- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.818
- 83
- 39
Yok icmiyorum 2 haftadir ihmal ettim multivitaminimi.Sanirim hemen baslamam lazimCanım 3 lt su içmeye ve magnezyumunu aksatma. Tek içiyorsan doktoruna danışarak ikiye çıkar sabah akşam.
Yok canim orkun çetin uni.de. benim karın ve bacak çevresi geriden geliyor işte. Bu direnc te beni korkutuyor kan akımı durursa bebeği kaybederiz dediler o yüzden her günüm acaba bugün bebeğime bisey plur mu korkusuyla geçiyorBenim 12. haftada fark edildi. Coraspin başlattı doktor, kan sulandırıcı hap. Direnç devam eder dedi doktor, yürüyüş, sola yatma vs önerdi. Bebeğin gelişimi haftası ile uyumlu. Perinatoloğunuz kim? Betül hanım mı?
Sorunca buraya da yazar misin canim merak ettim.Bendede var canım onlar gün içinde 3 veya 4 kez oluyor dediğin gibi bazen bebek te hareket ediyor içerden böyle kuvettli ittiyor sonra kasılıyor geriniyor karnım falan ..ve ben evden çok çıkmıyorum o kadar yakın yerlere gidiyorum birde annem yakınımda teyzemler sık sık onlar geliyor çok iş yok üzerimde ona rağmen oluyor yani..bakalım doktora sorucam 29 unda randevu
Merhaba doktor biliyor görüyor değil mi orda 14,15 çıktığını. Eğer biliyor ise o zaten takip eder. Benimde 13 /8cikiyor hastanede korkudan artıyor. Son ayda tansiyon artmasi normal dedi doktorum. Yani ilk 3 ay düşermis, son ay yükselir sonra normale dönermiş doğumdan sonra. Bana da ilaç vermedi. Bizim için günde 3 kez olctugunde 14ve üzeri çıkarsa o zaman protein kaçağı kontrolü yaparız diyor. Siz korkmayın tuzu kesin tuzda yapıyor çünkü. Birde sürekli ölcmeyin öyle yapınca da çıkıyorKizlar tansiyonu nasıl kontrol altına alabilirim? Evde 13/8 çıkıyor genelde ama doktora falan gideyim 14 hatta 15 e yükseldiği oluyor. Bu ara evde de artıyor mesela biraz gelişim sıkıntısı olduğu için stres yapıyorum sanırım nası düzene sokabilirim bu tansiyonu? Doktordan ilac mi talep etsem tansiyon için? Ilac dışında önerisi olan var mı?
Tek kat olanlar mı, 4 kat battaniye olanlar mı? Tek katlarda english home ve biorganik aldım ama en son dün bu markayı aldım müslin almaya doyamıyorum çünküTavsiye edebileceğiniz müslin örtü markası var mı hanımlar?
Evet çok baktık biz de aylarca ama çevre de etkiledi bizi bence de güzel anlamlı Türkçe bir isimKutay hakkında hiç olumsuz bir yorum duymadım.. İnternette analizide çok hoş..
Ben de devlet hastanesine hiç gitmedim ama hem şehire hem Ertan beye gidiyordum. Betül hanım şehir hastanesinde, ona hiç muayene olmadım ama unvanını yeni almıştı, eğer oysa doktorun başka bir uzmandan da görüş alın diyecektim. Bana da ilk direnç teşhisi konulunca senin gibi paniktim. Ancak içini ferah tut, doktorlar hep en kötü senaryoyu söylüyor. Zaten güzel besleniyorsun, bebeğin sağlığı için morelini yüksek tutup her şeyin iyi olacağına inan, hareketlerini takip et. Şükür tehlikeli haftaları geride bıraktık. Kötü düşüncelerle kendini de bebeği de üzme.Yok canim orkun çetin uni.de. benim karın ve bacak çevresi geriden geliyor işte. Bu direnc te beni korkutuyor kan akımı durursa bebeği kaybederiz dediler o yüzden her günüm acaba bugün bebeğime bisey plur mu korkusuyla geçiyordevlete hiç gitmedim ben orda insana çok kaba davranıyorlar.
