Ali sunaya gidiyorum ben ,Medilife.ta hangi doktora gidiyorsun ben ilk kizimda ilk zamanlar burcu hanima gitmistim sonra bi sebepten degistirmistim baska hastanede devam etmistim. Evet sag goz acik sanki. Ara ara acarlarmis zaten gozlerini :)
Maşallah sankii koccaman bir gülücük atmış gibiBenim ki de kafa aşağı önüne kordon ve damar geliyor en son ayak parmağını ağzına almadan 3 sn öncesi böyle yakalaya bildi doktor 29+4 te
Canım benim artık tamamen yatışa geç hiç kalkma hatta bence bir gün bile önemli şu durumda. Zaten 2-3hafta sonra yatacak zaman bulamayacağız artıkKızlar, dünkü hafif regl ağrısı gibi ağrım bugün de olunca doktorumu aradım artık. Bi sürü şey sordu kafa iyice aşağı dayandığı için de olabilir, açılma vs de. Ben şehir dışındayım istersen içimiz rahat etsin Ege’ye git vajinal da baksınlar nst de bağlasınlar hastam olduğunu söyle dedi. Rahim ağzı biraz daha kısalmış ama acildeki doktor bebek başını yaslamış uğraştığım halde çekmedi kafasını çekerse daha uzun da ölçülebilir dedi. Açıklık kontrolü yapıldı ilk kezŞükür hiç açılmam yok ama nst de biraz sancım çıktı bu kez bebekte toplanma oluyor mu dediler evet toplanıyor ve sertleşiyor dedim Sonra usg vs bakıldı. Doktorumu arayıp tüm bilgileri ilettiler muayene sonucunu. Hoca da adalat yazdı günde 1 defa kasılmalar için. Eve gönderebilirsiniz mutlak istirahat ve progestan, magnezyum ve adalatı düzenli kullansın demiş kendim dönünce detaylı bakıcam demiş asistana. Dua edin de şu 2 hafta daha doğurmayayım yaa
32 haftayı bitirmiş oluyorsun ama 33 de tam doldurmamış oluyorsunEvet 32+0 ile 32+6 günler 33. Haftada olmuş oluyorsun
gecmis olsun canim ,Kızlar, dünkü hafif regl ağrısı gibi ağrım bugün de olunca doktorumu aradım artık. Bi sürü şey sordu kafa iyice aşağı dayandığı için de olabilir, açılma vs de. Ben şehir dışındayım istersen içimiz rahat etsin Ege’ye git vajinal da baksınlar nst de bağlasınlar hastam olduğunu söyle dedi. Rahim ağzı biraz daha kısalmış ama acildeki doktor bebek başını yaslamış uğraştığım halde çekmedi kafasını çekerse daha uzun da ölçülebilir dedi. Açıklık kontrolü yapıldı ilk kezŞükür hiç açılmam yok ama nst de biraz sancım çıktı bu kez bebekte toplanma oluyor mu dediler evet toplanıyor ve sertleşiyor dedim Sonra usg vs bakıldı. Doktorumu arayıp tüm bilgileri ilettiler muayene sonucunu. Hoca da adalat yazdı günde 1 defa kasılmalar için. Eve gönderebilirsiniz mutlak istirahat ve progestan, magnezyum ve adalatı düzenli kullansın demiş kendim dönünce detaylı bakıcam demiş asistana. Dua edin de şu 2 hafta daha doğurmayayım yaa
Öyle yapcam canım acildeki kadın yok yemek yapayım yok evin içinde gezeyim deme dedi. Bu şekilde haftalarca da gidebilir ama önlem alalım dedi. Benim de oğlanın başı baya aşağıda o zaten mahvediyo beni ne doğru düzgün ölçüm yapabiliyolar ne wc den çıkabiliyorumCanım benim artık tamamen yatışa geç hiç kalkma hatta bence bir gün bile önemli şu durumda. Zaten 2-3hafta sonra yatacak zaman bulamayacağız artıkBebişler biraz daha büyüsünler. Benim de kızlarımdan biri başını yerleştirmiş doğum pozisyonu almıştı muayenede. Ama boyu iyi dedi geçti kısalma varsa da bilmiyorum.
