Plasenta rahim ağzını kapatmış olabilir ama bu teşhis bu haftada konulmaz. Hatta 28.haftadan önce kesin plasenta previadır denmez. Bebek büyüdükçe plasenta da yukarı çıkıyor normalde. Sen bunları düşünüp önündeki ayları kendine zehir etme hiç. Kanaman hala varsa dikkatli ol yeter. Zaten zamanla kanaman da biter plasentan da düzelir merak etmeBilmem gosterdi hatta usgde nerelerde oldugunu vs. Ben ikna oldum sahsen ama tabi bilemiyorum isine karismak istemem doktorun özel muayenehanesine gittim bide. Kanama alanlarim azalmis sebebide previa dedi erken teshis koyduguna gore belkide zamanla düzelecektir bilemiyorum ama buradaki bazi yorumlar gercekten cok korkutuyor beni
Ben de korkuyorum ondan anestezi alınca benim de çenem açılıyorEğer genel anestezili sezeryan olursa narkozluyken saçmalamaktan bir tek ben mi korkuyorum
Naaıl olcak ya kimse gelmesin istiyorum sırf o yüzdenBen de korkuyorum ondan anestezi alınca benim de çenem açılıyor
Anladım canım. Umarım bebişinin solunumu hemen düzelir ve yanına gelir. Geçmiş olsun sana daEvet ilk bebişim. İlerleme konusunda bence benim bebeğimle alakalı bir durum çünkü hareketleri az olduğu için yatırdı. Son saatlerde kasıldı kaldı zaten iyice hareketsizdi falan.
Kuzum testler yaptırdığını falan hatırlıyorum ama plasenta birleşmesi kese birleşmesi falan yazmışsınız. Bunları okuduğumu hiç hatırlamadım. Ne oluyormuş yani öyle nasıl plasenta birleşebiliyormuş kiAynen öyle zaten babalarına benziyolar onca derdi çileyi çek sonuç buDoğum anında hoca söyledi zaten düşündüğümüz gibi plesentalar birleşmiş diye. Plesenta incelemeye gönderildi canım sonuçlar geldiğinde bunla ilgili makale yazmayı düşünüyolar iznimizle
Sorma sorma kuzumPera kuşum için arayıp süt istediler bugün gönderdiklerimiz bitti herhalde miktarı artmıştır diye düşündük. Yarın bilgi günü öğlen bilgi verecekler inşallah daha da iyidir minik prensesim
Ay gözün aydın diyelim. İnş sağlıkla gelsin. Tüm yazılanları okuyamadım son durum nedir??Kızlar az önce doğum nişanı olarak adlandıran o sümüksü akıntı geldi
Sağlıkla gelsin bebişinHanımlar 37+2 doktordan çıktım şimdi.sezeryan tarihim belli oldu 37+6 25 Ekim salı günü geliyor yigit im.3500 Gr olmuş daha fazla beklemeyelim dedi doktor.hafif ağrılarında var neyse artık geri sayım bendede başladı.
Benim 2. Tüp bebek tedavim için yumurta toplama işlemimde anestezi uzmanı beni katre hanım diyerek uyandırdı hatırlıyorum, katre hanım iyi misiniz falan dedi. Ve ben konuşmaya çalıştığımda türkçe konuşamadığımı farkettimEğer genel anestezili sezeryan olursa narkozluyken saçmalamaktan bir tek ben mi korkuyorum
Eğer genel anestezili sezeryan olursa narkozluyken saçmalamaktan bir tek ben mi korkuyorum
Hayırlı olsun Kısmet olursa aynı gün doğuruyoruzHanımlar 37+2 doktordan çıktım şimdi.sezeryan tarihim belli oldu 37+6 25 Ekim salı günü geliyor yigit im.3500 Gr olmuş daha fazla beklemeyelim dedi doktor.hafif ağrılarında var neyse artık geri sayım bendede başladı.
Nen de aynı şeyi düşünüyorum içimdeki sesi susturamıyorum ne yapayım
Facia çıkar yuvalar yıkılır genele girersem beni ayılana kadar salmamaları lazımEğer genel anestezili sezeryan olursa narkozluyken saçmalamaktan bir tek ben mi korkuyorum
Kizlar biz ciktik sukur ameliuattan bebegimde iyi bende iyi olmaya calisiyroum. Allahim beni kurtardigi gibi sizi de kurtarsin
Elhamdulillah yeni emzirme denemesi yaptik annemlerle. Alt tarafim hala uyusuk oldugu icin mecbur destekle birileri tutuyo ben meme veriyorumGözün Aydın canım, nasılsın? Bebişin nasıl? Çok geçmiş olsun
Hayırlısıyla inşAllah kuzumAğrımayadabilirkaç tane spinal sezaryen olan tanıdım kimse de bel ağrısı olmadı belki bizde de olmaz ben ayılıp ayaklanmak istiyorum hemen
Ben ayılamamaktan korkuyorumEğer genel anestezili sezeryan olursa narkozluyken saçmalamaktan bir tek ben mi korkuyorum
İş o sevgileri sayıkladıktan sonrasıBen ayılamamaktan korkuyorumyoksa hunharca sevgilerimi sayıklayarak ayılabilirim hakkım
Ben ayılamamaktan korkuyorumyoksa hunharca sevgilerimi sayıklayarak ayılabilirim hakkım
İş o sevgileri sayıkladıktan sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?