2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Damar yolu sürekli olmuyo zaten canım. Ben şal alcam yanıma yelek alıyorum kolum açıkta kalır diye

3 günümüz toplasan 3-4 saat uyumadım şu üç günde basıma ağrı girdi bugün artık ama insan aramıyor uykuyu aman doysun diye
Seni Dinlendircek kimse yok mu zor olur öyle uyuyunca uyuman lazım. Humana iyi geceler çayını bi araştırın isterseniz ben de araltırcam da daha ona sıra gelmedi.

hayirli olsun canim allah anali babali saglikli bir omur nasip etsin
Plasentasi aşağıda olanlarada yasak canım . Ben de hiç gitmiyorum çömelerek iş yapmak falan yasak hep.
aa hic bilmiyordum vallahi

Kızlar 3 günlük deneyimime dayanarak diyorum çünkü ilk kızımda kullanmamıştım duymamıştım bile varlığını gümüş kalkanı mutlka mutlaka alın bana dua edeceksiniz. Bir mucize resmen. Göğüs hep nemli bırakıyor hiç ucu kurulmuyor böylece yarada olmuyo ilk gün kullanmadım ağrı sızı aklıma gelmedi sağ göğsüm tahriş oldu hemen kalkanı taktım sabahı sol göğsüm mis gibi sağ da hafifledi bile acısı hatta harika bişe. Sezeryan olacaklar hasta bezini külot almissinizdir yürüyüşten sonra büyük kolaylık oldu bana almayan mutlaka kalsın bedeniniz m ise L alın ama popo kısmı dar kalıyor

Hangi marka aldınız kapağı

Kuzum depend neden yok birde o bezlerden hazırlamak gerekmi
Nasıl hazirladin onları
Ben 2 gecelik katiyorum kuzum
Dikişler açıkta kalsın dediler canım, o bezleri de hastane kendisi veriyor canım. Ben bişey hazırlamadım. İlk doğumumda da özelde yapmıştım yine o bezleri hastane verdi orda kaldığım süre boyunca

Anlamıyorlar işte onun tavrını önceden katmak gerekti kendim için diyorum
Bazı olumsuzluklar yaşayınca saldım gitti kendimi şimdi daha güçlüyüm
Birde sezeryanmi normalmi bilinmezlik vardı

evet ama o kdar da degil yani gelmissin 37. haftaya .

burda elin asyalilari , hintlileri 1800-1900 kg bebek doguruyor ne kuvez ne bisi .
Hep bizi korkutuyorlar kuzum bundan önceki doktor pinpirikli olmasaydi doktor değiştirmeyecektim tamam kendince mesuliyet kabul etmemek için böyle yapıyor o zaman başında söyle 1 hafta gerilik olduğu zaman ürkütücü noktaya gelince diyor 3 hafta var diye
Birde etraf bu kaçıncı doktor diyor bende dedim keyfimizden gitmiyoruz sizin gelinleride göreceğim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…