Araca neden binmiyoruz? Benim hastaneye gidip gelmem en az 3saatimi alıyor arabadaİnşallah canım zamanında gelsin bebeklerin bence doğmaz hemen ya birçok kişiyi böyle yolluyorlar istirahatle 2-3 hafta daha duruyor sen de dikkat edersin,araca mümkün olduğunca hüç binme ablama öyle demişti doktoru araçla hiçbir yere gitmedi gününe kadar durmuştuBak ne güzel doktorun üni hastanesinde bile olsa birebir iletişime geçebiliyorsun harika bi şey
Ben vicdan azabı bile çekemiyorum eşim de kurt var sanırım evde duramıyor. Beni de durdurmuyor. Şu izin biterse Allah’ın izniyle doğuma kadar istirahat edeceğim. Bi tek işe gitmek kalıyor onu da sıkıntı etmiyorum. Umarım bu gezip tozmalarım erken doğuma yol açmaz. Millet geziyorum diye lafımı edip uyarıyor diye canım sıkılırken şimdi kaygısına düşmüş olmamAynen benim de öyle oluyor. Sonra vicdan azabı çekiyorum bebeğime eziyet ediyorum diye
Aynen ya bir sepet çamaşıra yarım saat uğraştımGecen hafta hastalandigim icin yapamadigim yeni doğan-0-3 ay bebis esyalari yika, hastane canta esya hazirla isleri bu haftaya kalmisti. Hayatimin en zor camasir asmasiydi :) Minnak minnak hersey. Coraplar ve eldivenler efsaneydi zaten. Kurusunlar utu ve kaldirma var.
Ben gece yatmadan 2 tane prilam alıyorum kuzum sen nasıl kullanıyorsunBen hala kullanıyorum canım
Bende öyle duydum, umarım öyle bişey yaşamayız ama gerekirse bulunsun elimizde. Normal biberona alışırsa bir daha meme istemiyormuş bebekler.Hastanede normal biberon yerine kasik biberon tavsiye ediyorlar diye biliyorum, sonradan meme reddetmesin diye. Memeyi kavramakta sorun cikarsa sagip kasikla icirebilelim diye. Yada sut gelmez ise azicik hemen mama verilsin diye. Aldim bir tane bakalim gorecegiz :)
Senin riskli bir durumun yok canım onun vardı o yüzden demişti hiçbir şey olmaz tabiiAraca neden binmiyoruz? Benim hastaneye gidip gelmem en az 3saatimi alıyor arabada
Havzaya atandık. 1sa15dksürüyor Samsun sınırına girmek hastaneye girmesi falan nin 1,5saati buluyor bir o kadar da dönüşü var. Bi yemek yiyelim bi yere uğrayalım desek 3sa de geçiyor malesef bu konuda üzgünüm. Buradaki herkes Amasya’ya ya da Merzifon’a gidiyormuş hastane işleri için hatta her işi için. Memurların Bir çoğuda ordan gidiş geliş yapıyor baya yakınmış. Bebişler doğsun çocuk doktorunu ben de Amasya’dan ayarlamayı düşünüyorum acil bi durum olsa çok uzağız il merkezine. İlçenin de imkanları kısıtlı malesef. Bana daha ilk gün devlet hastanesi buraya gelme biz sana bakmayız dedi.Senin riskli bir durumun yok canım onun vardı o yüzden demişti hiçbir şey olmaz tabiiAraç çok sarsıyor ya herhalde ondan siz hangi ilçeye atandınız acaba o kadar uzak
Yalancı sancı da olabilir ama yakınlarda bi hastane varsa gidip bi nst ye girmeni tavsiye ederim canım acilde gitsen sancım çok desen nst ye alırlarKızlar çok zor bir gün geçiriyorum sürekli sancı giriyor alttan. Kasıklarımda elektrik çarpması gibi bişey oluyor vajinamda bitiyor sanki ve 1-2dk falan sürüyor. Tecrübeli annelere sormak istiyorum bu doğum habercisi olabilir mi yoksa yalancı sancı denen durumlar mı? Çarşamba günü muayenem yarına mı çekeyim napıyım bilemedim. O kadar ani ve kötü geliyor ki kan var mı diye bakıyorum korkudan. Benim doktor hanımefendiye mesai saati dışında yazmak yasak ona da soramadım. Zaten ne zaman ağrılarımdan bahsetsem normal olacak tabiki diye cevap veriyor.
Insallah ihtiyacimiz kalmaz. Sutumuz bol olur, bebisler de guzel kavrar.Bende öyle duydum, umarım öyle bişey yaşamayız ama gerekirse bulunsun elimizde. Normal biberona alışırsa bir daha meme istemiyormuş bebekler.
