İnşallah ya kuzumun yavaş yavaş aşağı indiğini de hissediyorum mide yanmalarim tık diye kesildiKorkma annem demişti hissetmiyormusun bak şansın var en doğalından ol gitsin tatlım o olumlamalar içinden kendin için istediğin için Allahım hayırlısıyla ağrısız sızısız nasip edecek
Korkma benimde ilk klitorisin altından takiliyormus kuzum umarım onuda belimizi uyuşturduktan sonra takarlarİnşallah canım benimBen elbise almamıştım alsam mı ? Sondayı nereye takıyorlar tam olarak? Ben daha önce hiç ameliyat olmadım o yüzden de tırsıyorum biraz ilk ameliyathaneye girişim olacak
Ay bide o var dimiUmarım bu gazlara kolik bir bebek olarak annesine yeni bir supriz yapmaz
Benim hiç mide yanmamda olmadı kelmi acaba diye düşünüyorumİnşallah ya kuzumun yavaş yavaş aşağı indiğini de hissediyorum mide yanmalarim tık diye kesildigelsin de koklayıp sevelim artık
Benimki birde yana fazla yatım bir yerini batırıyor uyandırıyorAy bide o var dimibenimki hep geceleri uyanıyor bende ondan korkuyorum
Benim kalkış saatlerim genel de ama bugun uyudumBu saatte günaydın denir mi bilmiyorum ama gunaydinlar
Günaydın canımGünaydınbu gece nöbet bizde galiba tembel hayvan gibi tuvalete giderken geçen zamanda uykum kaçtı yine
Benim de geçen hafta oldu sadece gebeliğin başından beri ne bulantı ne yanma hiç bişey hissetmemiştim planlı gebelik olmasa hamile olduğumu bile anlamayacaktim ama geçen hafta o mide yanmasını unutamam. Ömrümden ömür gitti gaviscon şişesini kafama diktim bana mısın demedi şimdi tık yok çok şükürBenim hiç mide yanmamda olmadı kelmi acaba diye düşünüyorumyani 9 ay boyunca ne mide ağrısı ne yanması
Bu aldığım elbiseler içime sinmedi ama napim biri ekose kırmızıBen de ne olacağını bilmediğimden uzun kollu gecelik almıştım ilk giymek için damar yolu vs zor olur diye gittim kollarını kestirdim
Sondayı uyuştuktab sonra takmalarını rica et mutlaka. Yoksa büyük ihtimalle odada takarlar uğraşmamak için. Şehrimiz ve ilgileri malum.kucağa alınca mutluluk gözyaşları olacak .
Alt üst takım almıştım sonda olur dediler diye gittim 2 tanede elbise aldımdiyorum sondayidami kesip takiyorlar neyse o kanlı bir işlem değilmiş
Serum hortumunun aşırı yumşak ve daha ince olanı idrar türbana yerleştiriliyor alt kısımdan. Standart bir işlem. Yerleştirme sonrasında serum suyu sıkılıyor o hortum idrar torbanda şişip idrarın çıkmasını engelliyor. Sürekli idrar var gibi hissediyorsun bunun neticesinde ama damla bile olsa torbasıns gönderiyor. Mümkünse anestezi yapıldıktan sonra takmalarını rica et. Her hastane yapmıyor o yüzden rica diyorum. Korkulacak bir işlem de değil ama insan yine de tedirgin oluyor toplasan 1 dk sürmüyor.İnşallah canım benimBen elbise almamıştım alsam mı ? Sondayı nereye takıyorlar tam olarak? Ben daha önce hiç ameliyat olmadım o yüzden de tırsıyorum biraz ilk ameliyathaneye girişim olacak
Bugün çıkabilirsem bakayım bi canım o zaman. Zaten ilk başta ameliyat elbisesi giymeyecek miyiz ? 6 7 saat sonra kaldırıyorlarmis yürümek için o zaman çıkarıyorlar mi ki sondayı?Korkma benimde ilk klitorisin altından takiliyormus kuzum umarım onuda belimizi uyuşturduktan sonra takarlar
Bence al dün yengem geldi aaa niye elbise almadiniz sonda takilacak daha rahat olur dedi bir bildiği vardır dedim süwendede indirim vardı gelişigüzel aldım 2 tane bedenleri vardı sende zayifsin small medium olur
Şu ara hep karşıma doğum yapıp odaya gelip kendini yüz üstü yatağa atan kadınlar çıkıyoSpicelover
