- 25 Ağustos 2009
- 1.567
- 1.443
- 658
Psikolojik olarak daha yeni yeni toparlayabildim kendimi ve daha yeni bu moda girdim bu ay değerlendirdik bakalım bat 1 ekim beklemedeyizBen hatırladım canımnasılsın nasıl oldun tekrar gebe kaldı mı
Hayırlısı olsun canımPsikolojik olarak daha yeni yeni toparlayabildim kendimi ve daha yeni bu moda girdim bu ay değerlendirdik bakalım bat 1 ekim beklemedeyizovü kullanarak ilerledim pikten sonra 6. Gğn bugün belirti arıyorum sürekli sen nasılsın bebiş nasıl cinsiyet ne
Ayy inşallah güzel dileklerin için teşekkür ederimHayırlısı olsun canımnasip bu işler illa ki olcak insallah kalmışsındır iyiyim cok sukur son zaman ağırlasmaya basladım temizlik işlerini bitirdim cocugun kıyafetlerini yıkadım her seyini aldım bi yaptırdıklarım gelecek valizleri hazırlayıp dogum bekliycem artık 34+3 haftalık olduk cinsiyeti erkek adı da Allah nasip ederse Uraz Alp koycaz bizden haberler böyle rabbim tez zamanda gönlündekini nasip etsin
Samsun’da hangi doktora gidiyorsun canım. Ben de bir dönem havzada çalıştım havzadakiler dediğin gibi Samsun’a gezmek için giderler alışveriş sağlık gibi sebepler için Merzifon ve özellikle Amasya’yı tercih ediyorlarHavzaya atandık. 1sa15dksürüyor Samsun sınırına girmek hastaneye girmesi falan nin 1,5saati buluyor bir o kadar da dönüşü var. Bi yemek yiyelim bi yere uğrayalım desek 3sa de geçiyor malesef bu konuda üzgünüm. Buradaki herkes Amasya’ya ya da Merzifon’a gidiyormuş hastane işleri için hatta her işi için. Memurların Bir çoğuda ordan gidiş geliş yapıyor baya yakınmış. Bebişler doğsun çocuk doktorunu ben de Amasya’dan ayarlamayı düşünüyorum acil bi durum olsa çok uzağız il merkezine. İlçenin de imkanları kısıtlı malesef. Bana daha ilk gün devlet hastanesi buraya gelme biz sana bakmayız dedi.
Ayy inşallah güzel dileklerin için teşekkür ederimmaşallah bişey kalmamış sizin 5 hafta waow Allah hayırlı doğum nasip etsin inşallah adıyla yaşasın ismide çok güzelmiş ben ara ara girer sizi takip ederim burdan doğum zamanına yakın bu arada doğum normal mı sezaryen mi şuan?
Sağlıkla bir nefeste gelsin inşallahAz kaldı canım amin insallah kolay olur kendinden gelir sezeryan sonrası vajinal doğum olacak Allah nasip ederse insallah
Ne olarak çalıştın canım sen de öğretmen misin?Samsun’da hangi doktora gidiyorsun canım. Ben de bir dönem havzada çalıştım havzadakiler dediğin gibi Samsun’a gezmek için giderler alışveriş sağlık gibi sebepler için Merzifon ve özellikle Amasya’yı tercih ediyorlar
Çok zevkli ama yaaGecen hafta hastalandigim icin yapamadigim yeni doğan-0-3 ay bebis esyalari yika, hastane canta esya hazirla isleri bu haftaya kalmisti. Hayatimin en zor camasir asmasiydi :) Minnak minnak hersey. Coraplar ve eldivenler efsaneydi zaten. Kurusunlar utu ve kaldirma var.
İnşallah içine sinen güzel ve anlayışlı bi doktor bulursunAcile geleceksin acilden beni ararlar diye cevap verdi bunu sorduğumda. Sanki acil ayağımın dibinde. Bu hafta içi başka bir doktoru ve hastaneyi deneyeceğim mutlaka gittiğim gün.
ederim canım inşallahİnşallah içine sinen güzel ve anlayışlı bi doktor bulursun
Geçmiş olsun. Benim ilk başlarda geriden geliyordu, son 2 aydır ilk başta 1 gün, son günlerde 10 gün öne geçti. Sorun olur mu ?Hastaliktan henuz kurtuldum yeni yeni okuyorum yazilanlari. Perinatolog bakmis, ayrica cocuk surekli ileride yada ayni oranda geride gidiyorsa bir sorun olmuyor diye biliyorum. Aniden buyume ve aniden kuculmeler problemli (hafatalara sari standardi olmayanlar) Endiselenmeyin lutfen.
Benim surekli1 hafta onden gidiyor. O nedenle surekli bakiyorlar.