Malesef eşim bugün gece çalışıyor gündüz de sürekli yatıp idare etmiştim. Eğer şiddetlenirse ararım acile gideriz muhtemelen baya korkmaya başladım. Hiç soğukkanlı bir insan değilim direk doğum korkusu sarmaya başladı beni bugün.başka hiç bir şey düşünemiyorum sanki. Bu zamana kadar düşündüğüm tek şey erken doğum olmasın bebeklerim küveze girmesindi. Acı hissedince kendime de döndü oklarYalancı sancı da olabilir ama yakınlarda bi hastane varsa gidip bi nst ye girmeni tavsiye ederim canım acilde gitsen sancım çok desen nst ye alırlar
Canım dün ben doktorumu aradığımda sancı nasıl bişey bilmiyorum dedim (ilkinde hiç yaşamadım 40 hafta oldu doğmadı hatta) Bana önce hafif başlar aralıkları uzundur, sonra araları kısaları ve şiddetlenir dedi. Kasılman var mı dedi bi sertleşip bir gevşiyor mu? Bunlar bebeğin kafası yerleştiyse de olabilir sancı da olabilir nst olmadan anlayamayız hastaneye git için rahat etsin dedi. Senin de yalancı sancı olabilir tabii ama rahatlamak için git baktır, kendimden biliyorum yoksa iyice stres yapıyor insan. Nasıl mesai saatinde yaa, kadın doğumcu bu doğumu mesaiye göre mi ayarlıcazKızlar çok zor bir gün geçiriyorum sürekli sancı giriyor alttan. Kasıklarımda elektrik çarpması gibi bişey oluyor vajinamda bitiyor sanki ve 1-2dk falan sürüyor. Tecrübeli annelere sormak istiyorum bu doğum habercisi olabilir mi yoksa yalancı sancı denen durumlar mı? Çarşamba günü muayenem yarına mı çekeyim napıyım bilemedim. O kadar ani ve kötü geliyor ki kan var mı diye bakıyorum korkudan. Benim doktor hanımefendiye mesai saati dışında yazmak yasak ona da soramadım. Zaten ne zaman ağrılarımdan bahsetsem normal olacak tabiki diye cevap veriyor.
Canım ben de tecrübeli değilim ayırt etmede. gerçi ilkinde çektim doğum sancısı. belden geliyordu diye hatırlıyorum. yalnız ağrı acı seviyesinde ise sancı olabilir canım. nstye girmeni tavsiye ederim ben de.Malesef eşim bugün gece çalışıyor gündüz de sürekli yatıp idare etmiştim. Eğer şiddetlenirse ararım acile gideriz muhtemelen baya korkmaya başladım. Hiç soğukkanlı bir insan değilim direk doğum korkusu sarmaya başladı beni bugün.başka hiç bir şey düşünemiyorum sanki. Bu zamana kadar düşündüğüm tek şey erken doğum olmasın bebeklerim küveze girmesindi. Acı hissedince kendime de döndü oklar
Doktorların rahatlığını anlayamıyorum. Senin takibini yapıyorsa eğer gece uyurken bile cevap vermeli. Bunu bencillik olsun diye söylemiyorum. Doğum bu aniden de gelebilir. O zaman ne olacak belki riskli bir hamilelik süreci geçirdin ve seni risklerini en iyi bilen o. Bazen kızmamak elde değil. Umarım normal ve geçici bir durumdur sen yine de evham yapmamaya ve kendini yormamaya çalış. Çok geçmiş olsunMalesef eşim bugün gece çalışıyor gündüz de sürekli yatıp idare etmiştim. Eğer şiddetlenirse ararım acile gideriz muhtemelen baya korkmaya başladım. Hiç soğukkanlı bir insan değilim direk doğum korkusu sarmaya başladı beni bugün.başka hiç bir şey düşünemiyorum sanki. Bu zamana kadar düşündüğüm tek şey erken doğum olmasın bebeklerim küveze girmesindi. Acı hissedince kendime de döndü oklar
Acile geleceksin acilden beni ararlar diye cevap verdi bunu sorduğumda. Sanki acil ayağımın dibinde. Bu hafta içi başka bir doktoru ve hastaneyi deneyeceğim mutlaka gittiğim gün.Doktorların rahatlığını anlayamıyorum. Senin takibini yapıyorsa eğer gece uyurken bile cevap vermeli. Bunu bencillik olsun diye söylemiyorum. Doğum bu aniden de gelebilir. O zaman ne olacak belki riskli bir hamilelik süreci geçirdin ve seni risklerini en iyi bilen o. Bazen kızmamak elde değil. Umarım normal ve geçici bir durumdur sen yine de evham yapmamaya ve kendini yormamaya çalış. Çok geçmiş olsun
Canım dün ben doktorumu aradığımda sancı nasıl bişey bilmiyorum dedim (ilkinde hiç yaşamadım 40 hafta oldu doğmadı hatta) Bana önce hafif başlar aralıkları uzundur, sonra araları kısaları ve şiddetlenir dedi. Kasılman var mı dedi bi sertleşip bir gevşiyor mu? Bunlar bebeğin kafası yerleştiyse de olabilir sancı da olabilir nst olmadan anlayamayız hastaneye git için rahat etsin dedi. Senin de yalancı sancı olabilir tabii ama rahatlamak için git baktır, kendimden biliyorum yoksa iyice stres yapıyor insan. Nasıl mesai saatinde yaa, kadın doğumcu bu doğumu mesaiye göre mi ayarlıcaz
Eşim sormuş nst yapmıyormuş acildekiler devlet hastanesinde umarım gecem rahat geçer de sabah da içimi rahatlatmak için gideceğimCanım ben de tecrübeli değilim ayırt etmede. gerçi ilkinde çektim doğum sancısı. belden geliyordu diye hatırlıyorum. yalnız ağrı acı seviyesinde ise sancı olabilir canım. nstye girmeni tavsiye ederim ben de.
Stres yapmadan uyumaya çalış, kendimden biliyorum kafaya taktıkça daha da kötü oluyor. İnşallah rahat bir gece geçirirsin kontrolünü de öne alıp bi git için rahatlasın. Hayırlısıyla sağlıkla atlatalım şu süreciEşim sormuş nst yapmıyormuş acildekiler devlet hastanesinde umarım gecem rahat geçer de sabah da içimi rahatlatmak için gideceğim
Ben hatırladım canımKızlar nasılsınız bebişler nasıl ?Ruyaperisi Eflatun1Kelebek Papatyamelo P pembeumutyildizi beni hatırladınız mı bilmiyorum tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?