Valla ekstra bir şey yapmıyorum
Ne yiyorsun söyle bakalım
Ben iki bardak iciyodum birini kahvaltıdan sonra birinide akşam saat 10gibi içiyordum. Bı sakincasi olmadı canımSağol canım
Ya şaka yapıyorum tabi kiYinede sen ikisinede kapıyı kapatma çok yardımları oluyor tabi sözleriyle iğneleyici konuşmuyorlarsa psikolojik baskı daha kötü
1 ay en azından adapte süresince sabır et 40 ı çıkana kadar
Seninki sayılmaz :) seninki bizim 8-9 kilomuza tekabül ediyor.Ben 16 kiloama 47 kilo ile hamile kaldığım için çok belli olmuyor. Bol giyindigimde yok oluyor karnım
Canım sancın olduğunda mutlaka hastaneye git bir nstye gir. Aman ihmal etme.Kızlar benimde 3gun önce bildiğiniz doğum sancım oldu uzun süre devam etti gün içinde üşenip hastahaneye gitmedim. Dün randevum vardı doktora söyledim henüz çok erken sancı istemiyoruz tekrar sancin olursa gece dahi olsa acile gel dedi. Ufak yürüyüşler yap hareketsiz kalma bol sıvı tüket ve protein ağırlıklı beslen dedi. 34haftadan önce doğum istemiyoruz çocuk küveze girer dedi. Baya korktum ya benim sancılarım çok oluyo ve bugün inanılmaz halsizim gece uyumadigim için. Fazla katılamasamda sizi takipteyim
İlişkiye girememekle normal doğumun ilgisi var mı ya. Valla biz de altıncı ayda bıraktık çünkü işkenceye dönüyordu. Sürekli kramp giriyordu kasıklarıma. Eşim ben korkuyorum bebeğe bir şey olacak dediBebeğin kafası aşağıdaymış sevindim Doktor normal doğum taraftarı zaten ama
Ben evlendiğimde yaşadığım sıkıntıyı söyledim eşimle 2 yıl ilişkiye giremedim dedim
hamileyken de mi hiç yapmadınız dedi Ben de hayır yapmadık dedim
Sonra dedi ki 36 haftada çatı muayenesi yapacağım sana o zaman karar veririz dedi
Bir de 36'ya gelene kadar 3 hafta var ve haftada bir ilişki öneriyorum dedi ilişkiyi yapamazsan da üzülme dedi sağ olsun.... benim durumumda olan var mı aranızda
İlk oğlumda bana da söylemişti doktor. Sonlara doğru cinsel ilişki kasları gevşetip sıklaştırdığı için normal doğuma hazırlarmış. O yüzden normal doğum yapmak isteyenlere öneriliyor. Bir de masaj ve pelvik masajı da öneriliyor. Bence işe de yarıyor. Yani benim doğumumda tamam zorlandığım anlar tabii ki oldu ama oldukça kısa sürdü ilk doğumların ortalama süresi 12 saat diye biliyorum. Benim İlk doğum ve oğlumun kilosunun fazla olmasına rağmen 6 saat sürmüştüİlişkiye girememekle normal doğumun ilgisi var mı ya. Valla biz de altıncı ayda bıraktık çünkü işkenceye dönüyordu. Sürekli kramp giriyordu kasıklarıma. Eşim ben korkuyorum bebeğe bir şey olacak dediGerci benimki sezeryan olacak da şaşırdım doktorun yorumuna.
Ay maşallah 31+2 bende 2 kilo dedi şimdi girdim nst iyi çıktı ama bebik başı yukarda inşallah benim kuzum da döner ilki normal doğum bu da öyle olsunBugün görüş günümüzdü kızlar34+0 ım. Normal doğum için pozisyon almış 2 hafta önce ters duruyordu. Artık her hafta hem kontrol hem nst dedi. İlk kez nstye girdim bebişin hareketsiz olacağı tuttu neyse artık haftaya bakarız dedi acil bir durumda direkt doğum olarak ilerleyeceğiz bundan sonra dedi. 2 buçuk kilo olmuş canımın canı.