Sağol canımgecmis olsun canim ,
adalat ne ise yariyormus ki bu durumda acaba ?
ben tansiyon hapi olarak adalar kullaniyorum da ondan merak ettim
Benim de hiç içime sinmiyor bi türlü ısınamıyorum bi sürü para verip güzel bir muamele görmeden çıkıyoruz odadan. Ama hastaneye de mecbur gibiyim ve benim çok çok 3 haftam kaldı gibi risk alamıyorum sanki değiştirmeye muayene ücretleri 400den başlıyor doktorların deneme yapacak zamanı da geçtim. Hamileyken şehir değiştirmek çok kötüymüş arkadaşlarEğer için rahat değilse ne zaman olursa olsun değiştirmeli bence
İki hafta da ilaçlar sayesinde ilerlersiniz inşallahÖyle yapcam canım acildeki kadın yok yemek yapayım yok evin içinde gezeyim deme dedi. Bu şekilde haftalarca da gidebilir ama önlem alalım dedi. Benim de oğlanın başı baya aşağıda o zaten mahvediyo beni ne doğru düzgün ölçüm yapabiliyolar ne wc den çıkabiliyorum
Sağol canımAdalat, nidilat bunlar normal amacı dışında erken doğum riski bulunanlarda kasılmaları engellemek için kullanılıyor. Önceki muayenede şimdiden kasılma ilacı vermek istemiyorum biraz daha doğal ortamlarında büyüsünler sonrasına bakarız demişti. Şimdi başlıyorum bakalım
aa yeni birsey ogrendimSağol canımAdalat, nidilat bunlar normal amacı dışında erken doğum riski bulunanlarda kasılmaları engellemek için kullanılıyor. Önceki muayenede şimdiden kasılma ilacı vermek istemiyorum biraz daha doğal ortamlarında büyüsünler sonrasına bakarız demişti. Şimdi başlıyorum bakalım
Benim uzun zamandır öyle canım artan kan miktarı ve basıncı sebebiyle şişiyor burun içi. Deniz suyu spreyi kullan zararsız ve iyi geliyor.Kızlar ben de nefes darlığı başladı aslında bir kaç zamandır vardı da bu ara alerjim de arttı, özellikle geceleri burnum çok tıkanıyor iyice nefes alamıyorum. Biraz dik pozisyonda oturmak iyi geliyor onun haricinde sanki nefes alamıyor gibiyim bunun sebebi nedir? Eşim bile geceleri nefeslerin çok düzensiz dedi. Bir kez hatta korkmuş bir şey oluyor sanmış ben uyurken, bir kaç dakika sonra normale dönünce uyandırmamış ama.
Kızlar ben de nefes darlığı başladı aslında bir kaç zamandır vardı da bu ara alerjim de arttı, özellikle geceleri burnum çok tıkanıyor iyice nefes alamıyorum. Biraz dik pozisyonda oturmak iyi geliyor onun haricinde sanki nefes alamıyor gibiyim bunun sebebi nedir? Eşim bile geceleri nefeslerin çok düzensiz dedi. Bir kez hatta korkmuş bir şey oluyor sanmış ben uyurken, bir kaç dakika sonra normale dönünce uyandırmamış ama.
İnşallah sıhhatli bir şekilde atlatırsınızKızlar, dünkü hafif regl ağrısı gibi ağrım bugün de olunca doktorumu aradım artık. Bi sürü şey sordu kafa iyice aşağı dayandığı için de olabilir, açılma vs de. Ben şehir dışındayım istersen içimiz rahat etsin Ege’ye git vajinal da baksınlar nst de bağlasınlar hastam olduğunu söyle dedi. Rahim ağzı biraz daha kısalmış ama acildeki doktor bebek başını yaslamış uğraştığım halde çekmedi kafasını çekerse daha uzun da ölçülebilir dedi. Açıklık kontrolü yapıldı ilk kezŞükür hiç açılmam yok ama nst de biraz sancım çıktı bu kez bebekte toplanma oluyor mu dediler evet toplanıyor ve sertleşiyor dedim Sonra usg vs bakıldı. Doktorumu arayıp tüm bilgileri ilettiler muayene sonucunu. Hoca da adalat yazdı günde 1 defa kasılmalar için. Eve gönderebilirsiniz mutlak istirahat ve progestan, magnezyum ve adalatı düzenli kullansın demiş kendim dönünce detaylı bakıcam demiş asistana. Dua edin de şu 2 hafta daha doğurmayayım yaa
Deniz suyu spreyini alayım ben de canım daha önce de duymuştum. geceleri bu yüzden çok uyanıyorum hiç sağlıklı bir uykum olmuyorBenim uzun zamandır öyle canım artan kan miktarı ve basıncı sebebiyle şişiyor burun içi. Deniz suyu spreyi kullan zararsız ve iyi geliyor.
