İnşallah 1 ay daha durur bebişin 36 dan sonra sıkıntı yok zatenCiğer geliştirici vurdular nidilat diye bı hap veriyorlar doğum onleyici kanama takibi yapiliyor 1ay daha dursa valla 36da falan alırlar belli bu şekilde giderse
Teşekkür ederim canım iki normal doğumum olduğu için tecrübem var diye rahattım biraz. Ama gerçek sancı olmasada bu kadar sancı hoş değil can sıkıcı. Haftamızı tamamlasaydik hayırlısıyla. İçimdeki prensesi çok merak ediyorumÇok geçmiş olsun.zamanın da hayrla gelsinİhmal etme canım sancın gelince acile gidemesem de doktorunu araya biliyorsan ara ve tarif et.
Tabiki yürümeyeceksin benim plasentam aşağıdayken doktor bulaşık yıkamaya bile kalkma diyodu çok dikkat edeceksiniz sağlık ihmale gelmez. Ben ayaklarımı yukarı dikiyodum sürekli yukarı çıksın diye çok şükür öyle de olduCanım preva'nın en büyük düşmanı yürümek diyorlar dikkat et fazla yürümemeye çalış ben dün çok yürüdüm belki de ondan böyle oldum
sancı olduğunu nasıl anlıyoruz ben hala bilmiyorumCanım sancın olduğunda mutlaka hastaneye git bir nstye gir. Aman ihmal etme.
Ben güya raporluyum evdeyim ama evde de temizlik bulaşık yemek çamaşır hepsi bendeTabiki yürümeyeceksin benim plasentam aşağıdayken doktor bulaşık yıkamaya bile kalkma diyodu çok dikkat edeceksiniz sağlık ihmale gelmez. Ben ayaklarımı yukarı dikiyodum sürekli yukarı çıksın diye çok şükür öyle de oldu
Boy kaç kuzu benim 1,62Suan 63 kilo oldum bende, ama genel olarak zayıf olduğum için hoşuma gitti ne yalan soyliminsallah 52-55 arasi bi kiloda kalırım Doğumdan sonra
Bizimki narin beli inceymisValla ekstra bir şey yapmıyorumsadece her gün süt ürünleri tüketmeye çalışıyorum. Bir de eşim çok sevdiği için et- tavuk çok sık pişiyor bizim evde. Ben de sebze sevdiğim için o da sık oluyor. Su da epeyce içiyorum. Ben 3600 lerde doğmuşum. Eşim de 3400 müş. Oğlum 39+5 te doğduğunda 3820 ydi. Bizim genetik sanırım
Sözde bende dinleniyorum fakat benim takıntım var yemek kendim yapmak isterim çünkü ön hazırlıkta titizimdir aşırı ondan bebekte etkilendi sanırımYa şaka yapıyorum tabi kikendilerini hazırlamışlar zaten. Normalde hep onlarlayim. Bütün yazı kayinvalidemle geçirdim. Öyle iğneleme, karışma olmaz da pek işe yaramiyorlar işte yaşayıp göreceğiz
Olsun bebiş almış kiloyuah keşkem kuzum :) poğaça simit benimki :):)
Canım geçmiş olsun ..durabildigi kadar durur ins .erkende gelse sağlıkla gelsin stres yapma kendim içinde öyle düşünüyorum ..yeterki sağlıklı olsunlarCiğer geliştirici vurdular nidilat diye bı hap veriyorlar doğum onleyici kanama takibi yapiliyor 1ay daha dursa valla 36da falan alırlar belli bu şekilde giderse
Maşallah adınıza çok sevindim sağlıkla gelsin bebeğinizKızlar müjdemle geldim erkenden test yaptım hemde kaset test erken gebelik falan değilama nasıl ağladım ilk gördüğümde sonucu anlatamam size umarım bu sefer kötü şeyler yaşamam Teyzeleri bebişim size el sallıyor OKYANUS302 Ruyaperisi P pembeumutyildizi Papatyamelo calikusu_ist
Amin canım sağolasın çok teşekkür ederimMaşallah adınıza çok sevindim sağlıkla gelsin bebeğiniz
Ben kaldırıp beni kaldır diyorum bazen acıyla uyanınca ters dönmüş kaplumbağa gibi kalıyorum yoksaSola hep yatınca hiç kalkılmıyor eş kişisini tutarak kalkıyordum
Ben 41 le kaldım karnım füze gibi uzaya çıkcam yakındaBen 16 kiloama 47 kilo ile hamile kaldığım için çok belli olmuyor. Bol giyindigimde yok oluyor karnım
Bende benzer durumdayım. Benimki ruhsal nedenlerden dolayı. Bizde hiç birliktelik yaşamadık hamilelikten beri. Benim çatı muayenem de 37 de olacak. Tabi erken doğum riskim yüksek geçirdiğim sıkıntılardan dolayı. Doktorum normal yanlısı olmasına rağmen sezaryen gözü ile bakıyor ama bunun sebeplerinden biri de benim kendi sağlık durumumun iyi olmaması. Bakalım 37 de görcem bendeBebeğin kafası aşağıdaymış sevindim Doktor normal doğum taraftarı zaten ama
Ben evlendiğimde yaşadığım sıkıntıyı söyledim eşimle 2 yıl ilişkiye giremedim dedim
hamileyken de mi hiç yapmadınız dedi Ben de hayır yapmadık dedim
Sonra dedi ki 36 haftada çatı muayenesi yapacağım sana o zaman karar veririz dedi
Bir de 36'ya gelene kadar 3 hafta var ve haftada bir ilişki öneriyorum dedi ilişkiyi yapamazsan da üzülme dedi sağ olsun.... benim durumumda olan var mı aranızda
160 benim deBoy kaç kuzu benim 1,62
Gözün aydın olsun.. sağlıkla sihhatle kucağına al inşallahKızlar müjdemle geldim erkenden test yaptım hemde kaset test erken gebelik falan değilama nasıl ağladım ilk gördüğümde sonucu anlatamam size umarım bu sefer kötü şeyler yaşamam Teyzeleri bebişim size el sallıyor OKYANUS302 Ruyaperisi P pembeumutyildizi Papatyamelo calikusu_ist
Hadi ya öğrenmiş oldumİlk oğlumda bana da söylemişti doktor. Sonlara doğru cinsel ilişki kasları gevşetip sıklaştırdığı için normal doğuma hazırlarmış. O yüzden normal doğum yapmak isteyenlere öneriliyor. Bir de masaj ve pelvik masajı da öneriliyor. Bence işe de yarıyor. Yani benim doğumumda tamam zorlandığım anlar tabii ki oldu ama oldukça kısa sürdü ilk doğumların ortalama süresi 12 saat diye biliyorum. Benim İlk doğum ve oğlumun kilosunun fazla olmasına rağmen 6 saat sürmüştü
Bazı şeyleri tölere etmeyi öğrenmek lazım. Hayatı kendimize zorlastiriyoruz. Bebegin kilosunun az olmasını mı ona bağlıyorsun. Yemiyor musun yoksa?Sözde bende dinleniyorum fakat benim takıntım var yemek kendim yapmak isterim çünkü ön hazırlıkta titizimdir aşırı ondan bebekte etkilendi sanırım
Kendime hakim olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?