Narkoz kafası der çıkarımİş o sevgileri sayıkladıktan sonrası
Benimde biraz anım var hatırlamak istemiyorumBen narkoz veya dormicum gibi şeylerden sonra çok güzel uyanıyorumAşırı mutlu ve pozitif oluyorum
Aklıma kulak ameliyatım geldi, gelen geçene saati sormuşum, ne yapacaksam artıkEğer genel anestezili sezeryan olursa narkozluyken saçmalamaktan bir tek ben mi korkuyorum
Bilinçaltım narkoz kafası diyemeyeceğim kadar kirliNarkoz kafası der çıkarım
Bu arada hafiften sol kasıkta sancı gelip gidiyor bir yoklama çekiyor ürkmeye başladım umarım gazdırBilinçaltım narkoz kafası diyemeyeceğim kadar kirli
Amanin. Ben bile heycan yaptım geliyor mu yoksaBu arada hafiften sol kasıkta sancı gelip gidiyor bir yoklama çekiyor ürkmeye başladım umarım gazdır
Şimdi hastahaneye gidecek halim yok
Gazdır gazAmanin. Ben bile heycan yaptım geliyor mu yoksa
Şimdiki nesil asi sağları solları belli olmuyorGazdır gaz
1 hafta daha dayansın
İşte benimki 10 güne kendi geldi geldi yoksa kendisi başlatacak doğumu ki ben pek istemiyorum suni sancıyı. Bugün ben de doktorun gazıyla çarşıya gittim 11000 adım atmışım tüm gün. Yarından itibaren de sürekli yürüyeceğim gerçi bugünkü kadar yapamam da her gün yine de bir 5000 falan yapsam çok iyi olur. İnşallah kendiliğinden gelirler canım oğlum 39+5 te gelmişti bu da belki 39 da gelir diye dua ediyorum bakalımCanım ben de aynı durumdayım bugün 37+2 haftalık kontrol vardı açılma yok nst de sancı hiç çıkmıyor zaten ilk geçen hafta girmiştim nst ye.. doktor 40 ı görürsün sen rahat diyor o zaman da belirti olmazsa ne yaparız dedim bekleyelim dedi sadece. Ben de sürecin kendiliğinden başlamasını çok istiyorum nasip olur inşallah sana da bana daBugün o hırsla bir sürü yürüdüm yamuldum şimdi yorgunluktan
Ben yazacaktim simdi almasaydim kesin alirdkm.Kızlar, anne bebek bakım çantası bakanlar varsa ebebekte %50 indirim var, bilginizee
Kuzum minik bebek yastığı götürebilirsin ben de unutmazsam götüreceğim. Zaten el kadar olacak desteklese yeterli.Bu arada hastaneye emzirme yastığı götürsem mi mantıklı olur mu? Sezaryen sonrası direkt kucağa almak zor olabilir gibi geldi
Şimdiki nesil asi sağları solları belli olmuyoryine iyi dayandık erken doğum riski diye diye. Ama şuan senin doğumun beni bile şoka sokar ay öyle bişey olursa mutlaka yaz buraya ben takside yazarım muhtemelen
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünSelamalr kizlar inanin yazacak gucum yok ama sizlerin merakini anlayabiliyorum cunku sabah bile bende sizler gibiydim hamileydimsabah bas agrisiyla uyandim gecer diye bekledim su ictim bol bol gecmiyo tansiyonumu olctum 14/8 bantlarinda . Esim acikcasi korktu hemen acile geldik. Tansiyonu dusuremeyince hemen yatis verdiler. Sehir hastanesinde dogurdum ama korkularim hep bosaymis ozel hastane konforunda dogum yaptim. Darisi sizlere olsun insallah
Hayırlı olsun tatlımSelamalr kizlar inanin yazacak gucum yok ama sizlerin merakini anlayabiliyorum cunku sabah bile bende sizler gibiydim hamileydimsabah bas agrisiyla uyandim gecer diye bekledim su ictim bol bol gecmiyo tansiyonumu olctum 14/8 bantlarinda . Esim acikcasi korktu hemen acile geldik. Tansiyonu dusuremeyince hemen yatis verdiler. Sehir hastanesinde dogurdum ama korkularim hep bosaymis ozel hastane konforunda dogum yaptim. Darisi sizlere olsun insallah
Taksi bulmakta zor canim hemen gelmiyor bizim vaktimiz de az kaldi artik bakacagoz artk bir caresineBenimki şehir dışına çıkıyor bir de. Sen yokken dogrurursam bosarim seni dedim.Ama yapacak bir şey yok iş için mecbur. Bence sen de kasma adamı. Öyle bir durum olursa taksiyle gidersin hastaneye. O da işten gelir.
Gozunaydin darisi basimizaSelamalr kizlar inanin yazacak gucum yok ama sizlerin merakini anlayabiliyorum cunku sabah bile bende sizler gibiydim hamileydimsabah bas agrisiyla uyandim gecer diye bekledim su ictim bol bol gecmiyo tansiyonumu olctum 14/8 bantlarinda . Esim acikcasi korktu hemen acile geldik. Tansiyonu dusuremeyince hemen yatis verdiler. Sehir hastanesinde dogurdum ama korkularim hep bosaymis ozel hastane konforunda dogum yaptim. Darisi sizlere olsun insallah
Gunlerimiz ayni canim ben de agirlik hisediyorum donerken ayaga kalkarken bir de bel ve hafif sirt agrim oluyorKızlar benim de özellikle ayağa kalkınca alt kısımda ağırlık ve baskı hissediyorum, bi şey yükleniyormuş gibi. Oysa dün kontrolüm vardı, rahim uzunluğu güzel, bebek daha kanala girmemişti. Bu ağrılar süreç içindeki normal ağrılar mı ki?
Ben son 1 haftadır üşüyorum valla annemdeyim kombiyi gayet iyi yakıyoruzAynen ben gece bile üstümü örtmüyorum, kısa kollu şeyler giyiyorum beni ateş basıyor ama anlamıyoruz üşüttüğümüzü bugün bel ağrım ve sancım vardı uzun kollulara geçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?