- 6 Nisan 2021
- 830
- 1.131
- 63
Aman Allah korusun babaanne gibi hissediyorum zatenElbet birgün geçecekhatıra kalmasında

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman Allah korusun babaanne gibi hissediyorum zatenElbet birgün geçecekhatıra kalmasında
benim anlamadigim sey , bunu diyen insanlarin bir cogu ( benim cevremdekiler ) kucukken koyde yasamis. Keci , kuzu , koyun ne varsa otlatmaya goturen, sutunu sagan . hayvan bir ot yiyip zehirlenip , vefat edince uzulen insanlar.
simdi 60 li yaslarindalar , koye gittimi evet ogunlerin zorlukladindan bahsediyorlar ama cocukken o hayvanlar olmanij mutlulugunuda hep anlatiyorlar.
Selam kızlar, geriden okuyarak geliyorum mesajlarıİşte onlar hayvan dışarda beslenir evde olmaz kafası ile yetişmiş insanlar.. Sanki eve gelince ne olacak. Yok kıl, yok kist yapacak bir sürü hurafe ile kendilerini kandırıyorlar. Benim eşimin eniştesi kadın doğum doktoru, plasenta previa konusunda kendisine danışmıştık o bir de doktor olacak "evden kediyi gönderin mikrop bulaşır" demiştibir de bu insanlar doktorluk yapacaklar, insanlara şifa olacaklar.. Hayatımda daha saçma az şey duymuştum gerçekten. Okumuş da olsa kafa aynı oluyor değiştirmek imkansız
Ekim anneleri Eylül'de doğurdu biz Ekim'de dogurcaz bu gidişle.vakti zamanında sağlıkla sihhatle dünyaya gelsinler inşallahMayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim annelerine falan şöyle bi baktım da 2 3 4 hafta önce doğuranlar hiç de az değilaksine gününde doğuranlar az beni bi heycan sardı
![]()
Amin. Ama Ben galiba anne olmaya hazır değilimEkim anneleri Eylül'de doğurdu biz Ekim'de dogurcaz bu gidişle.vakti zamanında sağlıkla sihhatle dünyaya gelsinler inşallah![]()
Okadar hizli büyüyecek kiAmin. Ama Ben galiba anne olmaya hazır değilimbunu fark etmek için birazcık geç kalmış olabilirim
yahu minicik nasıl tutcam her tarsfı çok narin olur onun.
Nar ekşili cok iyi geliyor direk kesiyor canim varsaİnan kıvranıyorum tabi 3 e kadar uyuyamadım 3 le 6 arası içim geçmiş yine ayaktayım gece ishalle ugrastım 5 gündür geçmeyen ishalim var niye bilmiyorum lavaboya yetişemiyorum o derece kendimle ugrasıyorum gecenin 2 si patates haslayıp yedim
Bak son anda böyle bir korku yükleniyor annesinin eline ağlayınca susmasi için tutusturamayacagimiz bir çocuk sonuçtaAmin. Ama Ben galiba anne olmaya hazır değilimbunu fark etmek için birazcık geç kalmış olabilirim
Yemez miyim 2 muz yedim gecenin bi yarısı 2 patates yedim sinir sistemlerim bozuldu işin garibi gece oluyo ne oluyorsaYa son 1ay artık uyunmuyo hastada olmasan vücut ağrıları uyutmamaya yetiyo. Hasta olunca hiç çekilmez kuru beslen inşaAllah düzelir kabızlıkta zor ishalde zor. Muz patates ve pirinç lapası iyi geliyo
Günaydın canımGünaydın kızlar bir uyuyama vakası da ben varım gaz sancısı gibi sancılarım var![]()
İnsallah canım valla usandımAmin amin amin
Eveettttt
Günaydın, minik tekmeler sağolsun erkenden günümüz aydın oldu
Çok geçmşş olsun canım uzun sürmüş, umarım çabucak geçer
GünaydınGunaydin kizlar![]()
Nar eksisi deneyim canım gece oldu mu bısey oluyo anlamıyorum gece tuvalete yetişemiyorumNar ekşili cok iyi geliyor direk kesiyor canim varsa
1 kasik iki kasik ye bol su
Aaa masallah bebis resmen koşarak geliyo. Hayirlisiyla bu sefer hicbiseycik olmayacak insallah. Hepimiz kucagimiza alalim insallah bebislerimizi.
