İnşallah canım şimdi yine ciğer geliştirici vurdular taburcu edeceklerİnşallah 1 ay daha durur bebişin 36 dan sonra sıkıntı yok zaten
Gözünüz aydın Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallahKızlar müjdemle geldim erkenden test yaptım hemde kaset test erken gebelik falan değilama nasıl ağladım ilk gördüğümde sonucu anlatamam size umarım bu sefer kötü şeyler yaşamam Teyzeleri bebişim size el sallıyor OKYANUS302 @Ruyaperisi @pembeumutyildizi Papatyamelo @calikusu_ist
Yeter ki sağlıklı olsunlar inşallah Rabbim herkesin evladını sağlık ve sıhhatli kucağına almayı nasip eylesinCanım geçmiş olsun ..durabildigi kadar durur ins .erkende gelse sağlıkla gelsin stres yapma kendim içinde öyle düşünüyorum ..yeterki sağlıklı olsunlar
Aminnn çok teşekkür ediyorum sağolasınGözün aydın olsun.. sağlıkla sihhatle kucağına al inşallah
Amin çok teşekkür ediyorum sağolunGözünüz aydın Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah
ben de anlamıyorum canımsancı olduğunu nasıl anlıyoruz ben hala bilmiyorum
Canım sen gün içinde hep sol yanına mı yatıyorsun? Bacağım çürüdü ya yat yatben de anlamıyorum canım
Oyy maşALLAH yaa çok şükür canım gözün aydın olsunn çok mutlu oldummmKızlar müjdemle geldim erkenden test yaptım hemde kaset test erken gebelik falan değilama nasıl ağladım ilk gördüğümde sonucu anlatamam size umarım bu sefer kötü şeyler yaşamam Teyzeleri bebişim size el sallıyor OKYANUS302 @Ruyaperisi @pembeumutyildizi Papatyamelo @calikusu_ist
Dışarıda daha kolay kilo alır zayıf bebekler. Arkadaşımın iki bebeği de 37-38 gibi doğmalarına rağmen 2500 falanlardı. Sonradan epey kilo aldı ikisi de hatta ikincisi epey obur. Çocuğu doyuramıyorlarBizimki narin beli inceymisdogduktan sonra mama süt ne varsa artık yükleyeceğim
Teşekkür ederim canım çok sağol ben hele ben ağlamaktan duramadımOyy maşALLAH yaa çok şükür canım gözün aydın olsunn çok mutlu oldummm
Canım bende kendimi yormadan yapıyodum ama dikkat etmek gerekiyo ağır işler fiziksel aktivitelerden uzak durmak gerekiyo. Allah korusun birşey oldumu insan vicdan azabı çekiyo. İşler bitmez varsın evimiz eskisi gibi temiz olmasın hepsi gelip geçecek çok az kaldıBen güya raporluyum evdeyim ama evde de temizlik bulaşık yemek çamaşır hepsi bendeAllaha sığındım inşallah ileriki haftaları görebiliriz
Ahh canım nasıl sevindim anlatamam rabbim tamamına erdirsin hiç kötü düşünmeKızlar müjdemle geldim erkenden test yaptım hemde kaset test erken gebelik falan değilama nasıl ağladım ilk gördüğümde sonucu anlatamam size umarım bu sefer kötü şeyler yaşamam Teyzeleri bebişim size el sallıyor OKYANUS302 @Ruyaperisi @pembeumutyildizi Papatyamelo @calikusu_ist
Bende yaşadıklarınızı yaşadım hamielik boyuncada olmadı.Bebeğin kafası aşağıdaymış sevindim Doktor normal doğum taraftarı zaten ama
Ben evlendiğimde yaşadığım sıkıntıyı söyledim eşimle 2 yıl ilişkiye giremedim dedim
hamileyken de mi hiç yapmadınız dedi Ben de hayır yapmadık dedim
Sonra dedi ki 36 haftada çatı muayenesi yapacağım sana o zaman karar veririz dedi
Bir de 36'ya gelene kadar 3 hafta var ve haftada bir ilişki öneriyorum dedi ilişkiyi yapamazsan da üzülme dedi sağ olsun.... benim durumumda olan var mı aranızda
Canim çok saol sorduun için valla sali günü perinotoloji kontrolüm var yapacak bir şey yok bekliyorum bakalım inşallah 34 36 lari görürüm bende. Bebek büyüyor ama az büyüyor haftada 100 gr alıyor. Doktor beklentimiz 300 gr falan diyor ama elimden bir şey gelmiyor ne diyeyim yemediğim şey kalmadı ama olay benim yememle alakalı değilmiş. Bebege giden kan akışı yavasmis bu yüzden beslenemiyormus. Insallah düzelir
Hayirli uğurlu olsun inşallahKızlar müjdemle geldim erkenden test yaptım hemde kaset test erken gebelik falan değilama nasıl ağladım ilk gördüğümde sonucu anlatamam size umarım bu sefer kötü şeyler yaşamam Teyzeleri bebişim size el sallıyor OKYANUS302 @Ruyaperisi @pembeumutyildizi Papatyamelo @calikusu_ist
Bugün arkadaşlar bana da diyor izne çıkacak mısın çıksana falan haftaya çıkacağım ben de 34+0’da dedim bana da bi hava değişikliği oluyor 16 saat dersim var ,sohbet muhabbet geçiyor ama bugün son ders törende bir esniyorum müdürle göz göze geldik diyor hocam sen çık uyu birazÜç gün okula gidiyorum. Yorulsam da çok iyi geliyor bana. Evde kalınca gerçekten üstüme üstüme geliyorlar. Gerçi okul da haftaya bitecek. Neyse doğurana kadar körler sağırlar birbirini ağırlar diyip burada birbirimizi destekleyeceğiz.Teşekkür ederim canım ya
Elbet birgün geçecekBen kaldırıp beni kaldır diyorum bazen acıyla uyanınca ters dönmüş kaplumbağa gibi kalıyorum yoksa
Yiyorum kuzum dengeli beslenmemişim kendimce şimdilik çözdüm bakalım haftaya belli olur doktor kontrolündeBazı şeyleri tölere etmeyi öğrenmek lazım. Hayatı kendimize zorlastiriyoruz. Bebegin kilosunun az olmasını mı ona bağlıyorsun. Yemiyor musun yoksa?
Kuzu 37 38 de doğsa yinede normal doğum olurmuDışarıda daha kolay kilo alır zayıf bebekler. Arkadaşımın iki bebeği de 37-38 gibi doğmalarına rağmen 2500 falanlardı. Sonradan epey kilo aldı ikisi de hatta ikincisi epey obur. Çocuğu doyuramıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?