2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Doktor geçen kilonun çok önemi yok hastasının ileride olması kuvoze girmemek için yeterli dedi canım inşallah öyle bir şey olmayacak kötüyü getirme aklına .
İnşAllah canım
37 38 i gorelim kafi 39 u görürsek daha iyiymiş

Kesim yani dimi bizimkilere anlatamıyorum diyorlar üşütürsün tamamda orada dediğin gibi serum takacaklar hadi cikartmadilar birde işkence gibi kolu yukarıya çekecekler felan sanki kendilerine yapıyorlar
Sabahlık ya da hırka varsa üşümessin canım altımiz komple açık olacak zaten kollardan niye usuyelim ben zaten uzun kollu gecelik mantığını anlayamadım normalde de yatarken o gecelikler vicdanıma kadar açılıyor

Kuzum depend neden yok birde o bezlerden hazırlamak gerekmi
Nasıl hazirladin onları
Ben 2 gecelik katiyorum kuzum

Benim pijama takımı gör sen çingene gibi mor hafif dantelli onu umarım orada giymem terligimde yok
Bunu alacağım
Benim ikisi de siyah kanama olayı olucak taşarsa diye aöık renk alma dediler aklıma gelmemiş taşsa zaten o elbiseyle mi durcam olayı evdeki terlikle gitcem ben direk. Hastaneden gelen şeyleri dezenfekte etme hastalığım var atarım muhtemelen o terliği. millet çocuğa napcan dşye soruyor şimdiden yıkamıcamı duyan şoka giriyor
Terlik seçerken tabanın inceliğine ve hafif olmasına dikkat et. İlk yürüyüşte auağımkzı resmen sürüklicekmişiz kalkmıcakmış bile. Sıkıntı olmasın.

Günaydın, uykusuz geçen bir gece daha
Bişey soracağım, magnezyumu bıraktım ama bacağımda ağrı benzeri huzursuzluk var. Magnezyumlu maden suyu içsem zararı olur mu ya

Neyse bu deneyim tecrübe diyorum sonrada bunda bile kıyafet özgürlüğümüzü kısıtlıyorlar diyip carlıyorum

Kahvaltıdan sonra uzun uzun yazacağım acıktım

Neyse bu deneyim tecrübe diyorum sonrada bunda bile kıyafet özgürlüğümüzü kısıtlıyorlar diyip carlıyorum
Tamam usuyebiliriz haklilar ama uzun kollu gecelikle damar yoluyla nasıl duralım. Ek olarak sabahlik alırız hırka alırız olur biter kadın doğum katı zaten çok sıcak oluyor yenidoganlar için. Ben geçen muayeneye gittiğimde odalari görmek istedim katları gezdim bayağı sıcaktı koridor bile

zaten sicak battaniye \hastane ortusu vermiyor mi ?
bizim burda ki hastanelerde var . hatta benim esimin ameliyattan cikmasi beklerken totom donmustu , bana bile bekleyen olarak vermislerdi

zaten sicak battaniye \hastane ortusu vermiyor mi ?
bizim burda ki hastanelerde var . hatta benim esimin ameliyattan cikmasi beklerken totom donmustu , bana bile bekleyen olarak vermislerdi
Benim hastanede de vardı muhtemelen hepsinde vardır yani birşey getirmediysek donalim mi mecbur bişey verirler hastaneden

Aynen

Saglikla kavus insallah simdi cikmissinizdir belki
Habersiz bırakma bizi
Doğum yaptım hatta bugün taburcu oluyoruz bebeğim de ben de iyiyiz çok şükür, 3 kg doğdu, 1 saat kadar kuvozde oksijen desteği aldı sonra yanıma geldi
Allah hepinizi sağlıkla kavuştursun harika bir şey resmen mucize

20 Ekim'de aniden sezeryana alındım canm huysuzlugumuz bagirsaklarimizin alışma süreci büyük abdestimizi yapamıyoruz zorlanıyor sancısı oluyor bide diyo memede uyuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…