2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yok canim orkun çetin uni.de. benim karın ve bacak çevresi geriden geliyor işte. Bu direnc te beni korkutuyor kan akımı durursa bebeği kaybederiz dediler o yüzden her günüm acaba bugün bebeğime bisey plur mu korkusuyla geçiyor devlete hiç gitmedim ben orda insana çok kaba davranıyorlar.

Sorunca buraya da yazar misin canim merak ettim.

Merhaba doktor biliyor görüyor değil mi orda 14,15 çıktığını. Eğer biliyor ise o zaten takip eder. Benimde 13 /8cikiyor hastanede korkudan artıyor. Son ayda tansiyon artmasi normal dedi doktorum. Yani ilk 3 ay düşermis, son ay yükselir sonra normale dönermiş doğumdan sonra. Bana da ilaç vermedi. Bizim için günde 3 kez olctugunde 14ve üzeri çıkarsa o zaman protein kaçağı kontrolü yaparız diyor. Siz korkmayın tuzu kesin tuzda yapıyor çünkü. Birde sürekli ölcmeyin öyle yapınca da çıkıyor

Tavsiye edebileceğiniz müslin örtü markası var mı hanımlar?
Tek kat olanlar mı, 4 kat battaniye olanlar mı? Tek katlarda english home ve biorganik aldım ama en son dün bu markayı aldım müslin almaya doyamıyorum çünkü iki markadan da daha yumuşak çok hoşuma gitti. Çok güzel desenleri var

Ben de devlet hastanesine hiç gitmedim ama hem şehire hem Ertan beye gidiyordum. Betül hanım şehir hastanesinde, ona hiç muayene olmadım ama unvanını yeni almıştı, eğer oysa doktorun başka bir uzmandan da görüş alın diyecektim. Bana da ilk direnç teşhisi konulunca senin gibi paniktim. Ancak içini ferah tut, doktorlar hep en kötü senaryoyu söylüyor. Zaten güzel besleniyorsun, bebeğin sağlığı için morelini yüksek tutup her şeyin iyi olacağına inan, hareketlerini takip et. Şükür tehlikeli haftaları geride bıraktık. Kötü düşüncelerle kendini de bebeği de üzme.

Ne kadar müslin gerekir ben de kestiremiyorum. Muslin diye bir kumaş olduğunu 3 ay öncesine kadar bilmiyordum bile Kundak vs için tek kat bakınıyorum şu anda. Bunlara da bakınayım.

İşe yaramadiktan sonra yükte olmasınlar ya. Benimde annem gelse ben ona bakmak zorunda kalacam. Ben iyileştikten sonra gel dedim. eşim sağolsun o bana bakar

Bende çok seviyorum Kutay ismini oğlumuz olsa düşünüyorduk

Benimde ikinci hamileliğimde böbrek büyümesi vardı ve ilerlemişti üroloji uzmanı biran önce doğurmaya bak dedi. Egzersiz, merdiven çıkıp inmek herşey yaptım doğurmak için. Kadın doğuma sordum doğurmak için napabilirim dedim ilişkiye gir dedi. Bir hamilelik boyunca yasak olan ilişki eşime gel diyorum adam şok neyse ilişkiye girdikten sonra sabah nişan geldi ve ben hurmaya abandım sancılarım başladı akşama kadar evde çektim dayanılmaz olunca yürüyerek nerdeyse sancidam koşarak hastahaneye gittim 3saatte doğurdum

Hiç meyve tüketmiyor musun?

Sevgili anneler ben hastane çantası için çoklu bir takım almadım beşli hastane çıkışı ve penye battaniye versem hemşireye yeterli olur mu ? İç zıbın alt üst eldiven başlık şeklinde vereceğim takım. Eksik olur mu acaba ?

Uzun kollu içlikler var onlardan da ekleyebilirsin benimkilerde o kadar. Bir de ben şey sorucam, nette felan hastane çantasını bavul tercih ediyor herkes, sizlerde öyle mi yapacaksınız yoksa normal el çantası mı?

Uzun kollu içlikler var onlardan da ekleyebilirsin benimkilerde o kadar. Bir de ben şey sorucam, nette felan hastane çantasını bavul tercih ediyor herkes, sizlerde öyle mi yapacaksınız yoksa normal el çantası mı?
Vereceğim takımda bir adet uzun kollu içine giydirilecek zıbın var ama yine de ekleyeyim mi ? Ben orta bavula yerleştirdim bugün her şeyi ancak sığdı diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…