2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Ne yiyorsun söyle bakalım
Valla ekstra bir şey yapmıyorum sadece her gün süt ürünleri tüketmeye çalışıyorum. Bir de eşim çok sevdiği için et- tavuk çok sık pişiyor bizim evde. Ben de sebze sevdiğim için o da sık oluyor. Su da epeyce içiyorum. Ben 3600 lerde doğmuşum. Eşim de 3400 müş. Oğlum 39+5 te doğduğunda 3820 ydi. Bizim genetik sanırım

Selamlar ben geldim 33+4'ten bebek 2.430 gram olmuş Doktor tombiş dedi ve babası çok sevindi bu ay pek dikkat etmedim diyetimi şeker var ama muz ve kaşar yemiştim günde bir muz ve sabahları tost yemiştim olur ki erken doğum olur çocuğun kilosu çok düşük olmasın diye büyüsün diye yedim Doktor suyu iyi dedi şekerden dolayı bir irileşme var mı dedim Yok normal görünüyor Her şey dedi
ilk defa nst'ye girdim hemşire tutturdu çikolata yediye hareket lazım diye ya şeker var diyorum Bir şey olmaz ye dedi Neyse çikolatalı gofret yedim girdim ama evdeki kadar bebek hareket etmedi
Hemşire nst çektim ama doktorun beğenir mi bilmiyorum dedi
Bir de özel hastane nst odasında sadece ben olacağım zannediyordum 3 yatak vardı Arada da perdeler vardı

Bebeğin kafası aşağıdaymış sevindim Doktor normal doğum taraftarı zaten ama
Ben evlendiğimde yaşadığım sıkıntıyı söyledim eşimle 2 yıl ilişkiye giremedim dedim
hamileyken de mi hiç yapmadınız dedi Ben de hayır yapmadık dedim
Sonra dedi ki 36 haftada çatı muayenesi yapacağım sana o zaman karar veririz dedi
Bir de 36'ya gelene kadar 3 hafta var ve haftada bir ilişki öneriyorum dedi ilişkiyi yapamazsan da üzülme dedi sağ olsun.... benim durumumda olan var mı aranızda

Kızlar benimde 3gun önce bildiğiniz doğum sancım oldu uzun süre devam etti gün içinde üşenip hastahaneye gitmedim. Dün randevum vardı doktora söyledim henüz çok erken sancı istemiyoruz tekrar sancin olursa gece dahi olsa acile gel dedi. Ufak yürüyüşler yap hareketsiz kalma bol sıvı tüket ve protein ağırlıklı beslen dedi. 34haftadan önce doğum istemiyoruz çocuk küveze girer dedi. Baya korktum ya benim sancılarım çok oluyo ve bugün inanılmaz halsizim gece uyumadigim için. Fazla katılamasamda sizi takipteyim

Yinede sen ikisinede kapıyı kapatma çok yardımları oluyor tabi sözleriyle iğneleyici konuşmuyorlarsa psikolojik baskı daha kötü
1 ay en azından adapte süresince sabır et 40 ı çıkana kadar
Ya şaka yapıyorum tabi ki kendilerini hazırlamışlar zaten. Normalde hep onlarlayim. Bütün yazı kayinvalidemle geçirdim. Öyle iğneleme, karışma olmaz da pek işe yaramiyorlar işte yaşayıp göreceğiz

Canım sancın olduğunda mutlaka hastaneye git bir nstye gir. Aman ihmal etme.

İlişkiye girememekle normal doğumun ilgisi var mı ya. Valla biz de altıncı ayda bıraktık çünkü işkenceye dönüyordu. Sürekli kramp giriyordu kasıklarıma. Eşim ben korkuyorum bebeğe bir şey olacak dedi Gerci benimki sezeryan olacak da şaşırdım doktorun yorumuna.

İlk oğlumda bana da söylemişti doktor. Sonlara doğru cinsel ilişki kasları gevşetip sıklaştırdığı için normal doğuma hazırlarmış. O yüzden normal doğum yapmak isteyenlere öneriliyor. Bir de masaj ve pelvik masajı da öneriliyor. Bence işe de yarıyor. Yani benim doğumumda tamam zorlandığım anlar tabii ki oldu ama oldukça kısa sürdü ilk doğumların ortalama süresi 12 saat diye biliyorum. Benim İlk doğum ve oğlumun kilosunun fazla olmasına rağmen 6 saat sürmüştü

Ay maşallah 31+2 bende 2 kilo dedi şimdi girdim nst iyi çıktı ama bebik başı yukarda inşallah benim kuzum da döner ilki normal doğum bu da öyle olsun

Çok geçmiş olsun.zamanın da hayrla gelsin İhmal etme canım sancın gelince acile gidemesem de doktorunu araya biliyorsan ara ve tarif et.

Benim de öyle yürüyüş yapmak bana hiç iyi gelmiyor dün bşraz çıkıp market gezeyim dedim doktora falan gittim yürüyerek eve geldiğimde her yerim ayrı ayrı ağrıyordu hasta gibi oldum resmen
Canım preva'nın en büyük düşmanı yürümek diyorlar dikkat et fazla yürümemeye çalış ben dün çok yürüdüm belki de ondan böyle oldum

Canım gelişim geriliğine tansiyon da sebep olmuş olabilir. Doktorun bir şey demedi mi? Tansiyon 13 olunca bile ilaç başlıyorlar aman ihmal etme sakın. Yüksek tansiyon gebelikte istenmeyen bir şey. Bence doktorunla bir görüş ilaç başlamaması ilginç geldi bana

Canım preva'nın en büyük düşmanı yürümek diyorlar dikkat et fazla yürümemeye çalış ben dün çok yürüdüm belki de ondan böyle oldum
Olabilir canım ben de genelde evdeyim dün evimin yakınında doktora giderken yürüyeyim dedim de o da zaten çok yakın ona rağmen ağrılarım çok oldu

Bende anlamadım canım sali günü kontrolüm var sorucam bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…