- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 39
Ay 2. Gebelkte sanci ve acilma cabuk ilerler diyolar ben de oyle umit ediyorum keske gitsem de en fazla 2 saat icinde dogursam :)))valla soyle 6-7 cm aciklikla gitsem hastaneye farketmeden tadindan yenmezekim annelerinde iki uc kisi 7-8 cm aciklikla gitmislerdi . darisi basimiza
Aynen 2500ün altina inmemesi ideal canim.Gonlunce olsunHepimiz kuzum hayırlısıyla
2500 görsek kafi
Kabul ediyorlar mi o şekilde sonda içinSondayı uyuştuktab sonra takmalarını rica et mutlaka. Yoksa büyük ihtimalle odada takarlar uğraşmamak için. Şehrimiz ve ilgileri malum.
Serum hortumunun aşırı yumşak ve daha ince olanı idrar türbana yerleştiriliyor alt kısımdan. Standart bir işlem. Yerleştirme sonrasında serum suyu sıkılıyor o hortum idrar torbanda şişip idrarın çıkmasını engelliyor. Sürekli idrar var gibi hissediyorsun bunun neticesinde ama damla bile olsa torbasıns gönderiyor. Mümkünse anestezi yapıldıktan sonra takmalarını rica et. Her hastane yapmıyor o yüzden rica diyorum. Korkulacak bir işlem de değil ama insan yine de tedirgin oluyor toplasan 1 dk sürmüyor.
Ablamın öyle olmuştu canım ilk yürümeye kalkışında çıkarmışlardı ablam hissetmedi sondayi ne zaman çıkaracaksınız diye sordu hemşire de çıkardık ya dedi.Bugün çıkabilirsem bakayım bi canım o zaman. Zaten ilk başta ameliyat elbisesi giymeyecek miyiz ? 6 7 saat sonra kaldırıyorlarmis yürümek için o zaman çıkarıyorlar mi ki sondayı?
Keşke daha önce yazissaydik bunuYakınlarda Waikiki outlet falan var mı ya da Penti outlet. Ben Penti geceliği 100 liraya aldım Waikiki geceliği 80 liraya aldım. İki tane de Waikiki sabahlik aldım biri 50 biri 70 ti. 3 tane Penti pijama takımı aldım 70,80,80 TL. 600 etmedi toplamıcoşmuş bunlar ya
Squat yap bol bol. Bir de pilates topunda daire çiz bebeğe doğum pozisyonu aldıran hareketler bunlar. Ördek yürüyüşü meselaDediğin gibi son ayda aşağıya inince şıp diye kesilirmis.
Benimki hep aşağıda derdim çocuğum hep yan yatik ne havada ne aşağıda belki 39 u görürsek döner diye umudum var
2100düAynen 2500ün altina inmemesi ideal canim.Gonlunce olsun
ben yatardim yaaŞu ara hep karşıma doğum yapıp odaya gelip kendini yüz üstü yatağa atan kadınlar çıkıyonormalde yüz üstü yatmam ama ben de çok özledim
valla benim arkadasimin ablasi 2.bebeginde hastaneye yetisemediAy 2. Gebelkte sanci ve acilma cabuk ilerler diyolar ben de oyle umit ediyorum keske gitsem de en fazla 2 saat icinde dogursam :)))
Bende öyle isterimAblamın öyle olmuştu canım ilk yürümeye kalkışında çıkarmışlardı ablam hissetmedi sondayi ne zaman çıkaracaksınız diye sordu hemşire de çıkardık ya dedi.
