- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
GalibaSeninki magnezyum eksikliğine bağlı kramp olabilir
Yiyorum canim her gün 1 muz yiyorum akşamları da bazen incir bazen şeftali tüketiyorum.Hiç meyve tüketmiyor musun?
Yeterli gibi, benim de ilk bebeğim, tecrübeli anneler paylaşsın bizimleVereceğim takımda bir adet uzun kollu içine giydirilecek zıbın var ama yine de ekleyeyim mi ? Ben orta bavula yerleştirdim bugün her şeyi ancak sığdı diyebilirim
Benim doktorum da 38. Haftadan sonra ilişki araladığını sıklaştırmalısınız dedi. 37 de çatı muayenesi yaparız normal doğuma uygunsan eğer 38. Haftadan sonra ilişkiye girmelisin dedi sebebi de Rahim de açılmaya sebep oluyormuş ve doğumu kolaylaştırılmışİlişkiye girememekle normal doğumun ilgisi var mı ya. Valla biz de altıncı ayda bıraktık çünkü işkenceye dönüyordu. Sürekli kramp giriyordu kasıklarıma. Eşim ben korkuyorum bebeğe bir şey olacak dediGerci benimki sezeryan olacak da şaşırdım doktorun yorumuna.
Sağlıcakla tamamlayınTeşekkür ederim canım iki normal doğumum olduğu için tecrübem var diye rahattım biraz. Ama gerçek sancı olmasada bu kadar sancı hoş değil can sıkıcı. Haftamızı tamamlasaydik hayırlısıyla. İçimdeki prensesi çok merak ediyorum
Aslında beslenmen çok güzel, her şeyden tüketiyorsun, ben o kadar dikkat edemiyorum hiç balık yemedim mesela, yumurta çok nadir. Sanırım beslenme dısında etkenlerde var.Yiyorum canim her gün 1 muz yiyorum akşamları da bazen incir bazen şeftali tüketiyorum.
Aslında benim de aklıma bundan vardı ama uygun fiyatlısını bulamadım, siz nerden aldınız aceba?Eki Görüntüle 3134611
Ben bunu aldım hastane için birde küçük çanta vardı bebek taşıma çantasının ona da kendi gecelik terlik gibi eşyalarımı koyacağım
İste damarda direnc olması sıkıntı suan bebege kan akımı yavaşlıyor öyle oldu muAslında beslenmen çok güzel, her şeyden tüketiyorsun, ben o kadar dikkat edemiyorum hiç balık yemedim mesela, yumurta çok nadir. Sanırım beslenme dısında etkenlerde var.
Trendyoldan aldım ben aldığımda fiyatı çok uygundu . 175 TL'ye aldım ve kargo bedavaydı . İçi baya geniş kullanışlı duruyorAslında benim de aklıma bundan vardı ama uygun fiyatlısını bulamadım, siz nerden aldınız aceba?
Ben de öyle düşünüyorum da canım gel gör ki onlar öyle düşünmüyor. geçen gün kayınvalidem oğluma diyor ki annen bebeği emzirecek bana verecek ben bakacağım o da işini yapacak. Dedim sen de bana sütçü muamelesi yapıyorsun. Ay yok öyle değil falan dedi ama sinir oldum. Yani benden iş bekleme ben sadece bebeğe bakarım demek istiyor. Oysa ben istiyorum ki kendimi toparlayana kadar ev işiyle oğlumla ilgilensin. Ben de bebeğimle ilgileneyim. Bakmak dediği de sallayacak sürekli. Oglumdan antremanliyim. Sallanan hiçbir şeyi eve sokmayacagim. Annem desen her gün oram ağrıyor buram ağriyor modunda. Dediğin gibi kendilerine baktiracaklar.İşe yaramadiktan sonra yükte olmasınlar ya. Benimde annem gelse ben ona bakmak zorunda kalacam. Ben iyileştikten sonra gel dedim. eşim sağolsun o bana bakar
Anladım canım, inşallah düzelir toparlar kendiniİste damarda direnc olması sıkıntı suan bebege kan akımı yavaşlıyor öyle oldu mudolayısıyla da büyümüyor nereye kadar böyle devam edicek bilmiyorum. Her doktora gidişimde ayrı stres oluyorum
Benim oğlumun adida cankutay ve çok severek koydum iyikide koymuşum gayet güzel hâlâ çok beğeniyorumBenim eşim cinsiyet belli değildi daha Kutay da Kutay diye tutturdu nerdeyse ben ee alışacaktım biraz nötrdüm anlamı flan güzel ama sonra kime söylesek olumsuz yorumlar oldu falan bi soğuduk gibi aslnda kimseye söylemeyip koyduktan sonra söylemek daha mantıklı
Çok sevindim, güle güle kullanAldım canım valla omronu, ölçmeye başladım bence gayet güzel memnun kaldım ben
Ayyy ayyyy ayyy ne güzel haber bu böyle harika bayıldım süper. Dularım seninle canım, Allah sağlıklı, uzun ömürlü, aklı başında, hayırlı evlat hatta evlatlar nasip etsin devamı da gelsin inşallah. Ne güzel harika bir haber maşallahKızlar müjdemle geldim erkenden test yaptım hemde kaset test erken gebelik falan değilama nasıl ağladım ilk gördüğümde sonucu anlatamam size umarım bu sefer kötü şeyler yaşamam Teyzeleri bebişim size el sallıyor @OKYANUS302 @Ruyaperisi P pembeumutyildizi @Papatyamelo calikusu_ist
Hiç sorma 2 gün öncede ben yıkadım astım, çok zorlandım. Bide ütüsü yerleştirmesi var daha. Minik minik uğraşması çok güzel amaSanırım bunlarla uğraşmak için geç kaldık kızlarbelim koptu yorgunluktan geberiyorum
kolayliklar diliyorum canimSanırım bunlarla uğraşmak için geç kaldık kızlarbelim koptu yorgunluktan geberiyorum
Yaa çok teşekkür ederimÇok sevindim, güle güle kullantüm sonuçların normal çıksın inşallah
Ayyy ayyyy ayyy ne güzel haber bu böyle harika bayıldım süper. Dularım seninle canım, Allah sağlıklı, uzun ömürlü, aklı başında, hayırlı evlat hatta evlatlar nasip etsin devamı da gelsin inşallah. Ne güzel harika bir haber maşallah
Aaa masallah bebis resmen koşarak geliyo. Hayirlisiyla bu sefer hicbiseycik olmayacak insallah. Hepimiz kucagimiza alalim insallah bebislerimizi.sancı olduğunu nasıl anlıyoruz ben hala bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?