- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
GunaydinlarGünaydın kızlar
Sen de benim gibi erkencisin uyuyamıyorum bayadırGunaydinlar
Anladim canim o doktoru bilmiyorm ama benim gittigim donemler selda hanimi cok övuyorlardi ve selda hanim cok yogun oluyordu randevu almak zordu . O aklimda kalmis :)Ali sunaya gidiyorum ben ,
Tuvalete kalkip uykum bölunuyo kâh kramp giriyo kalcama ona uyaniyorum. Aslinda erken yatiyorum derin uyudugum anlar dq oluyo ama genelde boyle :)Sen de benim gibi erkencisin uyuyamıyorum bayadır
Korkma bolca dinlen yorulma.Kaygilar stresi ve kasilmayi tetikler rahat ol. Velevki dogsa da yasayabilecek donemde Allahin izniyle o yuzden gevşet kendini iyi seyler dusun. Benim de haftada 2 veya 3 kez kasilmam oluyor. Adet agrisi yok ama vycut alistirma yapiyo. Zaten basi asagida kuzumun bazen fena vajinal baglar midir nedir oralar gerginlesiyo aciyo.Kızlar, dünkü hafif regl ağrısı gibi ağrım bugün de olunca doktorumu aradım artık. Bi sürü şey sordu kafa iyice aşağı dayandığı için de olabilir, açılma vs de. Ben şehir dışındayım istersen içimiz rahat etsin Ege’ye git vajinal da baksınlar nst de bağlasınlar hastam olduğunu söyle dedi. Rahim ağzı biraz daha kısalmış ama acildeki doktor bebek başını yaslamış uğraştığım halde çekmedi kafasını çekerse daha uzun da ölçülebilir dedi. Açıklık kontrolü yapıldı ilk kezŞükür hiç açılmam yok ama nst de biraz sancım çıktı bu kez bebekte toplanma oluyor mu dediler evet toplanıyor ve sertleşiyor dedim Sonra usg vs bakıldı. Doktorumu arayıp tüm bilgileri ilettiler muayene sonucunu. Hoca da adalat yazdı günde 1 defa kasılmalar için. Eve gönderebilirsiniz mutlak istirahat ve progestan, magnezyum ve adalatı düzenli kullansın demiş kendim dönünce detaylı bakıcam demiş asistana. Dua edin de şu 2 hafta daha doğurmayayım yaa
Tuvalet sorunu ben de de var burnum tıkanıyo gece kesik kesik uyuyorum sabah dan da kalkıyorum uyumak istiyorum şöyle rahat rahat ama ne mümkünTuvalete kalkip uykum bölunuyo kâh kramp giriyo kalcama ona uyaniyorum. Aslinda erken yatiyorum derin uyudugum anlar dq oluyo ama genelde boyle :)
Kuzum umarım bir kaç hafta daha kalırlar mucizelerinKızlar, dünkü hafif regl ağrısı gibi ağrım bugün de olunca doktorumu aradım artık. Bi sürü şey sordu kafa iyice aşağı dayandığı için de olabilir, açılma vs de. Ben şehir dışındayım istersen içimiz rahat etsin Ege’ye git vajinal da baksınlar nst de bağlasınlar hastam olduğunu söyle dedi. Rahim ağzı biraz daha kısalmış ama acildeki doktor bebek başını yaslamış uğraştığım halde çekmedi kafasını çekerse daha uzun da ölçülebilir dedi. Açıklık kontrolü yapıldı ilk kezŞükür hiç açılmam yok ama nst de biraz sancım çıktı bu kez bebekte toplanma oluyor mu dediler evet toplanıyor ve sertleşiyor dedim Sonra usg vs bakıldı. Doktorumu arayıp tüm bilgileri ilettiler muayene sonucunu. Hoca da adalat yazdı günde 1 defa kasılmalar için. Eve gönderebilirsiniz mutlak istirahat ve progestan, magnezyum ve adalatı düzenli kullansın demiş kendim dönünce detaylı bakıcam demiş asistana. Dua edin de şu 2 hafta daha doğurmayayım yaa
Evet tam olarak öyleBu yorum kafamı karıştırdıŞimdi çalışabilir raporu alcam 32+0 da 33. Haftalık mı olcam
Ay maşallahAtlas baby atmayı unutmuşum sağ gözü mü açık bana mk öyle geliyor
Bende öyleyim canim hatta eşim video çekmiş uyurken inanamadım yaKızlar ben de nefes darlığı başladı aslında bir kaç zamandır vardı da bu ara alerjim de arttı, özellikle geceleri burnum çok tıkanıyor iyice nefes alamıyorum. Biraz dik pozisyonda oturmak iyi geliyor onun haricinde sanki nefes alamıyor gibiyim bunun sebebi nedir? Eşim bile geceleri nefeslerin çok düzensiz dedi. Bir kez hatta korkmuş bir şey oluyor sanmış ben uyurken, bir kaç dakika sonra normale dönünce uyandırmamış ama.
