2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Gazdır gaz

1 hafta daha dayansın
Şimdiki nesil asi sağları solları belli olmuyor yine iyi dayandık erken doğum riski diye diye. Ama şuan senin doğumun beni bile şoka sokar ay öyle bişey olursa mutlaka yaz buraya ben takside yazarım muhtemelen öyle bi durumda

İşte benimki 10 güne kendi geldi geldi yoksa kendisi başlatacak doğumu ki ben pek istemiyorum suni sancıyı. Bugün ben de doktorun gazıyla çarşıya gittim 11000 adım atmışım tüm gün. Yarından itibaren de sürekli yürüyeceğim gerçi bugünkü kadar yapamam da her gün yine de bir 5000 falan yapsam çok iyi olur. İnşallah kendiliğinden gelirler canım oğlum 39+5 te gelmişti bu da belki 39 da gelir diye dua ediyorum bakalım

Kızlar, anne bebek bakım çantası bakanlar varsa ebebekte %50 indirim var, bilginizee

Selamalr kizlar inanin yazacak gucum yok ama sizlerin merakini anlayabiliyorum cunku sabah bile bende sizler gibiydim hamileydim sabah bas agrisiyla uyandim gecer diye bekledim su ictim bol bol gecmiyo tansiyonumu olctum 14/8 bantlarinda . Esim acikcasi korktu hemen acile geldik. Tansiyonu dusuremeyince hemen yatis verdiler. Sehir hastanesinde dogurdum ama korkularim hep bosaymis ozel hastane konforunda dogum yaptim. Darisi sizlere olsun insallah

Kızlar benim de özellikle ayağa kalkınca alt kısımda ağırlık ve baskı hissediyorum, bi şey yükleniyormuş gibi. Oysa dün kontrolüm vardı, rahim uzunluğu güzel, bebek daha kanala girmemişti. Bu ağrılar süreç içindeki normal ağrılar mı ki?

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Hayırlı olsun tatlım

Sezeryan dogummu oldu

Taksi bulmakta zor canim hemen gelmiyor bizim vaktimiz de az kaldi artik bakacagoz artk bir caresine
Gozunaydin darisi basimiza
Gunlerimiz ayni canim ben de agirlik hisediyorum donerken ayaga kalkarken bir de bel ve hafif sirt agrim oluyor

Aynen ben gece bile üstümü örtmüyorum, kısa kollu şeyler giyiyorum beni ateş basıyor ama anlamıyoruz üşüttüğümüzü bugün bel ağrım ve sancım vardı uzun kollulara geçtim
Ben son 1 haftadır üşüyorum valla annemdeyim kombiyi gayet iyi yakıyoruz onlwr hafif terliyor ama ben normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…