Saol canım son durumum evde uzanıyorum oturur vaziyette olduğum ve yürüdüğüm zaman sağ kasıgımda agrı oluyor arada bir karnım sertleşiyor galiba yalancı sancılar yine onların dışında gayet iyiyim beklemedeyiz inşallah ayın 1 ne kaşar dayanır kızımKızlar selamm nasılsınız?
Kuzum testler yaptırdığını falan hatırlıyorum ama plasenta birleşmesi kese birleşmesi falan yazmışsınız. Bunları okuduğumu hiç hatırlamadım. Ne oluyormuş yani öyle nasıl plasenta birleşebiliyormuş ki
Ay gözün aydın diyelim. İnş sağlıkla gelsin. Tüm yazılanları okuyamadım son durum nedir??
Sağlıkla gelsin bebişin
Ben o yüzden spinal istiyorum en azından çeneme hakim olabilirimNaaıl olcak ya kimse gelmesin istiyorum sırf o yüzden
Maşallah, inşallah güzelce emer kuzucukElhamdulillah yeni emzirme denemesi yaptik annemlerle. Alt tarafim hala uyusuk oldugu icin mecbur destekle birileri tutuyo ben meme veriyorum
Çok iyi yaBenim 2. Tüp bebek tedavim için yumurta toplama işlemimde anestezi uzmanı beni katre hanım diyerek uyandırdı hatırlıyorum, katre hanım iyi misiniz falan dedi. Ve ben konuşmaya çalıştığımda türkçe konuşamadığımı farkettimbiraz uğraştım yok ağzımı oynatamıyorum türkçe ahahah sonra ingilizce "sizi anlıyorum ama şu an türkçe konuşamıyorum ama iyiyim" demiştim sonra da aslında çok iyi bir psikolojiyle operasyona girmeme rağmen tam ayılttıklarında uzun süre hüngür hüngür ağlamıştım en değişik ayılmam bu oldu sanırım başa ne geleceği belli olmaz canım anestezide
Eski sevgilimin adını söylüyormuşum bide nedense aklıma hep bı geliyorAhahaha bugün aynı şeyi düşündüm
Acaba doktora ayılınca beni odaya götürsünler diyemiyor muyuzFacia çıkar yuvalar yıkılır genele girersem beni ayılana kadar salmamaları lazım
Ayılırsın merak etme ama nasıl ayılırsın o sorun işteBen ayılamamaktan korkuyorumyoksa hunharca sevgilerimi sayıklayarak ayılabilirim hakkım
Kesinlikle ama ameliyat anında da genele çevirme hakları varmı acaba ,Ben o yüzden spinal istiyorum en azından çeneme hakim olabilirim
Masallah cok şükür gozunaydim olsunKizlar biz ciktik sukur ameliuattan bebegimde iyi bende iyi olmaya calisiyroum. Allahim beni kurtardigi gibi sizi de kurtarsin
Ben de götürmek istedim de çantaya sığmadıBu arada hastaneye emzirme yastığı götürsem mi mantıklı olur mu? Sezaryen sonrası direkt kucağa almak zor olabilir gibi geldi
Ben gecen yaz buyuk bir ameliyat gecirdim. Sabah 10'da girip odama aksam 7 gibi alindim. Sacmalamaktan korkuyordum ama sacmalamamisim. bir tek bana su vermiyorlar diye hocaya yalvarmistim o kadarEğer genel anestezili sezeryan olursa narkozluyken saçmalamaktan bir tek ben mi korkuyorum
Keşke öyle olsam bendeBen narkoz veya dormicum gibi şeylerden sonra çok güzel uyanıyorumAşırı mutlu ve pozitif oluyorum
Öyle biiey olursa Beni direk yoğun bakıma alsınlar ya mümkünseÇok iyi yaben kürtajda anestezi aldım ama bana 15 dk bir işlem cok olmayacak demişti o yüzden hatırlamıyorsam nasıldım
Eski sevgilimin adını söylüyormuşum bide nedense aklıma hep bı geliyor
Acaba doktora ayılınca beni odaya götürsünler diyemiyor muyuz
Ayılırsın merak etme ama nasıl ayılırsın o sorun işte
Kesinlikle ama ameliyat anında da genele çevirme hakları varmı acaba ,
Ben bir terazi burcu olarak bebeğiminde terazi olmasını isterdim ama daha çok küçük yavrum o yüzden beklesin akrepe razıyımKızlar bu arada Terazi burcu doğurmak için son 3 gün
Şükürler olsun rabbime Allah'ım bu günleri de gösterdi size bundan sonra hiç ayrılmayın annesi
Darısı başıma inşallah çok sevindim senin adına canim benim ❤
Ayyy bir daha ayrılmayın hiçgelmiş geçmiş olsun inşallah
Oyyy masallahhh gozunuz aydin
Gözün aydın canım Allah bir daha ayırmasın sizi
Çokkkkk TeşekkürlerOhhh hadi maşallah ikinize de, bundan sonra bebiş evinde ait olduğu yerde
Bundan bende korkuyorum yaEğer genel anestezili sezeryan olursa narkozluyken saçmalamaktan bir tek ben mi korkuyorum
Benim de sığmayacak sanırım bir poşete koyarım en kötüBen de götürmek istedim de çantaya sığmadıoysa ki ihtiyaç haricî bir şey almadım ama çanta doldu tamamen ama onu da sığdırabilsem çok iyi olurdu. Aslında ben puseti sonradan isteyeceğim eşimden hastaneye ilk giderken gerek yok çıkarken lazım sonuçta onu da pusetle birlikte isteyebilirim belki zaten hastane bize 10 dakika eve gider getirir. Belimizi bükmemek için yardımcı olur gibi geliyor yastık bana
Canım ben de aynı durumdayım bugün 37+2 haftalık kontrol vardı açılma yok nst de sancı hiç çıkmıyor zaten ilk geçen hafta girmiştim nst ye.. doktor 40 ı görürsün sen rahat diyor o zaman da belirti olmazsa ne yaparız dedim bekleyelim dedi sadece. Ben de sürecin kendiliğinden başlamasını çok istiyorum nasip olur inşallah sana da bana daBugün görüş günümüzdü. 38+3 deyiz şu an kilosu 3700 olmuş geçen hafta birden 500 gram alınca korkmuştum ama az almış bu hafta şükür. Suyu, kalp atışı vs iyi. Sancı yok, doğum pozisyonunda zaten. Gün aşırı cinsel ilişki, 1 saat yürüyüş, merdiven inip çıkma gibi şeyleri yapmamı söyledi. Hurma ye vs dedi. Perşembe tekrar kontrole çağırdı eğer o zamana kadar hâlâ gelen giden yoksa Perşembe suni sancı vermek için gün verecek. Seni 40 dan sonra bekletemeyiz kilosu fazla çünkü dedi. Yani Perşembe ya da en geç doktorun yatış vereceği güne kadar kendisi gelir inşallah kızlar bana dua edin lütfen de kendi başlasın sancım suni hiç almadım ve herkes çok kötü falan diyor. Oğlumdaki gibi kendi başlar umarım
Aynen ben gece bile üstümü örtmüyorum, kısa kollu şeyler giyiyorum beni ateş basıyor ama anlamıyoruz üşüttüğümüzü bugün bel ağrım ve sancım vardı uzun kollulara geçtimHavalar soğudu biz anlamıyoruz ama ister istemez soğuk alıyoruz eşim sürekli uyarıyor üstüne hırka al ayağına terlik giy diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?