Ne kadar müslin gerekir ben de kestiremiyorum. Muslin diye bir kumaş olduğunu 3 ay öncesine kadar bilmiyordum bileTek kat olanlar mı, 4 kat battaniye olanlar mı? Tek katlarda english home ve biorganik aldım ama en son dün bu markayı aldım müslin almaya doyamıyorum çünküiki markadan da daha yumuşak çok hoşuma gitti. Çok güzel desenleri var
Casadora Baby Maps Pamuk Müslin Örtü Seti - Fiyatı, Yorumları
Casadora Baby Maps Pamuk Müslin Örtü Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İnşallah canım inşallahİnşallah 1 ay daha durur bebişin 36 dan sonra sıkıntı yok zaten
Canım zaten sağlıklı sıhhatli olsunlar da hiç önemli değilCanım geçmiş olsun ..durabildigi kadar durur ins .erkende gelse sağlıkla gelsin stres yapma kendim içinde öyle düşünüyorum ..yeterki sağlıklı olsunlar
İşe yaramadiktan sonra yükte olmasınlar ya. Benimde annem gelse ben ona bakmak zorunda kalacam. Ben iyileştikten sonra gel dedim. eşim sağolsun o bana bakarYa şaka yapıyorum tabi kikendilerini hazırlamışlar zaten. Normalde hep onlarlayim. Bütün yazı kayinvalidemle geçirdim. Öyle iğneleme, karışma olmaz da pek işe yaramiyorlar işte yaşayıp göreceğiz
Bende çok seviyorum Kutay ismini oğlumuz olsa düşünüyordukBenim eşim cinsiyet belli değildi daha Kutay da Kutay diye tutturdu nerdeyse ben ee alışacaktım biraz nötrdüm anlamı flan güzel ama sonra kime söylesek olumsuz yorumlar oldu falan bi soğuduk gibi aslnda kimseye söylemeyip koyduktan sonra söylemek daha mantıklı
Benimde ikinci hamileliğimde böbrek büyümesi vardı ve ilerlemişti üroloji uzmanı biran önce doğurmaya bak dedi. Egzersiz, merdiven çıkıp inmek herşey yaptım doğurmak için. Kadın doğuma sordum doğurmak için napabilirim dedim ilişkiye gir dedi. Bir hamilelik boyunca yasak olan ilişki eşime gel diyorum adam şokİlk oğlumda bana da söylemişti doktor. Sonlara doğru cinsel ilişki kasları gevşetip sıklaştırdığı için normal doğuma hazırlarmış. O yüzden normal doğum yapmak isteyenlere öneriliyor. Bir de masaj ve pelvik masajı da öneriliyor. Bence işe de yarıyor. Yani benim doğumumda tamam zorlandığım anlar tabii ki oldu ama oldukça kısa sürdü ilk doğumların ortalama süresi 12 saat diye biliyorum. Benim İlk doğum ve oğlumun kilosunun fazla olmasına rağmen 6 saat sürmüştü
Tabi kiSorunca buraya da yazar misin canim merak ettim.
Evet bende ismin karaktere yansımasına inananlardanım.. O yüzden en güzel duygularımla Kutay 'a ok diyorumEvet çok baktık biz de aylarca ama çevre de etkiledi bizi bence de güzel anlamlı Türkçe bir isim
Hiç meyve tüketmiyor musun?Sabah kaşar yumurta ceviz süt tüketiyorum
Öğlen et yiyorum 300 gr direk ızgara da et
Akşam balik yiyorum
Gece de süt içiyorum cicibebe yiyorum mesela bir günüm böyle geçiyor ama bebek çok kilo almıyor iste ona moralim bozuluyor.
Uzun kollu içlikler var onlardan da ekleyebilirsinSevgili anneler ben hastane çantası için çoklu bir takım almadım beşli hastane çıkışı ve penye battaniye versem hemşireye yeterli olur mu ? İç zıbın alt üst eldiven başlık şeklinde vereceğim takım. Eksik olur mu acaba ?
Topiği yeni takibe başladım. Siz doğum yaptınız mıÇok teşekkürler canım ,damla olanı yarın alayım inş faydası olur ❣
Vereceğim takımda bir adet uzun kollu içine giydirilecek zıbın var ama yine de ekleyeyim mi ? Ben orta bavula yerleştirdim bugün her şeyi ancak sığdı diyebilirimUzun kollu içlikler var onlardan da ekleyebilirsinbenimkilerde o kadar. Bir de ben şey sorucam, nette felan hastane çantasını bavul tercih ediyor herkes, sizlerde öyle mi yapacaksınız yoksa normal el çantası mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?