2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
6 8 ay emzirebilirsem iyi o evreyi göremem galiba ben çok ciddi kemik problemleri yaşıyorum çocukluk ve bebeklikteki beslenme problemlerimde etkili bunda. Yatarak geçiriyorum. Bakalım zaman ne gösterecek
Oyle deme görürsün değişik emzirme sekilleride var sana ve bebeğe uygun olan bir şekli bulursun
Benimde iyice kamburum çıkar fizyoterapist bilr düzeltemez yinede gideceğim 3 ay geçince motive olmam lazım

Pazartesi sen doğur kuzum 1 hafta doğurana kadar detox yapacağım kendime girmem
Salı günü umarım benimde günüm tam belli olur
Ben Doğurunca giremem sanırım eşime yazdiririm
Yap tabi iyi gelecekse sonra da yazışırız burada ama habersiz bırakma bizleri

E bebeğin ki standartti canm ama bence çok yoktur zaten kocaman oluyor gogusler süt geldikce hiç bişe olmaz
Benim küçük ama o kahverengi yer geniş ona kanıp aldım birde kenarı lastikli olan gümüş kapak vardı tam kavrasin diye yapmışlar ama onlarda 1000 tl felan bunda bile insanı ramakta birakiyorlar

Kızlar bide sakin sütüm az ay gelmiyo siktikca geliyor demeyin gelir emzirdikce yanına rezene tohumu alın demleyin için hep hastanede de hem gaza faydalı hemde süt yapiyor çok güzel
Kuzu benden onu içmek istiyordum hani onda uyku edici özellikte varmış ya şimdi herkes 2 ye ayrılmış için içmeyin diye

Oyle deme görürsün değişik emzirme sekilleride var sana ve bebeğe uygun olan bir şekli bulursun
Benimde iyice kamburum çıkar fizyoterapist bilr düzeltemez yinede gideceğim 3 ay geçince motive olmam lazım
Şekilleri var da bende o kalsiyum yok doğurim zaten detaylı tetkik yapılacak değişik değişik şeyler çıktı. Hapla iğneyle takviyeyi kabul etmiyor maalesef bünyem.

Şekilleri var da bende o kalsiyum yok doğurim zaten detaylı tetkik yapılacak değişik değişik şeyler çıktı. Hapla iğneyle takviyeyi kabul etmiyor maalesef bünyem.
Umarım hayırlısıyla çocuk doktorlarimizdan memnun kalırız

Neden sezeryan istiyorsun canm
Korkuyorum normal doğumdan canim aklım çıkıyor suyum gelecek sancim olacak diye bi de çok kotu normal doğum hikayeleri duydum bebek için daha riskli geliyor bana ya sıkışırsa kafasına omzuna kaburgasina bi şey olursa çok duyuyorum çünkü öyle şeyleri bi de malum hamilelikte cinsel hayatimiz da pek kalmadı iyileşme sureci çok uzun olanlar travma yaşayıp birliktelik yaşayamayanlar var iste ne bileyim zaten suyu az bebegimin sürekli kontrol altindayim normal doğumu bekleyecek kadar rahat değil kafam kabullendim sezeryani

Merhaba hangi saç boyası kullandınız acaba ben de araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…