Çok geçmiş olsun.zamanın da hayrla gelsinKızlar benimde 3gun önce bildiğiniz doğum sancım oldu uzun süre devam etti gün içinde üşenip hastahaneye gitmedim. Dün randevum vardı doktora söyledim henüz çok erken sancı istemiyoruz tekrar sancin olursa gece dahi olsa acile gel dedi. Ufak yürüyüşler yap hareketsiz kalma bol sıvı tüket ve protein ağırlıklı beslen dedi. 34haftadan önce doğum istemiyoruz çocuk küveze girer dedi. Baya korktum ya benim sancılarım çok oluyo ve bugün inanılmaz halsizim gece uyumadigim için. Fazla katılamasamda sizi takipteyim
İnşallah sağlıkla rahatlıkla istediğiniz gibi olsun :)Ay maşallah 31+2 bende 2 kilo dedi şimdi girdim nst iyi çıktı ama bebik başı yukarda inşallah benim kuzum da döner ilki normal doğum bu da öyle olsun
Canım preva'nın en büyük düşmanı yürümek diyorlar dikkat et fazla yürümemeye çalış ben dün çok yürüdüm belki de ondan böyle oldumBenim de öyle yürüyüş yapmak bana hiç iyi gelmiyor dün bşraz çıkıp market gezeyim dedim doktora falan gittim yürüyerek eve geldiğimde her yerim ayrı ayrı ağrıyordu hasta gibi oldum resmen
Canım gelişim geriliğine tansiyon da sebep olmuş olabilir. Doktorun bir şey demedi mi? Tansiyon 13 olunca bile ilaç başlıyorlar aman ihmal etme sakın. Yüksek tansiyon gebelikte istenmeyen bir şey. Bence doktorunla bir görüş ilaç başlamaması ilginç geldi banaKizlar tansiyonu nasıl kontrol altına alabilirim? Evde 13/8 çıkıyor genelde ama doktora falan gideyim 14 hatta 15 e yükseldiği oluyor. Bu ara evde de artıyor mesela biraz gelişim sıkıntısı olduğu için stres yapıyorum sanırım nası düzene sokabilirim bu tansiyonu? Doktordan ilac mi talep etsem tansiyon için? Ilac dışında önerisi olan var mı?
Olabilir canım ben de genelde evdeyim dün evimin yakınında doktora giderken yürüyeyim dedim de o da zaten çok yakın ona rağmen ağrılarım çok olduCanım preva'nın en büyük düşmanı yürümek diyorlar dikkat et fazla yürümemeye çalış ben dün çok yürüdüm belki de ondan böyle oldum
Doktorlar ne diyor şimdi canım bu kanamalara? Ne yapmak lazımmış acaba?Canım preva'nın en büyük düşmanı yürümek diyorlar dikkat et fazla yürümemeye çalış ben dün çok yürüdüm belki de ondan böyle oldum
Bende anlamadım canım sali günü kontrolüm var sorucam bakalim.Canım gelişim geriliğine tansiyon da sebep olmuş olabilir. Doktorun bir şey demedi mi? Tansiyon 13 olunca bile ilaç başlıyorlar aman ihmal etme sakın. Yüksek tansiyon gebelikte istenmeyen bir şey. Bence doktorunla bir görüş ilaç başlamaması ilginç geldi bana
Ciğer geliştirici vurdular nidilat diye bı hap veriyorlar doğum onleyici kanama takibi yapiliyor 1ay daha dursa valla 36da falan alırlar belli bu şekilde giderseDoktorlar ne diyor şimdi canım bu kanamalara? Ne yapmak lazımmış acaba?
Öyle yaparım canım Allah korusun erken doğum olsun istememCanım sancın olduğunda mutlaka hastaneye git bir nstye gir. Aman ihmal etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?