2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Plasenta rahim ağzını kapatmış olabilir ama bu teşhis bu haftada konulmaz. Hatta 28.haftadan önce kesin plasenta previadır denmez. Bebek büyüdükçe plasenta da yukarı çıkıyor normalde. Sen bunları düşünüp önündeki ayları kendine zehir etme hiç. Kanaman hala varsa dikkatli ol yeter. Zaten zamanla kanaman da biter plasentan da düzelir merak etme

Evet ilk bebişim. İlerleme konusunda bence benim bebeğimle alakalı bir durum çünkü hareketleri az olduğu için yatırdı. Son saatlerde kasıldı kaldı zaten iyice hareketsizdi falan.
Anladım canım. Umarım bebişinin solunumu hemen düzelir ve yanına gelir. Geçmiş olsun sana da

Kızlar selamm nasılsınız?

Kuzum testler yaptırdığını falan hatırlıyorum ama plasenta birleşmesi kese birleşmesi falan yazmışsınız. Bunları okuduğumu hiç hatırlamadım. Ne oluyormuş yani öyle nasıl plasenta birleşebiliyormuş ki
Kızlar az önce doğum nişanı olarak adlandıran o sümüksü akıntı geldi
Ay gözün aydın diyelim. İnş sağlıkla gelsin. Tüm yazılanları okuyamadım son durum nedir??
Sağlıkla gelsin bebişin

Eğer genel anestezili sezeryan olursa narkozluyken saçmalamaktan bir tek ben mi korkuyorum
Benim 2. Tüp bebek tedavim için yumurta toplama işlemimde anestezi uzmanı beni katre hanım diyerek uyandırdı hatırlıyorum, katre hanım iyi misiniz falan dedi. Ve ben konuşmaya çalıştığımda türkçe konuşamadığımı farkettim biraz uğraştım yok ağzımı oynatamıyorum türkçe ahahah sonra ingilizce "sizi anlıyorum ama şu an türkçe konuşamıyorum ama iyiyim" demiştim sonra da aslında çok iyi bir psikolojiyle operasyona girmeme rağmen tam ayılttıklarında uzun süre hüngür hüngür ağlamıştım en değişik ayılmam bu oldu sanırım başa ne geleceği belli olmaz canım anestezide

Hayırlı olsun Kısmet olursa aynı gün doğuruyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…