2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok geçmiş olsun.zamanın da hayrla gelsin İhmal etme canım sancın gelince acile gidemesem de doktorunu araya biliyorsan ara ve tarif et.
Teşekkür ederim canım iki normal doğumum olduğu için tecrübem var diye rahattım biraz. Ama gerçek sancı olmasada bu kadar sancı hoş değil can sıkıcı. Haftamızı tamamlasaydik hayırlısıyla. İçimdeki prensesi çok merak ediyorum

Canım preva'nın en büyük düşmanı yürümek diyorlar dikkat et fazla yürümemeye çalış ben dün çok yürüdüm belki de ondan böyle oldum
Tabiki yürümeyeceksin benim plasentam aşağıdayken doktor bulaşık yıkamaya bile kalkma diyodu çok dikkat edeceksiniz sağlık ihmale gelmez. Ben ayaklarımı yukarı dikiyodum sürekli yukarı çıksın diye çok şükür öyle de oldu

Eklentiler

• 58790FF9-A067-4CCC-A332-0CDC29B859F8.webp
    174 KB · Görüntüleme: 68
  • 0CF7C798-C661-48F3-BD09-E9627E1F0429.webp
    93,8 KB · Görüntüleme: 68
Ben güya raporluyum evdeyim ama evde de temizlik bulaşık yemek çamaşır hepsi bende Allaha sığındım inşallah ileriki haftaları görebiliriz

Bizimki narin beli inceymis dogduktan sonra mama süt ne varsa artık yükleyeceğim

Sözde bende dinleniyorum fakat benim takıntım var yemek kendim yapmak isterim çünkü ön hazırlıkta titizimdir aşırı ondan bebekte etkilendi sanırım
Kendime hakim olamıyorum

Ciğer geliştirici vurdular nidilat diye bı hap veriyorlar doğum onleyici kanama takibi yapiliyor 1ay daha dursa valla 36da falan alırlar belli bu şekilde giderse
Canım geçmiş olsun ..durabildigi kadar durur ins .erkende gelse sağlıkla gelsin stres yapma kendim içinde öyle düşünüyorum ..yeterki sağlıklı olsunlar

Ben 16 kilo ama 47 kilo ile hamile kaldığım için çok belli olmuyor. Bol giyindigimde yok oluyor karnım
Ben 41 le kaldım karnım füze gibi uzaya çıkcam yakında gören doğumun yakın diyoralien besliyorum sanki içerde.yarıp öıkacağı anı bekliyorşaka bi yana su fazlalığı olduğu için karın fazla büyüdü

Bende benzer durumdayım. Benimki ruhsal nedenlerden dolayı. Bizde hiç birliktelik yaşamadık hamilelikten beri. Benim çatı muayenem de 37 de olacak. Tabi erken doğum riskim yüksek geçirdiğim sıkıntılardan dolayı. Doktorum normal yanlısı olmasına rağmen sezaryen gözü ile bakıyor ama bunun sebeplerinden biri de benim kendi sağlık durumumun iyi olmaması. Bakalım 37 de görcem bende

Hadi ya öğrenmiş oldum

Sözde bende dinleniyorum fakat benim takıntım var yemek kendim yapmak isterim çünkü ön hazırlıkta titizimdir aşırı ondan bebekte etkilendi sanırım
Kendime hakim olamıyorum
Bazı şeyleri tölere etmeyi öğrenmek lazım. Hayatı kendimize zorlastiriyoruz. Bebegin kilosunun az olmasını mı ona bağlıyorsun. Yemiyor musun yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…