2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yaa çok güzel her şey yolunda olsunda bebiş iri olmasın
Bende bunu düşünüp duruyorum benim kağıtlarımı hazırladı ama anestezi ile görüşmedim hiç

Yaa çok güzel her şey yolunda olsunda bebiş iri olmasın
Bende bunu düşünüp duruyorum benim kağıtlarımı hazırladı ama anestezi ile görüşmedim hiç
Anestezi ile ameliyattan bir gün önce görüşecekmişim. O zaman tetkikler yapılacakmış. Belki senin de öyle olur canım

Bana 20 saat suni sancı verdiler. 3 cmden başka açılma olmadı kuzum strese girdi sezaryana aldılar. Spinal oldum. Bebişin solunum sıkıntısı olmuş bir kaç saat küvozde kalacak dediler
Allah analı babalı büyütsün canım. İlk doğumun muydu ve niye ilerlemedi? Şeyden soruyorum eğer perşembeye kadar gelmezse beni de suni için yatıracaklarda endişeliyim biraz o yüzden ilki kendi sancımdı çünkü ve suni konusunda deneyimim yok

Merhaba benimde 9 haftalık bugun ogrendim plasenta previa oldugunu, doktor rahim buyudukce duzelebilir dedi ama ya duzelmezse diye korkuyorum bende gecen hafta kırmızı mens kanaması seklinde gitmistim ara ara lekelenmeler de olmustu 2 gundur kesildi. Korkuyorum

Evet ilk bebişim. İlerleme konusunda bence benim bebeğimle alakalı bir durum çünkü hareketleri az olduğu için yatırdı. Son saatlerde kasıldı kaldı zaten iyice hareketsizdi falan.

Senin gönlünden geçen hangisi tatlım genelmi belden uyuşmalımı

Plasenta previa demek için çoook erken bir hafta bence. Daha 9 haftalık hamilelikte direkt böyle teşhis konulması saçma geldi. Merak etmeyin haftanız ilerledikçe düzelir durumunuz

Plasenta previa demek için çoook erken bir hafta bence. Daha 9 haftalık hamilelikte direkt böyle teşhis konulması saçma geldi. Merak etmeyin haftanız ilerledikçe düzelir durumunuz
Bilmem gosterdi hatta usgde nerelerde oldugunu vs. Ben ikna oldum sahsen ama tabi bilemiyorum isine karismak istemem doktorun özel muayenehanesine gittim bide. Kanama alanlarim azalmis sebebide previa dedi erken teshis koyduguna gore belkide zamanla düzelecektir bilemiyorum ama buradaki bazi yorumlar gercekten cok korkutuyor beni

Belden istiyorum canım ben. Genel anestezide ayrılma sıkıntısı, bebeğe zararlı olma ihtimali vs yüzünden spinal istiyorum ben canım.
Bende sanırım öyle olacak sonradan agrisada napalim onuda çekeriz analık huni takmak demekmiş vay be

9haftada teşhis konmaz canım.benim iki cocugumdada vardı. 17 haftayı bekledik plasenta oluşumu için 28haftada kesin tanı konuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…