2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben hatırladım canım nasılsın nasıl oldun tekrar gebe kaldı mı
Psikolojik olarak daha yeni yeni toparlayabildim kendimi ve daha yeni bu moda girdim bu ay değerlendirdik bakalım bat 1 ekim beklemedeyiz ovü kullanarak ilerledim pikten sonra 6. Gğn bugün belirti arıyorum sürekli sen nasılsın bebiş nasıl cinsiyet ne

Hayırlısı olsun canım nasip bu işler illa ki olcak insallah kalmışsındır iyiyim cok sukur son zaman ağırlasmaya basladım temizlik işlerini bitirdim cocugun kıyafetlerini yıkadım her seyini aldım bi yaptırdıklarım gelecek valizleri hazırlayıp dogum bekliycem artık 34+3 haftalık olduk cinsiyeti erkek adı da Allah nasip ederse Uraz Alp koycaz bizden haberler böyle rabbim tez zamanda gönlündekini nasip etsin

Ayy inşallah güzel dileklerin için teşekkür ederim maşallah bişey kalmamış sizin 5 hafta waow Allah hayırlı doğum nasip etsin inşallah adıyla yaşasın ismide çok güzelmiş ben ara ara girer sizi takip ederim burdan doğum zamanına yakın bu arada doğum normal mı sezaryen mi şuan?

Samsun’da hangi doktora gidiyorsun canım. Ben de bir dönem havzada çalıştım havzadakiler dediğin gibi Samsun’a gezmek için giderler alışveriş sağlık gibi sebepler için Merzifon ve özellikle Amasya’yı tercih ediyorlar

Az kaldı canım amin insallah kolay olur kendinden gelir sezeryan sonrası vajinal doğum olacak Allah nasip ederse insallah

Çok zevkli ama yaabende bu haftasonu bitirdim herseyimiz hazır sadece hastane çıkışı gelmedi oda gelse tamamiz

Acile geleceksin acilden beni ararlar diye cevap verdi bunu sorduğumda. Sanki acil ayağımın dibinde. Bu hafta içi başka bir doktoru ve hastaneyi deneyeceğim mutlaka gittiğim gün.
İnşallah içine sinen güzel ve anlayışlı bi doktor bulursun

Geçmiş olsun. Benim ilk başlarda geriden geliyordu, son 2 aydır ilk başta 1 gün, son günlerde 10 gün öne geçti. Sorun olur mu ?

1 ay sonra sadece göbüş olacağız

Kafa çevresi için bpd ye bakılıyor galiba ama kaçla çarpmak lszım

Ben gece yatmadan 2 tane prilam alıyorum kuzum sen nasıl kullanıyorsun
Evet bende aynı şekilde kullanıyorum gece yatmadan iki tane.Sanırım doğuma kadarda böyle devam edecek bir gece içmesem midem kötü oluyor o gün.Zaten iştahım da yok bu ilaçta olmasa tüm günü aç geçiririm

Bpd ve hc ye bakılıyor canım benim çok şükür yanlış ölçümmüş

Hiç unutur muyum canım daha bugün aklıma düştün hatta dedim acaba ne yapıyor kalp kalbe karşıymış. Ne yaptın nasıl gidiyor hayat
Ne olsun canım ben kendimi anca toparladım ve yeni yeni bu moda girebildim şükür ki Bu ay denesik bakalım hayırlısı Ovulasyon kullandım işte pik sonrası 6. Gün çatlama sonrası 4. Gün belirti arıyorum sürekli kendimde kasıklarımda bi dolgunluk var özellikle solda harşeyin hayırlısı Sen nasılsın bebişin nasıl cinsiyetiniz ne doğum şeklin bellimi off çok şey var konuşulcak

Evet Havza hem uzak hem birwz mahrumiyet ama Amasya’ya göre Samsun çok daha iyi sağlık konusunda ben sadece gidiş 3 saat gibi algıladım o yüzden aşırı geldi acaba dedim Yakakent falan mı ,inşallah sıkıntı yaşamazsın canım ikiz diye tedirgin olmuşlardır aslnda perinatologlar falan da vardı memnun kalınan Aşkım diye bir doktor vardı o bayağı aktif hatta hangi hastanede acaba

Bence yarına al canım randevunu tabii ki ihmal edilecek bir şey değil yani öyle cevap vermiyorsa bir de medicalde yani bence değişmeyi bile düşünebilirsin saçmalyorlar bazen kadın doğumcu olmak hele de böyle özel durumlu gebeler için böyle bir şey

Merhaba öğretmen mısınız? Eğer öyle ise 15 tatili de hesaba katın. Benım 32.haftam bu hafta doluyor. 38 bitiminde doktorum bebişi alacagını söyledi. Bu sebeple sadece 1 hafta fazla calısıp izne ayrılacağım. Sonuna kadar calıssam bile değişen bir şey olmuyor tatilden dolayi.

Evet şu an hesapladık eğer tutarsa 34’e kadar çalışırsam yeterli oluyor ara tatile denk geliyor zaten ucu ucuna ama eğer bir hafta falan erken gelirse bir haftalık bir boşluk kalıyor o da raporla falan hallolur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…