2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım geçmiş olsun ..durabildigi kadar durur ins .erkende gelse sağlıkla gelsin stres yapma kendim içinde öyle düşünüyorum ..yeterki sağlıklı olsunlar
Yeter ki sağlıklı olsunlar inşallah Rabbim herkesin evladını sağlık ve sıhhatli kucağına almayı nasip eylesin

Bizimki narin beli inceymis dogduktan sonra mama süt ne varsa artık yükleyeceğim
Dışarıda daha kolay kilo alır zayıf bebekler. Arkadaşımın iki bebeği de 37-38 gibi doğmalarına rağmen 2500 falanlardı. Sonradan epey kilo aldı ikisi de hatta ikincisi epey obur. Çocuğu doyuramıyorlar

Ben güya raporluyum evdeyim ama evde de temizlik bulaşık yemek çamaşır hepsi bende Allaha sığındım inşallah ileriki haftaları görebiliriz
Canım bende kendimi yormadan yapıyodum ama dikkat etmek gerekiyo ağır işler fiziksel aktivitelerden uzak durmak gerekiyo. Allah korusun birşey oldumu insan vicdan azabı çekiyo. İşler bitmez varsın evimiz eskisi gibi temiz olmasın hepsi gelip geçecek çok az kaldı

Bende yaşadıklarınızı yaşadım hamielik boyuncada olmadı.
Benim sezeryan olacak.

Canim çok saol sorduun için valla sali günü perinotoloji kontrolüm var yapacak bir şey yok bekliyorum bakalım inşallah 34 36 lari görürüm bende. Bebek büyüyor ama az büyüyor haftada 100 gr alıyor. Doktor beklentimiz 300 gr falan diyor ama elimden bir şey gelmiyor ne diyeyim yemediğim şey kalmadı ama olay benim yememle alakalı değilmiş. Bebege giden kan akışı yavasmis bu yüzden beslenemiyormus. Insallah düzelir

Kizlar bebitoma aldıklarıma bakin
Cok guzel değiller mi

Eklentiler

• Screenshot_20220923-115548_WhatsApp.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_20220923-112956_Chrome.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_20220921-070212_Hepsiburada.webp
    14 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_20220919-125330_Chrome.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 72
  • Screenshot_20220917-121432_Chrome.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 72
Bugün arkadaşlar bana da diyor izne çıkacak mısın çıksana falan haftaya çıkacağım ben de 34+0’da dedim bana da bi hava değişikliği oluyor 16 saat dersim var ,sohbet muhabbet geçiyor ama bugün son ders törende bir esniyorum müdürle göz göze geldik diyor hocam sen çık uyu biraz

Bazı şeyleri tölere etmeyi öğrenmek lazım. Hayatı kendimize zorlastiriyoruz. Bebegin kilosunun az olmasını mı ona bağlıyorsun. Yemiyor musun yoksa?
Yiyorum kuzum dengeli beslenmemişim kendimce şimdilik çözdüm bakalım haftaya belli olur doktor kontrolünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…