[/QUOTE]Hamileliğin getirdiği bişey canim.Bende de aynı problemler varken şöyle bir bakındım da malesef haftalar azaldıkça bu sorunlar normal karşılanıyor cigerleri tam anlamıyla havayla domduramiyoruz.malesef aklına geldikçe nefes egzersizi yaparsan biraz daha sağlıklı geçebilir günlerin
Şehir değiştirmek gerçekten çok kötü olmuşBenim de hiç içime sinmiyor bi türlü ısınamıyorum bi sürü para verip güzel bir muamele görmeden çıkıyoruz odadan. Ama hastaneye de mecbur gibiyim ve benim çok çok 3 haftam kaldı gibi risk alamıyorum sanki değiştirmeye muayene ücretleri 400den başlıyor doktorların deneme yapacak zamanı da geçtim. Hamileyken şehir değiştirmek çok kötüymüş arkadaşlar
Ben hala kullanıyorum canımKızlar hala benim gibi bulantı ilacı kullanan var mı ya
Yattığın alanda hava kuruysa da olabilir buhar makinası al istersen uygun fiyatlı internet var. Hem zaten ilerde bebek için de gerekli. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama havalar biraz dengesizleşti. Gündüzler sıcak geceler serin felan filan gibiKızlar ben de nefes darlığı başladı aslında bir kaç zamandır vardı da bu ara alerjim de arttı, özellikle geceleri burnum çok tıkanıyor iyice nefes alamıyorum. Biraz dik pozisyonda oturmak iyi geliyor onun haricinde sanki nefes alamıyor gibiyim bunun sebebi nedir? Eşim bile geceleri nefeslerin çok düzensiz dedi. Bir kez hatta korkmuş bir şey oluyor sanmış ben uyurken, bir kaç dakika sonra normale dönünce uyandırmamış ama.
İstanbuldayım canım, buhar makineleri benim de aklımda aslında. Bi de zaten benim alerjim var bu dönem de ilaç da kullanamadım. Pazartesi kontrol var doktordan artık bir ilaç isticem. Gene gecenin bir yarısı burun akıntısı ve tıkanıklık ile uyandımYattığın alanda hava kuruysa da olabilir buhar makinası al istersen uygun fiyatlı internet var. Hem zaten ilerde bebek için de gerekli. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama havalar biraz dengesizleşti. Gündüzler sıcak geceler serin felan filan gibi
Hormonlardan dolayı dokular gevşiyor burun tıkanıyor. Sola yatınca daha rahat nefes alıyorum ben ama genelde tıkanıyor ağzımdan alıyorumKızlar ben de nefes darlığı başladı aslında bir kaç zamandır vardı da bu ara alerjim de arttı, özellikle geceleri burnum çok tıkanıyor iyice nefes alamıyorum. Biraz dik pozisyonda oturmak iyi geliyor onun haricinde sanki nefes alamıyor gibiyim bunun sebebi nedir? Eşim bile geceleri nefeslerin çok düzensiz dedi. Bir kez hatta korkmuş bir şey oluyor sanmış ben uyurken, bir kaç dakika sonra normale dönünce uyandırmamış ama.
Nazal yıkama da iyi gelebilir alerjiyeİstanbuldayım canım, buhar makineleri benim de aklımda aslında. Bi de zaten benim alerjim var bu dönem de ilaç da kullanamadım. Pazartesi kontrol var doktordan artık bir ilaç isticem. Gene gecenin bir yarısı burun akıntısı ve tıkanıklık ile uyandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?