2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben de tüp bebek tedavi sürecimde 2. Yumurta toplama operasyonumda ayılırken çok ağlamışım en son doktor geldi kaç yumurta toplandığını söylüyordu ayılmaya başladım ilgimi çeken konuda

Saol canım son durumum evde uzanıyorum oturur vaziyette olduğum ve yürüdüğüm zaman sağ kasıgımda agrı oluyor arada bir karnım sertleşiyor galiba yalancı sancılar yine onların dışında gayet iyiyim beklemedeyiz inşallah ayın 1 ne kaşar dayanır kızım

Yarin gorus gunumuz
37+5 olcaz yarin.bakalim kac kg olmusuz en son gecen hafta 2600 2800 araliginda demisti doktorum kilolu olmayacak dedi ama korkuyorum cok kilo alir diye dogurmasi da zor cunku.Kalbimden gecen ya sali carsamba olsun ya pazar olsun haftaya,
Bakalim ne zaman gelcek.saglikla hepsi en hayirli zamanda gelsin insallah
Beklenen 6 kasim
Benim esim ve arkadaslarin tahmini
23 ekim arkadasim
26 ekim ben
28 ekim ben
29 ekim g.mudurum ve bircok kisinin istedigi
30 ekim ben
1 kasim esim
2 kasim isyeri ark.

Çok iyi ya ben kürtajda anestezi aldım ama bana 15 dk bir işlem cok olmayacak demişti o yüzden hatırlamıyorsam nasıldım
Ahahaha bugün aynı şeyi düşündüm
Eski sevgilimin adını söylüyormuşum bide nedense aklıma hep bı geliyor
Facia çıkar yuvalar yıkılır genele girersem beni ayılana kadar salmamaları lazım
Acaba doktora ayılınca beni odaya götürsünler diyemiyor muyuz
Ben ayılamamaktan korkuyorum yoksa hunharca sevgilerimi sayıklayarak ayılabilirim hakkım
Ayılırsın merak etme ama nasıl ayılırsın o sorun işte
Ben o yüzden spinal istiyorum en azından çeneme hakim olabilirim
Kesinlikle ama ameliyat anında da genele çevirme hakları varmı acaba ,

Bu arada hastaneye emzirme yastığı götürsem mi mantıklı olur mu? Sezaryen sonrası direkt kucağa almak zor olabilir gibi geldi
Ben de götürmek istedim de çantaya sığmadı oysa ki ihtiyaç haricî bir şey almadım ama çanta doldu tamamen ama onu da sığdırabilsem çok iyi olurdu. Aslında ben puseti sonradan isteyeceğim eşimden hastaneye ilk giderken gerek yok çıkarken lazım sonuçta onu da pusetle birlikte isteyebilirim belki zaten hastane bize 10 dakika eve gider getirir. Belimizi bükmemek için yardımcı olur gibi geliyor yastık bana

Eğer genel anestezili sezeryan olursa narkozluyken saçmalamaktan bir tek ben mi korkuyorum
Ben gecen yaz buyuk bir ameliyat gecirdim. Sabah 10'da girip odama aksam 7 gibi alindim. Sacmalamaktan korkuyordum ama sacmalamamisim. bir tek bana su vermiyorlar diye hocaya yalvarmistim o kadar

Ben narkoz veya dormicum gibi şeylerden sonra çok güzel uyanıyorum Aşırı mutlu ve pozitif oluyorum
Keşke öyle olsam bende narkozu geçtim sabah uyanınca bile ateş saçıyorum
Öyle biiey olursa Beni direk yoğun bakıma alsınlar ya mümkünse kapıdan girene sallarım yoksa

Kızlar anladım ki bu son haftalarda vakit geçmiyor. İlk zamanlar hamile miyim değil miyim derdi, sonra bebek bize tutunacak mı stresi, şimdi de ne zaman doğuracağım derdi. Valla zormuş be Bu arada bebeklerine kavuşan anneleri kutluyorum. Darısı zamanı gelince bizim gibi bekleyenlerin başına

Şükürler olsun rabbime Allah'ım bu günleri de gösterdi size bundan sonra hiç ayrılmayın annesi

Darısı başıma inşallah çok sevindim senin adına canim benim ❤

Ayyy bir daha ayrılmayın hiç gelmiş geçmiş olsun inşallah

Oyyy masallahhh gozunuz aydin

Gözün aydın canım Allah bir daha ayırmasın sizi

Ohhh hadi maşallah ikinize de, bundan sonra bebiş evinde ait olduğu yerde
Çokkkkk Teşekkürler Bebem uzun süre sonra ait okduğu yere geldi sonunda.Evi tanıttım gezdirdim odaları bura senin odan diye Emzirip kendi yatağına koymak ne güzel bir şeymiş ,Rabbim şükürler olsun ..Şuan uyuuo ben onu izliyorum Ayaklar bacaklar hep karnına çekili hala kendini anne karnında sanıyo İnş sizlerde sağ salim kavuşup evlerinize gelirsiniz.

Eğer genel anestezili sezeryan olursa narkozluyken saçmalamaktan bir tek ben mi korkuyorum
Bundan bende korkuyorum ya
Bartholin kistinden ameliyat olmuştum genel anestezi ile ameliyattan çıkınca kör oldum ben diye çok ağlamışım eşime beni bu halimle bırakma diye yalvarmışım videoya çekmiş beni kendime geldiğimde başımdaki hemşire dahil hepsi gülüyordu çok utandım

Benim de sığmayacak sanırım bir poşete koyarım en kötü götüreyim en iyisi en azından azcık rahatlık olur

Canım ben de aynı durumdayım bugün 37+2 haftalık kontrol vardı açılma yok nst de sancı hiç çıkmıyor zaten ilk geçen hafta girmiştim nst ye.. doktor 40 ı görürsün sen rahat diyor o zaman da belirti olmazsa ne yaparız dedim bekleyelim dedi sadece. Ben de sürecin kendiliğinden başlamasını çok istiyorum nasip olur inşallah sana da bana da Bugün o hırsla bir sürü yürüdüm yamuldum şimdi yorgunluktan

Havalar soğudu biz anlamıyoruz ama ister istemez soğuk alıyoruz eşim sürekli uyarıyor üstüne hırka al ayağına terlik giy diye
Aynen ben gece bile üstümü örtmüyorum, kısa kollu şeyler giyiyorum beni ateş basıyor ama anlamıyoruz üşüttüğümüzü bugün bel ağrım ve sancım vardı uzun kollulara geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…