1 ay sonra sadece göbüş olacağızHenuz kendime geliyorum,cok sukur surunme asamasi gecti. Bu haftasonundan itibaren tum yikama islerini yapacagim, cantami hazirlayacagim. Gecen haftasonu yapacaktim, yapamamak stres yapti. Sizlerde karinlar nasil? Dustan sonra karnima krem surerken soyle bir baktim aynada, baya baya iri. Bu karnin 1 ay sonrasi ne olur acaba diye dusundum
Kafa çevresi için bpd ye bakılıyor galiba ama kaçla çarpmak lszımTek olmadığıma sevindim valla bende ultrasonda kafa çevresinin 36+6yla uyumlu olduğunu görünce çok korktum ister istemez 31+0 im benimde bugündü kontrolum. İnşallah zamanla aradaki fark azalır dediğin gibi 5 haftada değil 6 hafta nerdeyse aradaki fark
Evet bende aynı şekilde kullanıyorum gece yatmadan iki tane.Sanırım doğuma kadarda böyle devam edecek bir gece içmesem midem kötü oluyor o gün.Zaten iştahım da yok bu ilaçta olmasa tüm günü aç geçiririmBen gece yatmadan 2 tane prilam alıyorum kuzum sen nasıl kullanıyorsun
Bpd ve hc ye bakılıyor canım benim çok şükür yanlış ölçümmüşGeçmiş olsun. Benim ilk başlarda geriden geliyordu, son 2 aydır ilk başta 1 gün, son günlerde 10 gün öne geçti. Sorun olur mu ?
1 ay sonra sadece göbüş olacağız
Kafa çevresi için bpd ye bakılıyor galiba ama kaçla çarpmak lszım
Hiç unutur muyum canım daha bugün aklıma düştün hatta dedim acaba ne yapıyorKızlar nasılsınız bebişler nasıl ?@Ruyaperisi @Eflatun1Kelebek @Papatyamelo P pembeumutyildizi beni hatırladınız mı bilmiyorum tabiki
Amin amin aminInsallah ihtiyacimiz kalmaz. Sutumuz bol olur, bebisler de guzel kavrar.
Çok şükür,Bpd ve hc ye bakılıyor canım benim çok şükür yanlış ölçümmüş
Ne olsun canım ben kendimi anca toparladım ve yeni yeni bu moda girebildim şükür kiHiç unutur muyum canım daha bugün aklıma düştün hatta dedim acaba ne yapıyorkalp kalbe karşıymış. Ne yaptın nasıl gidiyor hayat
Evet Havza hem uzak hem birwz mahrumiyet ama Amasya’ya göre Samsun çok daha iyi sağlık konusunda ben sadece gidiş 3 saat gibi algıladım o yüzden aşırı geldi acaba dedim Yakakent falan mı ,inşallah sıkıntı yaşamazsın canım ikiz diye tedirgin olmuşlardır aslnda perinatologlar falan da vardı memnun kalınan Aşkım diye bir doktor vardı o bayağı aktif hatta hangi hastanede acabaHavzaya atandık. 1sa15dksürüyor Samsun sınırına girmek hastaneye girmesi falan nin 1,5saati buluyor bir o kadar da dönüşü var. Bi yemek yiyelim bi yere uğrayalım desek 3sa de geçiyor malesef bu konuda üzgünüm. Buradaki herkes Amasya’ya ya da Merzifon’a gidiyormuş hastane işleri için hatta her işi için. Memurların Bir çoğuda ordan gidiş geliş yapıyor baya yakınmış. Bebişler doğsun çocuk doktorunu ben de Amasya’dan ayarlamayı düşünüyorum acil bi durum olsa çok uzağız il merkezine. İlçenin de imkanları kısıtlı malesef. Bana daha ilk gün devlet hastanesi buraya gelme biz sana bakmayız dedi.
Bence yarına al canım randevunu tabii ki ihmal edilecek bir şey değil yani öyle cevap vermiyorsa bir de medicalde yani bence değişmeyi bile düşünebilirsin saçmalyorlar bazen kadın doğumcu olmak hele de böyle özel durumlu gebeler için böyle bir şeyKızlar çok zor bir gün geçiriyorum sürekli sancı giriyor alttan. Kasıklarımda elektrik çarpması gibi bişey oluyor vajinamda bitiyor sanki ve 1-2dk falan sürüyor. Tecrübeli annelere sormak istiyorum bu doğum habercisi olabilir mi yoksa yalancı sancı denen durumlar mı? Çarşamba günü muayenem yarına mı çekeyim napıyım bilemedim. O kadar ani ve kötü geliyor ki kan var mı diye bakıyorum korkudan. Benim doktor hanımefendiye mesai saati dışında yazmak yasak ona da soramadım. Zaten ne zaman ağrılarımdan bahsetsem normal olacak tabiki diye cevap veriyor.
Merhaba öğretmen mısınız? Eğer öyle ise 15 tatili de hesaba katın. Benım 32.haftam bu hafta doluyor. 38 bitiminde doktorum bebişi alacagını söyledi. Bu sebeple sadece 1 hafta fazla calısıp izne ayrılacağım. Sonuna kadar calıssam bile değişen bir şey olmuyor tatilden dolayi.37’ye kadar gidecek misiniz aslnda benim şu an çalışma saatlerim çok iyi ama bir hafta erken falan olursa bebek mesela bir hafta yetmiyor34 demiştim müdüre de planlamaları o zamana kadar yaptı bakalım 35 de zorlayabilir ama evde biraz kendime zaman ayırmış olurum
Evet şu an hesapladık eğer tutarsa 34’e kadar çalışırsam yeterli oluyor ara tatile denk geliyor zaten ucu ucuna ama eğer bir hafta falan erken gelirse bir haftalık bir boşluk kalıyor o da raporla falan hallolur inşallahMerhaba öğretmen mısınız? Eğer öyle ise 15 tatili de hesaba katın. Benım 32.haftam bu hafta doluyor. 38 bitiminde doktorum bebişi alacagını söyledi. Bu sebeple sadece 1 hafta fazla calısıp izne ayrılacağım. Sonuna kadar calıssam bile değişen bir şey olmuyor tatilden dolayi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?