Kuzum cidden o değilde yine sırt üstü yüz üstü keyfim olmayacak diye önden kesiyorlar arkadan iğne vuruyorlar
Evet duydum bu yontemi acaba bi zarwri var midirHadi bakalım hayırlısı
Ya acaba uzanıp ayaklarını mı diksen dönmesi için ve ya secde pozisyonunamı dursan faydası olur belki
Muhtemrlen o yer totolarıBenimki birde yana fazla yatım bir yerini batırıyor uyandırıyorof kalkimde kahvaltı yapim üşeniyorum hava soğudu ya yemek için yiyorum içimden hiç gelmiyor öğlene yemek düşün akşama düşün ara öğün ne yesem
2 öğün beslenmeyi özledim
Lohusaliktada 3 öğünmüş
Hi bu arada her emzirme öncesi ve sonrası bir bardak su içmemiz gerekmiş
Dediğin gibi son ayda aşağıya inince şıp diye kesilirmis.Benim de geçen hafta oldu sadece gebeliğin başından beri ne bulantı ne yanma hiç bişey hissetmemiştim planlı gebelik olmasa hamile olduğumu bile anlamayacaktim ama geçen hafta o mide yanmasını unutamam. Ömrümden ömür gitti gaviscon şişesini kafama diktim bana mısın demedi şimdi tık yok çok şükür
Bebisin icin en saglikli zaman ne zaman olacaksa o gun kavusun insallah :)A Anksiyeteli
Hayırlısıyla görecek kuzum prematüre olmayacak
Salı günü randevum Hayırlısıyla o günü görürsek 38 olacağım kuzum .39 uda görürsek tamamdır 40 ta gözüm yokYalnız bu gidişle 41de oluruz benimki biliyorsun gelisim geriliginden yavaş kilo alıyor ne kadar durursa o kadar iyi
Şimdi gidince şartlar ne gösterir bilmiyorum
Tamam canım aklımda olsun teşekkür ederimSondayı uyuştuktab sonra takmalarını rica et mutlaka. Yoksa büyük ihtimalle odada takarlar uğraşmamak için. Şehrimiz ve ilgileri malum.
Serum hortumunun aşırı yumşak ve daha ince olanı idrar türbana yerleştiriliyor alt kısımdan. Standart bir işlem. Yerleştirme sonrasında serum suyu sıkılıyor o hortum idrar torbanda şişip idrarın çıkmasını engelliyor. Sürekli idrar var gibi hissediyorsun bunun neticesinde ama damla bile olsa torbasıns gönderiyor. Mümkünse anestezi yapıldıktan sonra takmalarını rica et. Her hastane yapmıyor o yüzden rica diyorum. Korkulacak bir işlem de değil ama insan yine de tedirgin oluyor toplasan 1 dk sürmüyor.
Yakınlarda Waikiki outlet falan var mı ya da Penti outlet. Ben Penti geceliği 100 liraya aldım Waikiki geceliği 80 liraya aldım. İki tane de Waikiki sabahlik aldım biri 50 biri 70 ti. 3 tane Penti pijama takımı aldım 70,80,80 TL. 600 etmedi toplamıBu aldığım elbiseler içime sinmedi ama napim biri ekose kırmızı
Digeride dümdüz gri hafif dantellitarzım değil
Birde sezaryen ya kaç gün kalırım bilmiyorum diye yoksa beyaz vardı oda iç gösteriyor diye almadım sabahliklar 500 -600
Sağol kuzum bir stresten daha kurtardin bunu ben doktorada söylerimSondayı uyuştuktab sonra takmalarını rica et mutlaka. Yoksa büyük ihtimalle odada takarlar uğraşmamak için. Şehrimiz ve ilgileri malum.
Serum hortumunun aşırı yumşak ve daha ince olanı idrar türbana yerleştiriliyor alt kısımdan. Standart bir işlem. Yerleştirme sonrasında serum suyu sıkılıyor o hortum idrar torbanda şişip idrarın çıkmasını engelliyor. Sürekli idrar var gibi hissediyorsun bunun neticesinde ama damla bile olsa torbasıns gönderiyor. Mümkünse anestezi yapıldıktan sonra takmalarını rica et. Her hastane yapmıyor o yüzden rica diyorum. Korkulacak bir işlem de değil ama insan yine de tedirgin oluyor toplasan 1 dk sürmüyor.
Hepimiz kuzum hayırlısıylaBebisin icin en saglikli zaman ne zaman olacaksa o gun kavusun insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?