2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Korkma bolca dinlen yorulma.Kaygilar stresi ve kasilmayi tetikler rahat ol. Velevki dogsa da yasayabilecek donemde Allahin izniyle o yuzden gevşet kendini iyi seyler dusun. Benim de haftada 2 veya 3 kez kasilmam oluyor. Adet agrisi yok ama vycut alistirma yapiyo. Zaten basi asagida kuzumun bazen fena vajinal baglar midir nedir oralar gerginlesiyo aciyo.
Sen 2 bebisle bu haftalara geldin buyuk mucize bence. Bunyen direncliymis masallah. Genelde benim bildigim ikizler 30lari bile zor bekleyebiliyo ki ona ragmen hayata tutunuyolar :)

Tuvalete kalkip uykum bölunuyo kâh kramp giriyo kalcama ona uyaniyorum. Aslinda erken yatiyorum derin uyudugum anlar dq oluyo ama genelde boyle :)
Tuvalet sorunu ben de de var burnum tıkanıyo gece kesik kesik uyuyorum sabah dan da kalkıyorum uyumak istiyorum şöyle rahat rahat ama ne mümkün

Kuzum umarım bir kaç hafta daha kalırlar mucizelerin yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Dilerim en doğru an da en güzel şekilde evlatlarını kucağına alırsın.Fakat genel mana da bu haftalara kadar getirmen bile harika ilaçlar şifa olur inşallah

Bu yorum kafamı karıştırdı Şimdi çalışabilir raporu alcam 32+0 da 33. Haftalık mı olcam
Evet tam olarak öyle ama sen hiç 33haftalikla kafanı karıştırma 32+0da rapor alacaksın en net halı bu. Gerçi benim müdürüm bı kaç gün ya da sonra farketmez dedi. Ben mesala 32+1 de alacagim

Bende öyleyim canim hatta eşim video çekmiş uyurken inanamadım ya

Reactions: 11K
Günaydın, maalesef bende öyleyim sigara içen şişko dayılar gibi nefes alıyorum eşimde söyledi burnun mu tıkalı hasta mısın diye ama hbir şeyim yok hatta bazen ağzımdan nefes nefese kalmışım gibi nefes alıyorum

Hiç üzülme canım bu ilacı 20.haftalarda başlamak zorunda olanlar var. Sen zaten kısa süre kullanacaksın bebişler de kocaman oldu. Henüz açılman yok bu çok iyi. Sancı çıkması normal ki ilaç zaten onu durdurur. Yatarsan problem kalmaz canım benim.

Kızlar günaydınn dün gerçekten çok yoruldum ve şuanda aşırı derecede kasık ağrım var baya ikiye ayrılıyormuş gibi hissediyorum

Bende bu şekilde tohum veya mama düşünüyorum. Çok güzel ve anlamlılar bence

Instagram da renkli makromeler sayfasından canım . Araştırdım en uygun fiyatlı orası vardı
Sağol canım, kapı süsü için belki bişeyler bulurum diye düşünüyorum da iki üç çeşit arasında kaldım.

Canım bana da çok sık kramp giriyor doktoruma sordum magnezyum tamamen kesmez sadece azaltır demişti
Dün yürüdüm iyi geldi, bugün daha iyiyim. Ama dün gece sabaha kadar defalarca kramp girdi. Neden öyle oldu anlamadım ki

Canim sende pıhtılaşma mi var? Birde iğne arttı derken günde 2 iğne mi oluyorsun artık?
Evet canım genetik olarak riskim yüksek. Son dönemde sıkıntılar oldu doktorum bu gidişimde günde 3 e yükseltti. Oksapar 4000 üç kez yapacağım.

Yürümek bebekleri uyutur sakinleştirir canım.
Bebek değilde kramplar çok rahatsız ediyordu. Sürekli olarak bacaklarımdan birine kramp girdi dün. Ama yürümek iyi geldi galiba bu gece kramp girmedi.

Benim ki de kafa aşağı önüne kordon ve damar geliyor en son ayak parmağını ağzına almadan 3 sn öncesi böyle yakalaya bildi doktor 29+4 te
Maşallah ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…