Şimdiden dediğini yaptırmLar başlıyor zaten20 Ekim'de aniden sezeryana alındım canm huysuzlugumuz bagirsaklarimizin alışma süreci büyük abdestimizi yapamıyoruz zorlanıyor sancısı oluyor bide diyo memede uyuyum
3 günümüz toplasan 3-4 saat uyumadım şu üç günde basıma ağrı girdi bugün artık ama insan aramıyor uykuyu aman doysun diyeDoğumdan sonra da uyumaya zaman bulamıcam eminim ama uyuyamıyorum
Damar yolu sürekli olmuyo zaten canım. Ben şal alcam yanıma yelek alıyorum kolum açıkta kalır diyeTamam usuyebiliriz haklilar ama uzun kollu gecelikle damar yoluyla nasıl duralım. Ek olarak sabahlik alırız hırka alırız olur biter kadın doğum katı zaten çok sıcak oluyor yenidoganlar için. Ben geçen muayeneye gittiğimde odalari görmek istedim katları gezdim bayağı sıcaktı koridor bile
En güzeli ben bı tane öylesine koydum anacgim sağolsun akıl etmiş yanına almış bı tane ikisini üst üste giydirdiBen çantaya 5 çift corap koydum iki tanesi peluş çorapondan çok korkarım
Çok zooooor beni tek durduran dikislerim Allah'tan o var da çok alıp alıp yemiyorumŞimdiden dediğini yaptırmLar başlıyor zatenmıncırmadan nasıl dayancaz bilmiyorum
Seni Dinlendircek kimse yok mu3 günümüz toplasan 3-4 saat uyumadım şu üç günde basıma ağrı girdi bugün artık ama insan aramıyor uykuyu aman doysun diye
hayirli olsun canimDoğum yaptım hatta bugün taburcu oluyoruzbebeğim de ben de iyiyiz çok şükür, 3 kg doğdu, 1 saat kadar kuvozde oksijen desteği aldı sonra yanıma geldi
Allah hepinizi sağlıkla kavuştursun harika bir şey resmen mucize
aa hic bilmiyordum vallahiPlasentasi aşağıda olanlarada yasak canım . Ben de hiç gitmiyorum çömelerek iş yapmak falan yasak hep.
Şu dayayıp durduğu totoya göz diktim benÇok zooooor beni tek durduran dikislerim Allah'tan o var da çok alıp alıp yemiyorumemzirirken yanaklarına eline girisiyorm
Annelik böyle bişey işteEn güzeli ben bı tane öylesine koydum anacgim sağolsun akıl etmiş yanına almış bı tane ikisini üst üste giydirdi
Öyle canım alt tarafına hiç baskı olmamasi lazım.hayirli olsun canimallah anali babali saglikli bir omur nasip etsin
aa hic bilmiyordum vallahi
Hangi marka aldınız kapağıKızlar 3 günlük deneyimime dayanarak diyorum çünkü ilk kızımda kullanmamıştım duymamıştım bile varlığını gümüş kalkanı mutlka mutlaka alın bana dua edeceksiniz. Bir mucize resmen. Göğüs hep nemli bırakıyor hiç ucu kurulmuyor böylece yarada olmuyo ilk gün kullanmadım ağrı sızı aklıma gelmedi sağ göğsüm tahriş oldu hemen kalkanı taktım sabahı sol göğsüm mis gibi sağ da hafifledi bile acısı hatta harika bişe. Sezeryan olacaklar hasta bezini külot almissinizdir yürüyüşten sonra büyük kolaylık oldu bana almayan mutlaka kalsın bedeniniz m ise L alın ama popo kısmı dar kalıyor
Gözünüz aydın canım. MaşallahDoğum yaptım hatta bugün taburcu oluyoruzbebeğim de ben de iyiyiz çok şükür, 3 kg doğdu, 1 saat kadar kuvozde oksijen desteği aldı sonra yanıma geldi
Allah hepinizi sağlıkla kavuştursun harika bir şey resmen mucize
Alt değiştirme evresine geçmek istiyorum kuzumİyi canım inşallah 1 2 hafta daha durur
Dikişler açıkta kalsın dediler canım, o bezleri de hastane kendisi veriyor canım. Ben bişey hazırlamadım. İlk doğumumda da özelde yapmıştım yine o bezleri hastane verdi orda kaldığım süre boyuncaKuzum depend neden yok birde o bezlerden hazırlamak gerekmi
Nasıl hazirladin onları
Ben 2 gecelik katiyorum kuzum
Anlamıyorlar işte onun tavrını önceden katmak gerekti kendim için diyorumTamam usuyebiliriz haklilar ama uzun kollu gecelikle damar yoluyla nasıl duralım. Ek olarak sabahlik alırız hırka alırız olur biter kadın doğum katı zaten çok sıcak oluyor yenidoganlar için. Ben geçen muayeneye gittiğimde odalari görmek istedim katları gezdim bayağı sıcaktı koridor bile
Hep bizi korkutuyorlar kuzum bundan önceki doktor pinpirikli olmasaydi doktor değiştirmeyecektim tamam kendince mesuliyet kabul etmemek için böyle yapıyor o zaman başında söyle 1 hafta gerilik olduğu zaman ürkütücü noktaya gelince diyor 3 hafta var diyeevet ama o kdar da degil yani gelmissin 37. haftaya .
burda elin asyalilari , hintlileri 1800-1900 kg bebek doguruyor ne kuvez ne bisi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?