2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hah işte o benim anneemm hayır yani onlar olmasa yemek yapmak zorunda kalmazsin mesela. Ben iş yapacaksam bebeği uyutur yaparım zaten. İlk zamanlar bebekler uyur genelde. Biz rahatsız oluyoruz bizim bakıma ihtiyacımız oluyo ne iş yapması yaa benim kayınvalidem yok yaşasaydı eminim banada çok iyi bakardı ama nasip artık. Eşimde çok iyi bakar eminim ama onun yaptığı işle ne kadar rahat ederim bilemem

Hayırlı sabahlar canım uykular haram oldu bu saatten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
İnan kıvranıyorum tabi 3 e kadar uyuyamadım 3 le 6 arası içim geçmiş yine ayaktayım gece ishalle ugrastım 5 gündür geçmeyen ishalim var niye bilmiyorum lavaboya yetişemiyorum o derece kendimle ugrasıyorum gecenin 2 si patates haslayıp yedim

Bozma moralini .
Hayırlısıyla sağlıklı doğacaklar.
Benimde haftada 1 takip önerdi ama kendi doktorum ne derse ona göre hareket edeceğim

canim 34 sonrada normal dogum oluyor ama 37. haftalarda fln daha buyuk ihtimal normal olmasi.

suni sanci veriyorlar , bir gun onceden de rahim agzi acilsin diye bir ilac suruyorlarmis.
Çok teşekkür ederim kuzum o zaman ben bu değiştirdiğim prof devam edim perinatolog en son gittiğimde ultrason kağıdı bile vermedi

İnce belli dedi benim bel İnce oğlan da İnce bel hayal edemiyorum birde basen

Çok teşekkür ederim tatlım içimi rahatlattin

İlk zamanlar benden tavsiye tabi sen ve doktorun daha iyi bilir ama d vitaminine bakmamışlarsa kalsiyumla birlikte özel laboratuvarda baktır.Omega3 başla.

Ya son 1ay artık uyunmuyo hastada olmasan vücut ağrıları uyutmamaya yetiyo. Hasta olunca hiç çekilmez kuru beslen inşaAllah düzelir kabızlıkta zor ishalde zor. Muz patates ve pirinç lapası iyi geliyo

Benim ondan olmadı Beypazarı madensuyuyla hergün bir muz yememe bağlıyorum. Tek yani olumsuz olarak gebelikte bunu yaşamadım
Ya evet maden suyu hiç içmiyorum. Doktorun verdiği magnezyum ilacını da içmiyorum. Sonra bu garip ağrı ne diyorum
Kasım annesiydim ,malesef erken doğum yaptım.31 haftalık doğdu yavrum şuan küvözde.
Gözünüz aydın diyelim o zaman. Sağlıklı bi şekilde evinize gelsin bebeğiniz

Yaa çok teşekkür ederim duygulandırdın beni önce sağlıkla ilerlesin de ben başka bişey istemiyorum yakmasın içimi önceki gibi inşallah
Amin amin amin
Bence de yerleştirmek daha zevklidid
Eveettttt

Günaydın kızlar
Günaydın, minik tekmeler sağolsun erkenden günümüz aydın oldu

Çok geçmşş olsun canım uzun sürmüş, umarım çabucak geçer

Çok teşekkür ederim kuzum o zaman ben bu değiştirdiğim prof devam edim perinatolog en son gittiğimde ultrason kağıdı bile vermedi
benim dun ultrosonum vardi, doktor aradi az once . bana hala diyor ki “ bebek sinirda buyumesi “ icimden dedim ya bir gidin arkadas
kizim olmus 1800 kg , perinatolog buyumesin de sorun yok demis , koskoca prof . ama bu jinekologlar hala insani panikletme derdinde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…