2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
valla soyle 6-7 cm aciklikla gitsem hastaneye farketmeden tadindan yenmez ekim annelerinde iki uc kisi 7-8 cm aciklikla gitmislerdi . darisi basimiza
Ay 2. Gebelkte sanci ve acilma cabuk ilerler diyolar ben de oyle umit ediyorum keske gitsem de en fazla 2 saat icinde dogursam :)))

Kabul ediyorlar mi o şekilde sonda için
Keske kabul etseler ne rahat olurdu ikisinde de odada taktılar bende

Bugün çıkabilirsem bakayım bi canım o zaman. Zaten ilk başta ameliyat elbisesi giymeyecek miyiz ? 6 7 saat sonra kaldırıyorlarmis yürümek için o zaman çıkarıyorlar mi ki sondayı?
Ablamın öyle olmuştu canım ilk yürümeye kalkışında çıkarmışlardı ablam hissetmedi sondayi ne zaman çıkaracaksınız diye sordu hemşire de çıkardık ya dedi.

Keşke daha önce yazissaydik bunu

Biri bu benim çok nötr rengi

Eklentiler

• Screenshot_20221021-133828_Chrome.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 84
Dediğin gibi son ayda aşağıya inince şıp diye kesilirmis.
Benimki hep aşağıda derdim çocuğum hep yan yatik ne havada ne aşağıda belki 39 u görürsek döner diye umudum var
Squat yap bol bol. Bir de pilates topunda daire çiz bebeğe doğum pozisyonu aldıran hareketler bunlar. Ördek yürüyüşü mesela

Şu ara hep karşıma doğum yapıp odaya gelip kendini yüz üstü yatağa atan kadınlar çıkıyo normalde yüz üstü yatmam ama ben de çok özledim
ben yatardim yaa bende ozledim cidden
Ay 2. Gebelkte sanci ve acilma cabuk ilerler diyolar ben de oyle umit ediyorum keske gitsem de en fazla 2 saat icinde dogursam :)))
valla benim arkadasimin ablasi 2.bebeginde hastaneye yetisemedi bir oto tamirci de kocasi dogurttu ambulans gelene kadar

Ablamın öyle olmuştu canım ilk yürümeye kalkışında çıkarmışlardı ablam hissetmedi sondayi ne zaman çıkaracaksınız diye sordu hemşire de çıkardık ya dedi.
Bende öyle isterim birde wc için kalmak zor olur sanırım

Ben gidip birini diz altı askılı diğerini diz üstü uzun kollu akdım pijama hiç almadım. Hastane koridorlarına çoraplarım üstüne diz üstü lohusa elbisem ev terliklerim alttan sarkan sondam ve peluş sabahlığımla damga vuracağım kesin
Tamam canım aklımda olsun teşekkür ederim hepiniz iyi ki varsınız burada kendimizi daha rahat hissediyoruz herşeyi sorabiliyoruz
Aynen bende bebek konusunda aşırı tecrübesizim buraya güveniyorum
Sağol kuzum bir stresten daha kurtardin bunu ben doktorada söylerim
Benim merak ettiğim ne zaman çıkarırlar zaten sezaryen olcaz bide sürekli idrar hissi istemiyorum

Squat yap bol bol. Bir de pilates topunda daire çiz bebeğe doğum pozisyonu aldıran hareketler bunlar. Ördek yürüyüşü mesela
Kuzu bana yasak comelmek felan kilosu az ya haftasına göre erken doğum riski olur diye alaturka wc bile yasak dedi

Keşke daha önce yazissaydik bunu

Biri bu benim çok nötr rengi
Burda konuşuldu kuzum ben tek tek görsel attım hatta bir ara Penti indirimi vardı kaptı herkes biseyler. Ama geceliğin çok güzel bence kollarına tadilat yaptırabilirsin doğum için

2100dü
Kilo umudumda yok
Ama 37 geçersek bir ihtimal küveze alınmaz çocuk doktoru kontrolünde hayırlısıyla birsey cikmazsa
Doktor geçen kilonun çok önemi yok hastasının ileride olması kuvoze girmemek için yeterli dedi canım inşallah öyle bir şey olmayacak kötüyü getirme aklına .

Kabul ediyorlar mi o şekilde sonda için
Keske kabul etseler ne rahat olurdu ikisinde de odada taktılar bende
Devlette bu söz konusu dahi olmaz odada takar geçerler. Özeller ilgiliyse teklif etmeden anestezili takar. Ama geneli uğraşmak istemez odaya gelir takar öyke götürür ameliyathaneye.

Benim pijama takımı gör sen çingene gibi mor hafif dantelli onu umarım orada giymem terligimde yok
Bunu alacağım

Eklentiler

• Screenshot_20221021-194913_Chrome.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 82
Haftan çok güzel zaten sağlıkla gelsin minnaklarım Aynı durum bende de vardı doktorum kongreye gidicekti tarihi ona göre belirledik ama zaten o tarihi bile beklemediler. Kendi doktorun olması da önemli rahat olman için. Güzel olmuş bugün olması
Kesinlikle gecelik. Ben yoğun bakımda kaldım malum, günde en az 4 kez kanama kontrolü ve 1-2 kez de yara kontrolü yapıldı. Pijamayla çok zor. Zaten depend filan da giydirmediler aldığım gibi dolaba satışa koydum onu da Sondayı uyuştuktan sonra taktılar hiç hatırlamıyorum bile ama çıkarma işlemi gayet kendinde oluyor Bu arada benim baya kanamam olmuştu caaanımm geceliğim battı. Kendi hazırladıkları gazlı bezli tamponu kullandırdılar orda olduğum süre boyunca

Burda konuşuldu kuzum ben tek tek görsel attım hatta bir ara Penti indirimi vardı kaptı herkes biseyler. Ama geceliğin çok güzel bence kollarına tadilat yaptırabilirsin doğum için
Kesim yani dimi bizimkilere anlatamıyorum diyorlar üşütürsün tamamda orada dediğin gibi serum takacaklar hadi cikartmadilar birde işkence gibi kolu yukarıya çekecekler felan sanki kendilerine yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…