2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kuzum günde eti kaç gram yiyorsun ?

Kutay hakkında hiç olumsuz bir yorum duymadım.. İnternette analizide çok hoş..

Hanımlar iyi akşamlar herkese danışmak istediğim bir konu var. 32. Haftadayım az önce ayıptır söylemesi tuvaletimi yapıyordum tam bitti ayağa kalktım iki üç damla bacağıma indi panik yapmak istemiyorum ama çok korktum acaba amniyon sıvısı mıdır diye. Bu arada hiç ağrım sancım yok her şey olduğu gibi bebeğin hareketleri de gayet iyi. İki gün sonra doktor kontrolüm var ama korkmalı mıyım? Yoksa acile mi gideyim bilemedim

Sizin sıkıntınız pıhtılaşma mı yoksa rahmi besleyen damarlarda direnç mi? Doktorunuza danışın öncelikle, risk varsa yapmayın ama bana direnç için yürüyüş önerilmişti, kan pompalaması artsın diye. Demesi kolay biliyorum ama moralinizi yüksek tutmaya çalışın, bebek anne duygularından etkilenir.

Tavsiye edebileceğiniz müslin örtü markası var mı hanımlar?

Ben de normalde 34de ayrılacaktır, aslında 33te ayrılsam da yetiyordu 15tatile kadar kapatmak için.Ben de 15saqt dersim var diye bı hafta daha çalışayım dedim ama bugün farklı bı doktora gitmiştim, 7.tup bebek denemem olduğunu ogrenince baya kızdı niye çalışıyorsun diye.ben de haftaya birakicam ile olunca

bana hemsire boyle bir durumda bizi ara, durumu anlat ona gore biz gel yada gelme deriz hastaneye dedi. bence ulasabiliyorsan bir doktoruna ulas , ulasamazsan git acile , kafan rahat eder

ayyyyyyyy nasıl sevindim kuzuummmm çok sevindim hayırlı uğurlu olsun özlemişim be test görmeyi ben de bu şekildeyken öğrenmiştim yaa sağlıklı sıhhatli olsun sağlıkla kavuşun inşallah hemen doktoruna git sürecini paylaş yavrucum insallahh tüm acıları unutturacak sana bebisin

Direnç var canim damarda. Her gün yarım saat yürüyorum aslında sağlık ocağına gidip iğne vuruluyorum çünkü kan sulandirici o esnada yürümüş oluyorum. Sizin duzeldimi peki direnç? Bebeğin gelişimi nasıl?

Ağır geliyor okul temposu. Normal uyuklaman. Aslında ders az olunca okul keyifli oluyor da bizde iş yok şu anda.

Yiyorum kuzum dengeli beslenmemişim kendimce şimdilik çözdüm bakalım haftaya belli olur doktor kontrolünde
Sen elinden geleni yap. Kasma fazla ama. Bazen senin elinde olmuyor. Oğlumda gayet normal beslendim tam bir tospaga gibiydi. Doktorum hep şekerden şüphelendi. Bunda da normal besleniyorum haftasıyla uyumlu. Abisi gibi tostos değil bu. Yani her bebek farklı oluyor. Yıpratma kendini. İyi olacak her şey inşallah. Hem sen de zayifim diyorsun. Sana benzemistir Büyük oğlum iriydi aynı babası.Bu normal diye seviniyorum bana çekmiştir belki diye

Kışliklara bakayım diye bebek magazalarini şöyle bir gezdim.Arkadaslar o fiyatlar ne arkadaşlar..Eli yüzü düzgün şeyler 300 TL den başlıyor.Benim en büyük korkum bu çocuğa ben ne giydiricem derdi..Aldıklarım yetmeyecek gibi öyle kalakalacakmisim gibi dogurdugumda Aşırı saçma kaygılar içine girdim.

Kuzu 37 38 de doğsa yinede normal doğum olurmu
Oluyor. Benim annem ikiz kardeşlerimi ki biri 1700 biri 1500 falan doğurmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Normal doğurmuş. O biraz doktora bağlı açıkçası. Ben de erken doğum için yattığımda eğer durduramasalardı normal planlanıyordu. Kilo ile ilgisi yok yani

Benim 12. haftada fark edildi. Coraspin başlattı doktor, kan sulandırıcı hap. Direnç devam eder dedi doktor, yürüyüş, sola yatma vs önerdi. Bebeğin gelişimi haftası ile uyumlu. Perinatoloğunuz kim? Betül hanım mı?

Ahh canım nasıl sevindim anlatamam rabbim tamamına erdirsin hiç kötü düşünme hayırlı olsun gözün aydın
Yaa çok teşekkür ederim çok sağol
Hayirli uğurlu olsun inşallah
Saglikla ilerlesin
Sağol canım teşekkür ederim
kahvelihatunn
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde ilerlemesini nasip etsin .Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı en kolayından nasip etsin
Amin çok teşekkür ederim
Sağol canım çok teşekkür ederim kan vercektim ama sabah 10 dan önce alıyolarmış geç kaldım pazartesiye kaldı doktorumlada konuştum coraspin başlattı tedbir amacıyla kan değerin 1000 üzerindeyken gel dedi napayım bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…