İnşAllah canımDoktor geçen kilonun çok önemi yok hastasının ileride olması kuvoze girmemek için yeterli dedi canım inşallah öyle bir şey olmayacak kötüyü getirme aklına .
İnşallah canım ne kadar şuan tam olarakİnşAllah canım
37 38 i gorelim kafi 39 u görürsek daha iyiymiş
Sabahlık ya da hırka varsa üşümessin canım altımiz komple açık olacak zaten kollardan niye usuyelimKesim yani dimi bizimkilere anlatamıyorum diyorlar üşütürsün tamamda orada dediğin gibi serum takacaklar hadi cikartmadilar birde işkence gibi kolu yukarıya çekecekler felan sanki kendilerine yapıyorlar
Kuzum depend neden yok birde o bezlerden hazırlamak gerekmiHaftan çok güzel zaten sağlıkla gelsin minnaklarımAynı durum bende de vardı doktorum kongreye gidicekti tarihi ona göre belirledik ama zaten o tarihi bile beklemediler. Kendi doktorun olması da önemli rahat olman için. Güzel olmuş bugün olması
Kesinlikle gecelik. Ben yoğun bakımda kaldım malum, günde en az 4 kez kanama kontrolü ve 1-2 kez de yara kontrolü yapıldı. Pijamayla çok zor. Zaten depend filan da giydirmediler aldığım gibi dolaba satışa koydum onu daSondayı uyuştuktan sonra taktılar hiç hatırlamıyorum bile ama çıkarma işlemi gayet kendinde oluyor Bu arada benim baya kanamam olmuştu caaanımm geceliğim battı. Kendi hazırladıkları gazlı bezli tamponu kullandırdılar orda olduğum süre boyunca
37 olmamamiza az kaldı birde benim sat yanlış hesaplıyorlar ya 1 2 gün oynuyor normalde tam 37 gözüküyor ama doktora göre şuan 36+6İnşallah canım ne kadar şuan tam olarak
Benim ikisi de siyah kanama olayı olucak taşarsa diye aöık renk alma dediler aklıma gelmemiş taşsa zaten o elbiseyle mi durcam olayıBenim pijama takımı gör sen çingene gibimor hafif dantelli onu umarım orada giymem terligimde yok
Bunu alacağım
Neyse bu deneyim tecrübe diyorum sonrada bunda bile kıyafet özgürlüğümüzü kısıtlıyorlar diyip carlıyorumSabahlık ya da hırka varsa üşümessin canım altımiz komple açık olacak zaten kollardan niye usuyelimben zaten uzun kollu gecelik mantığını anlayamadım normalde de yatarken o gecelikler vicdanıma kadar açılıyor
Kahvaltıdan sonra uzun uzun yazacağım acıktımBenim ikisi de siyah kanama olayı olucak taşarsa diye aöık renk alma dediler aklıma gelmemiş taşsa zaten o elbiseyle mi durcam olayıevdeki terlikle gitcem ben direk. Hastaneden gelen şeyleri dezenfekte etme hastalığım var atarım muhtemelen o terliği. millet çocuğa napcan dşye soruyor şimdiden yıkamıcamı duyan şoka giriyor
Terlik seçerken tabanın inceliğine ve hafif olmasına dikkat et. İlk yürüyüşte auağımkzı resmen sürüklicekmişiz kalkmıcakmış bile. Sıkıntı olmasın.
İyi canım inşallah 1 2 hafta daha durur37 olmamamiza az kaldı birde benim sat yanlış hesaplıyorlar ya 1 2 gün oynuyor normalde tam 37 gözüküyor ama doktora göre şuan 36+6
Tamam usuyebiliriz haklilar ama uzun kollu gecelikle damar yoluyla nasıl duralım. Ek olarak sabahlik alırız hırka alırız olur biter kadın doğum katı zaten çok sıcak oluyor yenidoganlar için. Ben geçen muayeneye gittiğimde odalari görmek istedim katları gezdim bayağı sıcaktı koridor bileNeyse bu deneyim tecrübe diyorum sonrada bunda bile kıyafet özgürlüğümüzü kısıtlıyorlar diyip carlıyorum
evet ama o kdar da degil yani gelmissin 37. haftaya .Çömelip kalkma ya o kuzum
zaten sicak battaniye \hastane ortusu vermiyor mi ?Tamam usuyebiliriz haklilar ama uzun kollu gecelikle damar yoluyla nasıl duralım. Ek olarak sabahlik alırız hırka alırız olur biter kadın doğum katı zaten çok sıcak oluyor yenidoganlar için. Ben geçen muayeneye gittiğimde odalari görmek istedim katları gezdim bayağı sıcaktı koridor bile
Benim hastanede de vardı muhtemelen hepsinde vardır yani birşey getirmediysek donalim mizaten sicak battaniye \hastane ortusu vermiyor mi ?
bizim burda ki hastanelerde var . hatta benim esimin ameliyattan cikmasi beklerken totom donmustu , bana bile bekleyen olarak vermislerdi
Doğum yaptım hatta bugün taburcu oluyoruzAynen
Saglikla kavus insallah simdi cikmissinizdir belki
Habersiz bırakma bizi
20 Ekim'de aniden sezeryana alındım canm huysuzlugumuz bagirsaklarimizin alışma süreci büyük abdestimizi yapamıyoruz zorlanıyor sancısı oluyor bide diyo memede uyuyumDevrelerim yandı ne zaman doğum yaptınız görmedim yada karıştırdım.Hayırlı uğurlu olsun. Ekim annelerinden birinin ikiz bebeklerinde laktoz alerjisi çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Bebişler o yüzden huysuzmuş. Aklınızda bulunsun aşırı huysuzsa sebebi bu tarz şeyler olabiliyormuş.
Veriyorlar canm battaniye ama mutlaka yanınıza çorap alın çift çorap giyin ayaktan alıyoruz tüm hastalığıBenim hastanede de vardı muhtemelen hepsinde vardır yani birşey getirmediysek donalim mimecbur bişey verirler hastaneden
Çok şükür canm bugün daha iyiyim inşallah bugün evimize de geçiyoruz senin son durum ne ne yapıyor bebiş kasılma düzeyin nasilGececek hepsi Allahin izniyle en zoru gecti oyle dusun
Gunden güne daha iyi olacaksin
Plasentasi aşağıda olanlarada yasak canım . Ben de hiç gitmiyorum çömelerek iş yapmak falan yasak hep.alaturka tuvalet yasaginida ilk defa duyuyorum
Ben çantaya 5 çift corap koydum iki tanesi peluş çorapVeriyorlar canm battaniye ama mutlaka yanınıza çorap alın çift çorap giyin ayaktan alıyoruz tüm hastalığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?