Yaşayıp göreceğiz o zaman tatlımDikişler açıkta kalsın dediler canım, o bezleri de hastane kendisi veriyor canım. Ben bişey hazırlamadım. İlk doğumumda da özelde yapmıştım yine o bezleri hastane verdi orda kaldığım süre boyunca
Hayırlı olsunDoğum yaptım hatta bugün taburcu oluyoruzbebeğim de ben de iyiyiz çok şükür, 3 kg doğdu, 1 saat kadar kuvozde oksijen desteği aldı sonra yanıma geldi
Allah hepinizi sağlıkla kavuştursun harika bir şey resmen mucize
Annem var canm hatta sen uyu da diyor ama gözüme uyku girmiyor o ayaktayken bide her yerim açıyor hastane yatakları berbatSeni Dinlendircek kimse yok muzor olur öyle uyuyunca uyuman lazım. Humana iyi geceler çayını bi araştırın isterseniz ben de araltırcam da daha ona sıra gelmedi.
Allah analı babası buyutsun canm kaç Ekim bizimi 20 EkimDoğum yaptım hatta bugün taburcu oluyoruzbebeğim de ben de iyiyiz çok şükür, 3 kg doğdu, 1 saat kadar kuvozde oksijen desteği aldı sonra yanıma geldi
Allah hepinizi sağlıkla kavuştursun harika bir şey resmen mucize
Bende merak ediyorum onı izlemeyi bırakıp nasıl uyuycamAnnem var canm hatta sen uyu da diyor ama gözüme uyku girmiyor o ayaktayken bide her yerim açıyor hastane yatakları berbat
İyiki var kalırız diye kahve makinesini bile getirmiş hastanede sıcak su mu arayalım hep demisAnnelik böyle bişey işteevladı kaç yaşında olursa olsun onlara bebek gelir
İnşallah az kaldıAlt değiştirme evresine geçmek istiyorum kuzum
Hangi marka aldınız kapağı
Yüzümüze çiş yapacaklarİnşallah az kaldı
Şu etraftaki insanlar buharlaşıp ne zaman yok olurlar Allah'ım . Keyfimizden de gideriz kime neHep bizi korkutuyorlar kuzum bundan önceki doktor pinpirikli olmasaydi doktor değiştirmeyecektim tamam kendince mesuliyet kabul etmemek için böyle yapıyor o zaman başında söyle 1 hafta gerilik olduğu zaman ürkütücü noktaya gelince diyor 3 hafta var diye
Birde etraf bu kaçıncı doktor diyor bende dedim keyfimizden gitmiyoruz sizin gelinleride göreceğim dedim
Ay evetYüzümüze çiş yapacaklar
Kuzum sen large aldın ben xsilver marka aldım küçükle büyüğün arasında fazla fark yok diye large aldımBen e bebeğin markasını aldım baby me
Evde yapsın tamamAy evetbakalım ilk kime yapacaklar eşime diyorum sana yapsın ben anayım 9 ay taşıdım
Dahasida varAy bide o vardı dimi
O hiç gelmedi aklımaEvde yapsın tamammisafirlikte avmde felan yaparsa
6 8 ay emzirebilirsem iyi o evreyi göremem galiba benDahasida varmeme bırakma evresi gelince anne meme diye toplumda ağlayacaklar
Pazartesi sen doğur kuzum 1 hafta doğurana kadar detox yapacağım kendime girmemO hiç gelmedi aklıma
E bebeğin ki standartti canm ama bence çok yoktur zaten kocaman oluyor gogusler süt geldikce hiç bişe olmazKuzum sen large aldın ben xsilver marka aldım küçükle büyüğün arasında fazla fark yok diye large aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?