Sağlıcakla kucağına al inşallah canımSelam kizlar bu mesaji size inanin zar zor yaziyorum. Sabahtan beri dusmeyen tansiyonumdan sonra acile geldik yatis verdiler sezeryana alinacagim. Hepiniz hakkinizi helal edin
Yaa çok güzel her şey yolunda olsunda bebiş iri olmasınKızlar bugün bizim de görüş günümüzdü. 35+1 olduk bugün kilosu 2447 gr. Geçen haftaya göre 300 gram almışdoktor gayet iyi dedi. Zaten ben de minyonum 40 haftalık olsa bile iri bebek olmaz dedi previa için mr ı sordum. İlk gebeliğim diye ve plasentanın yerleşimine göre gerek yok dedi. Spinal mi olması lazım genel mi dedim. Spinal istiyorsan öyle yaparız dedi. Anestezi doktoru ile de görüşcez o uygun görürse spinal olur dedi. Ameliyat kaç saat sürer dedim hiç belli olmaz dedi yarım saat de sürebilir 1 ya da 1.5 saat de sürebilir dedi.
Şimdilik haberler bu kadar
Anestezi ile ameliyattan bir gün önce görüşecekmişim. O zaman tetkikler yapılacakmış. Belki senin de öyle olur canımYaa çok güzel her şey yolunda olsunda bebiş iri olmasın
Bende bunu düşünüp duruyorum benim kağıtlarımı hazırladı ama anestezi ile görüşmedim hiç
İnşallah sağ salim kavuşacaksınız canım Dualarım seninleSelam kizlar bu mesaji size inanin zar zor yaziyorum. Sabahtan beri dusmeyen tansiyonumdan sonra acile geldik yatis verdiler sezeryana alinacagim. Hepiniz hakkinizi helal edin
Gözün aydın canım Allah bir daha ayırmasın siziAblaları biz çıktık ,taburcuyuz evimize gidiyos Rabbime şükürler olsun
Olmaz allah'ın izniyle içini ferah tutYorgunluktanda olabilir
Ama ben bayagi doguracakmis gibi hissediyorum ya agri da var baski da var gidip gidip geliyor olmaz degil mi simdiden daha 35. Hafta
Allah analı babalı büyütsün canım. İlk doğumun muydu ve niye ilerlemedi? Şeyden soruyorum eğer perşembeye kadar gelmezse beni de suni için yatıracaklarda endişeliyim biraz o yüzden ilki kendi sancımdı çünkü ve suni konusunda deneyimim yokBana 20 saat suni sancı verdiler. 3 cmden başka açılma olmadı kuzum strese girdi sezaryana aldılar. Spinal oldum. Bebişin solunum sıkıntısı olmuş bir kaç saat küvozde kalacak dediler
Bilmiyorum ki bana direk ayın W de acilden grip yap dedi ama epidural olacak ondan mı acaba bilemiyorum daAnestezi ile ameliyattan bir gün önce görüşecekmişim. O zaman tetkikler yapılacakmış. Belki senin de öyle olur canım
Bana 20 saat suni sancı verdiler. 3 cmden başka açılma olmadı kuzum strese girdi sezaryana aldılar. Spinal oldum. Bebişin solunum sıkıntısı olmuş bir kaç saat küvozde kalacak dediler
Ablaları biz çıktık ,taburcuyuz evimize gidiyos Rabbime şükürler olsun
Merhaba benimde 9 haftalık bugun ogrendim plasenta previa oldugunu, doktor rahim buyudukce duzelebilir dedi ama ya duzelmezse diye korkuyorum bende gecen hafta kırmızı mens kanaması seklinde gitmistim ara ara lekelenmeler de olmustu 2 gundur kesildi. KorkuyorumCanım hiç kanaman da olmayabilir bak burda kaç kişide plasenta previa var çoğumuzda hiç kanama olmadı daha. Stres yapma, hem haftan da daha küçük yukarı çıkma ihtimali çok yüksek. Sen kendini yorma ayaklarını sık sık yükseğe uzatıp yat. Yürüyüş yapma bu süreçte. İnşallah yukarı çıkar bebek büyüdükçe
