş gibi hissediyorum
Günaydınnn Artık yorulmamız lazım sanırım. Bende yürüyemez oldum ben yorulunca da kasık ve bel ağrım oluyor adet sancısı gibi normal mi bilmiyorum

Günaydınnn Artık yorulmamız lazım sanırım. Bende yürüyemez oldum ben yorulunca da kasık ve bel ağrım oluyor adet sancısı gibi normal mi bilmiyorum
Düzenli sancılar ,su ,nişan gelene kadar her şeyi normal buluyorım artık

Düzenli sancılar ,su ,nişan gelene kadar her şeyi normal buluyorım artık
İşte ben de tam onu merak edemiyorum. Su nasıl bişey rengi koyuluğu miktarı felan. İzlediğim bir video da kanlıydı ama aceba gerçekten öylemi.

Ben 32+0’da aldım çalışabilir raporunu Cuma’ya denk geliyor zaten 34+0’da da çalışamaz alıp 2 hafta aktaracağım dedim sorun yok dediler ama
Ben de hesapladım yani doktorla hesapladık 27 eylülde tam 32+0 oluyorum gelirsin nst ye bakarız ona göre raporunu veririm dedi. Ama arkadaşlar 33 haftalık olduğunu söyleyince kafam karıştı. Bakacak kimsem olmadığı için benim için 1 gün 1 gün o yüzden yanlış hesap yapmaktan korkuyorum

İnşallah canım zamanında gelsin bebeklerin bence doğmaz hemen ya birçok kişiyi böyle yolluyorlar istirahatle 2-3 hafta daha duruyor sen de dikkat edersin,araca mümkün olduğunca hüç binme ablama öyle demişti doktoru araçla hiçbir yere gitmedi gününe kadar durmuştu Bak ne güzel doktorun üni hastanesinde bile olsa birebir iletişime geçebiliyorsun harika bi şey

37’ye kadar gidecek misiniz aslnda benim şu an çalışma saatlerim çok iyi ama bir hafta erken falan olursa bebek mesela bir hafta yetmiyor 34 demiştim müdüre de planlamaları o zamana kadar yaptı bakalım 35 de zorlayabilir ama evde biraz kendime zaman ayırmış olurum

Canım yaaa, herhangi bir risk görse asla bırakmazdı seni biliyorsun doktorun, o yüzden için rahat olsun sen yatmana, dinlenmene bak.
Bu haftalara geldik iki bebekle şükür, daha da gidicez inşallah sen inan buna asla kalkma tuvalet harici, zaten açılman falan yokmuş şükür.
Bugün nasıl oldun peki, ağrı devam mı hala?

Güzel fikir canm sizin icinde kolaylık olur

Masallah onlara :) Hadi 36-37'yi gorsunler anneleri :)

Şükür canım açılma yokmuş inşallah ilaç da kasılmalara şifa olur Yatıyorum artık umarım planlı bir doğum olur aceleci davranmazlar Bana da hep yaptıkları gibi önce korkutup sonra bekleyecekler gibi geliyor. Anne karnında bu kaçıncı canıma okuyuşları Tam yatışa geçtim canım, tahlillerim ve kontrolüm dışında binmem arabaya zaten. Doktorum iyi yaa sağolsun aradığım gibi açar, işi varsa mutlaka döner. Dün onun adıyla işim üniversitede öyle kolay ilerledi ki adını söylemem özeldeki gibi muameleye etti
Benim de birinin başı baya aşağıda cidden vajinada büyük baskı Şükür bu zamanlara geldik, bu haftalar bile başta hayal gibi geliyor insana, inşallah doktorumun istediği 2 haftalık süreyi de tamamlayabiliriz
İki hafta da ilaçlar sayesinde ilerlersiniz inşallah
İnşallah canım öyle umuyorum ben de
İnşallah sıhhatli bir şekilde atlatırsınız
Amiin çok teşekkür ederim, hepimiz sıhhatle sonlandıralım süreci
Ahh umarım canım yaa, baştan beri beni hop oturtup hop kaldırdılar yaramazlar. Tabii artık şükür haftamız iyi buna da şükürler olsun ama inşallah ilaçlarla biraz daha devam ettirebiliriz
Evet canım muhtemelen bi süre ilaçla evde devam edebileceğimizi düşündü, ilaçları kullanalım çarşamba görüşürüz dedi. Artık kendi muayenesinde bi sıkıntı görürse söyler zaten yatış vs gerekir diye. Çok şükür canım iyi yine geldik, bugün iyiyim şükür herhangi bir ağrım yok

Hastanede normal biberon yerine kasik biberon tavsiye ediyorlar diye biliyorum, sonradan meme reddetmesin diye. Memeyi kavramakta sorun cikarsa sagip kasikla icirebilelim diye. Yada sut gelmez ise azicik hemen mama verilsin diye. Aldim bir tane bakalim gorecegiz :)

Diaframa baskidan sanirim. Ben de iki gundur baslayan bir nefes sorunu var. Nefes nefese yuruyorum. Eve de oyleyim.

Kizlar kan sulandırıcılari doktora sordum, corasprini 32. Haftada bırakalım, oksapari doğuma kadar kullan dedi.

Selam kizlar
Benimde yarin 33+0 olacak insallah.
Bazen yururken cok asagida hisediyorum yavasliyorum bazen o duzeliyor.en son 2 muayenemde kafa asagi idi heralde ondan oluyor.
Hemen hemen herseyimi aldim
35 36 hafta gibi hastane cantama paketler koyarim herseyi Allah izin verirse ..zaten hepsi yikandi utulendi ufak 1 2 yeni aldigim parca var sadece..
Hastane odasi icin organizasyon tuttum.ara ara yapmasamiydim diyorum ama sonra bosver diyorum ...kaporasini verdim zaten.
Ona ek olarak uygun fiyatli bebek cikolatasi 50 adet kadar ve 50 adet kadar tohumlu kalp yaptiracagim daha sonra kitap.ayraci olarak kullanabilecekleri...
Ekim ayi gibi detayli temizlige baslama planim var her haftasonuna bolecegim temizligi umarim bu planlarim bir surprizle kalmaz
Simdiye kadar 2500tl kadar tutmus testlerim muayenelerim..son haftalar biraz fazla gitcez doktora bakalim totalde ne kdr odeyecegim.
Hastane paramda umarim revize olmaz simdilik 14 15 seviyesinde
Birisi sinirlimisiniz demis evet cok hem de...
Nisan nasil demis bir arkadasimiz da..nisan kanla karisik vajinal akinti arkadaslar ben de en azindan oyle oldu ve gelmesiyle birlikte ayni gece sancilanip cok kisa sure sonra ilk cocugimi kicagima aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…