Evet hala öyle yoğunAnladim canim o doktoru bilmiyorm ama benim gittigim donemler selda hanimi cok övuyorlardi ve selda hanim cok yogun oluyordu randevu almak zordu . O aklimda kalmis :)
Günaydın, maalesef bende öyleyim sigara içen şişko dayılar gibi nefes alıyorum eşimde söyledi burnun mu tıkalı hasta mısın diye ama hbir şeyim yok hatta bazen ağzımdan nefes nefese kalmışım gibi nefes alıyorumKızlar ben de nefes darlığı başladı aslında bir kaç zamandır vardı da bu ara alerjim de arttı, özellikle geceleri burnum çok tıkanıyor iyice nefes alamıyorum. Biraz dik pozisyonda oturmak iyi geliyor onun haricinde sanki nefes alamıyor gibiyim bunun sebebi nedir? Eşim bile geceleri nefeslerin çok düzensiz dedi. Bir kez hatta korkmuş bir şey oluyor sanmış ben uyurken, bir kaç dakika sonra normale dönünce uyandırmamış ama.
Rahim kasılmalarını engelliyor.gecmis olsun canim ,
adalat ne ise yariyormus ki bu durumda acaba ?
ben tansiyon hapi olarak adalar kullaniyorum da ondan merak ettim
Hiç üzülme canım bu ilacı 20.haftalarda başlamak zorunda olanlar var. Sen zaten kısa süre kullanacaksın bebişler de kocaman oldu. Henüz açılman yok bu çok iyi. Sancı çıkması normal ki ilaç zaten onu durdurur. Yatarsan problem kalmaz canım benim.Öyle yapcam canım acildeki kadın yok yemek yapayım yok evin içinde gezeyim deme dedi. Bu şekilde haftalarca da gidebilir ama önlem alalım dedi. Benim de oğlanın başı baya aşağıda o zaten mahvediyo beni ne doğru düzgün ölçüm yapabiliyolar ne wc den çıkabiliyorum
Sağol canımAdalat, nidilat bunlar normal amacı dışında erken doğum riski bulunanlarda kasılmaları engellemek için kullanılıyor. Önceki muayenede şimdiden kasılma ilacı vermek istemiyorum biraz daha doğal ortamlarında büyüsünler sonrasına bakarız demişti. Şimdi başlıyorum bakalım
Bende bu şekilde tohum veya mama düşünüyorum. Çok güzel ve anlamlılar benceHediyeliklerinizi sağlıkla dağıtın kızlarBen çikolata ve geri dönüşüm kağıtlarından yapılan tohumlar dışında hiçbir hediyelik yaptırmayı düşünmüyorum. Bi süre sonra atılıyor diye düşünüyorum Zaten benim hastane işi nasıl olur bilmiyorum Kapı süsümüz geldi ama hastaneye asabilcek miyim o bile belirsiz Bu kalpli tohumlardan farklı desende kesilince kitap ayracı olacak şekilde yaptırıcam
Sağol canım, kapı süsü için belki bişeyler bulurum diye düşünüyorum da iki üç çeşit arasında kaldım.Instagram da renkli makromeler sayfasından canım . Araştırdım en uygun fiyatlı orası vardı
Dün yürüdüm iyi geldi, bugün daha iyiyim. Ama dün gece sabaha kadar defalarca kramp girdi. Neden öyle oldu anlamadım kiCanım bana da çok sık kramp giriyor doktoruma sordum magnezyum tamamen kesmez sadece azaltır demişti
Evet canım genetik olarak riskim yüksek. Son dönemde sıkıntılar oldu doktorum bu gidişimde günde 3 e yükseltti. Oksapar 4000 üç kez yapacağım.Canim sende pıhtılaşma mi var? Birde iğne arttı derken günde 2 iğne mi oluyorsun artık?
Bebek değilde kramplar çok rahatsız ediyordu. Sürekli olarak bacaklarımdan birine kramp girdi dün. Ama yürümek iyi geldi galiba bu gece kramp girmedi.Yürümek bebekleri uyutur sakinleştirir canım.
Maşallah onaBenim ki de kafa aşağı önüne kordon ve damar geliyor en son ayak parmağını ağzına almadan 3 sn öncesi böyle yakalaya bildi doktor 29+4 te
GünaydıınnnGünaydınlar herkese. Güzel bir pazar günü olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?