Bu hamilelikten sonra Bana 1 yeter isteyeceğimi sanmıyorumOkadar hizli büyüyecek ki
Bir daha minik olsa diyeceksin
Hatta öyle ki büyüyünce evde bebek kokusu isteyeceksin![]()
Heh bide o var tutuşturabileceğimiz kimse olmıcak aksine bize tutuşturac aklarBak son anda böyle bir korku yükleniyor annesinin eline ağlayınca susmasi için tutusturamayacagimiz bir çocuk sonuçta7/24 bir arada olma fikri de garip çocuk evine gitmiyor çünkü evi sensin
Ben evlenirken de bu tip bir korku yaşamıştım antremanliyim
Herkes gördüğün anda herşey bambaşka olacak diyor göreceğiz
Tabiatın düzeninde 9 ay onları karnimizda taşıyarak dünyamıza alıştırmakta bu korkular sebebiyle sanırım
umarım hepimiz.harika anneler oluruz
![]()
Düzenlemen gerekiyor halsizlik yaparYemez miyim 2 muz yedim gecenin bi yarısı 2 patates yedim sinir sistemlerim bozuldu işin garibi gece oluyo ne oluyorsa
Günaydın canımüşüttün mü acaba
İnsallah canım valla usandım
Günaydın
Nar eksisi deneyim canım gece oldu mu bısey oluyo anlamıyorum gece tuvalete yetişemiyorum![]()
Oglumla hastaneden ciktik eve geldik. Oraya kdr hicbisey yok. Hastanede ebeler hemsireler doktorlar hic yalniz birakmadi cunku. Eve geldik bi bosluk... Allahim nasil yapcam simdi nasil bakarim ben diye bi sure odanin ortasinda kaldigimi hatirliyorum bos bosAmin. Ama Ben galiba anne olmaya hazır değilimbunu fark etmek için birazcık geç kalmış olabilirim
Evet bende ilkinde boyle düşünerek 10 seneden sonra 2. Surpriz olarak geldiBu hamilelikten sonra Bana 1 yeter isteyeceğimi sanmıyorum
Heh bide o var tutuşturabileceğimiz kimse olmıcak aksine bize tutuşturac aklaryaramazlık yaptığında evine gitse de kurtulsam diyemicem
![]()
Bugun de gecmez yine gece aynı sey olursa artık watsap dan yazıcam bısey desin kullanmaya gider hemen alırım yogurt yiyim probiyotik daha dün mayalamadımDüzenlemen gerekiyor halsizlik yapar
Beslenmene dikkat et olmazsa doktorun yazsin bir defalık ilac veriyorlar rahatlatıyor bayagi
Ben oturur ağlarım orası kesinOglumla hastaneden ciktik eve geldik. Oraya kdr hicbisey yok. Hastanede ebeler hemsireler doktorlar hic yalniz birakmadi cunku. Eve geldik bi bosluk... Allahim nasil yapcam simdi nasil bakarim ben diye bi sure odanin ortasinda kaldigimi hatirliyorum bos bosama sonra kucagina aliyosun seviyosun ya bi daha hic demiyosun o boncuk gozler sana baktikca. Hatta sonrasi 2 3 saat ananeye birakip anne baba saati yapalim dediginde kendini ozlerken bulacaksin
Benim de kaybım oldu da bunda yaşadığım stresle 10 yıl yaşlandım resmen. Allah olmayana ve isteyene versin ben çekiliyorum 1 taneyleEvet bende ilkinde boyle düşünerek 10 seneden sonra 2. Surpriz olarak geldidaha ikincinin ameliyatindan cikarken de ben 3. Yu yapabilir miyim acaba diye düşünmeye başlamıştım
aralarında fark olduğundan dolayı 3. Cok isteyerek ve ilk defa bilerek yaptik 3 aylik dustu bu 4 mu sayılıyor bilmiyorum ama bir kere o istek geldi mi gitmiyor
Tabi herkes te boyle olacak diye birsey de yok![]()
Allah olanlara saglik versin insallahBen oturur ağlarım orası kesinbenim yanımda kimse de olmıxak sadece eşim ve ben. O benden daha korkak
Benim de kaybım oldu da bunda yaşadığım stresle 10 yıl yaşlandım resmen. Allah olmayana ve isteyene versin ben çekiliyorum 1 taneyle![]()
Kız daha ne olacakbenim dun ultrosonum vardi, doktor aradi az once . bana hala diyor ki “ bebek sinirda buyumesi “ icimden dedim ya bir gidin arkadas
kizim olmus 1800 kg , perinatolog buyumesin de sorun yok demis , koskoca prof . ama bu jinekologlar hala insani panikletme derdinde .
Ben de normalde çok çocuk düşkünü biri değilim hatta hep derim ben çocuk sevmiyorum diyeBu hamilelikten sonra Bana 1 yeter isteyeceğimi sanmıyorum
Heh bide o var tutuşturabileceğimiz kimse olmıcak aksine bize tutuşturac aklaryaramazlık yaptığında evine gitse de kurtulsam diyemicem
![]()