Oyle deme görürsün değişik emzirme sekilleride var sana ve bebeğe uygun olan bir şekli bulursun6 8 ay emzirebilirsem iyi o evreyi göremem galiba bençok ciddi kemik problemleri yaşıyorum çocukluk ve bebeklikteki beslenme problemlerimde etkili bunda. Yatarak geçiriyorum. Bakalım zaman ne gösterecek
Yap tabi iyi gelecekse sonra da yazışırız burada ama habersiz bırakma bizleriPazartesi sen doğur kuzum 1 hafta doğurana kadar detox yapacağım kendime girmem
Salı günü umarım benimde günüm tam belli olur
Ben Doğurunca giremem sanırım eşime yazdiririm
Benim küçük ama o kahverengi yer geniş ona kanıp aldım birde kenarı lastikli olan gümüş kapak vardı tam kavrasin diye yapmışlar ama onlarda 1000 tl felan bunda bile insanı ramakta birakiyorlarE bebeğin ki standartti canm ama bence çok yoktur zaten kocaman oluyor gogusler süt geldikce hiç bişe olmaz
Kuzu benden onu içmek istiyordum hani onda uyku edici özellikte varmış ya şimdi herkes 2 ye ayrılmış için içmeyin diyeKızlar bide sakin sütüm az ay gelmiyo siktikca geliyor demeyin gelir emzirdikce yanına rezene tohumu alın demleyin için hep hastanede de hem gaza faydalı hemde süt yapiyor çok güzel
Doğurdum diye yazarlar ama ne şekilde orası meçhulYap tabi iyi gelecekse sonra da yazışırız burada ama habersiz bırakma bizleri
Şekilleri var da bende o kalsiyum yokOyle deme görürsün değişik emzirme sekilleride var sana ve bebeğe uygun olan bir şekli bulursun
Benimde iyice kamburum çıkar fizyoterapist bilr düzeltemezyinede gideceğim 3 ay geçince motive olmam lazım
Umarım hayırlısıyla çocuk doktorlarimizdan memnun kalırızŞekilleri var da bende o kalsiyum yokdoğurim zaten detaylı tetkik yapılacak değişik değişik şeyler çıktı. Hapla iğneyle takviyeyi kabul etmiyor maalesef bünyem.
Korkuyorum normal doğumdan canim aklım çıkıyor suyum gelecek sancim olacak diye bi de çok kotu normal doğum hikayeleri duydum bebek için daha riskli geliyor bana ya sıkışırsa kafasına omzuna kaburgasina bi şey olursa çok duyuyorum çünkü öyle şeyleri bi de malum hamilelikte cinsel hayatimiz da pek kalmadı iyileşme sureci çok uzun olanlar travma yaşayıp birliktelik yaşayamayanlar var iste ne bileyim zaten suyu az bebegimin sürekli kontrol altindayim normal doğumu bekleyecek kadar rahat değil kafam kabullendim sezeryaniNeden sezeryan istiyorsun canm
Bu güzelmiş de sabahöık da bak istersen üşüme sonra
Amin inşallahUmarım hayırlısıyla çocuk doktorlarimizdan memnun kalırız
Kuru incirÜff delirecegim kabız oldum ben durdur hamilelik boyunca olma son zamana gel hop yakalasın seni
Merhaba hangi saç boyası kullandınız acaba ben de araştırıyorumBaşla bi an önce gitgide daha da büyüyecek karın, nemlendirmek önemli bir de bol suAlayım bundan da kocam artık vursun beni organik bitkisel saç boyasına 300₺ verip beyazlarımdan kurtuldum. Tek boya 300 mü diyo Bi de kuaföre boyatma parası var dedim
Kız dur
Kırmızıda aklım kalmıştı gri içimi soğuttuBu güzelmiş de sabahöık da bak istersen üşüme sonra
Amin inşallah
Blendar bunu deneyeyim ayrı ayrı tüketiyordum amaKuru incir
Günkurusu kayısı
Mürdüm eriği kurusu
Ilık suda ısla şişsinler
Zeytinyağı
Ilık su
Bızt yap iç
Yinede benden önce kuzumKız durayın 1 de doguracam ben
Buralardayım aslında da pek yazmıyorum
Bugünü uyandım diye saymıyorumDoğurdum diye yazarlar ama ne şekilde orası meçhul
2 gün kaldı sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?