2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Vereceğim takımda bir adet uzun kollu içine giydirilecek zıbın var ama yine de ekleyeyim mi ? Ben orta bavula yerleştirdim bugün her şeyi ancak sığdı diyebilirim
Yeterli gibi, benim de ilk bebeğim, tecrübeli anneler paylaşsın bizimle bende bavul hazırlılayım o zaman.

Benim doktorum da 38. Haftadan sonra ilişki araladığını sıklaştırmalısınız dedi. 37 de çatı muayenesi yaparız normal doğuma uygunsan eğer 38. Haftadan sonra ilişkiye girmelisin dedi sebebi de Rahim de açılmaya sebep oluyormuş ve doğumu kolaylaştırılmış

Ben bunu aldım hastane için birde küçük çanta vardı bebek taşıma çantasının ona da kendi gecelik terlik gibi eşyalarımı koyacağım

Sağlıcakla tamamlayın

Yiyorum canim her gün 1 muz yiyorum akşamları da bazen incir bazen şeftali tüketiyorum.
Aslında beslenmen çok güzel, her şeyden tüketiyorsun, ben o kadar dikkat edemiyorum hiç balık yemedim mesela, yumurta çok nadir. Sanırım beslenme dısında etkenlerde var.

Aslında beslenmen çok güzel, her şeyden tüketiyorsun, ben o kadar dikkat edemiyorum hiç balık yemedim mesela, yumurta çok nadir. Sanırım beslenme dısında etkenlerde var.
İste damarda direnc olması sıkıntı suan bebege kan akımı yavaşlıyor öyle oldu mu dolayısıyla da büyümüyor nereye kadar böyle devam edicek bilmiyorum. Her doktora gidişimde ayrı stres oluyorum

Aslında benim de aklıma bundan vardı ama uygun fiyatlısını bulamadım, siz nerden aldınız aceba?
Trendyoldan aldım ben aldığımda fiyatı çok uygundu . 175 TL'ye aldım ve kargo bedavaydı . İçi baya geniş kullanışlı duruyor

İşe yaramadiktan sonra yükte olmasınlar ya. Benimde annem gelse ben ona bakmak zorunda kalacam. Ben iyileştikten sonra gel dedim. eşim sağolsun o bana bakar
Ben de öyle düşünüyorum da canım gel gör ki onlar öyle düşünmüyor. geçen gün kayınvalidem oğluma diyor ki annen bebeği emzirecek bana verecek ben bakacağım o da işini yapacak. Dedim sen de bana sütçü muamelesi yapıyorsun. Ay yok öyle değil falan dedi ama sinir oldum. Yani benden iş bekleme ben sadece bebeğe bakarım demek istiyor. Oysa ben istiyorum ki kendimi toparlayana kadar ev işiyle oğlumla ilgilensin. Ben de bebeğimle ilgileneyim. Bakmak dediği de sallayacak sürekli. Oglumdan antremanliyim. Sallanan hiçbir şeyi eve sokmayacagim. Annem desen her gün oram ağrıyor buram ağriyor modunda. Dediğin gibi kendilerine baktiracaklar. Gelsinler sevsinler gitsinler.

Benim oğlumun adida cankutay ve çok severek koydum iyikide koymuşum gayet güzel hâlâ çok beğeniyorum

Kızlar bugün 32+0 izin raporu için gitmiştik. Bizim oğlan daha dönmemiş. Suyu sınırdaydı, şuan çok güzel dedi doktor. 1594gr çıktı kilomuz, normal aralıkta dedi. İlk kez nstye girdik, sabahki nstde biraz sancı çıktı ama ben hiçbir şey hissetmiyorum Garanti olsun diye akşam yine gel bakılsın dedi. Çok şükür akşam herhangi bir sancı falan yoktu.
Bu arada merak edenler vardı medicalpark kontrol günü olan nstden ücret almıyor, onun haricinde ücretliymiş. Yalnız fiyatlar güncelleniyormuş şu sıra o yüzden diğer zamanlar ne kadar ücrt talep ediyorlar öğrenemedim.

Aldım canım valla omronu, ölçmeye başladım bence gayet güzel memnun kaldım ben
Çok sevindim, güle güle kullan tüm sonuçların normal çıksın inşallah

Ayyy ayyyy ayyy ne güzel haber bu böyle harika bayıldım süper. Dularım seninle canım, Allah sağlıklı, uzun ömürlü, aklı başında, hayırlı evlat hatta evlatlar nasip etsin devamı da gelsin inşallah. Ne güzel harika bir haber maşallah

Yaa çok teşekkür ederim duygulandırdın beni önce sağlıkla ilerlesin de ben başka bişey istemiyorum yakmasın içimi önceki gibi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…