Hah işte o benim anneemmBen de öyle düşünüyorum da canım gel gör ki onlar öyle düşünmüyor. geçen gün kayınvalidem oğluma diyor ki annen bebeği emzirecek bana verecek ben bakacağım o da işini yapacak. Dedim sen de bana sütçü muamelesi yapıyorsun. Ay yok öyle değil falan dedi ama sinir oldum. Yani benden iş bekleme ben sadece bebeğe bakarım demek istiyor. Oysa ben istiyorum ki kendimi toparlayana kadar ev işiyle oğlumla ilgilensin. Ben de bebeğimle ilgileneyim. Bakmak dediği de sallayacak sürekli. Oglumdan antremanliyim. Sallanan hiçbir şeyi eve sokmayacagim. Annem desen her gün oram ağrıyor buram ağriyor modunda. Dediğin gibi kendilerine baktiracaklar.Gelsinler sevsinler gitsinler.
Bende yıkayıp kuruttum tam 4makina şimdi onlar bana bakiyo ben onlaraSanırım bunlarla uğraşmak için geç kaldık kızlarbelim koptu yorgunluktan geberiyorum
Bence de yerleştirmek daha zevklididHiç sorma 2 gün öncede ben yıkadım astım, çok zorlandım. Bide ütüsü yerleştirmesi var daha. Minik minik uğraşması çok güzel ama
Valla helal olsunkolayliklar diliyorum canim
Ben baya erken yapmistim , iyiki de yapmisim , simdi hayatta ugrasamazdim. Kesin annemi beklerdim
Allah yardımcıın olsınBende yıkayıp kuruttum tam 4makina şimdi onlar bana bakiyo ben onlara
Hayırlı sabahlar canım uykular haram oldu bu saatten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacakGünaydın kızlar
İnan kıvranıyorum tabi 3 e kadar uyuyamadım 3 le 6 arası içim geçmiş yine ayaktayım gece ishalle ugrastım 5 gündür geçmeyen ishalim var niye bilmiyorum lavaboya yetişemiyorum o derece kendimle ugrasıyorum gecenin 2 si patates haslayıp yedimHayırlı sabahlar canım uykular haram oldu bu saatten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
Bozma moralini .Sabah kaşar yumurta ceviz süt tüketiyorum
Öğlen et yiyorum 300 gr direk ızgara da et
Akşam balik yiyorum
Gece de süt içiyorum cicibebe yiyorum mesela bir günüm böyle geçiyor ama bebek çok kilo almıyor iste ona moralim bozuluyor.
Çok teşekkür ederim kuzum o zaman ben bu değiştirdiğim prof devam edim perinatolog en son gittiğimde ultrason kağıdı bile vermedicanim 34 sonrada normal dogum oluyor ama 37. haftalarda fln daha buyuk ihtimal normal olmasi.
suni sanci veriyorlar , bir gun onceden de rahim agzi acilsin diye bir ilac suruyorlarmis.
İnce belli dedi benim bel İnce oğlan da İnce bel hayal edemiyorum birde basenSen elinden geleni yap. Kasma fazla ama. Bazen senin elinde olmuyor. Oğlumda gayet normal beslendim tam bir tospaga gibiydi. Doktorum hep şekerden şüphelendi. Bunda da normal besleniyorum haftasıyla uyumlu. Abisi gibi tostos değil bu. Yani her bebek farklı oluyor. Yıpratma kendini. İyi olacak her şey inşallah. Hem sen de zayifim diyorsun. Sana benzemistirBüyük oğlum iriydi aynı babası. Bu normal diye seviniyorum bana çekmiştir belki diye
Çok teşekkür ederim tatlım içimi rahatlattinOluyor. Benim annem ikiz kardeşlerimi ki biri 1700 biri 1500 falan doğurmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Normal doğurmuş. O biraz doktora bağlı açıkçası. Ben de erken doğum için yattığımda eğer durduramasalardı normal planlanıyordu. Kilo ile ilgisi yok yani
Benim ondan olmadı Beypazarı madensuyuyla hergün bir muz yememe bağlıyorum. Tek yani olumsuz olarak gebelikte bunu yaşamadımGaliba
İlk zamanlar benden tavsiye tabi sen ve doktorun daha iyi bilir ama d vitaminine bakmamışlarsa kalsiyumla birlikte özel laboratuvarda baktır.Omega3 başla.Yaa çok teşekkür ederim çok sağol
Sağol canım teşekkür ederim
Amin çok teşekkür ederim
Sağol canım çok teşekkür ederimkan vercektim ama sabah 10 dan önce alıyolarmış geç kaldım pazartesiye kaldı doktorumlada konuştum coraspin başlattı tedbir amacıyla kan değerin 1000 üzerindeyken gel dedi napayım bilemedim
Kasım annesiydim ,malesef erken doğum yaptım.31 haftalık doğdu yavrum şuan küvözde.Topiği yeni takibe başladım. Siz doğum yaptınız mı
Hayırlısıyla çıkacakKasım annesiydim ,malesef erken doğum yaptım.31 haftalık doğdu yavrum şuan küvözde.
Ya son 1ay artık uyunmuyo hastada olmasan vücut ağrıları uyutmamaya yetiyo. Hasta olunca hiç çekilmez kuru beslen inşaAllah düzelir kabızlıkta zor ishalde zor. Muz patates ve pirinç lapası iyi geliyoİnan kıvranıyorum tabi 3 e kadar uyuyamadım 3 le 6 arası içim geçmiş yine ayaktayım gece ishalle ugrastım 5 gündür geçmeyen ishalim var niye bilmiyorum lavaboya yetişemiyorum o derece kendimle ugrasıyorum gecenin 2 si patates haslayıp yedim
Ya evet maden suyu hiç içmiyorum. Doktorun verdiği magnezyum ilacını da içmiyorum. Sonra bu garip ağrı ne diyorumBenim ondan olmadı Beypazarı madensuyuyla hergün bir muz yememe bağlıyorum. Tek yani olumsuz olarak gebelikte bunu yaşamadım
Gözünüz aydın diyelim o zaman. Sağlıklı bi şekilde evinize gelsin bebeğinizKasım annesiydim ,malesef erken doğum yaptım.31 haftalık doğdu yavrum şuan küvözde.
Amin amin aminYaa çok teşekkür ederimduygulandırdın beni önce sağlıkla ilerlesin de ben başka bişey istemiyorum yakmasın içimi önceki gibi inşallah
EveetttttBence de yerleştirmek daha zevklidid
Günaydın, minik tekmeler sağolsun erkenden günümüz aydın olduGünaydın kızlar
Çok geçmşş olsun canım uzun sürmüş, umarım çabucak geçerİnan kıvranıyorum tabi 3 e kadar uyuyamadım 3 le 6 arası içim geçmiş yine ayaktayım gece ishalle ugrastım 5 gündür geçmeyen ishalim var niye bilmiyorum lavaboya yetişemiyorum o derece kendimle ugrasıyorum gecenin 2 si patates haslayıp yedim
benim dun ultrosonum vardi, doktor aradi az once . bana hala diyor ki “ bebek sinirda buyumesi “ icimden dedim ya bir gidin arkadasÇok teşekkür ederim kuzum o zaman ben bu değiştirdiğim prof devam edim perinatolog en son gittiğimde ultrason kağıdı bile vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?