Ben gidip birini diz altı askılı diğerini diz üstü uzun kollu akdım pijama hiç almadım. Hastane koridorlarına çoraplarım üstüne diz üstü lohusa elbisem ev terliklerim alttan sarkan sondam ve peluş sabahlığımla damga vuracağım kesinBu aldığım elbiseler içime sinmedi ama napim biri ekose kırmızı
Digeride dümdüz gri hafif dantellitarzım değil
Birde sezaryen ya kaç gün kalırım bilmiyorum diye yoksa beyaz vardı oda iç gösteriyor diye almadım sabahliklar 500 -600
Aynen bende bebek konusunda aşırı tecrübesizim buraya güveniyorumTamam canım aklımda olsun teşekkür ederimhepiniz iyi ki varsınız burada kendimizi daha rahat hissediyoruz herşeyi sorabiliyoruz
Benim merak ettiğim ne zaman çıkarırlarSağol kuzum bir stresten daha kurtardin bunu ben doktorada söylerim
Kuzu bana yasak comelmek felan kilosu az ya haftasına göre erken doğum riski olur diye alaturka wc bile yasak dediSquat yap bol bol. Bir de pilates topunda daire çiz bebeğe doğum pozisyonu aldıran hareketler bunlar. Ördek yürüyüşü mesela
Burda konuşuldu kuzum ben tek tek görsel attım hatta bir ara Penti indirimi vardı kaptı herkes biseyler. Ama geceliğin çok güzel bence kollarına tadilat yaptırabilirsin doğum içinKeşke daha önce yazissaydik bunu
Biri bu benim çok nötr rengi
Doktor geçen kilonun çok önemi yok hastasının ileride olması kuvoze girmemek için yeterli dedi canım inşallah öyle bir şey olmayacak kötüyü getirme aklına .2100dü
Kilo umudumda yok
Ama 37 geçersek bir ihtimal küveze alınmaz çocuk doktoru kontrolünde hayırlısıyla birsey cikmazsa
Devlette bu söz konusu dahi olmaz odada takar geçerler. Özeller ilgiliyse teklif etmeden anestezili takar. Ama geneli uğraşmak istemez odaya gelir takar öyke götürür ameliyathaneye.Kabul ediyorlar mi o şekilde sonda için
Keske kabul etseler ne rahat olurdu ikisinde de odada taktılar bende
Benim pijama takımı gör sen çingene gibiBen gidip birini diz altı askılı diğerini diz üstü uzun kollu akdım pijama hiç almadım. Hastane koridorlarına çoraplarım üstüne diz üstü lohusa elbisem ev terliklerim alttan sarkan sondam ve peluş sabahlığımla damga vuracağım kesin
Aynen bende bebek konusunda aşırı tecrübesizim buraya güveniyorum
Benim merak ettiğim ne zaman çıkarırlarzaten sezaryen olcaz bide sürekli idrar hissi istemiyorum
alaturka tuvalet yasaginida ilk defa duyuyorumKuzu bana yasak comelmek felan kilosu az ya haftasına göre erken doğum riski olur diye alaturka wc bile yasak dedi
O zaman minnosun keyfini bekleyelim annesiKuzu bana yasak comelmek felan kilosu az ya haftasına göre erken doğum riski olur diye alaturka wc bile yasak dedi
Haftan çok güzel zaten sağlıkla gelsin minnaklarımGeldi vallahi, şu anları yaşıyorum ama yaşadığıma inanamıyorumöyle bir şuursuzluk perşembe gecesi kasılmalar ve kendini top yapıp annenin karnını yırtıp çıkabilir miyim çalışmaları oldu uzun süreli dedik bir gidelim hastaneye bakalım, hafif açılmam başlamış, nst'de çok sancım çıkmadı ama bu kuduruklar da hiç durmadı, doktorum pazar amerikaya gidiyor perşembe gelecek o da benim için psikolojik bir sebep ve dün nişan geldi artık dedik kasmayalım, Allah'tan hayırlısını dileyip çıktık yola yazmaya çalışacağım müsait olur olmaz hepinize
Kesinlikle gecelik. Ben yoğun bakımda kaldım malum, günde en az 4 kez kanama kontrolü ve 1-2 kez de yara kontrolü yapıldı. Pijamayla çok zor. Zaten depend filan da giydirmediler aldığım gibi dolaba satışa koydum onu daKorkma benimde ilk klitorisin altından takiliyormus kuzum umarım onuda belimizi uyuşturduktan sonra takarlar
Bence al dün yengem geldi aaa niye elbise almadiniz sonda takilacak daha rahat olur dedi bir bildiği vardır dedim süwendede indirim vardı gelişigüzel aldım 2 tane bedenleri vardı sende zayifsin small medium olur
Kesim yani dimi bizimkilere anlatamıyorum diyorlar üşütürsün tamamda orada dediğin gibi serum takacaklar hadi cikartmadilar birde işkence gibi kolu yukarıya çekecekler felan sanki kendilerine yapıyorlarBurda konuşuldu kuzum ben tek tek görsel attım hatta bir ara Penti indirimi vardı kaptı herkes biseyler. Ama geceliğin çok güzel bence kollarına tadilat yaptırabilirsin doğum için
Çömelip kalkma ya o kuzumalaturka tuvalet yasaginida ilk defa duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?