• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben de öyle düşünüyorum da canım gel gör ki onlar öyle düşünmüyor. geçen gün kayınvalidem oğluma diyor ki annen bebeği emzirecek bana verecek ben bakacağım o da işini yapacak. Dedim sen de bana sütçü muamelesi yapıyorsun. Ay yok öyle değil falan dedi ama sinir oldum. Yani benden iş bekleme ben sadece bebeğe bakarım demek istiyor. Oysa ben istiyorum ki kendimi toparlayana kadar ev işiyle oğlumla ilgilensin. Ben de bebeğimle ilgileneyim. Bakmak dediği de sallayacak sürekli. Oglumdan antremanliyim. Sallanan hiçbir şeyi eve sokmayacagim. Annem desen her gün oram ağrıyor buram ağriyor modunda. Dediğin gibi kendilerine baktiracaklar.😬😬 Gelsinler sevsinler gitsinler.
Hah işte o benim anneemm🤭 hayır yani onlar olmasa yemek yapmak zorunda kalmazsin mesela. Ben iş yapacaksam bebeği uyutur yaparım zaten. İlk zamanlar bebekler uyur genelde. Biz rahatsız oluyoruz bizim bakıma ihtiyacımız oluyo ne iş yapması yaa😏 benim kayınvalidem yok yaşasaydı eminim banada çok iyi bakardı ama nasip artık. Eşimde çok iyi bakar eminim ama onun yaptığı işle ne kadar rahat ederim bilemem😅

Hayırlı sabahlar canım uykular haram oldu bu saatten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak 🥴😅
İnan kıvranıyorum tabi 3 e kadar uyuyamadım 3 le 6 arası içim geçmiş yine ayaktayım gece ishalle ugrastım 5 gündür geçmeyen ishalim var niye bilmiyorum lavaboya yetişemiyorum o derece kendimle ugrasıyorum gecenin 2 si patates haslayıp yedim

Sabah kaşar yumurta ceviz süt tüketiyorum
Öğlen et yiyorum 300 gr direk ızgara da et
Akşam balik yiyorum
Gece de süt içiyorum cicibebe yiyorum mesela bir günüm böyle geçiyor ama bebek çok kilo almıyor iste ona moralim bozuluyor.
Bozma moralini .
Hayırlısıyla sağlıklı doğacaklar.
Benimde haftada 1 takip önerdi ama kendi doktorum ne derse ona göre hareket edeceğim

canim 34 sonrada normal dogum oluyor ama 37. haftalarda fln daha buyuk ihtimal normal olmasi.

suni sanci veriyorlar , bir gun onceden de rahim agzi acilsin diye bir ilac suruyorlarmis.
Çok teşekkür ederim kuzum o zaman ben bu değiştirdiğim prof devam edim perinatolog en son gittiğimde ultrason kağıdı bile vermedi :(

Sen elinden geleni yap. Kasma fazla ama. Bazen senin elinde olmuyor. Oğlumda gayet normal beslendim tam bir tospaga gibiydi. Doktorum hep şekerden şüphelendi. Bunda da normal besleniyorum haftasıyla uyumlu. Abisi gibi tostos değil bu. Yani her bebek farklı oluyor. Yıpratma kendini. İyi olacak her şey inşallah. Hem sen de zayifim diyorsun. Sana benzemistir🥰 Büyük oğlum iriydi aynı babası.🥴Bu normal diye seviniyorum bana çekmiştir belki diye🤣🤣🤣
İnce belli dedi benim bel İnce oğlan da İnce bel hayal edemiyorum birde basen🤣🤣🤣🤣

Oluyor. Benim annem ikiz kardeşlerimi ki biri 1700 biri 1500 falan doğurmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Normal doğurmuş. O biraz doktora bağlı açıkçası. Ben de erken doğum için yattığımda eğer durduramasalardı normal planlanıyordu. Kilo ile ilgisi yok yani
Çok teşekkür ederim tatlım içimi rahatlattin😍🥰

Yaa çok teşekkür ederim çok sağol 😍😍😍😍

Sağol canım teşekkür ederim 😍😍😍

Amin çok teşekkür ederim 😍😍😍

Sağol canım çok teşekkür ederim 😍😍 kan vercektim ama sabah 10 dan önce alıyolarmış geç kaldım 😂 pazartesiye kaldı doktorumlada konuştum coraspin başlattı tedbir amacıyla kan değerin 1000 üzerindeyken gel dedi 😂 napayım bilemedim
İlk zamanlar benden tavsiye tabi sen ve doktorun daha iyi bilir ama d vitaminine bakmamışlarsa kalsiyumla birlikte özel laboratuvarda baktır.Omega3 başla. 😍🥰

İnan kıvranıyorum tabi 3 e kadar uyuyamadım 3 le 6 arası içim geçmiş yine ayaktayım gece ishalle ugrastım 5 gündür geçmeyen ishalim var niye bilmiyorum lavaboya yetişemiyorum o derece kendimle ugrasıyorum gecenin 2 si patates haslayıp yedim
Ya son 1ay artık uyunmuyo hastada olmasan vücut ağrıları uyutmamaya yetiyo. Hasta olunca hiç çekilmez kuru beslen inşaAllah düzelir kabızlıkta zor ishalde zor. Muz patates ve pirinç lapası iyi geliyo

Benim ondan olmadı Beypazarı madensuyuyla hergün bir muz yememe bağlıyorum. Tek yani olumsuz olarak gebelikte bunu yaşamadım 🤣
Ya evet maden suyu hiç içmiyorum. Doktorun verdiği magnezyum ilacını da içmiyorum. Sonra bu garip ağrı ne diyorum 😂
Kasım annesiydim ,malesef erken doğum yaptım.31 haftalık doğdu yavrum şuan küvözde.
Gözünüz aydın diyelim o zaman. Sağlıklı bi şekilde evinize gelsin bebeğiniz 🙏🙏

Yaa çok teşekkür ederim 😍😍 duygulandırdın beni😍 önce sağlıkla ilerlesin de ben başka bişey istemiyorum yakmasın içimi önceki gibi inşallah 🙏🏻
Amin amin amin 🥰
Bence de yerleştirmek daha zevklidid 🤭🙊
Eveettttt

Günaydın kızlar 🥰
Günaydın, minik tekmeler sağolsun erkenden günümüz aydın oldu 😅😍

Çok geçmşş olsun canım uzun sürmüş, umarım çabucak geçer

Çok teşekkür ederim kuzum o zaman ben bu değiştirdiğim prof devam edim perinatolog en son gittiğimde ultrason kağıdı bile vermedi :KK43:
benim dun ultrosonum vardi, doktor aradi az once . bana hala diyor ki “ bebek sinirda buyumesi “ icimden dedim ya bir gidin arkadas😂
kizim olmus 1800 kg , perinatolog buyumesin de sorun yok demis , koskoca prof . ama bu jinekologlar hala insani panikletme derdinde .

Back
X