2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
serum degilde normal gunluk bir hap vermisti hekim. prenatal vitaminim icinde de var demir.

Ay ben de altıntepedeyim bostancı lunaparka çok yakınım göztepede gökmen iyigün vardı, hamile kalmadan önce rutin kontrol için gitmiştim ve aşırı suratsız ve ilgisizdi muayene sonrasına tanıya saçma sapan bir şey yazmıştı benimle alakalı olmayan bir durumu yazmış bu sebeple sigortam da ödemeyi karşılamadı. Düzelttirmeye çalıştık falan yapmadı. Hemşireleri de çok ilgisizdi hiç memnun kalmamıştım. Maltepede Mehmet Akif sargın'a gidiyorum ben. Genel olarak memnunum kendisinden

Canım bu arada sorun sadece kadın doğumcu da mıydı yoksa hastanede mi? Ben genelde gidiyorum farklı bölümler için oraya henüz bir sorun yaşamadım
Bence bölümde de sorun vardı, çünkü bölümde bulunan hemşireler, görevliler çok ilgisiz ve baştan savar gibi konuşıyorlardı. Doktorun hatası yüzünden sigorta ödememi karşılamamıştı ve anca şikayetvara yazınca çözüme kavuşturmuşlardı.

Dediğim gibi kimseyi takma. Bu benim çocuğum ben böyle istiyorum karışmayın de çık işin içinden. Güvenli bağlanmadılar da ne olduya gelince ergenlikte çocuklarının attığı tripleri, onlara yalan söylemelerini, sır saklamalarını, iki muhabbet etmek istemediklerini vs hatırlar. Çünkü eminim öyledir. Sen kimseyi dinleme hatta de ben bu çocuğun taşıyıcı değil sahici annesiyim diye. Bu günler geri gelmeyecek ileride sırf baskılar yüzünden yaşayamadıklarını düşünüp üzülme. Sevmeye gelin sadece ben bakarım çocuğuma kendime güvenip de yaptım de

He yanlış anlamışım ben sorry. Ya bence o senin isteğine bağlı, belki kendisi destek olacak kişilere uzun süre ihtiyaç duymuştur ama ille sen de duyacaksın diye bir şey yok ki. Kimisi mesela bebek çok küçük diye ağzında aft çıkınca alamıyor, ben korkarım parmağımı sokamam diyor. Kimi de hiç rahatsızlık duymadan yapıyor mesela. Bu öyle bir şey bence kişiden kişiye değişir. Sen ne düşünüyorsun, ne istiyorsun peki?
Düşerse süre gidicem kesin
Git git bize de haber ver durumundan.
Yaaaa o benim de gitmek istediğim doktordu, şu an yıkıldım Suratsız olduğunu okuyup önemsememiştim ama yanlş bilgiler eklemesi beni mahvetti
Mehmet Akif Sargını araştırim o zaman ben de
Ben de lunaparkın yanındaki yolun tepesinde oturuyorum. Camdan altıntepe görünüyor işte full. Muhtemelen cama çıksam beni görürsün ahahahah

Aslında bu durum şöyle kimi insanlar var ki hani rahatlarından ödün veremiyorlar ya da kendilerine güvenmiyorlar ya da çevresindekilere çok güveniyorlar öyle insanlar bebeğin başkalarına bakmasına ses etmez hatta bunu isterler. Kimileri de var ki kendi bildiği gibi yapıp, her zorluğa göğüs gerip, kendi kucağından başkasına bile gitmesin isterler. İşte sen hangisin. Ben açıkçası kendi bildiğim gibi büyütme yanlısıyım evde sürekli birileri olsun ve ben bebeği emzirmeden emzirmeye alayım diyen biri değilim. Bence kayınvaliden oldukça mantıklı yaklaşmış. Hem sana başlarda tepene binmeden yardım edelim sonrasında da yalnız kalın demişler. Eğer benim annem gibi sadece ben talep edince bebekle ilgilenirlerse daha çok evle vs ilgilenirlerse daha iyi ama tabii senin dinamiğin önemli burada sen nasıl olmasını istiyorsun. Yalnız yapamayacağını düşünürsen sürekli kalsınlar ama diğer türlü onların dediği mantıklı

