Kuzum günde eti kaç gram yiyorsun ?Canim çok saol sorduun için valla sali günü perinotoloji kontrolüm var yapacak bir şey yok bekliyorum bakalım inşallah 34 36 lari görürüm bende. Bebek büyüyor ama az büyüyor haftada 100 gr alıyor. Doktor beklentimiz 300 gr falan diyor ama elimden bir şey gelmiyor ne diyeyim yemediğim şey kalmadı ama olay benim yememle alakalı değilmiş. Bebege giden kan akışı yavasmis bu yüzden beslenemiyormus. Insallah düzelir
Benim boy 1 cm çekilmiş olabilir postür dik duruşum bozuldu kalça ağrısından160 benim de
Kutay hakkında hiç olumsuz bir yorum duymadım.. İnternette analizide çok hoş..Benim eşim cinsiyet belli değildi daha Kutay da Kutay diye tutturdu nerdeyse ben ee alışacaktım biraz nötrdüm anlamı flan güzel ama sonra kime söylesek olumsuz yorumlar oldu falan bi soğuduk gibi aslnda kimseye söylemeyip koyduktan sonra söylemek daha mantıklı
Sabah kaşar yumurta ceviz süt tüketiyorumKuzum günde eti kaç gram yiyorsun ?
Sen mi istedin canım kaçıncı haftandasın nasıl karar verdinizBende yaşadıklarınızı yaşadım hamielik boyuncada olmadı.
Benim sezeryan olacak.
Sizin sıkıntınız pıhtılaşma mı yoksa rahmi besleyen damarlarda direnç mi? Doktorunuza danışın öncelikle, risk varsa yapmayın ama bana direnç için yürüyüş önerilmişti, kan pompalaması artsın diye. Demesi kolay biliyorum ama moralinizi yüksek tutmaya çalışın, bebek anne duygularından etkilenir.Sabah kaşar yumurta ceviz süt tüketiyorum
Öğlen et yiyorum 300 gr direk ızgara da et
Akşam balik yiyorum
Gece de süt içiyorum cicibebe yiyorum mesela bir günüm böyle geçiyor ama bebek çok kilo almıyor iste ona moralim bozuluyor.
Ben de normalde 34de ayrılacaktır, aslında 33te ayrılsam da yetiyordu 15tatile kadar kapatmak için.Ben de 15saqt dersim var diye bı hafta daha çalışayım dedim ama bugün farklı bı doktora gitmiştim, 7.tup bebek denemem olduğunu ogrenince baya kızdı niye çalışıyorsun diye.Bugün arkadaşlar bana da diyor izne çıkacak mısın çıksana falan haftaya çıkacağım ben de 34+0’da dedim bana da bi hava değişikliği oluyor 16 saat dersim var ,sohbet muhabbet geçiyor ama bugün son ders törende bir esniyorum müdürle göz göze geldik diyor hocam sen çık uyu biraz
bana hemsire boyle bir durumda bizi ara, durumu anlat ona gore biz gel yada gelme deriz hastaneye dedi. bence ulasabiliyorsan bir doktoruna ulas , ulasamazsan git acile , kafan rahat ederHanımlar iyi akşamlar herkese danışmak istediğim bir konu var. 32. Haftadayım az önce ayıptır söylemesi tuvaletimi yapıyordum tam bitti ayağa kalktım iki üç damla bacağıma indi panik yapmak istemiyorum ama çok korktum acaba amniyon sıvısı mıdır diye. Bu arada hiç ağrım sancım yok her şey olduğu gibi bebeğin hareketleri de gayet iyi. İki gün sonra doktor kontrolüm var ama korkmalı mıyım? Yoksa acile mi gideyim bilemedim
canim 34 sonrada normal dogum oluyor ama 37. haftalarda fln daha buyuk ihtimal normal olmasi.Kuzu 37 38 de doğsa yinede normal doğum olurmu