Evet ilk bebişim. İlerleme konusunda bence benim bebeğimle alakalı bir durum çünkü hareketleri az olduğu için yatırdı. Son saatlerde kasıldı kaldı zaten iyice hareketsizdi falan.Allah analı babalı büyütsün canım. İlk doğumun muydu ve niye ilerlemedi? Şeyden soruyorum eğer perşembeye kadar gelmezse beni de suni için yatıracaklarda endişeliyim biraz o yüzden ilki kendi sancımdı çünkü ve suni konusunda deneyimim yok
Senin gönlünden geçen hangisi tatlım genelmi belden uyuşmalımıKızlar bugün bizim de görüş günümüzdü. 35+1 olduk bugün kilosu 2447 gr. Geçen haftaya göre 300 gram almışdoktor gayet iyi dedi. Zaten ben de minyonum 40 haftalık olsa bile iri bebek olmaz dedi previa için mr ı sordum. İlk gebeliğim diye ve plasentanın yerleşimine göre gerek yok dedi. Spinal mi olması lazım genel mi dedim. Spinal istiyorsan öyle yaparız dedi. Anestezi doktoru ile de görüşcez o uygun görürse spinal olur dedi. Ameliyat kaç saat sürer dedim hiç belli olmaz dedi yarım saat de sürebilir 1 ya da 1.5 saat de sürebilir dedi.
Şimdilik haberler bu kadar
Plasenta previa demek için çoook erken bir hafta bence. Daha 9 haftalık hamilelikte direkt böyle teşhis konulması saçma geldi. Merak etmeyin haftanız ilerledikçe düzelir durumunuzMerhaba benimde 9 haftalık bugun ogrendim plasenta previa oldugunu, doktor rahim buyudukce duzelebilir dedi ama ya duzelmezse diye korkuyorum bende gecen hafta kırmızı mens kanaması seklinde gitmistim ara ara lekelenmeler de olmustu 2 gundur kesildi. Korkuyorum
Belden istiyorum canım ben. Genel anestezide ayrılma sıkıntısı, bebeğe zararlı olma ihtimali vs yüzünden spinal istiyorum ben canım.Senin gönlünden geçen hangisi tatlım genelmi belden uyuşmalımı
Bilmem gosterdi hatta usgde nerelerde oldugunu vs. Ben ikna oldum sahsen ama tabi bilemiyorum isine karismak istemem doktorun özel muayenehanesine gittim bide. Kanama alanlarim azalmis sebebide previa dedi erken teshis koyduguna gore belkide zamanla düzelecektir bilemiyorum ama buradaki bazi yorumlar gercekten cok korkutuyor beniPlasenta previa demek için çoook erken bir hafta bence. Daha 9 haftalık hamilelikte direkt böyle teşhis konulması saçma geldi. Merak etmeyin haftanız ilerledikçe düzelir durumunuz
Bende sanırım öyle olacak sonradan agrisada napalim onuda çekeriz analık huni takmak demekmiş vay beBelden istiyorum canım ben. Genel anestezide ayrılma sıkıntısı, bebeğe zararlı olma ihtimali vs yüzünden spinal istiyorum ben canım.
9haftada teşhis konmaz canım.benim iki cocugumdada vardı. 17 haftayı bekledik plasenta oluşumu için 28haftada kesin tanı konuyorMerhaba benimde 9 haftalık bugun ogrendim plasenta previa oldugunu, doktor rahim buyudukce duzelebilir dedi ama ya duzelmezse diye korkuyorum bende gecen hafta kırmızı mens kanaması seklinde gitmistim ara ara lekelenmeler de olmustu 2 gundur kesildi. Korkuyorum
AğrımayadabilirBende sanırım öyle olacak sonradan agrisada napalim onuda çekeriz analık huni takmak demekmiş vay be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?