Sizlerde de eski haftqlara nazaran bebek hareketleri azaldi mi ? Yani tamam bebis iyi Allah in izniyle hareketi oluyo hickiriyo vs ama eskiden daha hareketliydi.Buyuduler yer daraldi veya uyuma refleksleri artti ondan mi acaba ?
doktora en son gittiğimde hareketleri yerleri daraldığı için azalacağını söylemişti her saat hareket ediyor mu ona dikkat et demişti :)

Çok sağ ol canım inşallah çok güzel bi doğum hikayen olur ,sağlıkla kavuşursun yavrularına inşallah sorunsuz ben de senin için dua edeceğim bütün yavrulara şifa versin Allah

Ben süreçte esimle birlikte bebeğimle ilgilenmek istiyorum bol bol. Tabi kısa bir süre evi derleyip toparlamak yemek yapmak vs için desteğe ihtiyacımız olacak. Öyle 40 imiz çıkana kadar durmalarinin da bir manası yok öyle keyifçi bir insan da değilim muhtemelen komşum öyle biri

Valla hem suratsız hem de ters bi adamdı hem de yanlış tanı yazınca düzelttirmek istedik içeri bile almadı ben de aşağıda kuğunun yakınındayım aşağıdan sana el sallıyorum

Cok uzgunum. Hastanede karsilastigim cocugun cinsiyetini doktorun yanlis bildigini iddia eden yasli teyzeden tutunda, tanidiklara kadar. Inanin herkes boyle, gecen gittigim endokrologun sekreteri bile sacma sapan bir yorumda bulundu. Cok zor tuttum kendimi, bu ne samimiyet dememek icin.
Sinirlari zorlar herkes, paniginizi belli etmemeye calisin ve kendinizi aciklama yerine, doktora soracagim o ne derse o deyip kestirip atin. Youtube'da bile bir suru pediatrist var, onlarin videolarini inceleyin. Cok konusurlarsa, doktordan daha mi iyi biliyorsun, dersiniz.
Esinize de kibar bir sekilde, doktor mu dinleyecegiz sirf daha evvel dogum yapti diye baska kadinlarimi deyin. Inanin cocugu kiymetli oldugundan sesini cikarmaz. Burada ince nokta, sakin ve keskin konusmaniz. Durdugunuz yer ve sinirlariniz belli olsun.

Kızlar şu an bebeğim için yapabildiğim tek şey süt sağıp yollamak ama pompayla sağamadım mamajoo almıştım ama sanırım göğüs tipime uymadı sizin kullanıp memnun kaldığınız var mı yeni bir tane daha alacağım neye dikkat edeyim panikten süt tamamen gidecek diye de korkuyorum şimdilik elle sağıyoruz ama nerdeyse 3 gündür hiç uyumadım ,yürüyüş süt sağma derken 2 saat doluyor

Hepsinden Covid testi isteseniz? Esinizde, kiz bu kadar bir basina evi temizledi, dogum yapmis hali ile size bakamaz gelen yemek yapip temizlik yapacak diye bastirsa kendilerine gelirler diye dusunuyorum.
Ben kayinvalidem yurtdisindan gelecegi hemen gelme lutfen ben cok yorgun olurum dedim ayrica havalimaninda olacaksin Covid testi yaptir dedim. Kadin hemen kabul etti, ama Allah var sagolsun, o kadar yol gelip masraf yapip sadece 3 gece kalacak. O da dogumdan 20 gun sonra.

İnşallah sorunsuz atlatırız şu süreci. Sadece stres yüzünden bu dönemde sıkıntı yaşayıp pişman olmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…