ayyyyyyyy nasıl sevindim kuzuummmm çok sevindim hayırlı uğurlu olsun özlemişim be test görmeyi ben de bu şekildeyken öğrenmiştim yaa sağlıklı sıhhatli olsun sağlıkla kavuşun inşallah hemen doktoruna git sürecini paylaş yavrucum insallahh tüm acıları unutturacak sana bebisinKızlar müjdemle geldim erkenden test yaptım hemde kaset test erken gebelik falan değilama nasıl ağladım ilk gördüğümde sonucu anlatamam size umarım bu sefer kötü şeyler yaşamam Teyzeleri bebişim size el sallıyor @OKYANUS302 Ruyaperisi @pembeumutyildizi @Papatyamelo @calikusu_ist
Direnç var canim damarda. Her gün yarım saat yürüyorum aslında sağlık ocağına gidip iğne vuruluyorum çünkü kan sulandirici o esnada yürümüş oluyorum. Sizin duzeldimi peki direnç? Bebeğin gelişimi nasıl?Sizin sıkıntınız pıhtılaşma mı yoksa rahmi besleyen damarlarda direnç mi? Doktorunuza danışın öncelikle, risk varsa yapmayın ama bana direnç için yürüyüş önerilmişti, kan pompalaması artsın diye. Demesi kolay biliyorum ama moralinizi yüksek tutmaya çalışın, bebek anne duygularından etkilenir.
Bugün arkadaşlar bana da diyor izne çıkacak mısın çıksana falan haftaya çıkacağım ben de 34+0’da dedim bana da bi hava değişikliği oluyor 16 saat dersim var ,sohbet muhabbet geçiyor ama bugün son ders törende bir esniyorum müdürle göz göze geldik diyor hocam sen çık uyu biraz
Sen elinden geleni yap. Kasma fazla ama. Bazen senin elinde olmuyor. Oğlumda gayet normal beslendim tam bir tospaga gibiydi. Doktorum hep şekerden şüphelendi. Bunda da normal besleniyorum haftasıyla uyumlu. Abisi gibi tostos değil bu. Yani her bebek farklı oluyor. Yıpratma kendini. İyi olacak her şey inşallah. Hem sen de zayifim diyorsun. Sana benzemistirYiyorum kuzum dengeli beslenmemişim kendimce şimdilik çözdüm bakalım haftaya belli olur doktor kontrolünde
Oluyor. Benim annem ikiz kardeşlerimi ki biri 1700 biri 1500 falan doğurmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Normal doğurmuş. O biraz doktora bağlı açıkçası. Ben de erken doğum için yattığımda eğer durduramasalardı normal planlanıyordu. Kilo ile ilgisi yok yaniKuzu 37 38 de doğsa yinede normal doğum olurmu
Benim 12. haftada fark edildi. Coraspin başlattı doktor, kan sulandırıcı hap. Direnç devam eder dedi doktor, yürüyüş, sola yatma vs önerdi. Bebeğin gelişimi haftası ile uyumlu. Perinatoloğunuz kim? Betül hanım mı?Direnç var canim damarda. Her gün yarım saat yürüyorum aslında sağlık ocağına gidip iğne vuruluyorum çünkü kan sulandirici o esnada yürümüş oluyorum. Sizin duzeldimi peki direnç? Bebeğin gelişimi nasıl?
Yaa çok teşekkür ederim çok sağolAhh canım nasıl sevindim anlatamam rabbim tamamına erdirsin hiç kötü düşünmehayırlı olsun gözün aydın
Sağol canım teşekkür ederimHayirli uğurlu olsun inşallah
Saglikla ilerlesin
Amin çok teşekkür ederimkahvelihatunn
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde ilerlemesini nasip etsin .Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı en kolayından nasip etsin
Sağol canım çok teşekkür ederimayyyyyyyy nasıl sevindim kuzuummmm çok sevindim hayırlı uğurlu olsun özlemişim be test görmeyi ben de bu şekildeyken öğrenmiştim yaa sağlıklı sıhhatli olsun sağlıkla kavuşun inşallah hemen doktoruna git sürecini paylaş yavrucum insallahh tüm acıları unutturacak sana bebisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?