2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Korkma annem demişti hissetmiyormusun bak şansın var en doğalından ol gitsin tatlım o olumlamalar içinden kendin için istediğin için Allahım hayırlısıyla ağrısız sızısız nasip edecek
İnşallah ya kuzumun yavaş yavaş aşağı indiğini de hissediyorum mide yanmalarim tık diye kesildi gelsin de koklayıp sevelim artık

İnşallah canım benim Ben elbise almamıştım alsam mı ? Sondayı nereye takıyorlar tam olarak? Ben daha önce hiç ameliyat olmadım o yüzden de tırsıyorum biraz ilk ameliyathaneye girişim olacak
Korkma benimde ilk klitorisin altından takiliyormus kuzum umarım onuda belimizi uyuşturduktan sonra takarlar
Bence al dün yengem geldi aaa niye elbise almadiniz sonda takilacak daha rahat olur dedi bir bildiği vardır dedim süwendede indirim vardı gelişigüzel aldım 2 tane bedenleri vardı sende zayifsin small medium olur

İnşallah ya kuzumun yavaş yavaş aşağı indiğini de hissediyorum mide yanmalarim tık diye kesildi gelsin de koklayıp sevelim artık
Benim hiç mide yanmamda olmadı kelmi acaba diye düşünüyorum yani 9 ay boyunca ne mide ağrısı ne yanması

Ay bide o var dimi benimki hep geceleri uyanıyor bende ondan korkuyorum
Benimki birde yana fazla yatım bir yerini batırıyor uyandırıyor of kalkimde kahvaltı yapim üşeniyorum hava soğudu ya yemek için yiyorum içimden hiç gelmiyor öğlene yemek düşün akşama düşün ara öğün ne yesem
2 öğün beslenmeyi özledim
Lohusaliktada 3 öğünmüş
Hi bu arada her emzirme öncesi ve sonrası bir bardak su içmemiz gerekmiş

Benim hiç mide yanmamda olmadı kelmi acaba diye düşünüyorum yani 9 ay boyunca ne mide ağrısı ne yanması
Benim de geçen hafta oldu sadece gebeliğin başından beri ne bulantı ne yanma hiç bişey hissetmemiştim planlı gebelik olmasa hamile olduğumu bile anlamayacaktim ama geçen hafta o mide yanmasını unutamam. Ömrümden ömür gitti gaviscon şişesini kafama diktim bana mısın demedi şimdi tık yok çok şükür

Ben de ne olacağını bilmediğimden uzun kollu gecelik almıştım ilk giymek için damar yolu vs zor olur diye gittim kollarını kestirdim
Bu aldığım elbiseler içime sinmedi ama napim biri ekose kırmızı
Digeride dümdüz gri hafif dantelli tarzım değil
Birde sezaryen ya kaç gün kalırım bilmiyorum diye yoksa beyaz vardı oda iç gösteriyor diye almadım sabahliklar 500 -600

kucağa alınca mutluluk gözyaşları olacak .
Alt üst takım almıştım sonda olur dediler diye gittim 2 tanede elbise aldım diyorum sondayidami kesip takiyorlar neyse o kanlı bir işlem değilmiş
Sondayı uyuştuktab sonra takmalarını rica et mutlaka. Yoksa büyük ihtimalle odada takarlar uğraşmamak için. Şehrimiz ve ilgileri malum.
İnşallah canım benim Ben elbise almamıştım alsam mı ? Sondayı nereye takıyorlar tam olarak? Ben daha önce hiç ameliyat olmadım o yüzden de tırsıyorum biraz ilk ameliyathaneye girişim olacak
Serum hortumunun aşırı yumşak ve daha ince olanı idrar türbana yerleştiriliyor alt kısımdan. Standart bir işlem. Yerleştirme sonrasında serum suyu sıkılıyor o hortum idrar torbanda şişip idrarın çıkmasını engelliyor. Sürekli idrar var gibi hissediyorsun bunun neticesinde ama damla bile olsa torbasıns gönderiyor. Mümkünse anestezi yapıldıktan sonra takmalarını rica et. Her hastane yapmıyor o yüzden rica diyorum. Korkulacak bir işlem de değil ama insan yine de tedirgin oluyor toplasan 1 dk sürmüyor.

Bugün çıkabilirsem bakayım bi canım o zaman. Zaten ilk başta ameliyat elbisesi giymeyecek miyiz ? 6 7 saat sonra kaldırıyorlarmis yürümek için o zaman çıkarıyorlar mi ki sondayı?

Muhtemrlen o yer totoları ben de onu sürtüyorum öyle yapınca eğitim şart ya bide lohusalıkta ilk günler çok tuvalete gidiliyormuş şu da çok içilecek neyse

Dediğin gibi son ayda aşağıya inince şıp diye kesilirmis.
Benimki hep aşağıda derdim çocuğum hep yan yatik ne havada ne aşağıda belki 39 u görürsek döner diye umudum var

Bebisin icin en saglikli zaman ne zaman olacaksa o gun kavusun insallah :)

Tamam canım aklımda olsun teşekkür ederim hepiniz iyi ki varsınız burada kendimizi daha rahat hissediyoruz herşeyi sorabiliyoruz

Yakınlarda Waikiki outlet falan var mı ya da Penti outlet. Ben Penti geceliği 100 liraya aldım Waikiki geceliği 80 liraya aldım. İki tane de Waikiki sabahlik aldım biri 50 biri 70 ti. 3 tane Penti pijama takımı aldım 70,80,80 TL. 600 etmedi toplamı coşmuş bunlar ya

Sağol kuzum bir stresten daha kurtardin bunu ben doktorada söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…